Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
13,5/Mclean J. (C.Zve-ALBA) 2 1.95
Od četiri utakmice drugog kruga prve dvije išao preko pa slijedeće dvije ispod, prvo gostovanje kod Žalgirisa na 16 koševa, u Turskoj je dao Galati 8 i očekujem od njega da nešto slično kao i Litvi napravi i ovdje
Od četiri utakmice drugog kruga prve dvije išao preko pa slijedeće dvije ispod, prvo gostovanje kod Žalgirisa na 16 koševa, u Turskoj je dao Galati 8 i očekujem od njega da nešto slično kao i Litvi napravi i ovdje
- Evolution87
- Kontakt:
treba hardwaya veceras over, ako ne bude igrao melo posto im je b2b tekma. I M. Gasola over zbog juke, a i rodjendan mu je veceras 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Meni je rizicno igrat veceras gasola i juku. Vjerujem da će se naložit obojca i da ne odu na klupu radi ličnih grešaka. 

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo produzetci, igrao sam i ja over ima sanse treba još poenemko1995 je napisao/la:Baltazar17 izgleda da je bolje da ne storniraš uplatu,De Colo još na 9pts ..bem mu djecu.igro sam ga over
Jel osto De Colo na 13
jesteemko1995 je napisao/la:Jel osto De Colo na 13

-
- Kontakt:
Hahahahahah.
ofula botina slobodno i ostavi me u igri
ofula botina slobodno i ostavi me u igri

ALBA 2 3,10
EFES 1 2,05

EFES 1 2,05

-
- Kontakt:
pogodi li iko ikada ovog rudy f.,kad odigram manje on se raspuca,kad igram over kao nocas,on kao duh igra
naredni put cu ga singlirati i manje i vise,pa neka sam na gubitku al samo da kazem da sam ga pogodio

naredni put cu ga singlirati i manje i vise,pa neka sam na gubitku al samo da kazem da sam ga pogodio

ja ga nikad nisam fulao, ali eto večeras ćusubcoccinela je napisao/la:pogodi li iko ikada ovog rudy f.,kad odigram manje on se raspuca,kad igram over kao nocas,on kao duh igra![]()

inače @Janez je ljudina, da je više ljudi kao on bilo bi super, kralju

- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa tek pocelo, nema potrebe odmah za frku. Dok covjek skonta da im fali poena pa ce zapucati.subcoccinela je napisao/la:pogodi li iko ikada ovog rudy f.,kad odigram manje on se raspuca,kad igram over kao nocas,on kao duh igra![]()

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- diplomatija
- Kontakt:
Sta mislite gdje je pametnije staviti žutih vise i crveni, sevilja ili Bilbao, carballo sudi Bilbau, on je pogan, voli biti u centru pažnje s kartonima i penalima, ali me brine sto su igrali skoro dvije medjusobne utakmice i bilo je 2 ili 3 kartona ukupno, imam osjećaj da bi moglo biti vatre u sevilji ali tamo sudi munuera koji bas rijetko pokazuje crvene, kontam jednu izabrati i roknuti stoju ili bi pametnije bilo staviti na obje zajedno sve i manje uložiti?!
Meni je do sada pokazala praksa gdje god se očekuje golova, kartona, penal crveni belaj bude kontra, a slaba je ponuda utakmica trpati će se na ove dvije tekme svega pa bi ja išao na manji ulog čisto da ispratiš čuvaj lovu za vikenda druže.diplomatija je napisao/la:Sta mislite gdje je pametnije staviti žutih vise i crveni, sevilja ili Bilbao, carballo sudi Bilbau, on je pogan, voli biti u centru pažnje s kartonima i penalima, ali me brine sto su igrali skoro dvije medjusobne utakmice i bilo je 2 ili 3 kartona ukupno, imam osjećaj da bi moglo biti vatre u sevilji ali tamo sudi munuera koji bas rijetko pokazuje crvene, kontam jednu izabrati i roknuti stoju ili bi pametnije bilo staviti na obje zajedno sve i manje uložiti?!
-
- Kontakt:
J. Nurkic 7,5 preko
M.Gasol 18,5 preko
K.Middleton 12,5 preko
M.Gasol 18,5 preko
K.Middleton 12,5 preko
Zadnja izmjena: SempreJuve, dana/u 30 jan 2015, 10:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ljubi imal se sta igrati za veceras?Pomagajte
Zadnjih 8 dana je stalo haos 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

I meni se svidje middleton vise; al mislim da ce prije randolph preko nego gasol
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/5ypgvj" onclick="window.open(this.href);return false; ajde sevilja jaci ste
il cu opet po obicaju na 1

-
- Kontakt:
Mislim da ce veceras imat poseban motivmahic je napisao/la:I meni se svidje middleton vise; al mislim da ce prije randolph preko nego gasol

A hoće crnjo otić preko **** oca svog, u formi je sad.mahic je napisao/la:I meni se svidje middleton vise; al mislim da ce prije randolph preko nego gasol
Los Angeles Lakers - Chicago Bulls (-8,5) 2 1,85
Lakersi bez Younga i Kobija,Bullsi odmorniji odavno nikog nisu razbili u gostima pa evo veceras prilike.
Gadjao bi ovo na jacu uplatu pa da cujem misljenje ostalih stručnjaka.
Lakersi bez Younga i Kobija,Bullsi odmorniji odavno nikog nisu razbili u gostima pa evo veceras prilike.
Gadjao bi ovo na jacu uplatu pa da cujem misljenje ostalih stručnjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.