Mogu se amaterski ugovori potpisati i na pola godine ali to ovdje nije slučaj. Njegov ugovor važi do Juna.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:09Nisi upravu. Kod njega je amaterski ugovor kao i svih ostalih u TOŠK-u. Takvi ugovori vrijede do kraja sezone. Kada završi sezona svaki igrač je slobodan i ne veže ga ništa za klub. On je sa upravom kluba usmeni dogovor napravio da će ga pustiti u Inostranstvo da mu neće praviti probleme. Za prelazak u klubove kod nas, morat će se platiti papiri. Šabić ahmed također trenira s gradinom, jedinstvo ga hoće, al još ništa nije rijeseno. Tako da može biti samo suspendovan ako se ne dogovori s nekim.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
To sam mislio, i sada može igrač ići jedino ako mu klub da ispisnicu, tj. ukoliko je zainteresovani klub plati, u ovom slučaju to je Jedinstvo.
Ako sam dobro upratio, igrali su Devedzic, Sarvan i Becirbasic za vas u ove dvije prijateljske. Izgleda da cete se dobro pojacati.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vidio sam na transfermarkt do januara ove godine ugovor ali sam pregledao biltene na fbih i vidio da nigdje nema raskida ugovora izmedju kluba i igraca. Halalite.
Bit ce ovo fina ekipa, trebalo bi jos par igraca stici i polako opstanak osigurati sto prije.
Bit ce ovo fina ekipa, trebalo bi jos par igraca stici i polako opstanak osigurati sto prije.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Dobra ekipa svakako. Prije nekoliko dana sam napisao da vam je ovo možda i najbolji prelazni rok u zadnjih nekoliko godina. Al i bilo vam je potrebno, teška borba za opstanak, a dole su pored vas bratstvo i orasje koje također "ne bi trebale" ispasti.
Što se tiče Koprivice, klub ga ne namjerava sigurno ostaviti, jer je on otišao na taj način kao da je zagarantovan taj transfer u Maleziju i naši doveli 3 štopera, Imamovica, Marquesa i Skopljaka. Tako da je jedini ishod po meni da ode negdje da neko plati papire, ako vam dodje to je pravi igrač za ove lige, bice vam sigurno pojačanje.
Drugi je Ahmed Šabić, kojeg je Jedinstvo tražilo također. Al nisu se dogovorili mislim oko para, tako da on trenira sa Gradinom Srebrenik. Ukoliko ne donese pare za svoje papire (jer je dobio na ruke kad je dolazio sigurno) vjerovatno će biti na hladjenju polusezonu koja slijedi.
Koliko ja imam informacije ceka se da Jedinstvo plati obestecenje za Dizdarica,ako ne plate on je i dalje igrac Gorazda.Nema se on sta dogovarati za jesenji dio prvenstva jer ima ugovor do kraja godine,ako ne plate obestecenje on mora ostati u Gorazdu.legenda reala je napisao/la: ↑07 feb 2020, 23:46Bio je u Gz prije dana, znaci nije se dogovorio za drugii dio
ma mi njega uzmemo polusezonu i onda drugi dio ga pustimo, dogodine je on opet kod nas u prvom dijelu za drugi ce ovisiti od ambicija
iskreno zao mi je gotivim ga strasno extra veznjak
Nema od tog Koprivice nista izgleda.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tigar je bio licno sa vladom neku noc na veceri. On ako to ne moze rjesiti ne znam ko onda moze
Problem pravi samo tosk sto se tice para al morat ce uzeti onoliko koliko im se nudi i to je to..sto se tice vlado je odlucio da za nkj..u pitanju je trenutno natezanje koje ce zavrsiti za koji dan..
I za benju se moraju platiti papiri ,jer on nece vise da igra za gorazde i to je rjeseno 90 % ,ceka se samo ko ce dati pare. Momak je tu sto je najbitnije i trenira sa nama
A bit ce tu jos koje dobro pojacanjee....pregovara se..
Imat cemo sigurno prejaku ekipu i sad je trenutno imamo..na kraju idemo u top 4 sigurnoo
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Vjeruj stari da ovi nisu baš takvi ko što misliš. Kada su mogli Dinu Dizdarevića suspendovati pola sezone mogu svakoga. A dino je za mnoge što spominjemo ovdje top igrač, svaki bi ga klub u Prvoj ligi uzeo. I Šabić trenira u Srebreniku al ako ne daju pare, i ostat će samo na treniranju.Bihacit1937 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:54Tigar je bio licno sa vladom neku noc na veceri. On ako to ne moze rjesiti ne znam ko onda moze
Problem pravi samo tosk sto se tice para al morat ce uzeti onoliko koliko im se nudi i to je to..sto se tice vlado je odlucio da za nkj..u pitanju je trenutno natezanje koje ce zavrsiti za koji dan..
I za benju se moraju platiti papiri ,jer on nece vise da igra za gorazde i to je rjeseno 90 % ,ceka se samo ko ce dati pare. Momak je tu sto je najbitnije i trenira sa nama
A bit ce tu jos koje dobro pojacanjee....pregovara se..
Imat cemo sigurno prejaku ekipu i sad je trenutno imamo..na kraju idemo u top 4 sigurnoo
-
- Kontakt:
Nije rjesenje suspendovati svakog igraca koji ce za pola godine biti slobodan.. vjeruj ti meni da ce oni uzeti pare i za sabica i koprivicu...pred nama je
A sto se tice dizdarica on je suspendovan zbog nediscipline..jer je volio kafanu vise neg loptu..a budimo realni nikakav on igrac nije..da jeste osim onih par dobrih tatto sto ima napravio bi nesto u karijeri..najbolji dio karijere je odigrao kod nas u Bihacu sa 18 godina kad se htio dokazatii..ovo ostalo samo sminka i gluma...
A sto se tice dizdarica on je suspendovan zbog nediscipline..jer je volio kafanu vise neg loptu..a budimo realni nikakav on igrac nije..da jeste osim onih par dobrih tatto sto ima napravio bi nesto u karijeri..najbolji dio karijere je odigrao kod nas u Bihacu sa 18 godina kad se htio dokazatii..ovo ostalo samo sminka i gluma...
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Ne znam zasto ce im taj Sabic kada vec imaju dobre igrace prema naprijedBihacit1937 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:17Nije rjesenje suspendovati svakog igraca koji ce za pola godine biti slobodan.. vjeruj ti meni da ce oni uzeti pare i za sabica i koprivicu...pred nama je
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Uzet će svakako. Prvo jer ga ne planiraju, doveli su tri stopera. Ali TOŠK-u nisu toliko pare bitne da će ga dati za neku siću i milostinju. Al slažem se da će se naci na nekoj sredini što se para tiče.Bihacit1937 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:17Nije rjesenje suspendovati svakog igraca koji ce za pola godine biti slobodan.. vjeruj ti meni da ce oni uzeti pare i za sabica i koprivicu...pred nama je
Ovo drugo me nisi shvatio, nisam mislio na dizdarica, nego našeg dinu dizdarevica koji je bio prošle godine suspendovan od strane TOŠK-a.
- ASD
- Kontakt:
Stvarno nema smisla plaćati odštetu za igrača s kojim ćeš potpisati ugovor na pola sezone. Bezveze se bacaju pare.
-
- Kontakt:
Neka ga ,sta fali..Do sad smo uvijek bili tanki sa igracim karton povreda i nema ko igrati..kod kuce cupas bod a u gostima gledas da nas ne natrpaju.Pravi se selekcija za iducu sezonu..uigrati ovu ekipu,ostaviti najbolje i dovesti po potrebi jos par pojacanja...i kroz godinu ,dvije zadati karatu 
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Jel mislis na dinu sminkera? Sezone 2010/11 igrao za jedinstvo...sad je trenutno kod vas dosao iz bosne visoko??HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:26Uzet će svakako. Prvo jer ga ne planiraju, doveli su tri stopera. Ali TOŠK-u nisu toliko pare bitne da će ga dati za neku siću i milostinju. Al slažem se da će se naci na nekoj sredini što se para tiče.Bihacit1937 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:17Nije rjesenje suspendovati svakog igraca koji ce za pola godine biti slobodan.. vjeruj ti meni da ce oni uzeti pare i za sabica i koprivicu...pred nama je
Ovo drugo me nisi shvatio, nisam mislio na dizdarica, nego našeg dinu dizdarevica koji je bio prošle godine suspendovan od strane TOŠK-a.
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Koprivica i igrači njegovog tipa, što bi se reklo malo kvalitetniji, uzimaju pare na ruke i na početku sezone i na početku drugog dijela. Vidiš da samo mijenjaju klubove, uzimaju na ruke, sad ih je*e ova pauza što nešto tih para moraju dat klubovima ako hoće ispisnicu da dobiju.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Jeste. Ako si i ti mislio na njega nisam znao da je igrao kod vas. Sto se tice suspenzije kod nas, bila je zato jer je tražio na polusezoni vecu platu nego što je dogovorio na početku.Bihacit1937 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:32Jel mislis na dinu sminkera? Sezone 2010/11 igrao za jedinstvo...sad je trenutno kod vas dosao iz bosne visoko??HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:26Uzet će svakako. Prvo jer ga ne planiraju, doveli su tri stopera. Ali TOŠK-u nisu toliko pare bitne da će ga dati za neku siću i milostinju. Al slažem se da će se naci na nekoj sredini što se para tiče.Bihacit1937 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:17Nije rjesenje suspendovati svakog igraca koji ce za pola godine biti slobodan.. vjeruj ti meni da ce oni uzeti pare i za sabica i koprivicu...pred nama je
-
- Kontakt:
Slabo ti do buraz pratis !! Pa i mene si zbunio reko sta ovaj prica koji dizdaric,dizdarevic..kratko o njemu slab igrac,gluma,nekad obecavao,sad nula bodeva 

Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nisam tada pratio jedinstvo, tada je TOŠK bio nizi rang, tako da to nije čudo nikakvo.Bihacit1937 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:398
Slabo ti do buraz pratis !! Pa i mene si zbunio reko sta ovaj prica koji dizdaric,dizdarevic..kratko o njemu slab igrac,gluma,nekad obecavao,sad nula bodeva![]()

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.