ako si čitao današnje portale i izjavu ministra sporta Crne Gore, Crnogorce očekuju teške kazne, a sad ti vidi kako će ih kazniti.terabajt je napisao/la:Kakav se ishod ocekuje za utakmicu cg-rusije jel definitivno 3 boda rusima ili ?
Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Za kazne je ocekivati a jel se sta spominjalo za bodoveAlemC85 je napisao/la:ako si čitao današnje portale i izjavu ministra sporta Crne Gore, Crnogorce očekuju teške kazne, a sad ti vidi kako će ih kazniti.terabajt je napisao/la:Kakav se ishod ocekuje za utakmicu cg-rusije jel definitivno 3 boda rusima ili ?
prazne tribine + novcana kazna + 3 boda za zbornaju. To je izvjesno i prema portalima i sportskim radnicima i iz saveza.terabajt je napisao/la:Za kazne je ocekivati a jel se sta spominjalo za bodoveAlemC85 je napisao/la:ako si čitao današnje portale i izjavu ministra sporta Crne Gore, Crnogorce očekuju teške kazne, a sad ti vidi kako će ih kazniti.terabajt je napisao/la:Kakav se ishod ocekuje za utakmicu cg-rusije jel definitivno 3 boda rusima ili ?
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
3 bobe idu u Sovjetski savez,terabajt je napisao/la:Za kazne je ocekivati a jel se sta spominjalo za bodoveAlemC85 je napisao/la:ako si čitao današnje portale i izjavu ministra sporta Crne Gore, Crnogorce očekuju teške kazne, a sad ti vidi kako će ih kazniti.terabajt je napisao/la:Kakav se ishod ocekuje za utakmicu cg-rusije jel definitivno 3 boda rusima ili ?
sto se tice ponavljanja veoma male sanse. Ko zna, mozda Dejo potegne neke veze 
Zadnja izmjena: nvidia, dana/u 28 mar 2015, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Vidi ovog kralja
pa otkud on ?
pa otkud on ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sto se tice Rusija - CG, tu ce najvise politika odredjivati krajnji ishod svega sto se desavalo, zivi bili pa vidjeli, plus kako su Europljani srdacno raspolozeni prema Rusiji
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Island jednom nogom na EP, zaslužili su. Joj već sad zamišljam Spahu kako lomi jezik kada bude komentirao Ribare u Francuskoj

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ovaj Island me podsjeca na nas iz proslih kvalifikacija.
Trpaj Tatare, očekujem 0:5 na kraju 
Dobro guraju ribari ali mislim da ce oni na kraju u baraz, a Ceska i Holandija s prve dvije pozicije iako bih volio da lale odu u baraz. Nesto ih bas ne volim.
- Consigliere
- Kontakt:
Jel cekamo da moderator obrise to gore, ili nastavljamo sa kvalama?
Island
Ako Ceska dobije (a dobice), Holandija po prvi put igra bitnu utakmicu u kvalama, nakon desetak godina 
Island
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Političari (Alan i Bosniacum) će odsustvovati s foruma narednih sedam dana. Trajno banovan "standardni" troll koji uživa potpaliti vatru.
Molio bih vas da se držite teme; od sinoć ste pisali o svemu, samo ne o fudbalu i kvalifikacijama za EURO 2016.
Molio bih vas da se držite teme; od sinoć ste pisali o svemu, samo ne o fudbalu i kvalifikacijama za EURO 2016.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sjećam se meča Irska - Holandija, mislim da je to bilo za SP 2002. Tad su Holanđani napadali cijelu utakmicu ali ih Irci sredili 1:0 i otišli u baraž, kasnije i na SP. Nakon toga ne sjećam se da su izgubili u kvalifikacijama sve do ovih zadnjih.
Dokaz da danas bas svako igra fudbal. Ekipa sastavljena od igraca iz osrednjih klubova danske, svedske, norveske lige uz 2-3 odlicna igraca i nekolicine iz domace lige koja je gora i od nase samara Holandiju, Tursku, igra egal sa Hrvatskom...Consigliere je napisao/la:Jel cekamo da moderator obrise to gore, ili nastavljamo sa kvalama?![]()
![]()
IslandAko Ceska dobije (a dobice), Holandija po prvi put igra bitnu utakmicu u kvalama, nakon desetak godina
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SteveHeighway
- Kontakt:
Sjecam se i ja toga,Holandija imala odlicnu reprezentaciju tada,pogotovo napad,prava steta sto nisu igrali na svjetskom 2002,a Irci menscini tad ispali od Spanaca u osmini finala na penale.DukeOfWellington je napisao/la:Sjećam se meča Irska - Holandija, mislim da je to bilo za SP 2002. Tad su Holanđani napadali cijelu utakmicu ali ih Irci sredili 1:0 i otišli u baraž, kasnije i na SP. Nakon toga ne sjećam se da su izgubili u kvalifikacijama sve do ovih zadnjih.
Btw. Odeegard u prvoj protiv Hrvata.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Izrael Wales, bilo bi odlično kada bi bio remi, Bit će zanimljivo Bugarska - Italija, derbi dana definitivno Nizozemska - Turska, Turci će tražiti rezultat a Nizozemci igraju utakmicu odluke za njih, moglo bi ovde biti svega na terenu.
- Consigliere
- Kontakt:
Da. Skoro pa nevjerovatno da se Holanndija ne plasira na neko takmicenje, ako gledas kako su kasnije odradjivali kvalifikacije. Ali, evo nakon 13 godina ponovo su u problemima, moze se otvoreno reci. Bice zanimljivo veceras na Amsterdam Areni, oznacit' cu ih na rezultati app-uDukeOfWellington je napisao/la:Sjećam se meča Irska - Holandija, mislim da je to bilo za SP 2002. Tad su Holanđani napadali cijelu utakmicu ali ih Irci sredili 1:0 i otišli u baraž, kasnije i na SP. Nakon toga ne sjećam se da su izgubili u kvalifikacijama sve do ovih zadnjih.
btw. jel' neko ima stream HRT-a? Da malo uzivam uz Dragu...
Fit Tony: I keep my friends close...
Ko je ono tada vodio Holandiju ?DukeOfWellington je napisao/la:Sjećam se meča Irska - Holandija, mislim da je to bilo za SP 2002. Tad su Holanđani napadali cijelu utakmicu ali ih Irci sredili 1:0 i otišli u baraž, kasnije i na SP. Nakon toga ne sjećam se da su izgubili u kvalifikacijama sve do ovih zadnjih.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne sjećam se 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.