FK Velež (opšte diskusije)

Cocaine
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 20:44

Ovi toršku vise na temi Veleža. Ima li više iko da nije napisao nešto i prošnjuhao. Koji kompleksaši grob te yebo. Bola libo nas racku za zrinski. Ne znam da sam dva puta ušao na vašu temu a ne napisao nešto. Hajde žibje bola libo me taki jeli vas bilo 80 ili 90 kuci. Znam da bi nas po 2000 išlo i pjeske ako treba na kraj drzave. Ofirate se komleksom koji izbija iz vas jace nego to rumenilo u vasim licima od sira iz mjeha i kozjeg mlijeka :urnebes: ono :arrow:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 apr 2016, 20:45

Cocaine je napisao/la:Ovi toršku vise na temi Veleža. Ima li više iko da nije napisao nešto i prošnjuhao. Koji kompleksaši grob te yebo. Bola libo nas racku za zrinski. Ne znam da sam dva puta ušao na vašu temu a ne napisao nešto. Hajde žibje bola libo me taki jeli vas bilo 80 ili 90 kuci. Znam da bi nas po 2000 išlo i pjeske ako treba na kraj drzave. Ofirate se komleksom koji izbija iz vas jace nego to rumenilo u vasim licima od sira iz mjeha i kozjeg mlijeka :urnebes: ono :arrow:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 apr 2016, 20:48

Cocaine je napisao/la:Ovi toršku vise na temi Veleža. Ima li više iko da nije napisao nešto i prošnjuhao. Koji kompleksaši grob te yebo. Bola libo nas racku za zrinski. Ne znam da sam dva puta ušao na vašu temu a ne napisao nešto. Hajde žibje bola libo me taki jeli vas bilo 80 ili 90 kuci. Znam da bi nas po 2000 išlo i pjeske ako treba na kraj drzave. Ofirate se komleksom koji izbija iz vas jace nego to rumenilo u vasim licima od sira iz mjeha i kozjeg mlijeka :urnebes: ono :arrow:
Slabo i do vrapcica kad vam klubu najvise treba. O kompleksima za 10ak dana kad se staro i mlado , musko i zensko natrpa u buseve da ide gledati zrinjski :rol:

Vidimo se

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 20:55

FaustinoAsprilla je napisao/la: Slabo i do vrapcica kad vam klubu najvise treba. O kompleksima za 10ak dana kad se staro i mlado , musko i zensko natrpa u buseve da ide gledati zrinjski :rol:

Vidimo se
Cuj kad vam najvise treba :urnebes: za sta bola hocemo li imat 8 ili 13 bodova. Gdje ces to napisat. Pa vise iza gola u nas ljudi a ispali prije pola godine nego u vas na stajanju u borbi za titulu. Nego nakloni se ovoj ljubavi i eto nas normala ali radi Veleža kao svaki derbi do sada. Ne zanima nas s kim igramo. Mi smo tu radi svog kluba ne zbog mržnje prema drugom

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 apr 2016, 21:58

Cocaine je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la: Slabo i do vrapcica kad vam klubu najvise treba. O kompleksima za 10ak dana kad se staro i mlado , musko i zensko natrpa u buseve da ide gledati zrinjski :rol:

Vidimo se
Cuj kad vam najvise treba :urnebes: za sta bola hocemo li imat 8 ili 13 bodova. Gdje ces to napisat. Pa vise iza gola u nas ljudi a ispali prije pola godine nego u vas na stajanju u borbi za titulu. Nego nakloni se ovoj ljubavi i eto nas normala ali radi Veleža kao svaki derbi do sada. Ne zanima nas s kim igramo. Mi smo tu radi svog kluba ne zbog mržnje prema drugom
:rol: :rol: smijes li se sebi dok to pises

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 22:14

FaustinoAsprilla je napisao/la: :rol: :rol: smijes li se sebi dok to pises
Ma brato smijem se tim vašim kompleksima i logorovanjima na ovoj temi :urnebes: :urnebes: nego brato iskoristi svoje izviđačko vrijeme i pogledaj onaj poučan klip što sam postavio na glavnoj temi :wave:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 25 apr 2016, 12:55

Cocaine je napisao/la:

Vidimo se
Pogodi ti u sridu komsije.. :mrgreen:
#musvdg

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 apr 2016, 15:58

Cocaine je napisao/la:99,9 % uzima Sloboda komšinice jer je bolja. A to 0,01 % šanse za njih jedino ako @krmak noc prije zakači bijele čarape na prozor i pomoli se ispred njih za sreću :urnebes: :urnebes: :thumbup:
kakve su ovo mucke provokacije :lol:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 apr 2016, 16:17

Ma bacim ložu i skupim ovdje sve izviđače izviđačkoh kluba Radobolja s vaše teme :urnebes: vidiš da su i logorovanje imali :rol:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 26 apr 2016, 01:59

Nece velez izgubiti od zrinje. Pa njih je vitez morao pustiti. Ocekujem invaziju RA u zapadnom mostaru.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 26 apr 2016, 18:51

samirr je napisao/la:Nece velez izgubiti od zrinje. Pa njih je vitez morao pustiti. Ocekujem invaziju RA u zapadnom mostaru.
morao i vitez,zatim sarajevo,siroki,slavija,borac,radnik,olimpic,zeljo,travnik,drina,mladost,idi hajvanu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 apr 2016, 20:27

hskzmostar je napisao/la:
samirr je napisao/la:Nece velez izgubiti od zrinje. Pa njih je vitez morao pustiti. Ocekujem invaziju RA u zapadnom mostaru.
morao i vitez,zatim sarajevo,siroki,slavija,borac,radnik,olimpic,zeljo,travnik,drina,mladost,idi hajvanu!
A gdje je tu Sloboda :P :tralala: :guz:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 apr 2016, 11:58

Sta bi od Pece? Vidim nije igrao odavno, a momak bas talentovan i bori se na terenu.
Dobar vam je potez bio vratiti Hajdarovica, on gine za klub i sljedece sezone ce vam dosta pomoci ja mislim.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 apr 2016, 14:43

Mokroguz je napisao/la:Sta bi od Pece? Vidim nije igrao odavno, a momak bas talentovan i bori se na terenu.
Dobar vam je potez bio vratiti Hajdarovica, on gine za klub i sljedece sezone ce vam dosta pomoci ja mislim.
Peco povrijedjen jos od prosle sezone. Posto nije "potreban" , koliko znam nece ni rizikovati do kraja ove sezone da bi bio potpuno spreman iduce. Ista stvar i sa Mesanovicem
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 27 apr 2016, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 apr 2016, 14:46

Velezova djeca znaju sta je derbi, dok ovi sa strane to nisu nikako mogli znati. Ne kazem da smo po tome kvalitetniji, ali objektivnog sam misljenja da cemo namuciti Zrinjskog , necu pretjerivati sa pricom o bodovima.

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 03 maj 2016, 12:45

Radi li guza? Ima da vam Roko Markovina cvili ko pičić po portalima narednih pola godine.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 03 maj 2016, 12:51

Poravnili smo vec odavno.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 maj 2016, 13:43

rebel je napisao/la:Radi li guza? Ima da vam Roko Markovina cvili ko pičić po portalima narednih pola godine.
Nama ti je to obicna utakmica. Zamjenio si nas sa vasim derbijem vs FC Veliki Ograđenik :urnebes: :urnebes: ono vase opklade u sjeckalice za duvan i staviš komšiji petardu u škiju :rol: :rol: a marš matane kikašu koga boli racku za utakmicu s vama. Ja razumijem da radi te utakmice i postojite ali vjeruj nas klasicno libo nispe :wave:

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 03 maj 2016, 14:00

Cocaine je napisao/la:
rebel je napisao/la:Radi li guza? Ima da vam Roko Markovina cvili ko pičić po portalima narednih pola godine.
Nama ti je to obicna utakmica. Zamjenio si nas sa vasim derbijem vs FC Veliki Ograđenik :urnebes: :urnebes: ono vase opklade u sjeckalice za duvan i staviš komšiji petardu u škiju :rol: :rol: a marš matane kikašu koga boli racku za utakmicu s vama. Ja razumijem da radi te utakmice i postojite ali vjeruj nas klasicno libo nispe :wave:
Ako ti tako kažeš da je obična utakmica onda ok!!! Ja se baš veselim :opaopa: Iskreno očekujem da ćete nastaviti blatiti ime kluba sa nekada svijetlom poviješću, ipak mi smo ukrali stadion, a vi ste ukrali ime Velež!!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 maj 2016, 14:08

Mi smo samo sacuvali Velez i taj sveti jedini pravi mostarski klub. Haj sad matane sibri sa teme koga boli racku i za tvoj komentar i za zrinsky. Opet ti kazem boli nas taki za utakmicu s vama a ti sjedi na iglama i cekaj tekmu sutra. Rezultat dali je sezona za vas bila uspjesna su te dvije tekme u godini protiv nas. Pozz komsija i daj spasi nas molim te tih glupanskih komentara. Trubi po rondou ako dobijete sutra,pleši linđu,skini se gol,znam da cemo mi ostati ravnodusni kao poslje svake tekme s vama kako god zavrsilo. Nas je derbi bio u subotu. 124 po redu. Ko ste vi bola :urnebes: :wave:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Najprvi, Venom i 18 gostiju.