KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

hamzaTM87
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la hamzaTM87 » 20 nov 2025, 09:32

Sinoć je nažalost bilo manje ljudi nego protiv Spartaka...

Što se tiče same igre, nema se šta puno komentarisati jer je razlika u kvaliteti ogromna. Jako mi je drago zbog Audiga da je konačno vratio samopuzdanje jer je imao malu krizu od dolaska Pašalića i kada su West i Atić preuzeli sve u svoje ruke. Ali od onog garbage time-a u Mursiji kad je pogodio 2 trojke i vezao 10ak poena, počeo je opet da igra sa više sigurnosti. Ono što je isto primjetno sa strane je da je atmosfera u ekipi mnogo bolja (što je i logično sa ovim pobjedama) i da Muha to puno puno bolje handla od Ace.

Sada slijedi jako bitno gostovanje u Ljubljani, sa Ilirijom koja je isto sinoć igrala domaću ligu (bez Jaramaza), ali ne bi trebali biti puno odmorniji od nas. Igrački smo sigurno jači, ali domaći teren je domaći teren u ABI.

Gdje nam je @Dirk, kako mu je promakao ovaj Argentinac? Ili se čeka poraz pa da se iznese nekog novog prljavog veša? :lol:
ZELJEZNICAR 1921!

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 20 nov 2025, 12:54

Audige je konacno procepio i odigrao utakmicu kako treba. Nadam se da ce i za Joesaara biti nekih akcija u kojima ce ostajati sam na sutu, jer nema teorije da je on igrac za 0/5 s distance. Mislim da Pasalic debelo grijesi sto ne radi na tome, jer ekipa moze puno dobiti s njegovim sutem. Ne moze se desiti da u svakoj utakmici 5x losiji suter Delalic dobije vise izradjenih akcija na sutu za 3 i da u konacnici on uzme vise takvih suteva. Znamo sigurno da Delalic i Zubac ne mogu bolje od ovoga sto trenutno pruzaju, a Estonac sigurno moze i zato bih volio da mu se vec u Ljubljani podeblja minutaza naustrb ove dvojice. Momak je specijalac za 3 s 45-ica, a Audige iz kornera i za ekipu je ogromna stvar imati takva dva sutera u formi.

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 20 nov 2025, 17:55

hamzaTM87 je napisao/la:
20 nov 2025, 09:32

Što se tiče same igre, nema se šta puno komentarisati jer je razlika u kvaliteti ogromna. Jako mi je drago zbog Audiga da je konačno vratio samopuzdanje jer je imao malu krizu od dolaska Pašalića i kada su West i Atić preuzeli sve u svoje ruke. Ali od onog garbage time-a u Mursiji kad je pogodio 2 trojke i vezao 10ak poena, počeo je opet da igra sa više sigurnosti. Ono što je isto primjetno sa strane je da je atmosfera u ekipi mnogo bolja (što je i logično sa ovim pobjedama) i da Muha to puno puno bolje handla od Ace.

Sada slijedi jako bitno gostovanje u Ljubljani, sa Ilirijom koja je isto sinoć igrala domaću ligu (bez Jaramaza), ali ne bi trebali biti puno odmorniji od nas. Igrački smo sigurno jači, ali domaći teren je domaći teren u ABI.

Gdje nam je @Dirk, kako mu je promakao ovaj Argentinac? Ili se čeka poraz pa da se iznese nekog novog prljavog veša? :lol:
Tu sam, tu. Pa svjestan si da 95% stvari sto sam napisao je bila gola istina nazalost. Ne zamjeram ja toliko za prvi tim, koliko za stvari koje fale u i oko kluba. Sto se tice Argentinca,

Nazalost, pored svih silnih problema koji imaju, sramotna posjeta sinoc. Kakav god bio Fiba Eurocup (znamo svi da je lose takmicenje), ali trebalo je sinoc doci vise ljudi.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 nov 2025, 19:42

mirzatele je napisao/la:
13 nov 2025, 15:21
Bosna će dobiti 40 razlike, ne znam sta kalkulišete...
:kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 nov 2025, 20:56

DirkNowitzki je napisao/la:
20 nov 2025, 17:55
hamzaTM87 je napisao/la:

Tu sam, tu. Pa svjestan si da 95% stvari sto sam napisao je bila gola istina nazalost. Ne zamjeram ja toliko za prvi tim, koliko za stvari koje fale u i oko kluba. Sto se tice Argentinca,

Nazalost, pored svih silnih problema koji imaju, sramotna posjeta sinoc. Kakav god bio Fiba Eurocup (znamo svi da je lose takmicenje), ali trebalo je sinoc doci vise ljudi.
Dobro ima problema a gdhe ih nema ?? Rezultat je vrlo dobar prošle se kvalifikacije FIBA kupa evo i grupa se prošla, ABA 3/3 sasvim ok rezultat . Cemu toliko negative i stalno potenciranje loših stvari .

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 20 nov 2025, 20:59

bordobijeli je napisao/la:
20 nov 2025, 20:56
DirkNowitzki je napisao/la:
20 nov 2025, 17:55
hamzaTM87 je napisao/la:

Dobro ima problema a gdhe ih nema ?? Rezultat je vrlo dobar prošle se kvalifikacije FIBA kupa evo i grupa se prošla, ABA 3/3 sasvim ok rezultat . Cemu toliko negative i stalno potenciranje loših stvari .
Gdje sam potencirao na lose stvari, ako kazem da je sramotna posjeta sinoc? To je vise kritika nasim ljudima koji se kao ne loze na “male” utakmice i na lose protivnike. Nigdje nisam rekao nista lose ni protiv koga.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 20 nov 2025, 21:03

Kakve su nam šanse?

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 20 nov 2025, 21:35

Oprase ljudi posjetom. Nece ljudi da daju 35 km za kartu, ne znam sta vise nije jasno.

Nije vise 98 da se raja lozi na bilo sta sto im se ponudi. Imas i jeftinije razonode od 105km za 3 osobe, sto bi bio kod mene slucaj. I da, ocito nema dovoljno ljudi zainteresovanih da sjedi iza koseva gdje su jeftinije karte.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 nov 2025, 21:41

TETRAPAK je napisao/la:
20 nov 2025, 21:35
Oprase ljudi posjetom. Nece ljudi da daju 35 km za kartu, ne znam sta vise nije jasno.

Nije vise 98 da se raja lozi na bilo sta sto im se ponudi. Imas i jeftinije razonode od 105km za 3 osobe, sto bi bio kod mene slucaj. I da, ocito nema dovoljno ljudi zainteresovanih da sjedi iza koseva gdje su jeftinije karte.
Niti raja opcenito vise prati sport toliko.Mladje populacije posebno , ljudi ispod 20g nikad manje nisu pratili sport nego danas.Kombinacija svega po malo.I ostale aba dvorane zjape prazne

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 20 nov 2025, 22:19

Ma kad su radni dani zayebano je
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 nov 2025, 10:29

Hebam mater Kamenjasevicu i prijateljima iz Dubaia.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 21 nov 2025, 13:33

Rekoh fino da ne cine oni nama nikakvu uslugu sa ovim dovodjenjem Eurolige tu. Njima je prakticno radi putovanja plus da se mi smaramo sa izraelcima, jos se i kao naljutise.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2025, 14:04

bordobijeli je napisao/la:
21 nov 2025, 10:29
Hebam mater Kamenjasevicu i prijateljima iz Dubaia.
:urnebes: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 nov 2025, 18:27

:o :o :o Bobi Marjanovic u Ilriji
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 21 nov 2025, 18:35

Svi se pojačavaju... Mi doveli Lautara Martineza ocm, menadzerski igrac
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 nov 2025, 20:22

Surreal je napisao/la:
21 nov 2025, 18:35
Svi se pojačavaju... Mi doveli Lautara Martineza ocm, menadzerski igrac
mislili da dovode Lauri Markanena :mrgreen:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 nov 2025, 20:42

Mislim ja znam da se kod nas ljudi zadovolje najminimalnijim ali za novac koji Bosna ima trebala bi iamti duplo jaci roster od ovog.A i ovaj je konkurentan solidno kao sto vidimo :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 6 gostiju.