Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
monroe 15,5 više
T.young 14,5 više
bledsoe 17,5 više
T.young 14,5 više
bledsoe 17,5 više
Ja sam igrao collisona vise od 14.5 i drummonda vise od 12.5
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Love vise 16,5
Ariza vise 11,5
Joe J. vise 13,5
Valanciunas vise 11,5
Ovo je moj listic za vecerasm ne nadam se nicem specijalnom, ali da se ubije dosada, ima tu jos listica naravno, ali ovaj mi se najvise svidja..
Ariza vise 11,5
Joe J. vise 13,5
Valanciunas vise 11,5
Ovo je moj listic za vecerasm ne nadam se nicem specijalnom, ali da se ubije dosada, ima tu jos listica naravno, ali ovaj mi se najvise svidja..
Da bude zanimljivije pratiti
Irving više 21,5
Lillard više 21,5
DeRozan više 20,5
Harden više 28,5
Davis više 24,5
Cousins više 24,5
Elis više 19,5
Irving više 21,5
Lillard više 21,5
DeRozan više 20,5
Harden više 28,5
Davis više 24,5
Cousins više 24,5
Elis više 19,5
irving vise (ne igra lebron) a lillard je grozan u odbrani na poziciji PG.
mislim da minnesota ima sansu da uzme boston veceras.
al jefferson manje od 18.5
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Murray - Berdych tip: zbroj poena VIŠE (41,5)
Berdych ovaj turnir igra maestralno. Jednog Nadala je isprašio sa terena, uz čini mi se 90+% prvog servisa. Kroz čitav turnir servira odlično i ne vidim razlog da i noćas ne nastavi tako. Ako je jednog Nadala isprašio, sigurno može i britanskog majmuna dobiti, al' idem, po meni, sa siguricom. To su gemovi preko. Ne vidim ovdje pobjednika sa konačnih 3:0, a sve ostalo ide ka gemovima preko.
Osobno sam odigrao dvicu i preko gemova, a usudio bih se i prognozirati 1:3 ili 2:3 za Čeha.
Sretno svima.
Berdych ovaj turnir igra maestralno. Jednog Nadala je isprašio sa terena, uz čini mi se 90+% prvog servisa. Kroz čitav turnir servira odlično i ne vidim razlog da i noćas ne nastavi tako. Ako je jednog Nadala isprašio, sigurno može i britanskog majmuna dobiti, al' idem, po meni, sa siguricom. To su gemovi preko. Ne vidim ovdje pobjednika sa konačnih 3:0, a sve ostalo ide ka gemovima preko.
Osobno sam odigrao dvicu i preko gemova, a usudio bih se i prognozirati 1:3 ili 2:3 za Čeha.
Sretno svima.
Živimo Željezničar.
- plavipatriota
- Kontakt:
dajte za sutra nešto da se završi do 6 a da mogu uzet neke pare
(neki dobar singl)

$$$$mahic je napisao/la:irving vise (ne igra lebron) a lillard je grozan u odbrani na poziciji PG.
katastrofa...mahic je napisao/la:Ja sam igrao collisona vise od 14.5 i drummonda vise od 12.5
Murray-Berdych 2 2.35, 0:3 Berdych 6.00
Berdych igra tenis karijere i ovaj klaun mu ne bi smio uzeti ni seta al ajde, šalim se malo ali na ovu kvotu moram probati i ispoštovati čeha koji me pogurao dosta na ovom izdanju AO.
Sretno Tomaš
Berdych igra tenis karijere i ovaj klaun mu ne bi smio uzeti ni seta al ajde, šalim se malo ali na ovu kvotu moram probati i ispoštovati čeha koji me pogurao dosta na ovom izdanju AO.
Sretno Tomaš

- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja kako gledam mec Ceh bi ovo trebao uzeti,mozda ne 3:0 ali pobjeda..Ja sam ga isto odigrao na live i jos da ce biti tie break u prvom setu,zasad dobro ide..zgmiky je napisao/la:Murray-Berdych 2 2.35, 0:3 Berdych 6.00
Sretno Tomaš
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Očekujem nešto za večeras, uz dobru analizu pa da se dobijemahic je napisao/la:katastrofa...mahic je napisao/la:Ja sam igrao collisona vise od 14.5 i drummonda vise od 12.5

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Vratio se Aldridge prestanite trpati na Lillarda 

CSKA Moscow - Nizhny Novgorod zp 1 pol 80,5 više
Nando De Colo 13,5 više
Run and gun košarka obe ekipe ocekujem efikasno otvaranje utakmice sa preko 80p u prvom poluvremenu.
U odsustvu Weemsa u ekipi Cska najviše slobode u ekipi uz Miloša ima De Colo,zadnje dvije utakmice u EL protiv Unicaje i Efesa 28 i 22p.Kako i danas Weems nedostaje u jednoj efikasnoj utakmici protiv Nizhnya realno je Nanda ocekivati ponovo na 15+ poena.
Nando De Colo 13,5 više
Run and gun košarka obe ekipe ocekujem efikasno otvaranje utakmice sa preko 80p u prvom poluvremenu.
U odsustvu Weemsa u ekipi Cska najviše slobode u ekipi uz Miloša ima De Colo,zadnje dvije utakmice u EL protiv Unicaje i Efesa 28 i 22p.Kako i danas Weems nedostaje u jednoj efikasnoj utakmici protiv Nizhnya realno je Nanda ocekivati ponovo na 15+ poena.
Grodig-Vaduz prijateljska počinje za 15-ak minuta, ako nađete negdje u ponudi probati na golove, očekuje se golijada, tri bi trebala ići laganini a vjerujem da mogu i do 6,7 komada, moguči prelaz 1/2 i 2/1
Wes 40p,Griffin 17 (7-17 sutLisac je napisao/la:Westbrook 24.5 vise/over Durant ne igra,samim tim vise suteva za Wesa
Griffin 23.5 vise/over zadnje tri utakmice protiv Utah 31,28,24 a i ostao mi je duzan od neku vece![]()
Bradley 14.5 vise/over i ovaj mi je ostao duzan od neku vece a i zadnjih par utakmica protiv Min. imaa dobre brojke
Jefferson 15.5 vise/over 1.75 Max Bet Veceras je starter i trebao bi uzeti dosta suteva

Ja bih dodao i Teodosica vise proslu je istina imao 13 poena ali 14 asistencija , takodjer cu igrati Rochestie vise, Marjanovic vise jer mislim da mu Albini centri ne mogu parirati sa visinom 2.08adis30 je napisao/la:CSKA Moscow - Nizhny Novgorod zp 1 pol 80,5 više
Nando De Colo 13,5 više
Sta veceras od NBA ?
(NY) C.ANTHONY (-26,5+)-2
(DEN) T.LAWSON (-17,5+)-2
LA LAKERS-CHICAGO-2
(CHI)D.ROse(-20,5+)-2
Misljenje ?
(NY) C.ANTHONY (-26,5+)-2
(DEN) T.LAWSON (-17,5+)-2
LA LAKERS-CHICAGO-2
(CHI)D.ROse(-20,5+)-2
Misljenje ?
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Kada igrač koji servira kroz turnir fantastično, izgubi set bez dobijenog gema, onda se nemaš čemu ni nadati. Sve je funkcionisalo odlično, osim drugog seta, i tu te zakolje Čeh.. Šteta, realno je trebalo otići u 5 setova, a i da je u 2.setu bilo bar 6:2, prošlo bi. Sad je to na ŠBB KBB, al' dobro, idemo dalje.MaliOdDirektora je napisao/la:Murray - Berdych tip: zbroj poena VIŠE (41,5)
Sretno svima.
2/3
Živimo Željezničar.
Oladipo vise od 16.5GameFKS je napisao/la:Očekujem nešto za večeras, uz dobru analizu pa da se dobijemahic je napisao/la:katastrofa...mahic je napisao/la:Ja sam igrao collisona vise od 14.5 i drummonda vise od 12.5
Nurkic vise od 6.5
Lawson manje od 17.5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.