Jest, al' da mi se ljudi smiluju ovako. kuknjavaLjumanM95 je napisao/la:Zar nije 1X?gaston je napisao/la:E jesi našao brate kad ćeš ga dat, kad ja keca imam.
Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pošalji im sliku svoju, smilovaće se, 2-1 do poluvremena.gaston je napisao/la:Jest, al' da mi se ljudi smiluju ovako. kuknjavaLjumanM95 je napisao/la:Zar nije 1X?gaston je napisao/la:E jesi našao brate kad ćeš ga dat, kad ja keca imam.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Hoću li onu iz svlačionice ili gdje mi se vidi definicija ? 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Samo neka facu vide, ostalo je manje - više nebitnogaston je napisao/la:Hoću li onu iz svlačionice ili gdje mi se vidi definicija ?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
LjumanM95 je napisao/la:Samo neka facu vide, ostalo je manje - više nebitnogaston je napisao/la:Hoću li onu iz svlačionice ili gdje mi se vidi definicija ?

Bratmoi duhovitigaston je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Samo neka facu vide, ostalo je manje - više nebitnogaston je napisao/la:Hoću li onu iz svlačionice ili gdje mi se vidi definicija ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Aparati sami ulaze u sobu i prikljuce se kad Milan zabije za repku.HankMoody je napisao/la:Valja ovim kompleksašima opet u rupe.
Stvarno, ruku na srce statistika u klubu mu je losa, ali jednostavno ima ono nesto zbog cega bih ga uvijek pozivao dok je standardan u klubu. U reprezentaciji nikad iznevjerio nije.
Treba biti na spisku, bar kao četvrti napadač.Goalgetter je napisao/la:Aparati sami ulaze u sobu i prikljuce se kad Milan zabije za repku.HankMoody je napisao/la:Valja ovim kompleksašima opet u rupe.
Stvarno, ruku na srce statistika u klubu mu je losa, ali jednostavno ima ono nesto zbog cega bih ga uvijek pozivao dok je standardan u klubu. U reprezentaciji nikad iznevjerio nije.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Iako je trener najavio da neće biti starter ubuduće, evo ga i danas u prvih 11. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
U Džekinom stilu. Zakuca je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Samo trpaj Milane!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Interesantno je da bas kada seratori pocnu prljavo srati tada prorade i Djuric i lani Ibisevic i ostali, tako da jadnici vazda i iznova moraju jesti svoja g....
Nevjerovatno!
Napadaca tipa Djurica bi trebala imati svaka, ali svaka reprezentacija na svijetu, samim tim i BiH.
Nevjerovatno!
Napadaca tipa Djurica bi trebala imati svaka, ali svaka reprezentacija na svijetu, samim tim i BiH.
hurem je napisao/la:Interesantno je da bas kada seratori pocnu prljavo srati tada prorade i Djuric i lani Ibisevic i ostali, tako da jadnici vazda i iznova moraju jesti svoja g....
Nevjerovatno!
Nad tobom sunce najljepše sja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Naravno, mada mora sto prije napraviti korak iz Cesene, druga liga vise nema smisla, nek potrazi neki klub, pa cak i grcka, nek proba nesto napraviti, negdje se probitihurem je napisao/la:Interesantno je da bas kada seratori pocnu prljavo srati tada prorade i Djuric i lani Ibisevic i ostali, tako da jadnici vazda i iznova moraju jesti svoja g....
Nevjerovatno!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Među klubovima koji su pokazali interes za Đurićem spominje se ruski Lokomotiv, a čelnici kluba iz Moskve su se navodno odlučili na konkretan potez poslavši ponudu na adresu Cesene. Ostaje da se vidi koliko ime istine u informaciji koju prenose dobro obaviješteni mediji u Rusiji.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/stigla- ... ica/217899
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/stigla- ... ica/217899
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Gdje ce u guzicu?
Nema fudbalera koji u Lokomotivi nije propao...salu na stranu, nisam ni sekunde pobornik ruske lige kao ni njihove klime...ali ipak je to Moskva i novac.
U svakom slucaju, nadam se da ce naci neko drugo rjesenje (klub).
Nema fudbalera koji u Lokomotivi nije propao...salu na stranu, nisam ni sekunde pobornik ruske lige kao ni njihove klime...ali ipak je to Moskva i novac.
U svakom slucaju, nadam se da ce naci neko drugo rjesenje (klub).
Lokomotiva? Joj odmah me baci na Bilića i njegov haroš meč. Ako zbilja odeš Milane, nauči barem rečenicu napamet (izvinjavam se na off-u, ali eto kao neka dodirna tačka)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, MostarNeretva, Sarun i 15 gostiju.