Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije stavio još zimske gume, dešava se.
-
- Kontakt:
Izbacit iz lige sigurno ne mozete, mozda jedino u vasoj masti. Nemojte onda krasti zbog sporta, igrajte posteno i nece biti nikakvih nereda.Vagabundo88 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 01:06Izbaciti **** u zadnju ligu gde im je i mesto. U toku kvalifikacija du imali podrsku cele javnosti, svi bili uz njih ali sad su pokazali svoje pravo lice, da su divljaci. Tuci nekog, paliti auto zbog sporta, dno dna. Gasi **** zauvek
-
- Kontakt:
Treba mu kaznu neku napisat, pobio se s kontrolorom utakmice zbog ljubavnice, pa mu ovaj auto zapalio.. otkaz momentalni
Gdje su Gigović i Mujić slijedeću utakmicu?
Pitam za druga.
Pitam za druga.
- FKS -
Velez je simbol slobodarskog Mostara i Hercegovine i mnogo vece face i mnogo gora vremena ga nisu uspjela ugasit
.
Ovo je podsjecanje balijskoj kopiladi da im nece proci po cijenu zivota orgijanje nad nama u koooperaciji sa dusmanima ove zemlje !
.
Ovo je podsjecanje balijskoj kopiladi da im nece proci po cijenu zivota orgijanje nad nama u koooperaciji sa dusmanima ove zemlje !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Čekaj jesu li navijači igrali ili igrači pa su imali podršku javnosti? Zbog koga si ti pratio te utakmice? Tebi smeta što u ovoj kriminalnoj državi nema drugog rješenja za lopovluk osim ovakvih? De se malo sastavi sa mozgom ako ga imašVagabundo88 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 01:06Izbaciti **** u zadnju ligu gde im je i mesto. U toku kvalifikacija du imali podrsku cele javnosti, svi bili uz njih ali sad su pokazali svoje pravo lice, da su divljaci. Tuci nekog, paliti auto zbog sporta, dno dna. Gasi **** zauvek

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Hajmo na spavanje svi forumasi i ovoliko gostiju, dosta je bilo za veceras i Veleza i Borca i sudijskih lakrdija.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da smo mi navijaci (Slobode) kao prije, davno bi ovo isto neko uradio jer se ne moze na drugi nacin sa mrakom lopovskom.
-
- Kontakt:
neka sad ce ekskluzivno ko trpa sabriji zenu dok on pusi cigaru kraj zapaljenog auta u jablanici
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Udaranje Mirnela Sadovića, gdje nažalost nema javno dostupnog snimka. Pa:
I ono nekome priča o nečemu.
I ono nekome priča o nečemu.
Zanimljivi su ovi navijaci Borcheta,naravno uredno preko drine navijaju za jos jedan od dva beogradska kluba,satro se zgrazavaju na vecerasnje dogadjaje a navijaci klubova za koje navijaju su radili troduplo gore stvari i to im povod za orgijanje nije ni trebao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav je klošar ne bih se začudio da je sve iscenirano pa da naplati osiguranje. Ne vjeruj baliji dvaput.
Malo o europskim vrijednostima navijača FK Knin

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
da je kod Zelje i dalje Miske u klubu i da imaju malo jaci kadar dovoljan za Evropu ovo bi se isto desilo i na Grbavici ne vjerujem da ce neko dozvoliti da te krade na tvom stadionu i to sa direktnim konkurentom za Evropu.. Isto bi bilo i na Koševu, Zenici, Tuzli..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Licemjeri i mitomani. Spoj nespojivog osim u BL i šumama djikanistana.L-Train je napisao/la: ↑22 sep 2021, 01:20Zanimljivi su ovi navijaci Borcheta,naravno uredno preko drine navijaju za jos jedan od dva beogradska kluba,satro se zgrazavaju na vecerasnje dogadjaje a navijaci klubova za koje navijaju su radili troduplo gore stvari i to im povod za orgijanje nije ni trebao.
- Tristan
- Kontakt:
Citiracu jednog navijaca Slobodetuzlak1987 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 01:19Da smo mi navijaci (Slobode) kao prije, davno bi ovo isto neko uradio jer se ne moze na drugi nacin sa mrakom lopovskom.
nece biti bolje sve dok neki sudija ne bude doooobro bjen na tusnju
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.