PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Shooter
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Shooter » 08 nov 2015, 20:16

FK Sarajevo 3:1 FK Slavija

FK Sarajevo: Plakalo, Kadušić, Mihojević, Kovačević, Kallasi, Ikande, Herić, Osmanović (od 80. Veladžić), Hebibović (od 68. Vazda), Okić, Čataković (od 46. Berberović).

FK Slavija: Lučić, Arsenijević, Kartal, Vejnović, Ristić, Zeba, Rovčanić, Grujičić (od 46. Hasković), Jovanović (od 75. Pušara), Simović (od 64. Berjan), Marković.

Željezničar - Slavija 0:0

Željezničar: Antolović, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Enis Sadiković, Damir Sadiković, Beganović, Tiago, Kokot, Hodžurda.
Slavija: Lučić, Ristić, Marković, Kartal, Zeba, Spalević, Rovčanin, Grujičić, Vejnović, Arsenijević, Barić.

Nije da serem al mi smo sa kadetima i juniorima istoj Slaviji dali 3 komada. :bow:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 nov 2015, 20:25

Shooter je napisao/la:FK Sarajevo 3:1 FK Slavija

FK Sarajevo: Plakalo, Kadušić, Mihojević, Kovačević, Kallasi, Ikande, Herić, Osmanović (od 80. Veladžić), Hebibović (od 68. Vazda), Okić, Čataković (od 46. Berberović).

FK Slavija: Lučić, Arsenijević, Kartal, Vejnović, Ristić, Zeba, Rovčanić, Grujičić (od 46. Hasković), Jovanović (od 75. Pušara), Simović (od 64. Berjan), Marković.

Željezničar - Slavija 0:0

Željezničar: Antolović, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Enis Sadiković, Damir Sadiković, Beganović, Tiago, Kokot, Hodžurda.
Slavija: Lučić, Ristić, Marković, Kartal, Zeba, Spalević, Rovčanin, Grujičić, Vejnović, Arsenijević, Barić.

Nije da serem al mi smo sa kadetima i juniorima istoj Slaviji dali 3 komada. :bow:
:zviz: :zviz: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :bow: :bow: :bow: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :kralj: :tokralju:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 nov 2015, 20:29

Željezničar - Sarajevo 1:0 (Tiago 26)

Željezničar: Antolović, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Mladenović, Hadžiahmetović, Beganović, Bogdanović, Tiago, Kokot.

Sarajevo: Delač, Rustemović, Okić, Velkoski, Hebibović, Tatomirović, Duljević, Benko, Barbarić, Puzigaća, Radovac

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/plavi-vl ... rom/172909

:kafa: :kafa: :zviz: :zviz: :njanjanja: :njanjanja: :shh: :shh: :shh:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 08 nov 2015, 20:37

arelinho je napisao/la:Željezničar - Sarajevo 1:0 (Tiago 26)

Željezničar: Antolović, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Mladenović, Hadžiahmetović, Beganović, Bogdanović, Tiago, Kokot.

Sarajevo: Delač, Rustemović, Okić, Velkoski, Hebibović, Tatomirović, Duljević, Benko, Barbarić, Puzigaća, Radovac

-7 :thumbup: :shhh:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 nov 2015, 20:37

MINUS SEDAm.
SJEDIM GLEDAM;
OSIM VOLI KAMILE
SKAKIC TRAZI DUGOVE
ZELJO NAMA ISPADE
IMAMO MISKETA
AL NE IGRA FUDBALA
ODE NAM GREDA
OSTAVI NEREDA
DJECA NAM PORASLA
U VIDU KOKOTA
KAPITEN NAM BEBA
TAKO I TREBA
NA JUGU PUSTO
ZA OPSTANAK GUSTO
NA LIMENOM KROVU
STOJI NAS SABLJA
NAKON BODA SA SLAVIJOM
dOSLO JE DO SLAVLJA :hmmmmm:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 nov 2015, 20:39

Kako ono rekose vasi forumasi dok su se jos nadali tituli? Titula nama, a vama pobjeda na derbiju, gdje da potpisemo? :mrgreen: Samo vi OK-ajte i slavite tu pobjedu, ali nemojte nam se smrznuti na -7! Kad vidim kakvo vam je stanje, neka smo izgubili taj derbi sve mu ybm, pa komsije bi nam u zoni ispadanja bili da vas ne pogurasmo, pa bi opet bilo UDBA, partije, stranke, drzava! :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 08 nov 2015, 20:47

Knight>Railman
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 08 nov 2015, 22:18

Ado76 je napisao/la:
megaffon je napisao/la:Realnost je da se vi palite, ko na guranje, za nebitne stvari, ili ste jos uvjek djeca, ne kontate. Sportski poz ;)
Realno,jel sta pistalo danas u dolini cupova :rol:
Ne pratim toliko, pa ne znam, znam samo sta je realno, nisam navijac neki, samo simpatizer, recimo lokal patriota ;) meni je nepojmljivo prepucavanja tipa ovog ovdje, djetinjasto, ogromna razina zavidnosti, vidi se to kad neki klub gubi u evropskoj tekmi, ovima drago ko da njihov dobija, pa i draze, nezdrava atmosfera, comprende ;)

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 08 nov 2015, 22:18

staragarda je napisao/la:
megaffon je napisao/la:Realnost je da se vi palite, ko na guranje, za nebitne stvari, ili ste jos uvjek djeca, ne kontate. Sportski poz ;)
djeca smo :urnebes: :urnebes: ..hajd razligu levatino :urnebes: :urnebes:
sto ga vrijedjas kozo ? :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2015, 22:22

dejavu je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
djeca smo :urnebes: :urnebes: ..hajd razligu levatino :urnebes: :urnebes:
sto ga vrijedjas kozo ? :mrgreen:
zato sto je ovo tema prepucavanja a momak je ocito previse ozbiljno svatio forum :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 08 nov 2015, 22:25

zato sto se lozi, huliganizam preko tastature, sto bi reko kolega staragarda "svatam" :D djecija posla

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 08 nov 2015, 22:26

Najtuznije je sto Sloboda igra ubjedljivo najbolji fudbal nazad 20-30 godina,necu da pretjeram pa da kazem u historiji nisam upoznat s tim a oni se bave tim kako Velez i Zeljo igraju.lp :) :)
#musvdg

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 08 nov 2015, 22:29

1922VFC1981 je napisao/la:Najtuznije je sto Sloboda igra ubjedljivo najbolji fudbal nazad 20-30 godina,necu da pretjeram pa da kazem u historiji nisam upoznat s tim a oni se bave tim kako Velez i Zeljo igraju.lp :) :)
Općepoznat pojam, kompleksi :kafa:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2015, 22:52

1922VFC1981 je napisao/la:Najtuznije je sto Sloboda igra ubjedljivo najbolji fudbal nazad 20-30 godina,necu da pretjeram pa da kazem u historiji nisam upoznat s tim a oni se bave tim kako Velez i Zeljo igraju.lp :) :)
pa bogami pred sami pocetak sezone ste vi ti koji ste uzimai Slobodu u usta jer ste mislili da se mozete kurciti.. a sad ste vecina na aparatima sto zbog rezultata, sto zbog svega ostalog....vala mene boli qurac kako ste igrali zaista i ne znam rezultate vase..ja pratim gore ovo prve 4 ekipe ovi sto nam mogu ugrozit poziciju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2015, 22:52

divi ovih jazavaca...ahahahahaha :urnebes: :urnebes: ..pa zar ste vi jos ovdje,jbt :urnebes: :urnebes: ..pa vama vec od sutra mogu prebacit pdf na federalnu :D :D :D ....a bjerite tamo i makedonca ste stigli sutnut :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2015, 22:55

megaffon je napisao/la:
Općepoznat pojam, kompleksi :kafa:
miran budi :D

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 08 nov 2015, 23:49

Ti si pasice od tih 4700 postova bar u pola spomenuo Zelju, sablju, osima, grbavicu, navijace, zapad, tunel, lokomotivu, tu tu, bla bla. Uvalacite se u pakas konama samo da nama kontrirate, evo dobiju vas na kosevu, odmah pljuvanje, psovanje, vrijedjanje, najjadnija ekipa najjadniji klub bla bla, al vec sutra kad ste se sjetili da ne mozete sami protiv nas, pocinje uvlacenje u pakas njima I to vec spomenuto kontriranje nama. Shvatam kompleks, mi smo vas izbacili prije par sezona...ili velez? Ili vi sami? Mozete li se odluciti, imate 17 lica. Nas I vas mentalni sklop su dva razlicita svijeta, ali nije sve tako crno, imate I vi likova koje postujem I koji razmisljaju realno, bar na forumu ovom, kojima nije Zeljeznicar non stop na pameti vec Sloboda I sve oko nje, a ne pljuvanje I ta mrznja prema nama. U redu su prcanja I zajebancije nakon poraza, ali tebe sam bas upratio kako ne mozes bez nas nikako :D. Jesi li sVatio ?

@solinas gdje je potpis :nedam:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 nov 2015, 00:00

Shooter je napisao/la:

-7 :thumbup: :shhh:
-3 :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 nov 2015, 00:02

-23

:think:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 nov 2015, 00:09

slika

:hmmmmm: :kafa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.