FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ekstra momak, borben i gine za svaku loptu, klasičan primjer razbijača protivničkih napada, može igrati i stopera i desnog beka.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Hvala na odgovoru.sretno u nastavku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka

Samo Sioux 1989
Kod nas izgleda nista novo..30 igraca na trningu,sto starih,sto novih...ima li sta od toga,radi li se sta...ima li ko novi..sta ima za budzet i sponzore
Izgleda ista meta isto odstojanje.Sponzora nije ni bilo, a sad pogotovo.Tu mislim na prave sponzore, koji bi davali novac, a igraci npr. nosili reklamu na dresovima itd.Znam da je bilo ideja u bivsem UO(Zlajina inicijativa) da se proba npr. praviti SSL Arena.Ideja za 10, ali tesko realizovati.Bilo je i prijedloga da se zemljiste pored pomocnog (vlasnistvo FK Radnicki, a zjapi neiskoristeno) proda npr.Lucijani, a da se zauzvrat napravi plastika na pomocnom i malom terenu).Trazeno je i da se ispod tribine prave prostorije (svlačionice, kancelarije i sve što treba, jer je razvedena i struja i voda), pa je rečeno da je to "atomsko" skloniste i da pripada nekom drugom.
Elem, bilo puno dobrih ideja, koje je uvijek neko suzbijo u startu, da ne spominjem parking, koji je uzgred receno isto u vlasnistvu FK, gdje bi se jednim dijelom klub mogao samofinansirati, ali i to je suzbijeno u samom zacetku, iako se na UO to vrlo ozbiljno razmatralo. Mogucnost i zaposljavanja 2-3 fudbalera na tim poslovima. I to je trazeno samo vikendom, zbog DZ, ali.....
Terza viđen na Brčanskoj Malti u Tuzli, a sportske odma pišu Semir Terzić nakon Bratstva novi angažman našao na Malti, jbm ti novinarstvo 

-
- Kontakt:
Elbis Šabić iskusni golman Bratstva i Goražda novi je igrač Radnickog iz Lukavca
Bas smo se usrecili, Smajic 20x bolji golman od ovog debelog, a uzeo je dobre pare na rukeManijakdolopate je napisao/la:Elbis Šabić iskusni golman Bratstva i Goražda novi je igrač Radnickog iz Lukavca
- 7aprildomemoj
Elbisu je bitno da ima plaćen stan i hranu a koristit će besplatno stadion za privatne časove djeci kao što je radio u ČaršijiManijakdolopate je napisao/la:Elbis Šabić iskusni golman Bratstva i Goražda novi je igrač Radnickog iz Lukavca

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Poluvrijeme u Bijeljini 0:0.
Nastupit će i Šabić u drugom poluvremenu.
Nastupit će i Šabić u drugom poluvremenu.
Moraš biti dovoljno lud da kažeš da je Smajić bolji golman od ovog,bože moj ko sve ima pristup internetu i ovom forumu ...

Je li ko pratio danas utakmicu sa Podrinjem,kakvo je stanje na terenu,lici li na sta ekipa...hoce li biti nesto novo
Izvještaj i fotografije sa utakmice: http://www.zona047.ba/2017/01/28/foto-r ... -iz-janje/
Inače bilo veoma hladno danas u Bijeljini. Kalajanović veoma dobar danas, takođe Kuduzović odigrao dobru partiju. Salihović postigao dva gola. S obzirom da je danas bila prva utakmica dobro je.
Inače bilo veoma hladno danas u Bijeljini. Kalajanović veoma dobar danas, takođe Kuduzović odigrao dobru partiju. Salihović postigao dva gola. S obzirom da je danas bila prva utakmica dobro je.
Po cemu je sabic bolji od smajica, gdje god je bio zadrzao se po 6mj i otjeraju ga, ima 120kg...Brigada89 je napisao/la:Moraš biti dovoljno lud da kažeš da je Smajić bolji golman od ovog,bože moj ko sve ima pristup internetu i ovom forumu ...![]()
Znaš li imena i prezimena ovih što su nastupili danas a na probi su ?Arness je napisao/la:Izvještaj i fotografije sa utakmice: http://www.zona047.ba/2017/01/28/foto-r ... -iz-janje/
Pa ljudi dajte covjeku sansu,tek je stigao i hvala mu sto je uopste dosao.Eno mu glavni teren i neka po citav dan trenira djecu dzaba.Ako budemo cekali na marsaleka da stvori golmana ili mandalinica ma dajte.Juniori golman nula,kadeti golman nula,pioniri golman nula.Znaci sledecih deset petnaest godina nema golmana iz lukavca.Ovde pricam o samo jednom golmanu po ekipi ,rezervi nema.Koliko znam u OP nema ni jednog trenera.
Samo Sioux 1989
Mene brinu stoperi u prvoj ekipi,ljudi moji dva igraca manje svaku utakmicu.Budin i dautovic pa mislim ni za tabaka.
Samo Sioux 1989
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.