Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sakuragi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sakuragi » 14 jun 2013, 18:52

AeGon099 je napisao/la:bilo bi odlično ako bi premuntali atajića, arslanagića i sušića, ali se bojim da je kasno za hrgotu. on neće da igra za nas, niti za hrvate već za švedsku. idućih par godina osvježiti igrački kadar bičakčićem i starijim hajrovićem, a U21 atajić, arslanagić, sušić,.. još da kolašinac završi i imamo svijetlu budućnost. 8-)
neznam dali moze Arslanagic igrati za mladu, cini mi se da je vec igrao za u21 belgije

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 jun 2013, 18:56

Pirke je napisao/la: To je bila prijateljska utakmica.

Sto se mene tice, neka se oni javljaju! Neka imamo izbor igraca. Neka se nude, ma kakav god razlog bio. I bas zbog toga nam je trebao plasman na veliko takmicenje. Naravno, ne smiju uci u kadar za SP. Tu trebaju biti igraci koji su se i izborili za to takmicenje. Ali u buducnosti, vrijedni su nam svi igraci. :)
ma to je najvaznije ,nek igraju poslije u kvalifikacijama za EP sto se mene tice a za SP niposto,
ic na SP a drugi se znojili za tebe ,ti doso na gotovo ,e ne moze to tako
jos ako se zna da ce ovo bit najveci uspjeh u istoriji bih reprezentacije onda igraci koji su donijeli taj uspjeh moraju ic na SP ,to je i veliki ivica osim isto izjavljivao da bi to bilo totalno neposteno .

Legenda bh. nogometa Ivica Osim je u opširnom intervjuu za Slobodnu Bosnu se osvrnuo i na igrača Schalkea Seada Kolašinca za kojeg još nije siguran koji je dres odabrao – Njemačke ili BiH.

- Pratio sam ja njega. Čim čuješ takvo prezime, znaš da je neki ‘naš’ pa gledaš kakav je. Ne znam.

On jeste dobar, ali je dilema ako se odazove da li ga staviti da odmah igra, tvrdi Osim i svoju konstataciju obrazlaže u daljem razgovoru.
- Nije to pošteno prema Ognenu Vranješu koji je prošao sve i svašta da bi igrao za BiH, koji doslovno gine za taj dres
Ali i prema ostalima koji su izgurali ove utakmice. Jasno, treba ga dovesti, pa neka Sušić odluči šta će s njim.

Možda bi bio odličan za naredne kvalifikacije
.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 jun 2013, 18:57

Sakuragi je napisao/la:
AeGon099 je napisao/la:bilo bi odlično ako bi premuntali atajića, arslanagića i sušića, ali se bojim da je kasno za hrgotu. on neće da igra za nas, niti za hrvate već za švedsku. idućih par godina osvježiti igrački kadar bičakčićem i starijim hajrovićem, a U21 atajić, arslanagić, sušić,.. još da kolašinac završi i imamo svijetlu budućnost. 8-)
neznam dali moze Arslanagic igrati za mladu, cini mi se da je vec igrao za u21 belgije
upravu si, odigrao je 2 utakmice za U21 belgije. my mistake. :)
Odlazi Safete.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jun 2013, 19:00

Sta je ovo Izet Hajrovic se opet dovodi u vezu sa nama? Mislim da bi ga nasi sada trebali hladno odhebati, eto mu Svicarske.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 jun 2013, 19:00

'ta i ova ****!ca hoće da igra za nas :lol: . Još nam samo fali 'alilović sa svojom talasastom zanosnom kosom :roll: :mrgreen:
Vođa zna.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 14 jun 2013, 19:00

barca dali si ti slucajno primjetio da je Ogi na stakama i da nece igrati do kraja godine vjerovatno? :lol:

koji padobranac. pa Kolasinac nema nikakve veze sa Seom

stampy

Post Postao/la stampy » 14 jun 2013, 19:00

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 jun 2013, 19:06

Ako je istina ovo sto se pise o ovim momcima koji ce obuci BH dres, imam samo rijeci hvale za ekipu u NSBiH koja radi na tome..treba nam sto vise kvalitetnih igraca kako ne bi bili u situaciji da ne mozemo pokrpiti odredjene pozicije..trenutno nam je klupa jako slaba.

Nakon ovih igraca vjerujem da ce Susic izostavljati sa spiska igrace tipa Svraka, Vrsajevic, Sunjic, Pandza, a i golmana Borca treba izostavljati..jer objektivno ne treba biti tu.
Svima se zahvaliti, ali davati priliku kvalitetnijim igracima.

Ono sto je bilo vezano za Izeta, treba staviti pod tepih jer sam siguran da ce momak ginuti na terenu kako bi dokazao da ima mjesta tu, i da je dio Bosne i Hercegovine.

Vjerujem da i mali pe.de.rasti sincic bivseg reprezentativca BiH zvanog "prodana dusa, i lizac Mamicevog sup.ka" shvatiti da je pogrijesio pri odabiru reprezentacije Kroejshe.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 jun 2013, 19:08

bez obzira sto nas je Izet prevario ja bi mu dozvolio da igra za BIH,jer svako ima pravo na gresku! samo je pitanje da li Izet ima mjesta u ovoj reprezentaciji,na klupi sigurno ima,i morat ce se dobro potruditi i dosta proliti znoja da udje u uzi izbor selektora Susica,u svakom slucaju neka preda zahtjev za promjenu drzavljanstva i neka dobro zapne.....

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 14 jun 2013, 19:13

Nemam nista protiv da Izet igra za nas...zajebo se, oprasta mu se. Treba nam igraca za Brazila i tu staje sva prica.

Samo ne znam koliko je vjerovati avazovim novinarima. :lol:
pi.

suradnik
Kontakt:

Post Postao/la suradnik » 14 jun 2013, 19:17

Begovic "I've played for Canada for a long time. There's no decision, I don’t want to switch… but there is a state of uncertainty with Canada soccer (next coach, etc). Get things in place and I'm happy to stay with Canada, that's where I see my future… I've been approached by Bosnia. There were talks… but I have no intention on playing for Bosnia."
I malo falilo da zaigra za Kanadu.

Misimovica otjerali iz Srbije.

Ibišević, za njega sam pročito da je reko "Da su me zvali iz USA odazvo bi se pozivu"

Sad su ti igrači okosnica u našem timu i svi ih kuju u nebesa i ovo iznad skoro niko i ne spominje. Neka i treba tako. Ali isto tako treba pružiti šansu i ostalim koji se dvoume, a ne nabijat ih na kolac.

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 14 jun 2013, 19:29

Tweeds_10 je napisao/la:Nemam nista protiv da Izet igra za nas...zajebo se, oprasta mu se. Treba nam igraca za Brazila i tu staje sva prica.

Samo ne znam koliko je vjerovati avazovim novinarima. :lol:
Nije prvi put...Izmet :oops:
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jun 2013, 19:30

Na kraju će ispasti da su se Avdija,Avdukić,Svraka,Sesar znojili na putu ka Brazilu i biće grehota eto ako ih zamjene bolji, kako glupa razmišljanja jbt :roll: :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 14 jun 2013, 19:32

legenda reala je napisao/la:Na kraju će ispasti da su se Avdija,Avdukić,Svraka,Sesar znojili na putu ka Brazilu i biće grehota eto ako ih zamjene bolji, kako glupa razmišljanja jbt :roll: :roll:
Duhovna snaga Avdija, Svraka...

Izmetvaj bi samo unio nemir u svacionici, Dzeki i Spahic se pokakio uuuuu. :oops:
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 14 jun 2013, 19:36

mislim da to trebaju oni rijesiti izmedju sebe, nece vas forumase niko nista pitati :mrgreen:

nisu ludi Begic i Bakovic nesto tako uraditi bez saglasnosti Papeta i ekipe ;) a Izet je super zamjena ma da i meni nije bilo pravo sto je otisao na okupljanje svice umjesto da dodje u Ljubljanu. treba se i oprostit nekad

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jun 2013, 19:37

Mravnjak je napisao/la: Izmetvaj bi samo unio nemir u svacionici, Dzeki i Spahic se pokakio uuuuu. :oops:
Jel to ipak Džeko i Spaha pozivaju igrače u reprezentaciju :?: :?:

Selektor se pita i ako on odluči da mu treba on će ga i zvati i kraj priče, normalno da Džeko i Spaha neće srati sad nešto oko njega jer njima je repka iznad svega ;) Za dobrobit reprezentacije oni će preći preko toga svega, opet ako Sajo odluči da mu ovaj ikako treba ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 jun 2013, 19:42

Neka ga Pjana na treningu ovako 10 puta kazni i nema frke,bice mu oprosteno:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 jun 2013, 19:45

Tesko da ce u skorije vrijeme mali Hajrovic dobiti priliku da zaigra u dresu BiH, samim tim jer je propustio
jednu meč loptu. Osim toga nije se posebno dokazao u dresu Svicarske, uglavnom je sjedio na klupi.
Uzimajuci u obzir konkurenciju u nasem timu izvjesno je da nece biti jedan od putnika u Brazil...
Ako se plasiramo naravno. Ali isto tako nije iskljuceno da ce dobiti priliku da se nametne u narednim kvf.
Ono sto nas najvise intresuje od novih igraca jeste krajnji ishod u vezi Bicakcica i Kolasinca. To je to !
F.K.SARAJEVO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jun 2013, 19:48

molotovljev je napisao/la: Ono sto nas najvise intresuje od novih igraca jeste krajnji ishod u vezi Bicakcica i Kolasinca. To je to !
Bičakčić je naš, on debituje protiv Amera sad u augustu to je i Safet najavio na onom presu poslije Latvije, dok Kolašinac boga pitaj šta će biti ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jun 2013, 19:49

sad kad se Izet odlučio za BiH, ko zna šta je tu sve bilo .. možda smo svi mi momka napadali i psovali mu bezveze, ne znam .. naravno da mi je drago što će ipak igrati za nas, to je svakako pojačanje, mlad igrač koji će da napreduje, samo neka jačamo repku .. zaboravimo šta je bilo, momak je tu, shvatio je svoju grešku, pokajao se, poželimo mu dobrodošlicu i to je to
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.