A ti opleti po underu i prolazisScouser1892 je napisao/la:Ma kakav russel. Neku noc nije meda mogao. Jos vcrs se nece trositi a i bit ce BO

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A ti opleti po underu i prolazisScouser1892 je napisao/la:Ma kakav russel. Neku noc nije meda mogao. Jos vcrs se nece trositi a i bit ce BO
Što sušiš frajeru?Scouser1892 je napisao/la:Ma kakav russel. Neku noc nije meda mogao. Jos vcrs se nece trositi a i bit ce BO
Izgleda da su taj par izbacili u Max Bet-udiplomatija je napisao/la:Rivaldo predlaže potosi-wiksterman 2/1
znaci na winu nisu al ostalo mi samo 4 euraLisac je napisao/la:Izgleda da su taj par izbacili u Max Bet-udiplomatija je napisao/la:Rivaldo predlaže potosi-wiksterman 2/1
Odigrat ces bezveze nba i past ces u kos i zaradit pola kile grijeha,bolje past na poluvremenu 3:0 hahahahfanatic1991 je napisao/la: znaci na winu nisu al ostalo mi samo 4 euradal bezze stavit 4 eura pa ko ziv ko mrtav (nerijetko ovi bolivijci udju prelaz) nisam pametan
meni licno ovaj mec "smrdi" na brdo golova (5+ tako nesto) al sta ja znam XD vidicu da odigram neki tiketic pa ako sta prodje bacim koji euro na prelaz XDbambus je napisao/la:Odigrat ces bezveze nba i past ces u kos i zaradit pola kile grijeha,bolje past na poluvremenu 3:0 hahahahfanatic1991 je napisao/la: znaci na winu nisu al ostalo mi samo 4 euradal bezze stavit 4 eura pa ko ziv ko mrtav (nerijetko ovi bolivijci udju prelaz) nisam pametan
Ispade ja vam želim da vi padneteHombre je napisao/la:Što sušiš frajeru?Scouser1892 je napisao/la:Ma kakav russel. Neku noc nije meda mogao. Jos vcrs se nece trositi a i bit ce BO
znaci sve fulam aaaaaaaaaaaaafanatic1991 je napisao/la:
Neki all in XD hahahahah XD ako prodje da se imam igrat a ako ne prodje **** ga
sretno ako neko prati XD
Anthony Davis (24,5) OVER @ 1,85hamzaTM87 je napisao/la:Walter Hodge (15,5) UNDER @ 1,85
Alen Omić (9,5) OVER @ 1,85
Dijon - Brose Baskets kp2 @ 1,85
Dynamo Sassari - Budućnost 1 @ 1,40 ; (-5,5) 1 @ 1,85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.