Pa i Veleza sponzorise Vlada, pa ih dodje samo 400 na tekmu. Bojkotujuletsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:21Ja ne stavljam znak jednakosti, samo kažem da ste licemjerni kao što i jeste...ne samo po ovom pitanju nego po svemu, suđenju itd...Vlada RS gura Borac to je opšte poznato, i mi ne bježimo od toga, ali takođe to nije razlog da mi prestanemo da navijamo za svoj voljeni klub....eto bilo koga od vas da krene sponzorisati vlada, vi bi prestali navijati, pisati na forumima....de molim vasopalaopala je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:07Nemoj biti glup kako većina tih Srba, naravno da će vlada kroz svoje aktivnosti sponzorisati klubove iz federacije nekom vise nekom manje zavisno od projekata šta se radi, jer ne daju ljudi pare na lijepe oci predočis nešto i dobiješ nije za tekuće rashode. Za razliku od vlade rs.a koja samo gura borac i igokeu. Nit nam se daju pare kao vama po 2-3 mil za opstanak i likvidnost. Ne možeš tu stavljat znak jednako nikakoletsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:57
https://n1info.ba/vijesti/novalic-vlada ... -fk-velez/
Kao i u svemu mi Srbi ne krijemo ništa, dok je kod vas drugačije, krijete jedni od drugih, mutite iza leđa, zabadate nož u leđa jedni drugima itd...svi dobijate pare od federacije, sad neko manje neko više, što se tiče Veleža opšte je poznato da je Hasić imao veliku ulogu ali ni blizu kao vlada Federacije...eto klubovi u federaciji funkcionišu od sponzora....osim mašine za veš, njima ne trebaju pare od države, oni peru pare od države....
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Gdje su mi navijaci Borca, imate li izostanaka pred derbi u srijedu?
-
- Kontakt:
Samo povredeMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:25Gdje su mi navijaci Borca, imate li izostanaka pred derbi u srijedu?

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Iduću smo svi Fukare iz Grada soli, qrac nas boli, Tuzla nas voli!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Smaras realno i iz cista mira zapocinjes diskusiju. Pravdas se nekom, a istovremeno pisas po svom klubu. Iz minusa izvuce neki clanak pa kao vidi njih.letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:21Ja ne stavljam znak jednakosti, samo kažem da ste licemjerni kao što i jeste...ne samo po ovom pitanju nego po svemu, suđenju itd...Vlada RS gura Borac to je opšte poznato, i mi ne bježimo od toga, ali takođe to nije razlog da mi prestanemo da navijamo za svoj voljeni klub....eto bilo koga od vas da krene sponzorisati vlada, vi bi prestali navijati, pisati na forumima....de molim vasopalaopala je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:07Nemoj biti glup kako većina tih Srba, naravno da će vlada kroz svoje aktivnosti sponzorisati klubove iz federacije nekom vise nekom manje zavisno od projekata šta se radi, jer ne daju ljudi pare na lijepe oci predočis nešto i dobiješ nije za tekuće rashode. Za razliku od vlade rs.a koja samo gura borac i igokeu. Nit nam se daju pare kao vama po 2-3 mil za opstanak i likvidnost. Ne možeš tu stavljat znak jednako nikakoletsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:57
Kao i u svemu mi Srbi ne krijemo ništa, dok je kod vas drugačije, krijete jedni od drugih, mutite iza leđa, zabadate nož u leđa jedni drugima itd...svi dobijate pare od federacije, sad neko manje neko više, što se tiče Veleža opšte je poznato da je Hasić imao veliku ulogu ali ni blizu kao vlada Federacije...eto klubovi u federaciji funkcionišu od sponzora....osim mašine za veš, njima ne trebaju pare od države, oni peru pare od države....
-
- Kontakt:
Dajte malo informacijaletsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:26Samo povredeMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:25Gdje su mi navijaci Borca, imate li izostanaka pred derbi u srijedu?![]()

Kakav je Jurilj ove sezone?
-
- Kontakt:
Bojkotovali bi i borili se kap sto ste i vi radili protiv istih ovih sto vas vode. Iskoristite ovo jos malo jer se blizi kraj onda nek vam je Bog na pomoci i vama i vasim igracima bez sudijske zastite sa striktnim instrukcijama da vas sudije uniste na terenu.letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:21Ja ne stavljam znak jednakosti, samo kažem da ste licemjerni kao što i jeste...ne samo po ovom pitanju nego po svemu, suđenju itd...Vlada RS gura Borac to je opšte poznato, i mi ne bježimo od toga, ali takođe to nije razlog da mi prestanemo da navijamo za svoj voljeni klub....eto bilo koga od vas da krene sponzorisati vlada, vi bi prestali navijati, pisati na forumima....de molim vasopalaopala je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:07Nemoj biti glup kako većina tih Srba, naravno da će vlada kroz svoje aktivnosti sponzorisati klubove iz federacije nekom vise nekom manje zavisno od projekata šta se radi, jer ne daju ljudi pare na lijepe oci predočis nešto i dobiješ nije za tekuće rashode. Za razliku od vlade rs.a koja samo gura borac i igokeu. Nit nam se daju pare kao vama po 2-3 mil za opstanak i likvidnost. Ne možeš tu stavljat znak jednako nikakoletsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:57
-
- Kontakt:
Upravo si se ti popišao al hajd....Suvorov je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:27Smaras realno i iz cista mira zapocinjes diskusiju. Pravdas se nekom, a istovremeno pisas po svom klubu. Iz minusa izvuce neki clanak pa kao vidi njih.letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:21Ja ne stavljam znak jednakosti, samo kažem da ste licemjerni kao što i jeste...ne samo po ovom pitanju nego po svemu, suđenju itd...Vlada RS gura Borac to je opšte poznato, i mi ne bježimo od toga, ali takođe to nije razlog da mi prestanemo da navijamo za svoj voljeni klub....eto bilo koga od vas da krene sponzorisati vlada, vi bi prestali navijati, pisati na forumima....de molim vasopalaopala je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:07
Nemoj biti glup kako većina tih Srba, naravno da će vlada kroz svoje aktivnosti sponzorisati klubove iz federacije nekom vise nekom manje zavisno od projekata šta se radi, jer ne daju ljudi pare na lijepe oci predočis nešto i dobiješ nije za tekuće rashode. Za razliku od vlade rs.a koja samo gura borac i igokeu. Nit nam se daju pare kao vama po 2-3 mil za opstanak i likvidnost. Ne možeš tu stavljat znak jednako nikako
Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
Da znaju pi.ckice gdje igraju !!!!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Jurilj nije igrao sve ukupno pola sata ove sezone....Najviše nam fali možda najbolji igrač lige Kulašin, Lukić se povredio zadnju tekmu, Hrelja nije 100% spreman, vidjećemo....MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:30Dajte malo informacijaletsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:26Samo povredeMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:25Gdje su mi navijaci Borca, imate li izostanaka pred derbi u srijedu?![]()
![]()
Kakav je Jurilj ove sezone?
Da, ja iz cista mira ponedeljkom ujutru pisem kako Vlada RS gura Borac i kako nam sudije silje, a da me niko nije ni pitao.letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:31Upravo si se ti popišao al hajd....Suvorov je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:27Smaras realno i iz cista mira zapocinjes diskusiju. Pravdas se nekom, a istovremeno pisas po svom klubu. Iz minusa izvuce neki clanak pa kao vidi njih.letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:21
Ja ne stavljam znak jednakosti, samo kažem da ste licemjerni kao što i jeste...ne samo po ovom pitanju nego po svemu, suđenju itd...Vlada RS gura Borac to je opšte poznato, i mi ne bježimo od toga, ali takođe to nije razlog da mi prestanemo da navijamo za svoj voljeni klub....eto bilo koga od vas da krene sponzorisati vlada, vi bi prestali navijati, pisati na forumima....de molim vas
Ako ti je dosadno idi prosetaj.
-
- Kontakt:
Legendo odgovorio sam im na post gdje nas prozivaju kako imamo obraza da pišemo uopšte na forumu, šta ti čitaš?Suvorov je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:35Da, ja iz cista mira ponedeljkom ujutru pisem kako Vlada RS gura Borac i kako nam sudije silje, a da me niko nije ni pitao.
Ako ti je dosadno idi prosetaj.
A ne gura nas Vlada i ne navlače nam sudije? tj ja garantujem da bi Borac nekada imao i bolje rezultate da sudije ne seru, kao sada u Tuzli npr....igraj pa šta bude a imamo ekipu da možemo sve pobjediti...
-
- Kontakt:
Niko da pita Jakovljevića što je htio da bije klupu Željezničara, vjerujem da to interesuje cijelu javnost 

Citam ovo za Veleza i Fadila. Nije to odgovor ni na sta.letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:39Legendo odgovorio sam im na post gdje nas prozivaju kako imamo obraza da pišemo uopšte na forumu, šta ti čitaš?
A ne gura nas Vlada i ne navlače nam sudije? tj ja garantujem da bi Borac nekada imao i bolje rezultate da sudije ne seru, kao sada u Tuzli npr....igraj pa šta bude a imamo ekipu da možemo sve pobjediti...
-
- Kontakt:
Nije, to je izjava i tako će i da bude....Želji nema izlaza ako ih ne pogura država....Suvorov je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:46Citam ovo za Veleza i Fadila. Nije to odgovor ni na sta.letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:39Legendo odgovorio sam im na post gdje nas prozivaju kako imamo obraza da pišemo uopšte na forumu, šta ti čitaš?
-
- Kontakt:
Može li jedan post o tom kako je željezničar nekad osvajao trofeje ?
Mora na svakoj stranici, nigdje u svijetu se od juce ne živi, samo vi. Imal šta u posljednjoj dekadi osim tuge, pogleda u daljinu , ratnika koji su položili oružje , psovki majki bez reakcije ?
Mora na svakoj stranici, nigdje u svijetu se od juce ne živi, samo vi. Imal šta u posljednjoj dekadi osim tuge, pogleda u daljinu , ratnika koji su položili oružje , psovki majki bez reakcije ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Mondo je cesto broj 1roccosiffredi je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:45Niko da pita Jakovljevića što je htio da bije klupu Željezničara, vjerujem da to interesuje cijelu javnost![]()

Slobodan Jakovljević o burnoj proslavi: U žaru borbe pao sam na provokaciju sa klupe Željezničara (VIDEO)
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1247636/ ... nicar.html
Guraju ih nizi nivoi drzave. Kanton a posebno opstina,od tih para i zive. Mada dobiju i od federacije. Sramno i bijedno. Otimaju novac od ovog napacenog naroda.letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:48Nije, to je izjava i tako će i da bude....Želji nema izlaza ako ih ne pogura država....Suvorov je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:46Citam ovo za Veleza i Fadila. Nije to odgovor ni na sta.letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:39
Legendo odgovorio sam im na post gdje nas prozivaju kako imamo obraza da pišemo uopšte na forumu, šta ti čitaš?
pomozi.ba dobro ih gura Sebija i Tanovic. Pocela je i gradonacelnica jer joj je savjetnik uhljeb Deljkovic . Sta hocete vise svake sedmice dobiju dzeparac od 50 k . Ugasit ce se i ovaj cirkus sa glavnim klaunom Basicem
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 45 gostiju.