Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Nismo mi od tog da plaho mijenjamo. Već samo kad se baš mora. A ovo sad nije pod moranjem, barem u očima našeg saveza siguran sam.
A više muda ima ovaj njegov pomoćnik Gilli što ga je doveo, pa evo i udara se s igračima i izbija im zube, stajući na crtu umjesto Meše.
Treba njemu dati šansu, on se sigurno ne bi libio da izbaci nekoga i povuče potez koji je u tom trenutku potreban, ne bojeći se što će neka "mega zvijezda" repke ispaštati i izaći iz igre.
A više muda ima ovaj njegov pomoćnik Gilli što ga je doveo, pa evo i udara se s igračima i izbija im zube, stajući na crtu umjesto Meše.
Treba njemu dati šansu, on se sigurno ne bi libio da izbaci nekoga i povuče potez koji je u tom trenutku potreban, ne bojeći se što će neka "mega zvijezda" repke ispaštati i izaći iz igre.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Meni je to uvodjenje Kodre bilo smijesno, na kraju se ispostavilo da je fantasticno odigrao, isto mi je bilo smijesno kad je protiv Velsa Djurica uveo. Po mom misljenju greske su sto nije stavio Duljevica ni na klupu i ono mjenjanje Kodre za Besica. Trebalo je Ibisevica izbaciti. Al nismo mi sa Besicem nista novo dobili u igri. Nije ovo do formacije, isti nam je qurac i sa 4-5-1. Protiv Irske baraz smo igrali i sa 4-4-2 i sa 4-5-1 i oba puta smo katastrofalni bili zato jer je roster bio kvaliteti slican ovom vecerasnjem.jasmin10 je napisao/la: Mijenjas Lulica za Kodru. Pa Kodru za Bešića. To amaterski treneri ne bi radili. Ostavljaš Ibiševića, jednog od najlošijih igrača. Jajalo beskoristan igra dok je Bešić na klupi. Uvodis stopera umjesto stopera a imaš čak 4 stopera u prvom sastavu.
Dzeko, Pjanic i 9 igraca koji su eto tu, bore se, trce, ali ne ocekujes nista od njih. Na klupi ocaj zivi. Da smo imali makar Krunica ili Milicevica i ja bi se vama pridruzio u pljuvanju. Odlicnu mi ekipu imamo kad su svi tu, ali ovo sinoc dno dna.
Sta ocekujete uopste prema naprijed s ovim igracima? Preko koga? Visce? Duljevica? Stevanovica? Ili preko veznog reda? S kim Pjanic da igra? S 2 defanzivna vezna i pomjeriti Pjanica na poziciju koju ne igra? Ili sa Medunjaninom? Prcicem? Dobro razmisli o kvaliteti svakih tih igraca i sve ce ti se samo reci.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 10 jun 2017, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Života mi, kad je Višća onu loptu izbacivao pred kraj tekme. Višća je nabi izvan terena, lopta se odbi od onaj zidić i vrati u teren, haha. Dok je to trajalo, valjda Meša mislio da navijači ubacuju loptu ili šta već, priđe zapadu i **** mater navijačima. Zato je bio onakav haos na zapadu, svi mu **** mater i gađali ga. Trener, A reprezentacije se tako ponaša, to nema nigdje.BoixosNois1899 je napisao/la:Zar se je desilo to??anonymousHD je napisao/la:Za ovo što je uradio pred kraj utakmice, kada je došao do tribine i psovao navijačama treba mu otkaz odmah dat.
Maloumni debil. Gori je od Papeta. Nisam mislio da ću ovo reći, ali čovjek nema muda. Idi.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Toga bi se postidio i Miroslav Ćiro Blažević iz najboljih dana. Kakav su nam samo spektakl priredili večeras! Fenomenalno!anonymousHD je napisao/la:Života mi, kad je Višća onu loptu izbacivao pred kraj tekme. Višća je nabi izvan terena, lopta se odbi od onaj zidić i vrati u teren, haha. Dok je to trajalo, valjda Meša mislio da navijači ubacuju loptu ili šta već, priđe zapadu i **** mater navijačima. Zato je bio onakav haos na zapadu, svi mu **** mater i gađali ga. Trener, A reprezentacije se tako ponaša, to nema nigdje.BoixosNois1899 je napisao/la:Zar se je desilo to??anonymousHD je napisao/la:Za ovo što je uradio pred kraj utakmice, kada je došao do tribine i psovao navijačama treba mu otkaz odmah dat.
Maloumni debil. Gori je od Papeta. Nisam mislio da ću ovo reći, ali čovjek nema muda. Idi.

Još na kraju onaj Grk nasrnuo na njega a Francuz ni ćao ni zdravo nego odmah mu šakom u zube

Ovo je bilo za 10 Oscara
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja sam se komiro, Višća nabi loptu van terena, ja govorim sad će se odbit i vratit ponovo u teren, kad se vrati, cijeli zapad umro od smijeha.

Hajd što je neznalica, nego je i velika seljačina. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- sagitarius
- Kontakt:
Vrati se Pape! Ostao si duzan Kipru par vaspitani!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ma nije to baš odron na putu al činjenica je da smo bili bez bekova ovu utakmicu,barem ofanzivno,Biča je par puta bar solidno iskontrolisao loptu i odigrao neki pas ali Zukanović se nije sastavio s loptom,.Štoperi su fizicki jaki,sasvim solidni u skoku ali strašno "teški" na lopti,Spaha jeste bio fudbalski diletant i koštao nas je dosta puta ali bar je znao igrati lopte i odigrati pas pod pritiskom,.let3 je napisao/la: Ne serite previše na Mešu, ovi igraci su odron na putu.
Osim Pjanića i Džeke nema tu neke velike kvalitete. To su mahom prosjecni igraci kakve ima i Grčka. Tu je to negdje u par deka.
Onaj Đumićnešto ga raja dizala ovdje, fol holandska liga, ovo ono - a frajer mu provlaci loptu kroz noge
izleti iz igre, nestade ko da ga nema na terenu... srecom onaj levat ne zna zabiti mrtvi zicer.
Da je ono zabio , tu bi bio kraj što se tice ovih kvalifikacija![]()
Razumijem da nemamo širok roster pa nam se osjeti svaki nedostatak nekog od nosioca ekipe,tačno je primjetan izostanak Kolašinca a i da ne govorimo koliko zdrav Bešić znaci ovoj ekipi,.Razumijem i da je Pjanke rovit,da Dzeko nije svemirac koji ce se hrvati citavu utakmicu s Grckim štoperima i pri tome sacuvati svježinu ali ne razumijem zašto igramo s dva napadaca slicnog profila,zašto je Luliću zamjena Kodro i gdje mu je treci igrac u vezi ? Ima primjedbu na igru Grčke a mi pola utakmice igrali s njima izbij-nabij a sumnjam da smi išta manje i udarali od njih,.Kriv mu Italijan što nije dosudio penal al zato ne vidi da mu ekipa muku muci da poveže par pasova a ne bi imali ni to da nemamo Pjanketa u vezi jer mu je drugi veznjak teški dizelaš na lopti s dosta slabom paso igrom al njemu je bitno da je zalaganje na nivou,.
Meša realno nema vrhunski roster al realno nema ni težak zadatak u ovim kvalifikacijama,ako nije u stanju završiti ispred ove Grcke nije ni položio.
Jedino adekvatno rješenje.samoposmatram je napisao/la:
Samo te gledam...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Davno sam govorio da je ubleha i zlo koje ubija repku! Nakon Irske ga je trebalo giljotinirati, ali jok..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zašto se ovaj čovjek ne spominje kao potencijalni nasljednik Meše?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Uvijek sam bio za Amara. On svakako mora doci nakon Mese, ali neka Mese jos malo. Grci nam bjeze samo bod.
Realno, mi nemamo bekove. Mislim, veceras ih nismo imalichily-rz je napisao/la:Ma nije to baš odron na putu al činjenica je da smo bili bez bekova ovu utakmicu,barem ofanzivno,Biča je par puta bar solidno iskontrolisao loptu i odigrao neki pas ali Zukanović se nije sastavio s loptom,.Štoperi su fizicki jaki,sasvim solidni u skoku ali strašno "teški" na lopti,Spaha jeste bio fudbalski diletant i koštao nas je dosta puta ali bar je znao igrati lopte i odigrati pas pod pritiskom,.let3 je napisao/la: Ne serite previše na Mešu, ovi igraci su odron na putu.
Osim Pjanića i Džeke nema tu neke velike kvalitete. To su mahom prosjecni igraci kakve ima i Grčka. Tu je to negdje u par deka.
Onaj Đumićnešto ga raja dizala ovdje, fol holandska liga, ovo ono - a frajer mu provlaci loptu kroz noge
izleti iz igre, nestade ko da ga nema na terenu... srecom onaj levat ne zna zabiti mrtvi zicer.
Da je ono zabio , tu bi bio kraj što se tice ovih kvalifikacija![]()
Razumijem da nemamo širok roster pa nam se osjeti svaki nedostatak nekog od nosioca ekipe,tačno je primjetan izostanak Kolašinca a i da ne govorimo koliko zdrav Bešić znaci ovoj ekipi,.Razumijem i da je Pjanke rovit,da Dzeko nije svemirac koji ce se hrvati citavu utakmicu s Grckim štoperima i pri tome sacuvati svježinu ali ne razumijem zašto igramo s dva napadaca slicnog profila,zašto je Luliću zamjena Kodro i gdje mu je treci igrac u vezi ? Ima primjedbu na igru Grčke a mi pola utakmice igrali s njima izbij-nabij a sumnjam da smi išta manje i udarali od njih,.Kriv mu Italijan što nije dosudio penal al zato ne vidi da mu ekipa muku muci da poveže par pasova a ne bi imali ni to da nemamo Pjanketa u vezi jer mu je drugi veznjak teški dizelaš na lopti s dosta slabom paso igrom al njemu je bitno da je zalaganje na nivou,.
Meša realno nema vrhunski roster al realno nema ni težak zadatak u ovim kvalifikacijama,ako nije u stanju završiti ispred ove Grcke nije ni položio.

Mujdza desno i Kolašinac lijevo su Dani Alves i Roberto Carlos za Zukanovića i Bičakčića...zato nismo ni imali prodora po stranama, nešto je Višča pokušavao, izborio 3-4 kornera, ali bez pomoci PRAVIH bekova (koji se znaju ubaciti) to jako teško ide...Još se Lulić ozlijedi i lijeva strana je postala mrtva.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 jun 2017, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nebi valjalo. Zamjerali bi mu sto samo koristi Zeljine igrace.Virtu4l je napisao/la:Jedino adekvatno rješenje.samoposmatram je napisao/la:
Samo te gledam...
- 7aprildomemoj
Da je Medunjanin igrao bilo bi lakše Pjaniću progurati koju loptu prema naprijed ali jbg sad lahko je biti general poslije bitke 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- BenjooJutub
- Kontakt:
Svi govorite da se igrači moraju prvo dokazati u klubu pa tek onda da igraju za reprezentaciju. A kad su u pitanju treneri to nije tako? Može Amar Osim bez problema, nek se dokazuje isto kao i ova dvojica ublehaša.calcio je napisao/la:Uvijek sam bio za Amara. On svakako mora doci nakon Mese, ali neka Mese jos malo. Grci nam bjeze samo bod.
Ma kakav Amar Osim nismo na to spali. Vaha, Bajevic ili Petkovic, ostalo ne dolazi u obzir. Stranac isto nema teorije, ne bi mi uspjeli sa strancem. Mada ne uspjevamo ni sa nasim 

Nad tobom sunce najljepše sja
Dajte Amara i možete ključ u bravu komotno.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vahu odmah isključiti u početku. Čovjek fino dao do znanja da ne želi imati posla sa našim mafijaškim savezom i nacionalnim ključem što naravno treba poštovati. A uostalom ni u ludilu ne bi ostavio klupu Japana za nas.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Trener kosta vise nego igrac u reprezentacijama, zato nije hica da trener ima uspjeha u klubu. A neboj se Amar nece doci. NIje budala, da ga poslije mjesec dva otjeraju, jer je zvjezdama ocitao bukvicu.BenjooJutub je napisao/la:Svi govorite da se igrači moraju prvo dokazati u klubu pa tek onda da igraju za reprezentaciju. A kad su u pitanju treneri to nije tako? Može Amar Osim bez problema, nek se dokazuje isto kao i ova dvojica ublehaša.calcio je napisao/la:Uvijek sam bio za Amara. On svakako mora doci nakon Mese, ali neka Mese jos malo. Grci nam bjeze samo bod.