ma ok je tonuerta je napisao/la:Pa kako cemo onda, kao priznati forumski strucnjaci, planirati i prizivati pojacanja ako ne znamo s koliko nam love klub raspolazebordobijeli je napisao/la:ne znam zasto sad opet pricamo o zaradi i kako cemo igrati ligu prvaka ili el ,meni je to bas bezz ,ljudi dragi budimo realni i uzivajmo u ovome sto trenutno imamo a to je da nam dolazi borusija na kosevo, da imamo extra ekipu ,da igramo odlicno atmosfera oko kluba olicna uzivajte ba u tome .a hocemo li zaraditi 1 ili 2 miliona mene licno zaboli ima ko o tome treba da razmislja .stvarno imamo mocan tim za nase uvjete ,radovac ,cimirot ,duljevic sve mladi reprezentativci bilbija,kovacevic,duljevic bili u mladoj krste makedonski ,kalasi sirijski reprezentativac .tatko prosao srbijanske sve selekcije ,dzemo bio A reprezentativac ,stojcev klasa .znaci ljudi nase je da uzivamo i dolazimo na utakmice ostalo je ne bitno .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nasmijahse do suza Nuerta 
nuerta je napisao/la: Pa kako cemo onda, kao priznati forumski strucnjaci, planirati i prizivati pojacanja ako ne znamo s koliko nam love klub raspolaze
@bordobijeli je jednim dijelom u pravu, ali mi kao sto ti rece ''priznati forumski strucnjaci'' moramo malo da prokomentarisemo, ali prije svega uzivajmo u ovim sjajnim trenucima
Ne znam zasto je sada problem sto nam je drago sto je klub zaradio oko milion eura. A tu ce negdje biti cifra, mozda i veca zavisno od finalizacije prodaje reklamnog prostora i TV prava.
Drugi potpisu ugovore, il naprave transfer od 100 000-200 000 KM mediji i oni sami mjesecima pisu o tome. I neka pisu, i jedni i drugi, trebaju.
Cifre koje smo mi uzeli, i koje ce nam biti na racunu, a ni sada nam racuni nisu bas prazni, nisu zahebancija za nase okvire...i ne vidim problem da se prica i o tom segmentu kluba. Kada vec nije poslovna tajna, jer evo i Kusturica javno prica o tome.
Drugi potpisu ugovore, il naprave transfer od 100 000-200 000 KM mediji i oni sami mjesecima pisu o tome. I neka pisu, i jedni i drugi, trebaju.
Cifre koje smo mi uzeli, i koje ce nam biti na racunu, a ni sada nam racuni nisu bas prazni, nisu zahebancija za nase okvire...i ne vidim problem da se prica i o tom segmentu kluba. Kada vec nije poslovna tajna, jer evo i Kusturica javno prica o tome.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Jel odredjena satnica tekme ???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravohilmo je napisao/la:nuerta je napisao/la: Pa kako cemo onda, kao priznati forumski strucnjaci, planirati i prizivati pojacanja ako ne znamo s koliko nam love klub raspolaze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@bordobijeli je jednim dijelom u pravu, ali mi kao sto ti rece ''priznati forumski strucnjaci'' moramo malo da prokomentarisemo, ali prije svega uzivajmo u ovim sjajnim trenucima![]()
Velez subota 20:15ahmic je napisao/la:Jel odredjena satnica tekme ???
Borussija cetvrtak 21 august 20:45
1946
jaooo koji su debili i Sinanovic i Ajfel, oni nemaju pojmaa ni sta se desava ni kako, a ovaj Mimo, spremio emisiju ni sa cim on nije upoznat... Al' neka jedu damu lagano..
Slusam Azmira 2-i put, mogla bi Sloboda s njim napraviti lijepu pricu, svaka mu cast, covjek na mjestu i svjestan je svega...
Slusam Azmira 2-i put, mogla bi Sloboda s njim napraviti lijepu pricu, svaka mu cast, covjek na mjestu i svjestan je svega...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
...direktor Sarajeva Dino Selimović raduje se dolasku velikog broja Borussijinih navijača na Koševo ali i poručuje:
"Lijepo je što navijači Borussije vole putovati i drago nam je da će u naš glavni grad doći u velikom broju. No, i naši navijači vole putovati i bodriti svoj voljeni klub što su i pokazali u dosadašnjim utakmicama. U revanš susretu moglo bi biti petnaest hiljada naših navijača, kako iz Bosne i Hercegovine tako iz Njemačke i cijele Evrope. Imamo informacije da se sprema masovni dolazak navijača našeg kluba u M'gladbach".
http://sportsport.ba/ino_fudbal/selimov ... ati/137780" onclick="window.open(this.href);return false;
"Lijepo je što navijači Borussije vole putovati i drago nam je da će u naš glavni grad doći u velikom broju. No, i naši navijači vole putovati i bodriti svoj voljeni klub što su i pokazali u dosadašnjim utakmicama. U revanš susretu moglo bi biti petnaest hiljada naših navijača, kako iz Bosne i Hercegovine tako iz Njemačke i cijele Evrope. Imamo informacije da se sprema masovni dolazak navijača našeg kluba u M'gladbach".
http://sportsport.ba/ino_fudbal/selimov ... ati/137780" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle, jasno je šta nam Kusturica zeli reci.
Zbog sentimentalnosti, zbog velike ljubavi prema kosevu, zbog dobre lokacije ponudili su da uloze velika sredstva u rekonstrukciju koševa a da za uzvrat mogu koristiti i popratne prostorije, i cjelokupnu nadogradnju. Ovi na to nece da pristanu jer vise vole da im jednog dana zjapi prazan stadion na kojem NIKO nece igrati nsita... dakle, da propadne.
Druga opcija je izgradnja novog stadiona, koji ce kostati mozda 30% skupuplji od rekonstrukcije koseva, i to je fakt. Dakle, za određeni period imat cemo u vlasništvu i stadion... da li ce to biti natkrivenno kosevo, ili ce biti novi stadion, zavisi od vlasti

Zbog sentimentalnosti, zbog velike ljubavi prema kosevu, zbog dobre lokacije ponudili su da uloze velika sredstva u rekonstrukciju koševa a da za uzvrat mogu koristiti i popratne prostorije, i cjelokupnu nadogradnju. Ovi na to nece da pristanu jer vise vole da im jednog dana zjapi prazan stadion na kojem NIKO nece igrati nsita... dakle, da propadne.
Druga opcija je izgradnja novog stadiona, koji ce kostati mozda 30% skupuplji od rekonstrukcije koseva, i to je fakt. Dakle, za određeni period imat cemo u vlasništvu i stadion... da li ce to biti natkrivenno kosevo, ili ce biti novi stadion, zavisi od vlasti
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sarajev ... -km/137781" onclick="window.open(this.href);return false;
odlične cijen! svaka čast!Ledesma10 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/sarajev ... -km/137781
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Cijene ulaznica su odlicne i treba ih gulit kad imaju para
, termini igranja utakmica su idealni 
04.10.2009 !!
sve u dogovoru sa njemackim direktoromultrasstyle_tz je napisao/la:joj sto ih gule hahaha
Pozdrav svima.
Ovi uspjesi Sarajeva nece donijeti nove navijace samo na tribine nego i na forum
P.S. Odlican potez uprave za ove cijene ulaznica. Bojao sam se da ce im "zinuti guzica". Drago mi je sto im je prioritet napuniti stadion a ne zaraditi 50 000 maraka vise
Ovi uspjesi Sarajeva nece donijeti nove navijace samo na tribine nego i na forum
P.S. Odlican potez uprave za ove cijene ulaznica. Bojao sam se da ce im "zinuti guzica". Drago mi je sto im je prioritet napuniti stadion a ne zaraditi 50 000 maraka vise
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
njima je odlicna ova cijena karte,jer na domacim tekmama Bundeslige je 30 €,i treba da im uzmete para to je za njih nistarammstein je napisao/la:sve u dogovoru sa njemackim direktoromultrasstyle_tz je napisao/la:joj sto ih gule hahahanjima je ova cijena mala, normalna...
odlicne cijene karata, ne moze sad niko reci ne isplati se za te pare ili ovo ili ono, dolazi bundesligas tj velika Borusija, momci su pokazali da znaju igrati i zasluzili su da tribine budu krcate !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Odgovaram kasno, ali moram odgovoriti... prva stvar, po meni je on ovdje najvise konkretno i govorio, pricao je o stvarima za dobrobit sporta u BiH, zakonu o sportu, provodjenju istog zakona, moze li konkretnije. Navodio je primjere, brojke, upirao prstom u na nivoe vlasti koji su odgovorni.rammstein je napisao/la:on u citavvoj emisiji nije rekao nista konkretnoexbabilon je napisao/la:Sta je konkretno Gredic rekao protiv Sarajeva ili Tana?
pazi, prica o stvarima u koje nije upucen uopste, KAKO CE NEKO SMJENITI TANA ako frajer ima 95% glasova skupstine?kojom logikom? ostallih 5% mogu mahati bijelim zastavicaama
drugo, kaze vrli kako svako ko ulaze trazit ce i povrat i zaaradu, LOGICNO.... jel taj vsni ekonomista iakda cuo za PORAST DIONICA, rast cijene nekog brendam jacanje infrastrukture i sl.
pr. evo (laz) nas tan kupio za 3 000 000 maraka![]()
napravit ce akadaemiju, glasovi vise ne vrijed 3 000 000 nego 8 000 000, napravi stadion vrijedi 58 000 000
onda klub pocne prodavati igrace za mislionske cifre, vrijednost i ime klub ase povecava za 20 000 000 , pa onda marketing jaca, pa onda jaca pozicija kluba u raznim evropskim institucijama... i povecava ti se vrijednost... i onda za 10 godina od kluba koji vrijedio 3000000 ulozio 60 000 000 ima klub koji vrijedi 150 000 000 da se proda...
to ti je kao velike firme koje posluju u prividnom minusu, Konzum nor, otvara na svakom cosku prodavnice... oni u biti posliju tu negdje oko nnule, ali rastom broja proizvoda, radnika, masina, strojeva, centara itd radstu dionice![]()
Druga stvar, sve sto si naveo stoji, ali Gredic je pricao opcenito uglavnom, a najvise osvrcuci se na situaciju u Zelji i Slobodi. Dvadeset ljudi u skupstini te mogu smijeniti iako si ulozio 10 miliona, jer se radi o udruzenju gradjana i to je to. Zakonska regulativa ne postoji i na to je on ukazivao u svakoj recenici. Na konkretno pitanje Mime u vezi Tana i Sarajeva on je kratko rekao da je to rijeseno na kantonalnom nivou, a ne na drzavnom i to je sva prica gospodina Gredica o Sarajevu. Sinan jeste pricao dosta, ali Gredic je bio vise nego regularan po meni..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
lafomamone
- Kontakt:
pa jbt mi cemo preko pola miliona zaraditi samo od karata 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.