Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Chat
Uranili da pitam jel zna neko gdje ima stamparija-radnja za izradu puzli od slike koju ja donesem...
bila je na skenderiji radnja ne znam jel jos uvijek radi..
hvala na odgovoru.
bila je na skenderiji radnja ne znam jel jos uvijek radi..
hvala na odgovoru.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Tako ti je to.samocelik je napisao/la: hahahha namazan sima nema frke samo da mi je se kutarisat ovoga pa cemo se opustiti

Ma rijesit ce se,nemoj se djabe brinuti.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mah jarane, sabah sam docekao na telefonu, nimalo mi se nije spavalobijeligolub je napisao/la:o uranio Jablanicanine, uranio si, a vidi ti potpisa

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
@Zole
čujem da je neki @Dex primljen u društvo Međeda. Ko mu je odobrio to, ispunjava li uvjete, koju poziciju hoće, i ko je lik uopšte?
čujem da je neki @Dex primljen u društvo Međeda. Ko mu je odobrio to, ispunjava li uvjete, koju poziciju hoće, i ko je lik uopšte?
NAPRIJED NARODE!
HotlinePapastathopoulos je napisao/la: Mah jarane, sabah sam docekao na telefonu, nimalo mi se nije spavalo

Tako blizu, a tako daleko.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma imao sam ja hotline sa curom..svadjali smo se do 5 ujutro u pm...et' kad sve ne is'ovaCiva je napisao/la:HotlinePapastathopoulos je napisao/la: Mah jarane, sabah sam docekao na telefonu, nimalo mi se nije spavalo
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Da li je neko imao iskustva s intereuropom !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
My boss (neo je napisao/la:Da li je neko imao iskustva s intereuropom !?

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Prestao sam raditi sa njima.Tako da...mandraX je napisao/la:
My boss () dugo radi sa njima, možda ti mogu nekako pomoći, zavisi šta ti treba.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
.!. :ugeek:
Prvi put sam slao 2 paketa preko njih i sada mi prave problem oko povrata novca. Kazu da moram LICNO otici na CT u Halilovicima i podici novac. Za prvu posiljku je novac stigao, trebalo je 15 dana, a za drugu posiljku nemaju pojma gdje se nalazi.
Najveci mi je problem kako otici do Halilovica, jer sam danas u Sarajevu, sutra vec u gradu iz kojeg sam i poslao artikal. Jos mi je vozac rekao da ce povrat novca biit na adresi odakle sam i poslao
Malo me ljute, frku cu im napraviti
Glavno pitanje, koje sam postavio jos X osoba, da li po novac idu u Halilovice ili dobiju na adresi odakle su i poslali, i odgovor od svih je bio da vozac donese novce nazad.
Najveci mi je problem kako otici do Halilovica, jer sam danas u Sarajevu, sutra vec u gradu iz kojeg sam i poslao artikal. Jos mi je vozac rekao da ce povrat novca biit na adresi odakle sam i poslao

Malo me ljute, frku cu im napraviti

Glavno pitanje, koje sam postavio jos X osoba, da li po novac idu u Halilovice ili dobiju na adresi odakle su i poslali, i odgovor od svih je bio da vozac donese novce nazad.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Danas mi je praznik
Ljevoruki, sretan vam Dan!

Ljevoruki, sretan vam Dan!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Zaprijeti im tužbom, nebitno dal' se radi o lovi ili nečem trećem, pa da vidiš kako onda dignu guz'ce i ugađaju ti, provjereno 100%.
Naravno da nećeš ti lično ići po lovu, vozač ti je MORA dostavit' na adresu sa koje si poslao pakete.
Naravno da nećeš ti lično ići po lovu, vozač ti je MORA dostavit' na adresu sa koje si poslao pakete.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ovo neke djecije fore ?mandraX je napisao/la:.!. :ugeek:

Čini ti se.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ovo neke djecije fore ?mandraX je napisao/la:.!. :ugeek:

Sve ti čovjek mora crtat', bukvalno.
HvalamandraX je napisao/la:Zaprijeti im tužbom, nebitno dal' se radi o lovi ili nečem trećem, pa da vidiš kako onda dignu guz'ce i ugađaju ti, provjereno 100%.

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Znaci pogodio sam,djecije fore.mandraX je napisao/la:
Čini ti se.
Sve ti čovjek mora crtat', bukvalno.

Samo si ti morao pri slanju paketa naglasiti da vozač kad dostavi robu mora preuzet' lovu, ima ta neka opcija u onom formularu njihovom, tako nekako ide.neo je napisao/la:
Hvalazalosono je da sve u ovoj drzavi mora ici na "ho-ruk" i da se oko svake sitnice treba frka dizati. Neodgovorni su totalno i od mene imaju jako losu reklamu.
Da su neodgovorni, apsolutno se slažem. Tako sam ja jednom čekao finu lovu, tri laptopa poslao u Bosnu, mjesec i po' čekao da donesu lovu, i ni tad je ne bi dostavili da ih nisam zvao i upotrijebio ovu metodu koju sam ti naveo u prethodnom postu.

Zadnji put naručio kod jednog lika display za laptop, ovaj ga upakov'o, ljepn'o na njega "LOMLJIVO" - iz aviona se vidi, al' opet ove budale ga dostavile meni slomljenog, kako su to izveli - Boga pitaj...lik ga upakov'o - ma ni metak mu ne bi mogao ništa. Idioti...
<3AgresivnoDjubre je napisao/la:Znaci pogodio sam,djecije fore.