Cocaine je napisao/la:Ovi toršku vise na temi Veleža. Ima li više iko da nije napisao nešto i prošnjuhao. Koji kompleksaši grob te yebo. Bola libo nas racku za zrinski. Ne znam da sam dva puta ušao na vašu temu a ne napisao nešto. Hajde žibje bola libo me taki jeli vas bilo 80 ili 90 kuci. Znam da bi nas po 2000 išlo i pjeske ako treba na kraj drzave. Ofirate se komleksom koji izbija iz vas jace nego to rumenilo u vasim licima od sira iz mjeha i kozjeg mlijekaono
Slabo i do vrapcica kad vam klubu najvise treba. O kompleksima za 10ak dana kad se staro i mlado , musko i zensko natrpa u buseve da ide gledati zrinjskiCocaine je napisao/la:Ovi toršku vise na temi Veleža. Ima li više iko da nije napisao nešto i prošnjuhao. Koji kompleksaši grob te yebo. Bola libo nas racku za zrinski. Ne znam da sam dva puta ušao na vašu temu a ne napisao nešto. Hajde žibje bola libo me taki jeli vas bilo 80 ili 90 kuci. Znam da bi nas po 2000 išlo i pjeske ako treba na kraj drzave. Ofirate se komleksom koji izbija iz vas jace nego to rumenilo u vasim licima od sira iz mjeha i kozjeg mlijekaono
Cuj kad vam najvise trebaFaustinoAsprilla je napisao/la: Slabo i do vrapcica kad vam klubu najvise treba. O kompleksima za 10ak dana kad se staro i mlado , musko i zensko natrpa u buseve da ide gledati zrinjski![]()
Vidimo se
Cocaine je napisao/la:Cuj kad vam najvise trebaFaustinoAsprilla je napisao/la: Slabo i do vrapcica kad vam klubu najvise treba. O kompleksima za 10ak dana kad se staro i mlado , musko i zensko natrpa u buseve da ide gledati zrinjski![]()
Vidimo seza sta bola hocemo li imat 8 ili 13 bodova. Gdje ces to napisat. Pa vise iza gola u nas ljudi a ispali prije pola godine nego u vas na stajanju u borbi za titulu. Nego nakloni se ovoj ljubavi i eto nas normala ali radi Veleža kao svaki derbi do sada. Ne zanima nas s kim igramo. Mi smo tu radi svog kluba ne zbog mržnje prema drugom
Ma brato smijem se tim vašim kompleksima i logorovanjima na ovoj temiFaustinoAsprilla je napisao/la:![]()
smijes li se sebi dok to pises
Pogodi ti u sridu komsije..Cocaine je napisao/la:Cuj kad vam najvise trebaFaustinoAsprilla je napisao/la: Slabo i do vrapcica kad vam klubu najvise treba. O kompleksima za 10ak dana kad se staro i mlado , musko i zensko natrpa u buseve da ide gledati zrinjski![]()
Vidimo seza sta bola hocemo li imat 8 ili 13 bodova. Gdje ces to napisat. Pa vise iza gola u nas ljudi a ispali prije pola godine nego u vas na stajanju u borbi za titulu. Nego nakloni se ovoj ljubavi i eto nas normala ali radi Veleža kao svaki derbi do sada. Ne zanima nas s kim igramo. Mi smo tu radi svog kluba ne zbog mržnje prema drugom
kakve su ovo mucke provokacijeCocaine je napisao/la:99,9 % uzima Sloboda komšinice jer je bolja. A to 0,01 % šanse za njih jedino ako @krmak noc prije zakači bijele čarape na prozor i pomoli se ispred njih za sreću![]()
![]()
morao i vitez,zatim sarajevo,siroki,slavija,borac,radnik,olimpic,zeljo,travnik,drina,mladost,idi hajvanu!samirr je napisao/la:Nece velez izgubiti od zrinje. Pa njih je vitez morao pustiti. Ocekujem invaziju RA u zapadnom mostaru.
A gdje je tu Slobodahskzmostar je napisao/la:morao i vitez,zatim sarajevo,siroki,slavija,borac,radnik,olimpic,zeljo,travnik,drina,mladost,idi hajvanu!samirr je napisao/la:Nece velez izgubiti od zrinje. Pa njih je vitez morao pustiti. Ocekujem invaziju RA u zapadnom mostaru.
Peco povrijedjen jos od prosle sezone. Posto nije "potreban" , koliko znam nece ni rizikovati do kraja ove sezone da bi bio potpuno spreman iduce. Ista stvar i sa MesanovicemMokroguz je napisao/la:Sta bi od Pece? Vidim nije igrao odavno, a momak bas talentovan i bori se na terenu.
Dobar vam je potez bio vratiti Hajdarovica, on gine za klub i sljedece sezone ce vam dosta pomoci ja mislim.
Nama ti je to obicna utakmica. Zamjenio si nas sa vasim derbijem vs FC Veliki Ograđenikrebel je napisao/la:Radi li guza? Ima da vam Roko Markovina cvili ko pičić po portalima narednih pola godine.
Ako ti tako kažeš da je obična utakmica onda ok!!! Ja se baš veselimCocaine je napisao/la:Nama ti je to obicna utakmica. Zamjenio si nas sa vasim derbijem vs FC Veliki Ograđenikrebel je napisao/la:Radi li guza? Ima da vam Roko Markovina cvili ko pičić po portalima narednih pola godine.![]()
ono vase opklade u sjeckalice za duvan i staviš komšiji petardu u škiju
![]()
a marš matane kikašu koga boli racku za utakmicu s vama. Ja razumijem da radi te utakmice i postojite ali vjeruj nas klasicno libo nispe