Zar je bitno koja liga ,nek se samo igraCospy89 je napisao/la:A sto ja nisam u 1 ligi mislim aktivan sam bio i napravio sam cak i rezultat ne razumijem zasto ne bih igrao 1 ligu,,kad isami znate da ce ih pola otpasti ?????? veliki ????

Moderator/ica: Padovan
Zar je bitno koja liga ,nek se samo igraCospy89 je napisao/la:A sto ja nisam u 1 ligi mislim aktivan sam bio i napravio sam cak i rezultat ne razumijem zasto ne bih igrao 1 ligu,,kad isami znate da ce ih pola otpasti ?????? veliki ????
pa imas tabelu eto sto ne igras 1.ligu ,ljudi su lijepo napisali kako sta se gledaCospy89 je napisao/la:A sto ja nisam u 1 ligi mislim aktivan sam bio i napravio sam cak i rezultat ne razumijem zasto ne bih igrao 1 ligu,,kad isami znate da ce ih pola otpasti ?????? veliki ????
Nemozes to proediti nikako.Evo sad da ti kazem taj tvoj prijedlog za englesku ligu ni qurcu nije valjo(sry na ovakom izrazu),Sta npr jasko dobije manchester,a ja sweanse ?Haj sto je 100 puta bolji od mene,plus ima 100 puta jacu klub. A to sto si ispo u 2 ligu zao mi je,ali jbg.I ja sam igro 2 sezzone i bio aktivan,ali sad promjeni nick i moram u 2 ligu (nadam se).Imao se manje odigrati utakmica od ostali i nazalost si ispo u 2 ligu.Cospy89 je napisao/la:eh sad jeli btino ,,ja kad sam govorio za prijedloge jeli bitno da se igra engleska liga manchester neko ja blackpool svi se bunili i sad ??? jeli bitno koja je liga ...JEST
da si ti usao u prvu ligu, neko drugi bi se bunio. neko mora na*ebat.Cospy89 je napisao/la:pa jesi ti svjestan da 2 liga se nece ni igrati aktivno ko kaze da hoce nek se ne laze ,,,ljudi ce odustajati kako kola budu odmicala u roku od 5 kola nece biti pola igraca !!! a meni to smeta ne sto sam 2 liga nego aktivnost ,,nece biti aktivnosti ,, i sto cu na kraju morati 60 puta moliti igraca da odigramo tekmu ovako ovdje vec ih pola imam na msn-u i sekunda posla ma smjesno !!! pa evo cisto realno odigram dva finala i moram u 2 ligu paa nije Calciopoli u pm)
jasmin256 je napisao/la:da si ti usao u prvu ligu, neko drugi bi se bunio. neko mora na*ebat.Cospy89 je napisao/la:pa jesi ti svjestan da 2 liga se nece ni igrati aktivno ko kaze da hoce nek se ne laze ,,,ljudi ce odustajati kako kola budu odmicala u roku od 5 kola nece biti pola igraca !!! a meni to smeta ne sto sam 2 liga nego aktivnost ,,nece biti aktivnosti ,, i sto cu na kraju morati 60 puta moliti igraca da odigramo tekmu ovako ovdje vec ih pola imam na msn-u i sekunda posla ma smjesno !!! pa evo cisto realno odigram dva finala i moram u 2 ligu paa nije Calciopoli u pm)
sta se deresCospy89 je napisao/la:jasmin256 je napisao/la:da si ti usao u prvu ligu, neko drugi bi se bunio. neko mora na*ebat.Cospy89 je napisao/la:pa jesi ti svjestan da 2 liga se nece ni igrati aktivno ko kaze da hoce nek se ne laze ,,,ljudi ce odustajati kako kola budu odmicala u roku od 5 kola nece biti pola igraca !!! a meni to smeta ne sto sam 2 liga nego aktivnost ,,nece biti aktivnosti ,, i sto cu na kraju morati 60 puta moliti igraca da odigramo tekmu ovako ovdje vec ih pola imam na msn-u i sekunda posla ma smjesno !!! pa evo cisto realno odigram dva finala i moram u 2 ligu paa nije Calciopoli u pm)
a gdje si ti bio proslu ligu ,,ko si covjece,,, KO SI ??? ja te u ligi nisam vidio ...Necu da se svadjam sa ni kim ,,2 ligu igrati necu nisam zasluzio))
Daj jasko koji je i tebi vise uvijek se nesto bunis, vidis da imaju pravila unaprijed odredjena i ponovo pametujete, ali haj uredu jednom, ali svaki put vam nesto ne pase, EVO VAM AKO ZNATE BOLJE PREUZIMTE I VODITE LIGU, jer ovo više nema smisla uvijek nekom nešto ne paše, haj da još nešto muljamo unaprijed odredimo pravila po kojim će se kriterijima izabirati i sad ponovo eto treba gledati nešto drugo vama niko živ ugoditi. Uvijek se pravite junaci poslije bitke, a kad treba prije nešto predložiti vidim tamo na onom topicu za prijedloge vas nema nigdje!jasko_juve je napisao/la:evo ja cu izaci iz 1 lige nek Cospy igra..nema smisla frajer bio drugi na kraju i igrao u finalu kupa a da ne igra sad..treba se i na to gledat..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.