FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hipergotiva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hipergotiva » 05 apr 2010, 23:20

-A- je napisao/la:Od onih 5-6 uhljupa iz nase uprave vjerujte da je Suman najmanji problem ,koliko god on bio ne elokventan ili neznam sta vec,ali najmanji problem od sviju njih.

Ali ok ,super,neka je krenulo...sada treba redom sto do sjednice ,sto na samoj sjednici kluba da se svi izmjene pa da stavimo klub ,svi zajedno,na noge 8-)

"...Biti srcem vezan,u tome lezi snaga..." ;)
Suman je najvise krao od svih iz uprave ;)

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 05 apr 2010, 23:22

Grbavica moj zivot je napisao/la:
|-|0rD@Š je napisao/la:
raja_sa_sjevera je napisao/la:hocemo nekoga ko je spreman uloziti u FKS
ko nece zaliti da dovede igraca iz bih,evrope,azije,afrike.... i ko hoce sarajevo u evropi i ko nece mislit kako pohapat sto vise para ;)
zujo i brkovic su vec zauzeti :D :D :D +

i meni je drago da ti hoce da podnseu ostavku jer trebaju ovoj ligi jaki zeljo i sarajevo sto jest jest suman je imo para ali nije dao jos vas je krao ko onaj faruk u zelji a kome treba predsjednik koji nezna hodati :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma kralju sto se mene tice nemora nista znati osim da ulaze u klub :lol:
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

alibi

Post Postao/la alibi » 06 apr 2010, 07:05

raja_sa_sjevera je napisao/la:hocemo nekoga ko je spreman uloziti u FKS
Samo na ovaj nacin klub moze dugorocno poucit stabilnost i kontinuitet u rezultatima i na taj nacin kroz financisku ojacanost i rezultate na visem nivou.Naravno i pri tome svi ostali aspekti u klubu moraju biti na visokom nivou.Krenulo je i bice to dobro abg.FCS.

Nisde77
Kontakt:

Post Postao/la Nisde77 » 06 apr 2010, 07:39

Imal kakva šansa da se u klub vrati Gracić?? 8-)
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 06 apr 2010, 09:42

Jao Pitari jeste se nafurali otiso Suman pa vi mislite da ce i ostali otic hoce ali malo sutra,jeste smijesni Suman je kriv ali manje 2x u odnosu na recimo Baljka ili Alihodjice tek cete sad vidjeti tavorenje po sredini tabele ili borbu za opstanak, kao sto se i Zeljo borio.Suman koliko je god kriv trebali ste ga podrzati jer je njemu u cilju bilo evropsko Sarajevo i malo je falilo da to ostvari.Toliko od mene nemojte mislit da branim Sumana ali je covjek pravi navijac Sarajeva,bolje trazite ostavke ovih drugih... ;) ;) ;)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 apr 2010, 09:47

Arogantni je napisao/la:Jao Pitari jeste se nafurali otiso Suman pa vi mislite da ce i ostali otic hoce ali malo sutra,jeste smijesni Suman je kriv ali manje 2x u odnosu na recimo Baljka ili Alihodjice tek cete sad vidjeti tavorenje po sredini tabele ili borbu za opstanak, kao sto se i Zeljo borio.Suman koliko je god kriv trebali ste ga podrzati jer je njemu u cilju bilo evropsko Sarajevo i malo je falilo da to ostvari.Toliko od mene nemojte mislit da branim Sumana ali je covjek pravi navijac Sarajeva,bolje trazite ostavke ovih drugih... ;) ;) ;)

i mene je strah da ovo ne bude mac s dvije ostrice ;)
Suman je navijac Sarajeva za razliku od nekih ,i covjek je zelio evropsko Sarajevo ,sad me samo zanima ko ce doci mjesto njega !!???
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 06 apr 2010, 09:50

Arogantni na srecu nismo mi Zeljo pa da decenijam u ovakvoj se ligi boromo vise za opstanak nego za sredinu tabele,ali to je Vas problem.Sto se tice uprave odlazaka i dolazaka znam da cemo i ove godine kao i svake dosad igrati u Evropi,a da ce te vi kao i dosad na plazminim tv-u uz pice pratiti evrropske utakmice Sarajeva,jer ste Vi na to u zadnju deceniju i naucilii! ;) .

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 06 apr 2010, 09:59

Dzon Cena da vi nebudete malo za promjenu uz kospice i kikiriki gleadali kako na Grbavicu dolazi neki Liverpul ili Mancester City u trecem pretkolu Lige Prvaka, ja vas samo upozoravam jer stvarno zelim da Sarajevo kao grad ima 2 najjaca tima u drzavi ali da mi budemo jaci od vas.Kako je krenulo vi cete stvarno uz kospice gledat Zelju na TV-u. Vama zelim Evropu ali cete je stvarno uz ovaku igru tesko obezbjedit... ;) ;) :D :D ;) ;) :D :D
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 06 apr 2010, 10:31

Arogantni je napisao/la:Dzon Cena da vi nebudete malo za promjenu uz kospice i kikiriki gleadali kako na Grbavicu dolazi neki Liverpul ili Mancester City u trecem pretkolu Lige Prvaka, ja vas samo upozoravam jer stvarno zelim da Sarajevo kao grad ima 2 najjaca tima u drzavi ali da mi budemo jaci od vas.Kako je krenulo vi cete stvarno uz kospice gledat Zelju na TV-u. Vama zelim Evropu ali cete je stvarno uz ovaku igru tesko obezbjedit... ;) ;) :D :D ;) ;) :D :D

Ha,ha dobar si pravo meni je takodjer drago da dva kluba iz Sarajeva budu uvjek u borbi za titula,a ne kao u zadnji deset godina ,kad nekog Zeljovca pitam nesto za nas fudbal, oni kazu nepratim ovu jad ligu.E napoklon, sto mi je jako drago eto i vi nakon decenije mozete nekom nesto predloziti,ili reci,a bogami se pofaliti da ste na tabeli prije F.K.Sarajeva!Nebi volio da se brines,jer cemo i ove godine biti barem cetvrti,sto je malo,jer je Evropa uzela danak ,Spartak,Helsinborg,Cluj se izvuce ,pa pokojni Vedran sve je to uticalo da Vam nismo pbjegli bar deset bodova,ali sad mi je drago napoklon i Vi pratite Premijer Ligu!Zivio Amar Osim he,he ;)

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 06 apr 2010, 10:44

cena je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Dzon Cena da vi nebudete malo za promjenu uz kospice i kikiriki gleadali kako na Grbavicu dolazi neki Liverpul ili Mancester City u trecem pretkolu Lige Prvaka, ja vas samo upozoravam jer stvarno zelim da Sarajevo kao grad ima 2 najjaca tima u drzavi ali da mi budemo jaci od vas.Kako je krenulo vi cete stvarno uz kospice gledat Zelju na TV-u. Vama zelim Evropu ali cete je stvarno uz ovaku igru tesko obezbjedit... ;) ;) :D :D ;) ;) :D :D

Ha,ha dobar si pravo meni je takodjer drago da dva kluba iz Sarajeva budu uvjek u borbi za titula,a ne kao u zadnji deset godina ,kad nekog Zeljovca pitam nesto za nas fudbal, oni kazu nepratim ovu jad ligu.E napoklon, sto mi je jako drago eto i vi nakon decenije mozete nekom nesto predloziti,ili reci,a bogami se pofaliti da ste na tabeli prije F.K.Sarajeva!Nebi volio da se brines,jer cemo i ove godine biti barem cetvrti,sto je malo,jer je Evropa uzela danak ,Spartak,Helsinborg,Cluj se izvuce ,pa pokojni Vedran sve je to uticalo da Vam nismo pbjegli bar deset bodova,ali sad mi je drago napoklon i Vi pratite Premijer Ligu!Zivio Amar Osim he,he ;)
Cena, apsolutno se slažem sa tobom. Do prije mjesec dana (jer smo im oderali guzove na grbavici i bili su iza nas do prije tri kola) kad nekom željovcu spomeneš našu ligu onda neprate i uglavnom komentarišu Wolfsburga i Džeku (koji je za mene apsolutno VRH) a našu ligu negledaju jer je dosadna i debilna.
E nakon prve serije od nekoliko pobjeda odjednom svi prate ovu "jad ligu" i odjednom "gdje je taj manchester jer ove mlatimo svakako"
Polako gospodo jer i drugi i četvrti igraju u Evropi pa ćemo vidjet šta se tamo može uraditi a za titulu pored svega treba i malo politike a ove godine mislim da je politika odlučila prvaka, samo se ne uklapa da ispadnu dva kluba iz istog entiteta, a Modriča je povaljena i sad treba nekog povaliti iz federacije a mislim da je najbliža Zvijezda ili Travnik jer i slobodi se mora izaći u susret zbog prošlogodišnje blamaže oko izlaska u evropu.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 06 apr 2010, 11:07

meme pitar je napisao/la:
cena je napisao/la:

Cena, apsolutno se slažem sa tobom. Do prije mjesec dana (jer smo im oderali guzove na grbavici i bili su iza nas do prije tri kola) kad nekom željovcu spomeneš našu ligu onda neprate i uglavnom komentarišu Wolfsburga i Džeku (koji je za mene apsolutno VRH) a našu ligu negledaju jer je dosadna i debilna.
E nakon prve serije od nekoliko pobjeda odjednom svi prate ovu "jad ligu" i odjednom "gdje je taj manchester jer ove mlatimo svakako"
Polako gospodo jer i drugi i četvrti igraju u Evropi pa ćemo vidjet šta se tamo može uraditi a za titulu pored svega treba i malo politike a ove godine mislim da je politika odlučila prvaka, samo se ne uklapa da ispadnu dva kluba iz istog entiteta, a Modriča je povaljena i sad treba nekog povaliti iz federacije a mislim da je najbliža Zvijezda ili Travnik jer i slobodi se mora izaći u susret zbog prošlogodišnje blamaže oko izlaska u evropu.

Ma i ove godine cemo najvise u Evropi dogurati,ali sad cu bar imati sa kim komentarisati onako bezveze bilo ,ljudi nisu znali da kod nas ima liga i da se igra fudbal ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 06 apr 2010, 11:25

Arogantni je napisao/la:Jao Pitari jeste se nafurali otiso Suman pa vi mislite da ce i ostali otic hoce ali malo sutra,jeste smijesni Suman je kriv ali manje 2x u odnosu na recimo Baljka ili Alihodjice tek cete sad vidjeti tavorenje po sredini tabele ili borbu za opstanak, kao sto se i Zeljo borio.Suman koliko je god kriv trebali ste ga podrzati jer je njemu u cilju bilo evropsko Sarajevo i malo je falilo da to ostvari.Toliko od mene nemojte mislit da branim Sumana ali je covjek pravi navijac Sarajeva,bolje trazite ostavke ovih drugih... ;) ;) ;)
JAVLJA SE NAVIJAC KLUBA KOJI NIJE VIDIO PRVIH 5 MJESTA ZADNJIH 7-8 GODINA....cccccsto nemogu kad se ovako voi prosjecni jednu sezonu dignu ..a nesjecaju se kako su sa ovom upravom najebali :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 06 apr 2010, 13:26

Nemas ti sta da se brines za nas,nismo mi levati BP ce 22 sve da rijese ako bog da i da otjeramo stoku,a ne ko vi da dovodite staru upravu koja vas je u ambis dovela,zbog koje vas 7 godina nigdje nije bilo! Molite samo boga da ovaj lopov Pasalic nedodje u Sarajevo,jer onda ce Brkovic da ima konkurenciji i onda bi svake godine bili prvaci al to nama netreba!

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 06 apr 2010, 14:30

Das ist Walter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2010, 15:05

Svima kojima je Sarajvo u srcu cestitke za 6. april Dan grada Sarajeva;)

slika

Sreca i ljubav,ponos i nada - ime mog kluba,ime mog grada!!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2010, 16:23

Suman je jedan od zadnjih koji bi trebao napustiti klub.Ali on ide prvi.
Bas zato sto makar ima zehru morala a ne kao ostali.Koje jedino pamom istjerati se moze.
Idu sa sistemom saveza u cilju sta nam ko moze. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 06 apr 2010, 16:41

I ja se slazem da je Suman od njih zadnji trebao dati ostavku ako je to neka utjha,ali ja osim njega nevidim druge,jer su to pacovi koji pobjegnu u rupu kad se zakuha,a kad se smiri izadju i dalje po istom! :oops:

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 06 apr 2010, 17:10

Može li mi neko napisati nekoliko imena koji su kandidati za upravu našeg kluba. Molim Vas da to budu kandidati koji će nešto donijeti ovom klubu, prije svega mislim UMOM a onda i parama. Znači treba nam ljudi koji znaju voditi preduzeće tj klub i ljudi koji će dati kratkoročne i dugoročne ciljeve. Na dugoročne ciljeve mislim kao Zvijezda prije 25 godina zacrtala Evropsku titulu. Nama netreba evropska titula ali nam treba učešće u Ligi evrope i učešće u ligi prvaka, za 5 godina, treba nam stadion i to nek budu ciljevi a ne izlazak u evropu, pa to može nekad i Željo, a mi moramo puuuuuno više.
Žao mi je ali ja u ovom gradu nevidim ljude koji znaju voditi neku firmu (čast nekoliko izuzetaka koji neće da se upuštaju u ovakve avanture kao što je FK sarajevo)
Znam da je muž od Sanele Dženkins pokušao kupiti klub ili uložiti u njega ali jednostavno ne postoji način finansiranja kluba iz vana i ne postoji način da se te pare bilo kad i na bilo koji način vrate tom čovjeku.
Rahmetli brat od Sanele je bio navijač Sarajeva!!!

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 06 apr 2010, 17:24

cena je napisao/la:I ja se slazem da je Suman od njih zadnji trebao dati ostavku ako je to neka utjha,ali ja osim njega nevidim druge,jer su to pacovi koji pobjegnu u rupu kad se zakuha,a kad se smiri izadju i dalje po istom! :oops:
...ama bas svi neka idu,pa i cistacica...bolje bez uprave nego sa ovakvom kakvu imamo...

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 06 apr 2010, 17:38

ja-hordas je napisao/la:
cena je napisao/la:I ja se slazem da je Suman od njih zadnji trebao dati ostavku ako je to neka utjha,ali ja osim njega nevidim druge,jer su to pacovi koji pobjegnu u rupu kad se zakuha,a kad se smiri izadju i dalje po istom! :oops:
...ama bas svi neka idu,pa i cistacica...bolje bez uprave nego sa ovakvom kakvu imamo...

Ija sam za to od cistacice i portira do Sumana! :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, edgarallanpoe04, juka55, perodeformero i 63 gosta.