4 situacije,od toga 2 greske Boze sacuvaj ,2 puta ponavljate istu situaciju iz dva različita ugla da neko misli da je druga situacija. Onaj prvi cist start Rahmanov na loptu a dobili ste faul.Boze sacuvaj vi fkt niste normalni...Eeee 4 situacije i to dvije tacne su oni "razgodlili" na 2 i pol minute.Kaki ste vi ludjaci.redbull93 je napisao/la:
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vidim da si stariji forumaš, trebalo bi da si objketivan iole, ne mogu da vjerujem da pokušavaš opravdati onu sinoć lakrdiju od suđenja koje je bilo tendeciozno. Pričamo o nebuloznom suđenju, nemoj to gledati kao atak na FKS.mma_hz je napisao/la:4 situacije,od toga 2 greske Boze sacuvaj ,2 puta ponavljate istu situaciju iz dva različita ugla da neko misli da je druga situacija. Onaj prvi cist start Rahmanov na loptu a dobili ste faul.Boze sacuvaj vi fkt niste normalni...Eeee 4 situacije i to dvije tacne su oni "razgodlili" na 2 i pol minute.Kaki ste vi ludjaci.redbull93 je napisao/la:
#samoČelik
Što gosti uzimaju bodove danas... E moj Baljiću
Borac rutinski...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Evo citav dan sam pokusavao da budem objektivan ali ovaj klip prijatelju nije normalan.Eto sam pogledaj.Samo 4 situacije o kojima pricamo su fino prikazane, ostalo nesto ispresijecano,isjeckano.Ja sam prvi rekao za star Serbecica i Dupovca da su prekrsaji ko suza i zuti kartoni.Kao i da je gavric davno zasluzio zuti ali dzaba.Ovdje je poenta samo svoju filozofiju gurati kako god.Ja sam rekao ,sinoc je nama bio sudija naklonjen ,sutra Ce neki biti protiv nas i to je to.Tako ova liga funkcionise ,i tako Ce godinama.Da se ne lazemo uvijek se "vecima" gledalo kroz prste...nema to veze s nama ,svugdje je tako u svijetu.Nbt evo STA bi vi da ste dobili crveni kao mi protiv Zrinjskog Hebibovic.Sta onda?Lawer_88 je napisao/la:Vidim da si stariji forumaš, trebalo bi da si objketivan iole, ne mogu da vjerujem da pokušavaš opravdati onu sinoć lakrdiju od suđenja koje je bilo tendeciozno. Pričamo o nebuloznom suđenju, nemoj to gledati kao atak na FKS.mma_hz je napisao/la:4 situacije,od toga 2 greske Boze sacuvaj ,2 puta ponavljate istu situaciju iz dva različita ugla da neko misli da je druga situacija. Onaj prvi cist start Rahmanov na loptu a dobili ste faul.Boze sacuvaj vi fkt niste normalni...Eeee 4 situacije i to dvije tacne su oni "razgodlili" na 2 i pol minute.Kaki ste vi ludjaci.redbull93 je napisao/la:
FK SARAJEVO.
Hahahahaa sta je ba ovo? 3 faula na sredini i jesan pred golom, cist crveni ....redbull93 je napisao/la:https://www.facebook. com/2334838640128227/posts/2484697671808989/
Za gavrica zuti ne moze biti za povlacenje kad je isti igrac ostao s loptom neometan... evo i da jeste, jeste normalni sramotiti se sa ovim hahahahaahhaa
Usput na ovom sazetku Jamak je trebao dobiti 4 zuta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ArtVandelay
- Kontakt:
Cestitke braci Rodenima u Mostaru na uspjesnom slamanju Madara danas.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- samoposteno
- Kontakt:
@mma_hz hoces da kazes da ste protiv Zrinjskog dobili crveni i Zrinjskom se navlacilo zato sto je veci klub od Sarajeva...glupo ti to
[/quote]Vidim da si stariji forumaš, trebalo bi da si objketivan iole, ne mogu da vjerujem da pokušavaš opravdati onu sinoć lakrdiju od suđenja koje je bilo tendeciozno. Pričamo o nebuloznom suđenju, nemoj to gledati kao atak na FKS.[/quote]
Evo citav dan sam pokusavao da budem objektivan ali ovaj klip prijatelju nije normalan.Eto sam pogledaj.Samo 4 situacije o kojima pricamo su fino prikazane, ostalo nesto ispresijecano,isjeckano.Ja sam prvi rekao za star Serbecica i Dupovca da su prekrsaji ko suza i zuti kartoni.Kao i da je gavric davno zasluzio zuti ali dzaba.Ovdje je poenta samo svoju filozofiju gurati kako god.Ja sam rekao ,sinoc je nama bio sudija naklonjen ,sutra Ce neki biti protiv nas i to je to.Tako ova liga funkcionise ,i tako Ce godinama.Da se ne lazemo uvijek se "vecima" gledalo kroz prste...nema to veze s nama ,svugdje je tako u svijetu.Nbt evo STA bi vi da ste dobili crveni kao mi protiv Zrinjskog Hebibovic.Sta onda?[/quote]
Crveni koji ste vi dobili protiv Zrinjskog ne opravdava da se vama onda nekad u sljedecoj utakmici, konkretno sinoc protiv Celika, tendeciozno sudi. U tome je poenta. Kada nesto nije uredu, onda nije i to treba priznati raadilo se o mom klubu ili ne.
I jeste, na klipu su prikazane samo neke situaacije. Evo molim te, uzmi samo ovaj zuti karton koji dobija Blazevic nakion starta nad Rahmanovicem, ako je ono start za zuti, onda je Sarajevo trebalo za slične startove dobiti minimalno 5 žutih.
crveni manje više, jest da je sudija imao ujednacen kriterij, ali nije, onda samim time nije smio da ga da za onaj start, kada za slične startove igračima sarajeva ni zute nije davao, a negdje cak ni faul svirao.
Evo citav dan sam pokusavao da budem objektivan ali ovaj klip prijatelju nije normalan.Eto sam pogledaj.Samo 4 situacije o kojima pricamo su fino prikazane, ostalo nesto ispresijecano,isjeckano.Ja sam prvi rekao za star Serbecica i Dupovca da su prekrsaji ko suza i zuti kartoni.Kao i da je gavric davno zasluzio zuti ali dzaba.Ovdje je poenta samo svoju filozofiju gurati kako god.Ja sam rekao ,sinoc je nama bio sudija naklonjen ,sutra Ce neki biti protiv nas i to je to.Tako ova liga funkcionise ,i tako Ce godinama.Da se ne lazemo uvijek se "vecima" gledalo kroz prste...nema to veze s nama ,svugdje je tako u svijetu.Nbt evo STA bi vi da ste dobili crveni kao mi protiv Zrinjskog Hebibovic.Sta onda?[/quote]
Crveni koji ste vi dobili protiv Zrinjskog ne opravdava da se vama onda nekad u sljedecoj utakmici, konkretno sinoc protiv Celika, tendeciozno sudi. U tome je poenta. Kada nesto nije uredu, onda nije i to treba priznati raadilo se o mom klubu ili ne.
I jeste, na klipu su prikazane samo neke situaacije. Evo molim te, uzmi samo ovaj zuti karton koji dobija Blazevic nakion starta nad Rahmanovicem, ako je ono start za zuti, onda je Sarajevo trebalo za slične startove dobiti minimalno 5 žutih.
crveni manje više, jest da je sudija imao ujednacen kriterij, ali nije, onda samim time nije smio da ga da za onaj start, kada za slične startove igračima sarajeva ni zute nije davao, a negdje cak ni faul svirao.
#samoČelik
Fkt ti moram objasniti na sta sam mislio?samoposteno je napisao/la:@mma_hz hoces da kazes da ste protiv Zrinjskog dobili crveni i Zrinjskom se navlacilo zato sto je veci klub od Sarajeva...glupo ti to
Opet kazem,danas se sudilo u Nasu korist,sutra Ce u vasu.Tako funcionise svugdje u svijetu.
Nama igrace zaspu bakljama u Sirokom,nisza igraj dalje...onda jednog u glavu pogode ,opet nista igraj dalje.
Shvatite i mi smo kukali proslo kolo,kukacemo mozda i sljedece.Ali protiv te mafije se ne moze.Da se svi skupimo opet nista ne mozemo ljudi shvatite.
Ono start na Rahmanovicu kao start nije zuti,dal' je on u toku utakmice imao vise prekrsaja Ilije mozda protestvovao kod sudijer ne znam ali ono je bio faul iz razloga jer se nalazio izmedju dva igraca.A prva situacija,Rahmanovic izbija loptu cisto ,vi dobijete prekrsaj je isto greska sudije.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 19 okt 2019, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj start se nikako ne moze uporediti sa Serbecicevim, zasto?chily-rz je napisao/la:Evo primjer sa utakmice Engleske lige, igrač Arsenala stiže prvi do lopte ali ipak dobija crveni karton zbog neopreznog starta, lahko se može uporediti s ovim Šerbetovim što onaj kloc nije okarakterisao ni kao faul.
Pod 1 ovo je klizeci start, Serbecic nije uklizao igracu Celika.
Pod 2 igrac Arsenala je ovdje jos dodatno podigao nogu u zrak (kao vas krkan kad je iskljucen), a Serbecic nije imao visoko dignutu nogu.
Eto neka je napravio faul Serbecic, sta mislite da bi za onaj start dobio crveni? Ili da je ta odluka utjecala na tok utakmice?
Svi smo slozni da je sudija sinoc slabo sudio. Da je naginjao vise na nasu stranu i to se mogu sloziti, ali naginjao je u smislu, da je 50-50 situacije svirao u nasu korist i progledao kroz prste par puta za zuti karton, pogotovo Gavricu. Nije nam dosudio nepostojeci penal, nije priznao neki gol iz ofsajda ili pod sumnjivim okolnostima, znaci nije bas direktno utjecao na rezultat.
A to sto je naginjao za nas je sto ne zna, ne zna suditi pod pritiskom i zato mu lakse da bude malo pristran domacinu, da mu ne bi **** sa tribina od do.
Zato kazem izabrati 3 najbolja sudca koji su do sad pravili najmanje greske (ako jih i ima 3) i da samo oni sude utakmice, pa taman igrali ligu petak, subota, ned, pon.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- samoposteno
- Kontakt:
Ne moras mi objasniti objasni sebi napiso si uvjek se i u svim ligama navlaci za vece klubove znaci po tebi je Zronjski i Siroki veci klub od Sarajeva zato sto im se navlacilo u te dvije utakmice....razmisli malo prije nego nesto napises da bi opravdo onu lakrdiju od sudjenjamma_hz je napisao/la:Fkt ti moram objasniti na sta sam mislio?samoposteno je napisao/la:@mma_hz hoces da kazes da ste protiv Zrinjskog dobili crveni i Zrinjskom se navlacilo zato sto je veci klub od Sarajeva...glupo ti to
Opet kazem,danas se sudilo u Nasu korist,sutra Ce u vasu.Tako funcionise svugdje u svijetu.
Nama igrace zaspu bakljama u Sirokom,nisza igraj dalje...onda jednog u glavu pogode ,opet nista igraj dalje.
Shvatite i mi smo kukali proslo kolo,kukacemo mozda i sljedece.Ali protiv te mafije se ne moze.Da se svi skupimo opet nista ne mozemo ljudi shvatite.
Pa dobro bukvalac,idi se sad baci sa zgrade.
FK SARAJEVO.
- samoposteno
- Kontakt:
Nisam ja bukvalac nego si sam sebe potkopo pokusavajuci napisat da je Sarajevo veci klub od Celika i onda sam sebe potopio spominjajuci navlacenje za Zrinjskimma_hz je napisao/la:Pa dobro bukvalac,idi se sad baci sa zgrade.
avenija je napisao/la:avenija je napisao/la:
najmanje jos ima dvadesetak situacija npr gavric pravi 3 zestoka preksaja i 2 laksa tj pet ukupno i nedobija zuti karton
Ovo ako nije penal ili preksaj u najmanju ruku.Sta je osim sto nedas novinaru iz Zenice da napise tekst neces ni ovo da objavis ?admin je napisao/la:.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa dobro ako ti mozes pomisliti da je Zrinjski veci i od Celika i Sarajeva onda ok,ja to nmg pomisliti niti u jednom kontekstu.Nekad moras koristiti i mozak a ne samo slijepo citati.Evo ja sad napisem ti si glup.Jel to tacno.?Jel ti i to mislis.??Jbg ti jedno je politika ,a jedno rivalstvo Sarajevo Celik.Kontas li sada,politika??samoposteno je napisao/la:Nisam ja bukvalac nego si sam sebe potkopo pokusavajuci napisat da je Sarajevo veci klub od Celika i onda sam sebe potopio spominjajuci navlacenje za Zrinjskimma_hz je napisao/la:Pa dobro bukvalac,idi se sad baci sa zgrade.
FK SARAJEVO.
- samoposteno
- Kontakt:
Pa zasto si onda napiso ovaj glupi postmma_hz je napisao/la:Pa dobro ako ti mozes pomisliti da je Zrinjski veci i od Celika i Sarajeva onda ok,ja to nmg pomisliti niti u jednom kontekstu.Nekad moras koristiti i mozak a ne samo slijepo citati.Evo ja sad napisem ti si glup.Jel to tacno.?Jel ti i to mislis.??Jbg ti jedno je politika ,a jedno rivalstvo Sarajevo Celik.Kontas li sada,politika??samoposteno je napisao/la:Nisam ja bukvalac nego si sam sebe potkopo pokusavajuci napisat da je Sarajevo veci klub od Celika i onda sam sebe potopio spominjajuci navlacenje za Zrinjskimma_hz je napisao/la:Pa dobro bukvalac,idi se sad baci sa zgrade.
Evo citav dan sam pokusavao da budem objektivan ali ovaj klip prijatelju nije normalan.Eto sam pogledaj.Samo 4 situacije o kojima pricamo su fino prikazane, ostalo nesto ispresijecano,isjeckano.Ja sam prvi rekao za star Serbecica i Dupovca da su prekrsaji ko suza i zuti kartoni.Kao i da je gavric davno zasluzio zuti ali dzaba.Ovdje je poenta samo svoju filozofiju gurati kako god.Ja sam rekao ,sinoc je nama bio sudija naklonjen ,sutra Ce neki biti protiv nas i to je to.Tako ova liga funkcionise ,i tako Ce godinama.Da se ne lazemo uvijek se "vecima" gledalo kroz prste...nema to veze s nama ,svugdje je tako u svijetu.Nbt evo STA bi vi da ste dobili crveni kao mi protiv Zrinjskog Hebibovic.Sta onda?
Jbg ti ako smatras Siroki i Zrinjski ekipama,klubovima itd itd.Ja ih smatram cisto politickim projektima koji postoje dok postoji ovakav sistem drzave.Svaka odluka protiv mog kluba protiv tih klubova u tim mjestima smatram cisto politickim a nikako sportskim.Dok protiv Celika,Slobode,Veleza ..starim klubovima koji su nesto znacili i u Jugi je vec druga prica..Pricam o kukanju,koliko kukate a zamislite da vam se desilo crveni i slucajevi kao nama dole u par dana.Pa opet nista.Ne moze se protiv njih i to ti je to.Tj protiv saveza.
FK SARAJEVO.
- samoposteno
- Kontakt:
Covjece vama se desi dva puta u sezoni nama se desava svako drugo kolo naravno da je moralo preliti casu i da ce se ici do kraja da se stane sudjenju protiv naseg kluba nista protiv Sarajeva ali to se nagomilalo i prelilo casu sinoc...a to za Siroki i Zrinjski me zaboli nebitni su mi samo sam ih spominjo radi tvog posta koji nije bio uredumma_hz je napisao/la:Jbg ti ako smatras Siroki i Zrinjski ekipama,klubovima itd itd.Ja ih smatram cisto politickim projektima koji postoje dok postoji ovakav sistem drzave.Svaka odluka protiv mog kluba protiv tih klubova u tim mjestima smatram cisto politickim a nikako sportskim.Dok protiv Celika,Slobode,Veleza ..starim klubovima koji su nesto znacili i u Jugi je vec druga prica..Pricam o kukanju,koliko kukate a zamislite da vam se desilo crveni i slucajevi kao nama dole u par dana.Pa opet nista.Ne moze se protiv njih i to ti je to.Tj protiv saveza.
Ja sam prvi napisao,eto potrazi da ste ovoliko ljuti jer vam je vjerovatno prelilo casu.samoposteno je napisao/la:Covjece vama se desi dva puta u sezoni nama se desava svako drugo kolo naravno da je moralo preliti casu i da ce se ici do kraja da se stane sudjenju protiv naseg kluba nista protiv Sarajeva ali to se nagomilalo i prelilo casu sinoc...a to za Siroki i Zrinjski me zaboli nebitni su mi samo sam ih spominjo radi tvog posta koji nije bio uredumma_hz je napisao/la:Jbg ti ako smatras Siroki i Zrinjski ekipama,klubovima itd itd.Ja ih smatram cisto politickim projektima koji postoje dok postoji ovakav sistem drzave.Svaka odluka protiv mog kluba protiv tih klubova u tim mjestima smatram cisto politickim a nikako sportskim.Dok protiv Celika,Slobode,Veleza ..starim klubovima koji su nesto znacili i u Jugi je vec druga prica..Pricam o kukanju,koliko kukate a zamislite da vam se desilo crveni i slucajevi kao nama dole u par dana.Pa opet nista.Ne moze se protiv njih i to ti je to.Tj protiv saveza.
Mozda se nisam dobro izrazio ,nadam se da si sad skontao vezano za Zrinjski i Siroki i veličinu..jer meni se to podrazumijeva jer ta dva politicka projekta za mene kao klubovi ne postoje.
FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
Zenicani ako vas mi pokrademo na Grbavici nemojte napustat teren
Zbog naseg stadiona
Da ne ofiramo najperspektivniji stadion u regionu
Unaprijed hvala
Zbog naseg stadiona
Da ne ofiramo najperspektivniji stadion u regionu
Unaprijed hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.