Nadam se da ce mu Zeba dozvoliti koji slobodni na izvede. Jednostavno covjek je najjaci stoper lige.RZ88Adnan je napisao/la:Dzida je jak iz slobodnjaka,a iz prekida glavom ubija.Nadam se da ste vidjeli uživo njegovu građusamirr je napisao/la:3-0 ! Karic , Veseli, Dzidic.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ima na youtube protiv Zrinjskog za 2-2 haha,prije nego što je otišao u inostransvo bio je napadač u Čelikusamirr je napisao/la:Nadam se da ce mu Zeba dozvoliti koji slobodni na izvede. Jednostavno covjek je najjaci stoper lige.RZ88Adnan je napisao/la:Dzida je jak iz slobodnjaka,a iz prekida glavom ubija.Nadam se da ste vidjeli uživo njegovu građusamirr je napisao/la:3-0 ! Karic , Veseli, Dzidic.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Vidio sam protiv Zrinjskog, jos ona precka na kosevu, mislim da se i sad trese.
Opasan je on al mi se najviše sviđa građa tijela,sta i 2 na leđa i trči haha,Karić isto ima posebnu tehniku građenja zato i jest dobarsamirr je napisao/la:Vidio sam protiv Zrinjskog, jos ona precka na kosevu, mislim da se i sad trese.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Karica sam prvi put gledao jos dok je igrao u Gosku, tad sam vidio to njegovo gradjenje, kad je izlazio s terena dobio je aplauz domace publike.RZ88Adnan je napisao/la:Opasan je on al mi se najviše sviđa građa tijela,sta i 2 na leđa i trči haha,Karić isto ima posebnu tehniku građenja zato i jest dobarsamirr je napisao/la:Vidio sam protiv Zrinjskog, jos ona precka na kosevu, mislim da se i sad trese.
Ma preko njega je Čelik i uspio bit 6. Taktika je bila svi nabijaju loptu na polovicu protivnika gdje on okrenut leđima protivničkom golu prima loptu i gradi napad.samirr je napisao/la:Karica sam prvi put gledao jos dok je igrao u Gosku, tad sam vidio to njegovo gradjenje, kad je izlazio s terena dobio je aplauz domace publike.RZ88Adnan je napisao/la:Opasan je on al mi se najviše sviđa građa tijela,sta i 2 na leđa i trči haha,Karić isto ima posebnu tehniku građenja zato i jest dobarsamirr je napisao/la:Vidio sam protiv Zrinjskog, jos ona precka na kosevu, mislim da se i sad trese.
-
- Kontakt:
U srcu mome samo zivis ti
Slobodo moja ljubavi!
Slobodo moja ljubavi!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
O tebi sanjam o tebi pjevam ...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:U srcu mome samo zivis ti
Slobodo moja ljubavi!

AAAJMOOO BUDALE
I kad vodis, i kad gubis, ja mogu reci ponosno
ja te volim, ja te volim, ja te volim Slobodo.
[youtube][/youtube]
ja te volim, ja te volim, ja te volim Slobodo.
[youtube][/youtube]
Evo da se i ja upišem
Nema spavanja pred utakmicu.

Nema spavanja pred utakmicu.
Gazi male zhidove!!!
-
- Kontakt:
Niko ne spava haha
Kakvo spavanje 

-
- Kontakt:
Sretno!
Hajmmmmooooooooooooooooo
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znaci BHT nece radit prenos ili se mozda pojave ko zna ..mozda zbog prodaje ulaznica niko jos ne obijavljuje ...uglavnom.bice stream nadam.se da ce biti kvalitetan
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
E jebmga ja...
Pa od Hatune veceg kostolomca tuzla nije imala a ni na klupu me ne staviste.
Razocarat sam.odo u zenicu..
Pijem picu i ljubicuuu.ohooooooooo ko plitak potok.samo bahato.niko niko samo sloboda samo sloboda
Pa od Hatune veceg kostolomca tuzla nije imala a ni na klupu me ne staviste.
Razocarat sam.odo u zenicu..
Pijem picu i ljubicuuu.ohooooooooo ko plitak potok.samo bahato.niko niko samo sloboda samo sloboda
Idemoooo, Doboj Šangaj Bombaj Maglaj Zenicaaaaaa. Sretan put svima, samo lagano, pazite na stacionirane (Šije, Misurići, Brankovići), presretače i mobilne radare. 1-0 Karić. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.