NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Jadni mi spadnemo li na njega.Android je napisao/la:Ima jos jedan Dzidic
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Obojica su vrlo korektno obavljali svoj posao, za razliku od Jese ove godine koji je bio direktni krivac za najmanje 6 primljenih pogodaka sto i sad iz glave mogu nabrojati.
Njemu svaka cast i hvala, ali ako je bas zacrtao da mu se ne ceka na klupi i ne popravlja forma i pristup kakav ga je krasio na pocetku, onda u redu, imamo svejedno najbolji stoperski par u BiH (statisticki), a imamo i zamjena, a stasati ce, odnosno vec stasava i Brekalo, prema tome...
Njemu svaka cast i hvala, ali ako je bas zacrtao da mu se ne ceka na klupi i ne popravlja forma i pristup kakav ga je krasio na pocetku, onda u redu, imamo svejedno najbolji stoperski par u BiH (statisticki), a imamo i zamjena, a stasati ce, odnosno vec stasava i Brekalo, prema tome...
...Život za Široki...
Tako je,previse je gresaka imao,a Spikic-Brekalo ce biti daleko najbolji stoperski par sljedece sezoneŠB_Fidelis je napisao/la:Obojica su vrlo korektno obavljali svoj posao, za razliku od Jese ove godine koji je bio direktni krivac za najmanje 6 primljenih pogodaka sto i sad iz glave mogu nabrojati.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Koji je džidić bolji ?maxmore je napisao/la:Jadni mi spadnemo li na njega.Android je napisao/la:Ima jos jedan Dzidic
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Kakav je igrač taj Buhač?Kevin je napisao/la:Buhač na posudbi u GOŠK-u
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- northfront96
- Kontakt:
Ivica, bar menizrinja05 je napisao/la:Koji je džidić bolji ?maxmore je napisao/la:Jadni mi spadnemo li na njega.Android je napisao/la:Ima jos jedan Dzidic
u juniorima bio jedan od najboljih..LG97DM je napisao/la:Kakav je igrač taj Buhač?Kevin je napisao/la:Buhač na posudbi u GOŠK-u
u prvoj ekipi nije puno igrao ali nije bio los..recimo bio je igrac utakmice radnik-široki, kup utakmica uzvrat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ivicazrinja05 je napisao/la:Koji je džidić bolji ?maxmore je napisao/la:Jadni mi spadnemo li na njega.Android je napisao/la:Ima jos jedan Dzidic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ivica.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Lištica
Lištica
Razgovor s upravom NK Široki Brijeg na 23:37 u emisiji U zdrav Mozak Mreže TV 4.1.2014
:
http://mreza.tv/u-zdrav-mozak-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 13 jan 2014, 14:00, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ništa posebno. Jedini Bevanda razumioGrdan je napisao/la:Razgovor s upravom NK Široki Brijeg na 23:37 u emisiji U zdrav Mozak Mreže TV:
Lištica
Lištica
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Šilić institucija ove lige od kad ona postoji, dugo godina nezamjenjiva karika NK Široki Brijeg i najjaca ljevica Premijer lige. Šiliću hvala, i da ti i karijera sportskog direktora NK ŠB bude jednako uspjesna kao i igracka!
Sto se tice utakmice, nema se sta komentirati, klasicna prijateljska, ali po mokrom i losem terenu. Zao mi samo da Wagnera nije bio da objasni Dinamovoj inozemnoj koloniji sta su strane snage.
Sto se tice utakmice, nema se sta komentirati, klasicna prijateljska, ali po mokrom i losem terenu. Zao mi samo da Wagnera nije bio da objasni Dinamovoj inozemnoj koloniji sta su strane snage.
...Život za Široki...
-
RiverPlate
- Kontakt:
Neka je sretna penzija Šiliću, najboljem lijevom beku naše lige svih vremena, ipak je igrao u najvećem klubu Fudbalskom klubu Željezničar
i ostao je u lijepom sjećanju Manijacima, gospodin u svakom smislu te riječi!
Grbavica naš je Hram!!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ostat ce debelim ispisano Dalibor Silic u analima Premijer lige BiH. Vidimo se na tribinama.
Završava jedna cijela epoha Širokog s njegovim odlaskom. Još kad ode Wagner, to će biti to od stare momčadi...
U vas kao i obicno sve u miru i tisini prolazi.
Zanima me ko je sve otisao a ko dosao u Siroki ove sezone?
Jese je raskinuo ugovor pa me zanima ko ce ga mijenjati na poziciji.Isto tako ovog Silica?
Ako moze neko ukratko o dolascima i odlascima iz Sirokog.
Jese je raskinuo ugovor pa me zanima ko ce ga mijenjati na poziciji.Isto tako ovog Silica?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
jbg-a neku dizu halabuke, najave, transferi, a na kraju sve suplja...arhimed89 je napisao/la:U vas kao i obicno sve u miru i tisini prolazi.
kod nas to sve fino lagano
Šilić postao sportski direktor
Buhač na posudbu u BraniteljJeše raskinuo ugovor, a nece njega nitko mijenjat, nego je on upravo otisao jer se ne moze izboriti za poziciju pa nece da sjedi na klupi
Došao samo Brazilac Hugo Alexadrino
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG