NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mislim da se malo oko Pandze pretjeruje pogotovo oko obestecenja koda iz Reala prelazi u Barselonu.On nije mogao igrat u Lokomotivi,a cudno mi je da ga i Sarajevo nije vratilo.Slazem se da je nama dobro dosao,ali isto tako igrali su i mnogo bolji napadaci kod nas.Ono sto mene pomalo zabrinjava kao navijaca je to da naredna sezonu nece bas puno zavisiti od nas vec od drugih ekipa koje se ozbiljno pojacavaju,a i ove dvije ekipe koje su usle Gradina i Radnik su i finansiski i igracki stabilne.Ja se opet nadam da ce nam doci neka adekvatna pojacanja koja ce zamjeniti ove koji su otisli,ako bude takvih da su dobri,da su konstantno igrali negdje i da cekaju samo Zvijezdin poziv.
vecina igraca ima takav ugovor da mogu otici kada hoce ali uz obestecenje,tako i pandza.a pandza je bio na probi vec dosao je dan prije prozivke i navodno zadovoljio ali nije se moglo dogovoriti oko para.ja ne vjerujem da ce vise ici na probe,a izgleda i senci blize povratku nego ostanku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pandža sam kaže da ima na pola godine i da za produzenje na 2 godine hoce vecu platu reko je i kolko vise ali nebitno, a ako se je vratio i trenira onda ostaje kod nasastra1922 je napisao/la:pandza kada je dosao potpisao je na 2.5 godine posto je pola proslo znaci ima ugovor jos dvije godine i po svemu sudeci ako ode u inostranstvo mi cemo dobiti obestecenje.vec je odbijena ponuda od 40 000 dolara nasi traze 80 000 dolara eto to je sto posto.e ad ne ulazim u to ako ga nasi puste ko sto su mnoge pustali
pandza je tu trenira nije jos otisao
nema govora svi su stabilni pogotovo radnik.pa bolan vecina nemoze stolice kupiti bice ovo teska sezona za mnoge ekipe od pocetka ce se odvojiti pet losijih ekipa koje ce kuburiti cijelu sezonu i koje ce svako ko zapne moci pobijediti.neka se sve ekipe pojacavaju kvazi igracima ,ali valja to uigrati rezultat se broji a ne igraci.za one koji sumnjaju u zvijezdu neka malo dodu na treninge neka vide kako je nasa prva ekipa uigrana nije kuntic budala dovest ce on jos dva igraca toliko nam i treba i bicemo hit prvenstva.komplet prva ekipa je ostala iskusnija je za jednu sezonu i ima da brijuzmajevac je napisao/la:Mislim da se malo oko Pandze pretjeruje pogotovo oko obestecenja koda iz Reala prelazi u Barselonu.On nije mogao igrat u Lokomotivi,a cudno mi je da ga i Sarajevo nije vratilo.Slazem se da je nama dobro dosao,ali isto tako igrali su i mnogo bolji napadaci kod nas.Ono sto mene pomalo zabrinjava kao navijaca je to da naredna sezonu nece bas puno zavisiti od nas vec od drugih ekipa koje se ozbiljno pojacavaju,a i ove dvije ekipe koje su usle Gradina i Radnik su i finansiski i igracki stabilne.Ja se opet nadam da ce nam doci neka adekvatna pojacanja koja ce zamjeniti ove koji su otisli,ako bude takvih da su dobri,da su konstantno igrali negdje i da cekaju samo Zvijezdin poziv.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ma dok god imamo takvo razmisljanje nas fudbal i konkretno nas klub nece ici naprijed.ma ne treba nikog dzabe pustat.To sam vec i ranije napisao nismo mi socijalna ustanova.Slazem se ja da Pandza nije mogao igrati u Lokomotivi,ali mozda nije ni dobio pravu priliku za igru.Koliko je sami slucaja u svijetu fudbala,gdje pojedinci nisu dobijali sansu u jednom klubu, a eksplodiraju u drugom.pa do kada cemo mi samo ulagati u igrace a oni da idu bez obestecenja.Ne slazem se sa tobom,da su kod nas igrali mnogi bolji napadaci od njega.Pandza je u samom vrhu,medju najboljim koji su igrali kod nas.Znaci,nema pustanja bez para.zmajevac je napisao/la:Mislim da se malo oko Pandze pretjeruje pogotovo oko obestecenja koda iz Reala prelazi u Barselonu.On nije mogao igrat u Lokomotivi,a cudno mi je da ga i Sarajevo nije vratilo.Slazem se da je nama dobro dosao,ali isto tako igrali su i mnogo bolji napadaci kod nas.Ono sto mene pomalo zabrinjava kao navijaca je to da naredna sezonu nece bas puno zavisiti od nas vec od drugih ekipa koje se ozbiljno pojacavaju,a i ove dvije ekipe koje su usle Gradina i Radnik su i finansiski i igracki stabilne.Ja se opet nadam da ce nam doci neka adekvatna pojacanja koja ce zamjeniti ove koji su otisli,ako bude takvih da su dobri,da su konstantno igrali negdje i da cekaju samo Zvijezdin poziv.
Dobra je vijest ako se Senci vrati,kako je kilavo krenuo prelazni rok,tesko da bi mogli naci adekvatnu zamjenu za njega.
Sto se tice ovog Husica malom zelim sve najbolje,ali pomeni na njemu Zvijezda nece marke zaradit.On je vise isforsiran nego sto je u stvarnosti dobar igrac.astra1922 je napisao/la:vecina igraca ima takav ugovor da mogu otici kada hoce ali uz obestecenje,tako i pandza.a pandza je bio na probi vec dosao je dan prije prozivke i navodno zadovoljio ali nije se moglo dogovoriti oko para.ja ne vjerujem da ce vise ici na probe,a izgleda i senci blize povratku nego ostanku
zadnja linija ivan jusa moranjka a.halilovic
zadnji vezni masic i mujo
ispred ristanic i e halilovic napad pandza i stanic
belaj je golman ali na tome se radi i smaja 99 poto nece biti prvi golman
zadnji vezni masic i mujo
ispred ristanic i e halilovic napad pandza i stanic
belaj je golman ali na tome se radi i smaja 99 poto nece biti prvi golman
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
@astra1922 znasli hocel nasi ikako trenirati na nasem stadionu?
ti zmajevac samo negativno ocito si vjeciti pesimistazmajevac je napisao/la:Sto se tice ovog Husica malom zelim sve najbolje,ali pomeni na njemu Zvijezda nece marke zaradit.On je vise isforsiran nego sto je u stvarnosti dobar igrac.astra1922 je napisao/la:vecina igraca ima takav ugovor da mogu otici kada hoce ali uz obestecenje,tako i pandza.a pandza je bio na probi vec dosao je dan prije prozivke i navodno zadovoljio ali nije se moglo dogovoriti oko para.ja ne vjerujem da ce vise ici na probe,a izgleda i senci blize povratku nego ostanku
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma dobro je moje razmisljanje,nego se netreba prenemagat kad niko nezna kakav mu je status.Pandza je igrao samo par utakmica netreba ga dizat u nebesa trazit ce platu 5000 km pa ce ga otjerat.Za mene nece nikad dostic Smajlovica i Dragana Matica.Bosanski zmaj je napisao/la:Ma dok god imamo takvo razmisljanje nas fudbal i konkretno nas klub nece ici naprijed.ma ne treba nikog dzabe pustat.To sam vec i ranije napisao nismo mi socijalna ustanova.Slazem se ja da Pandza nije mogao igrati u Lokomotivi,ali mozda nije ni dobio pravu priliku za igru.Koliko je sami slucaja u svijetu fudbala,gdje pojedinci nisu dobijali sansu u jednom klubu, a eksplodiraju u drugom.pa do kada cemo mi samo ulagati u igrace a oni da idu bez obestecenja.Ne slazem se sa tobom,da su kod nas igrali mnogi bolji napadaci od njega.Pandza je u samom vrhu,medju najboljim koji su igrali kod nas.Znaci,nema pustanja bez para.zmajevac je napisao/la:Mislim da se malo oko Pandze pretjeruje pogotovo oko obestecenja koda iz Reala prelazi u Barselonu.On nije mogao igrat u Lokomotivi,a cudno mi je da ga i Sarajevo nije vratilo.Slazem se da je nama dobro dosao,ali isto tako igrali su i mnogo bolji napadaci kod nas.Ono sto mene pomalo zabrinjava kao navijaca je to da naredna sezonu nece bas puno zavisiti od nas vec od drugih ekipa koje se ozbiljno pojacavaju,a i ove dvije ekipe koje su usle Gradina i Radnik su i finansiski i igracki stabilne.Ja se opet nadam da ce nam doci neka adekvatna pojacanja koja ce zamjeniti ove koji su otisli,ako bude takvih da su dobri,da su konstantno igrali negdje i da cekaju samo Zvijezdin poziv.
Dobra je vijest ako se Senci vrati,kako je kilavo krenuo prelazni rok,tesko da bi mogli naci adekvatnu zamjenu za njega.
za sad nece sve ce zavisiti kako ce e oporaviti tereni poslije spricanja.ekipa trenutno koristi vise terena za treniranje isli su u mahmut mahalu vuckovce sibovac obudovac i danas idu negdje na stranumirza_rd je napisao/la:@astra1922 znasli hocel nasi ikako trenirati na nasem stadionu?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Prvi trening Spartak ZV

Zoran Milinković izvršio je prozivku igrača i održao prvi trening pred nastupajuću sezonu. Igrače je prvo pozdravio predsednik kluba Dragan Simović, koji im je poželeo dobar rad i puno sreće u nastupajućoj sezoni.
Održan je i prvi trening na kojem je prisutno bilo čak 39 fudbalera. Pored standardnih prvotimaca koji su odigrali većinu utakmica u prošloj sezoni priključili su se igrači koji su bili na pozajmici i jedan broj igrača na probi. Pripreme su započeli i dvojica novajlija Borko Veselinović i Miljan Ljubenović.
Šef stručnog štaba je Zoran Milinković, koji je produžio saradnju kao i njegov prvi pomoćnik Marko Perović. Za kondiciju igrača i dalje će se brinuti kondicioni trener Zoran Ivanović. Trener golmana neće više biti Mustafa Peštalić koji je sporazumno napustio klub pošto ima ambicija prema inostranom angažmanu. Klub već ima nekoliko alternativa za upražnjeno mesto trenera golmana i veoma brzo će odreagovati.
Spisak igrača na prvoj prvom treningu: Aleksić Branimir, Stijaković Nikola, Mirković Nikola, Kovačević Nikola, Joksimović Milan, Đurđević Stefan, Joksimović Milan, Đorđević Stefan, Viojvodić Milan, Đurić Đorđe, Šarac Dino, Kovačević Aleksandar, Despotović Đorđe, Đurđević Fahrudin, Adamović Marko, Antonić Goran, Nosković Aleksandar, Otašević Vladimir, Stevanović Siniša, Puškarić Darko, Bjedov Bojan, Bratić Vidak, Torbica Vladimir, Novaković Borko, Milivojev Miljan, Veselinović Borko, Farkaš Danijel, Ljubenović Miljan, Bokić Miloš, Mezei Nebojša, Radin Milan, Stepanović Uroš, Adamović Goran, Vukoljak Slobodan, Marković Nemanja, Stanojević Marko, Kremenović Bojan, Vidović Nemanja i Dae Yun Seo.
P.S.Kovacevic je zapoceo pripreme danas sa Spartakom,ali na prvom treningu su bila 4 golmana tako da je pitanje kakav ce on status imati.Evo ga i na slici.
Zoran Milinković izvršio je prozivku igrača i održao prvi trening pred nastupajuću sezonu. Igrače je prvo pozdravio predsednik kluba Dragan Simović, koji im je poželeo dobar rad i puno sreće u nastupajućoj sezoni.
Održan je i prvi trening na kojem je prisutno bilo čak 39 fudbalera. Pored standardnih prvotimaca koji su odigrali većinu utakmica u prošloj sezoni priključili su se igrači koji su bili na pozajmici i jedan broj igrača na probi. Pripreme su započeli i dvojica novajlija Borko Veselinović i Miljan Ljubenović.
Šef stručnog štaba je Zoran Milinković, koji je produžio saradnju kao i njegov prvi pomoćnik Marko Perović. Za kondiciju igrača i dalje će se brinuti kondicioni trener Zoran Ivanović. Trener golmana neće više biti Mustafa Peštalić koji je sporazumno napustio klub pošto ima ambicija prema inostranom angažmanu. Klub već ima nekoliko alternativa za upražnjeno mesto trenera golmana i veoma brzo će odreagovati.
Spisak igrača na prvoj prvom treningu: Aleksić Branimir, Stijaković Nikola, Mirković Nikola, Kovačević Nikola, Joksimović Milan, Đurđević Stefan, Joksimović Milan, Đorđević Stefan, Viojvodić Milan, Đurić Đorđe, Šarac Dino, Kovačević Aleksandar, Despotović Đorđe, Đurđević Fahrudin, Adamović Marko, Antonić Goran, Nosković Aleksandar, Otašević Vladimir, Stevanović Siniša, Puškarić Darko, Bjedov Bojan, Bratić Vidak, Torbica Vladimir, Novaković Borko, Milivojev Miljan, Veselinović Borko, Farkaš Danijel, Ljubenović Miljan, Bokić Miloš, Mezei Nebojša, Radin Milan, Stepanović Uroš, Adamović Goran, Vukoljak Slobodan, Marković Nemanja, Stanojević Marko, Kremenović Bojan, Vidović Nemanja i Dae Yun Seo.
P.S.Kovacevic je zapoceo pripreme danas sa Spartakom,ali na prvom treningu su bila 4 golmana tako da je pitanje kakav ce on status imati.Evo ga i na slici.
U potpunosti se slazem sa ovim..Fatko je napisao/la:hehhe e jeste cudi toliko kukali i govorili ode pandza sad ko fol on je prosjecan hahaha covjek je za mene licno zvijer agresivan brz i zna sa loptom za sad najbolji spic kojeg smo imali
A i vi iz srebrenika ba nemojte se javljat ovdje u temu molim vas.Imate tamo svoju temu radite sta ocete..Vi se poredite sa zvijezdom a u biti i nikad niste imali priliku gledat zvijezdu, doc u klub pogledat kakva je politika kluba itd. Ove sezone pored prvaka selje. Najvise pohvala je pokupila NK Zvijezda Gradačac zajedno sa Olimpikom! Tako da pusica za sve vas i Vidimo se na Ilidži ;P
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Pa kralju cestitke za zvijezdu i iz sreb sve je to uredu,svka cast na onako lijep stadion i sve je to ok..a care dodji malo na forum ofk gradine pa pogledaj ko kom. na cijem forumu i ko se koga treba okanit,a i vi isto na svom forumu pisete o gradini i raspravljate ,dosta put uzimate gradinu i srebrenik u svoje rijeci,pogledaj pa onda pisi ko koga treba da sotavi na miru...NARAVNO DA CEMO SE VIDIT U GRADACCU!!!!!
MOdric..MOdric..MOdric..
forum je napravljen da razmjenujemo informacije i svako smije ici na koju hoce temu.svi koji zele komentarisati i na zvijezdinoj temi bujrum pogotovo srebrenicxani jer smo komsije igrate kod nas na stadionu imate neke nase igrace mi vase i nevidim ni jedan razlog zasto se ne bi druzili.nahid se malo nalozio
nemoj nam svijeta rastjerivat 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bicemo dobri upamtite mnogima cemo pomrsiti racune
danas sam se odusevio nekim informacijama i licno sam se svojim ocima uvjerio

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hehehe jel igracki kadar ili je nesto za stadion ako je za stadion i ja sam nesto nacuoastra1922 je napisao/la:bicemo dobri upamtite mnogima cemo pomrsiti racunedanas sam se odusevio nekim informacijama i licno sam se svojim ocima uvjerio
![]()
![]()
Zadnja izmjena: mirza_rd, dana/u 02 jul 2012, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
heh astra kad vec govoris da imamo vase igrace,zaboravio si napisat i mogo si napisat ..nekako i na ovaj nacin..mi imao igrace iz sreb koji su nas uveli i odrzavaju u premijer ligi..npr .moranjkic i
onaj mujo..budi iskren brate..
MOdric..MOdric..MOdric..
Drzuze koliko je put to od tebe bilo tako, nesto si svojim usima cuo ili ocima vidio i na kraju sipak, nadam se da i sad nije takoastra1922 je napisao/la:bicemo dobri upamtite mnogima cemo pomrsiti racunedanas sam se odusevio nekim informacijama i licno sam se svojim ocima uvjerio
![]()
![]()
puko si brate lijepo sam napisao procitaj jos jednom .sta ti nije jasno. mozda bi ti kakvu medalju sto smo mi od muje i jaske napravili dobre i cijenjene igrace..mujo npr da je ostao u gradini dosad bi sigurno bio zaposlen u ingramu i nosao bi kamenje..iz lijepe sam namjere napisao post imate brzog i turbica iz gradacca zukic i smajlovic su dugo igrali kod nas sad vam dosli hamza i jahic mi imamo jasku i muju znaci puno igraca nas na neki nacin veze a ti nesto glumis .suplja pa etLuka je napisao/la:heh astra kad vec govoris da imamo vase igrace,zaboravio si napisat i mogo si napisat ..nekako i na ovaj nacin..mi imao igrace iz sreb koji su nas uveli i odrzavaju u premijer ligi..npr .moranjkic i
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.