FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
CESTITKE SLOBODI! jbg, da bi imao srece moras znati igrati.
MENI MOJE, A VAMA VASE
razumijem tvoj bujs, ali dobro ste vi prosli vrlo lako je mogloo biti 0_2, imali smo 2,3 izgledne prilike cak i gol koji nam je ponisten u najmanju ruku je sumljiv. u svakom slucaju sretno u borbi za tituluedinedin je napisao/la:koju dobru ekipu ???? jel ko od vas gledao tekmu ???? pa branili se sa 10 igrača i na kraju neznam ni kako dadoše go.nasborik je napisao/la:SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!
a što se tiče kvaliteta slobode =0, mislim da ŽELJO nije imao svoj dan a Sloboda ako ovako nastavi a nebude imala ovoliko sreće ide u drugu ligu... GDJE SU TE FUKARE NA GRBAVICI ? ? ? ? ? ?

Budi zadovoljan što nije bilo 0:2edinedin je napisao/la:koju dobru ekipu ???? jel ko od vas gledao tekmu ???? pa branili se sa 10 igrača i na kraju neznam ni kako dadoše go.nasborik je napisao/la:SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!
a što se tiče kvaliteta slobode =0, mislim da ŽELJO nije imao svoj dan a Sloboda ako ovako nastavi a nebude imala ovoliko sreće ide u drugu ligu... GDJE SU TE FUKARE NA GRBAVICI ? ? ? ? ? ?

FsV Mainz '05
-
- Kontakt:
e je.bi ga,ti losi dani vam traju iz kola u kolounLz je napisao/la:Budi zadovoljan što nije bilo 0:2edinedin je napisao/la:koju dobru ekipu ???? jel ko od vas gledao tekmu ???? pa branili se sa 10 igrača i na kraju neznam ni kako dadoše go.nasborik je napisao/la:SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
mareba je napisao/la:volim te zeeeeljjjjoooooooooooooooooooooooooo o o o o oooooooooooooooooooooooooooooooo o o o o o o o o o o o o o oo ooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooo
Pocero Joge

Stana pocero

Alen odero nenu

Cestitam Slobodi na pobjedi.Igrali ste pametno.Cvrsta odbrana i brz kontra napad.Zeljo bez ideje vec drugu utakmicu.
I da samo da kazem kako nije bilo mahanja igraca prema sudijama i kako su navijaci pozdravili Mesanovica a i sve igrace Slobode na kraju utakmice.
Jos jednom cestike.A mi ..mi smo ovim izgubili bitku za titulu.Ostaje KUP.Sreca pa je ova pauza.
Pozdrav.
I da samo da kazem kako nije bilo mahanja igraca prema sudijama i kako su navijaci pozdravili Mesanovica a i sve igrace Slobode na kraju utakmice.
Jos jednom cestike.A mi ..mi smo ovim izgubili bitku za titulu.Ostaje KUP.Sreca pa je ova pauza.
Pozdrav.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ibrahim Crnkić prezadovoljan pobjedom
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
"Da je više ovakvih gostovanja"
Piše: E. Škorić
Nedjelja, 20.03.11. 20:35.
Sloboda je na Grbavici uzela potpuno neočekivano sva tri boda, pa je Željo, vjerovatno, ostao bez titule. Nakon meča je trener Slobode Ibrahim Crnkić bio prezadovoljan.
"Više volim gostovati Želji nego naprimjer ići u Trebinje, jer je ovdje gušt igrati. Šzo se tiče utakmice mogu da kažem da smo imali više sreće, nisam ni pomišljao na bod, možda se potajno nadao", kaže Crnkić.
"Ovaj pobjeda je višestruko vrijedna, jer Željo je najkvalitetnija ekipa u ligi. Gledao sam ih protiv Širokog, slabo su odigrali, pa sam vidio tu našu šansu. Sretan sam zbog ove pobjede".
"Odlučujuće je bilo to što nismo imali pritisak, zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu, da je više ovakvih gostovanja liga bi bila bolja.", ističe Crnkić i dodaje kako ne razmišlja o izlasku u Evropu iako je Sloboda na samo četiri boda od pozicije koja vodi u Evropu.
"Čak i da nas ne suspenzuju ne želimo misliti o Evropi, jer nemamo uslove za to. Nemamo finansijske uslove da igramo u Evropi, pa ćemo se usredotočiti na domaće prvenstvo", zaključio je Crnkić.
Cestitke Tuzlaci, nadam se da cete iduci put, uzvratiti gostovanje i igrati bez pritiska protiv nas,
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Sloboda je na Grbavici uzela potpuno neočekivano sva tri boda, pa je Željo, vjerovatno, ostao bez titule. Nakon meča je trener Slobode Ibrahim Crnkić bio prezadovoljan.
"Više volim gostovati Želji nego naprimjer ići u Trebinje, jer je ovdje gušt igrati. Šzo se tiče utakmice mogu da kažem da smo imali više sreće, nisam ni pomišljao na bod, možda se potajno nadao", kaže Crnkić.
"Ovaj pobjeda je višestruko vrijedna, jer Željo je najkvalitetnija ekipa u ligi. Gledao sam ih protiv Širokog, slabo su odigrali, pa sam vidio tu našu šansu. Sretan sam zbog ove pobjede".
"Odlučujuće je bilo to što nismo imali pritisak, zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu, da je više ovakvih gostovanja liga bi bila bolja.", ističe Crnkić i dodaje kako ne razmišlja o izlasku u Evropu iako je Sloboda na samo četiri boda od pozicije koja vodi u Evropu.
"Čak i da nas ne suspenzuju ne želimo misliti o Evropi, jer nemamo uslove za to. Nemamo finansijske uslove da igramo u Evropi, pa ćemo se usredotočiti na domaće prvenstvo", zaključio je Crnkić.
Cestitke Tuzlaci, nadam se da cete iduci put, uzvratiti gostovanje i igrati bez pritiska protiv nas,
Cuva Bog Zelju svog!
- Probisvjet
- Kontakt:
"Čak i da nas ne suspenzuju ne želimo misliti o Evropi, jer nemamo uslove za to. Nemamo finansijske uslove da igramo u Evropi, pa ćemo se usredotočiti na domaće prvenstvo", zaključio je Crnkić.mirzza je napisao/la:Ibrahim Crnkić prezadovoljan pobjedom
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Pa sto onda igras jbte posao sto ga radis. Ovaj zajebo Papeta u izjavama.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Komsije,cestitke na velikoj pobjedi.Svaka cast.Pozz iz Gradacca.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Prpa je napisao/la:Hvala vam braco ... **** , mozda je i to bolje , jeste da smo mi srbi , a vi muslimani i da se nepodnosimo , al mozda je bolje nego da vas provociraju .. uglavnom .. uradili ste nam puno .. i svaka cast .. imate pravu , al pravu ekipu , i vidimo se na proljece))) ..... Sretno ..... Pozdravi iz Banjaluke
kakva crna braca zbog toga sto smo pobjedili Zelju....Sloboda mora igrat zbog navijaca, a ne zbog vas...ako cemo iskreno da bogdo ova nas apobjeda nad Zeljom nece uticati u borbi za titulu njima, ali ebiga...Mi bi eto mogli dati bodove komsijama i ako ostanu onda u buducnosti bi nam oni sigurno valjali, ako se mi budemo borili za titulu, znaci ipak nam ova pobjeda daje puno mogucnosti

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
"Osam bodova je previše, a pogotova ako igramo ovako kako trenutno igramo. Bez obzira na rasopored biće teško stići Borca. Čestitam gostima na igri, nisu se valjali kao obično", zaključio je Osim.
Pa dragi Amare i ti poceo izjave ko Pape!
Zavali cetiri pet golova pa nek se valja protivnik. Niko se nije valja 90 min!
Pa dragi Amare i ti poceo izjave ko Pape!

Zavali cetiri pet golova pa nek se valja protivnik. Niko se nije valja 90 min!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sasvim zasluzeno, cestitam
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Šta sam vam rekao. Čestitke na pobjedi i samo tako nastavite. Neka je se i na našem kantonu počeo igrati fudbal. Još samo da banovićani prorade.husein veličanstveni je napisao/la:Nema šanse da vam ovi zabiju. Nisu mogli dati širokom, kako će tek onda vama.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
Hvala vam braco vec sam vas bio zagotivio zbog onih navijaca iz Travnika
ali sad jos vise
Jos jednom HVALA VAM ......Cehajaaaa

Melburnski Lesinar
ajmo jogeeeeeeeeeeeeee.Nije Bitno je napisao/la:Hvala vam braco vec sam vas bio zagotivio zbog onih navijaca iz Travnikaali sad jos vise
![]()
hahahahahaha
Biti fudbalski navijac nije isto sto i gledati sjajan nogomet !
Radi se o ulaganju vremena u nesto , o pripadanju necemu , entitetu !
A.C.A.B All around the world.
Radi se o ulaganju vremena u nesto , o pripadanju necemu , entitetu !
A.C.A.B All around the world.
- slani grad
- Kontakt:
e vidis strucnjak...to vam je i doslo glave....ta vasa nabjedzenost da imate neku giga-mega ekipu....da imalo pratis nasu ligu i vidis malo dalje od nosa vidio bi da je SLOBODA odlicno odradila prelazni rok sa par extra pojacanja za nasu ligu i ova ekipa je sigurno u 4 sto se tice kvalitete....vasa filozofija LAKO CEMO mozda prolazi sa travnicima,leotarima al mi nismo skinuli gace....a za ovo ostalo...KOMPLEKSI SU CUDO...uzimamo vas na Tusnju,uzimamo vas na grbi,izbijamo vam tituleedinedin je napisao/la:koju dobru ekipu ???? jel ko od vas gledao tekmu ???? pa branili se sa 10 igrača i na kraju neznam ni kako dadoše go.nasborik je napisao/la:SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
svaka cast tuzlaci i gradaclije, nek ste potrcali odmah na temu borcu i ulizivati se i cestitati na tituli
tako to rade bosanci, travnik ubi protiv nas a borca lagano pusti, sloboda isto, gradacac isto
ne samo nama, nego bi i pitarima isto uradili i velezu, celiku ...
da nije SLS, cijela tuzla bi se pobratimila sa BL

tako to rade bosanci, travnik ubi protiv nas a borca lagano pusti, sloboda isto, gradacac isto

ne samo nama, nego bi i pitarima isto uradili i velezu, celiku ...
da nije SLS, cijela tuzla bi se pobratimila sa BL
Cuva Bog Zelju svog!
Eto šta vam je najveca satisfakcija i domet ,da izbijate Želji tituluslani grad je napisao/la:e vidis strucnjak...to vam je i doslo glave....ta vasa nabjedzenost da imate neku giga-mega ekipu....da imalo pratis nasu ligu i vidis malo dalje od nosa vidio bi da je SLOBODA odlicno odradila prelazni rok sa par extra pojacanja za nasu ligu i ova ekipa je sigurno u 4 sto se tice kvalitete....vasa filozofija LAKO CEMO mozda prolazi sa travnicima,leotarima al mi nismo skinuli gace....a za ovo ostalo...KOMPLEKSI SU CUDO...uzimamo vas na Tusnju,uzimamo vas na grbi,izbijamo vam tituleedinedin je napisao/la:koju dobru ekipu ???? jel ko od vas gledao tekmu ???? pa branili se sa 10 igrača i na kraju neznam ni kako dadoše go.nasborik je napisao/la:SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!
a što se tiče kvaliteta slobode =0, mislim da ŽELJO nije imao svoj dan a Sloboda ako ovako nastavi a nebude imala ovoliko sreće ide u drugu ligu... GDJE SU TE FUKARE NA GRBAVICI ? ? ? ? ? ?![]()
...tvoje frustracije su tvoj problem...ima lexaurina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.