PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

ReTry
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la ReTry » 27 jul 2011, 12:49

Cospy89 je napisao/la:A sto ja nisam u 1 ligi mislim aktivan sam bio i napravio sam cak i rezultat ne razumijem zasto ne bih igrao 1 ligu,,kad isami znate da ce ih pola otpasti ?????? veliki ????
Zar je bitno koja liga ,nek se samo igra :D

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 27 jul 2011, 12:51

eh sad jeli btino ,,ja kad sam govorio za prijedloge jeli bitno da se igra engleska liga manchester neko ja blackpool svi se bunili i sad ??? jeli bitno koja je liga ...JEST
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 jul 2011, 13:13

Cospy89 je napisao/la:A sto ja nisam u 1 ligi mislim aktivan sam bio i napravio sam cak i rezultat ne razumijem zasto ne bih igrao 1 ligu,,kad isami znate da ce ih pola otpasti ?????? veliki ????
pa imas tabelu eto sto ne igras 1.ligu ,ljudi su lijepo napisali kako sta se gleda
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 27 jul 2011, 13:13

Cospy89 je napisao/la:eh sad jeli btino ,,ja kad sam govorio za prijedloge jeli bitno da se igra engleska liga manchester neko ja blackpool svi se bunili i sad ??? jeli bitno koja je liga ...JEST
Nemozes to proediti nikako.Evo sad da ti kazem taj tvoj prijedlog za englesku ligu ni qurcu nije valjo(sry na ovakom izrazu),Sta npr jasko dobije manchester,a ja sweanse ?Haj sto je 100 puta bolji od mene,plus ima 100 puta jacu klub. A to sto si ispo u 2 ligu zao mi je,ali jbg.I ja sam igro 2 sezzone i bio aktivan,ali sad promjeni nick i moram u 2 ligu (nadam se).Imao se manje odigrati utakmica od ostali i nazalost si ispo u 2 ligu.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 27 jul 2011, 13:17

pa jesi ti svjestan da 2 liga se nece ni igrati aktivno ko kaze da hoce nek se ne laze ,,,ljudi ce odustajati kako kola budu odmicala u roku od 5 kola nece biti pola igraca !!! a meni to smeta ne sto sam 2 liga nego aktivnost ,,nece biti aktivnosti ,, i sto cu na kraju morati 60 puta moliti igraca da odigramo tekmu ovako ovdje vec ih pola imam na msn-u i sekunda posla ma smjesno !!! pa evo cisto realno odigram dva finala i moram u 2 ligu paa nije Calciopoli u pm :))

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 27 jul 2011, 13:24

Cospy89 je napisao/la:pa jesi ti svjestan da 2 liga se nece ni igrati aktivno ko kaze da hoce nek se ne laze ,,,ljudi ce odustajati kako kola budu odmicala u roku od 5 kola nece biti pola igraca !!! a meni to smeta ne sto sam 2 liga nego aktivnost ,,nece biti aktivnosti ,, i sto cu na kraju morati 60 puta moliti igraca da odigramo tekmu ovako ovdje vec ih pola imam na msn-u i sekunda posla ma smjesno !!! pa evo cisto realno odigram dva finala i moram u 2 ligu paa nije Calciopoli u pm :))
da si ti usao u prvu ligu, neko drugi bi se bunio. neko mora na*ebat.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 27 jul 2011, 13:28

jasmin256 je napisao/la:
Cospy89 je napisao/la:pa jesi ti svjestan da 2 liga se nece ni igrati aktivno ko kaze da hoce nek se ne laze ,,,ljudi ce odustajati kako kola budu odmicala u roku od 5 kola nece biti pola igraca !!! a meni to smeta ne sto sam 2 liga nego aktivnost ,,nece biti aktivnosti ,, i sto cu na kraju morati 60 puta moliti igraca da odigramo tekmu ovako ovdje vec ih pola imam na msn-u i sekunda posla ma smjesno !!! pa evo cisto realno odigram dva finala i moram u 2 ligu paa nije Calciopoli u pm :))

a gdje si ti bio proslu ligu ,,ko si covjece,,, KO SI ??? ja te u ligi nisam vidio ...Necu da se svadjam sa ni kim ,,2 ligu igrati necu nisam zasluzio :)))

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 jul 2011, 13:49

A brate Cospy volio bih i ja da igraš 1. ligu jer si dobar igrač i sve ali šta ćeš sad ako je tako, nitko te neće tjerat da igraš ligu.. Eno i Desimal je bio jedan od najaktivnijih pa će u 2. što ne znači da nećeš brzo ući opet u 1. ligu ako bude vamo odustajanja..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 27 jul 2011, 14:07

Cospy89 je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:

a gdje si ti bio proslu ligu ,,ko si covjece,,, KO SI ??? ja te u ligi nisam vidio ...Necu da se svadjam sa ni kim ,,2 ligu igrati necu nisam zasluzio :)))
sta se deres :roll: :roll: smiri dozivljaj. ja sam ovdje od osnivanja lige i ti meni da pricas KO SI, KO SI. izbacen sam bio zbog nekih obaveza, jer nisam sve mogao stici. mozes brzo uci u ligu, ako budes dovoljno dobar il ako neko odustane.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jul 2011, 14:14

cospy jesi ti igrao u prvoj sezoni?

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 27 jul 2011, 14:28

Druze moj i ja sam u drugoj ligi i ja cu je uzeti pod svoje,da vidim ko nece igrati da ga odma izabacim sa FORUMA :mrgreen: Tamo je ekipa.Isto da ces osvajanjem prve ili medju prva tri ici u LP ili EL.Bitno je da se igramo,ha ja
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jul 2011, 15:49

Da se i ja oglasim povodom ovih nemira :D!

Ovako da ponovimo po 100 put nikoga nećemo moliti da igra ligu, svako ima pravo da se prijavi, ali mora poštovati pravila! Jednostavno ima nas koji igramo već dvije sezone ligu, ima onih kojima je prošla sezona bila prva, ali imali 0 ili samo 1 propusteno kolo, kod tebe je situacija da si propustio 2, znači za to si ponovo sad kriv!

Drugo tvoj prijedlog je išao na glasanje, što nije prošao vjerovatno je bio neprihvatljiv, tako da i za to nema potrebe da se diže frka! Zato morate paziti jer uvijek sitnice odluče.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 jul 2011, 17:47

evo ja cu izaci iz 1 lige nek Cospy igra..nema smisla frajer bio drugi na kraju i igrao u finalu kupa a da ne igra sad..treba se i na to gledat..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jul 2011, 17:56

jasko_juve je napisao/la:evo ja cu izaci iz 1 lige nek Cospy igra..nema smisla frajer bio drugi na kraju i igrao u finalu kupa a da ne igra sad..treba se i na to gledat..
Daj jasko koji je i tebi vise uvijek se nesto bunis, vidis da imaju pravila unaprijed odredjena i ponovo pametujete, ali haj uredu jednom, ali svaki put vam nesto ne pase, EVO VAM AKO ZNATE BOLJE PREUZIMTE I VODITE LIGU, jer ovo više nema smisla uvijek nekom nešto ne paše, haj da još nešto muljamo unaprijed odredimo pravila po kojim će se kriterijima izabirati i sad ponovo eto treba gledati nešto drugo vama niko živ ugoditi. Uvijek se pravite junaci poslije bitke, a kad treba prije nešto predložiti vidim tamo na onom topicu za prijedloge vas nema nigdje!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 jul 2011, 17:58

Dobro kaže @juventus 0244, lik je vazda 100 % ažuran bio s ligama, tabelama i pravilima i tu ga sad perete oko pravila koja su donesena takva kakva su... Kome se ne sviđa nek napusti, nije ovo da se mora igrat ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jul 2011, 18:12

Ovo je pravilo bas uvedeno da se niko ne buni, jer bi bilo milion komplikacija, predstavili smo nacin bodovanja, niko se nije bunio, sto je i uvedeno.
Ja razumijem da se on plasirao prosle sezone u finale i sve to, ali je prosle sezone bilo 30 igraca, i od tih 30, 10 igraca otpadaju, jer ih samo 20 primamo u prvu. Uveli smo pravilo, i primjenili smo ga, jednostavno morace neko ispastati. Ali eto, kao sto @Juventus0244 rece, ako ste toliko pametni, i bolje znate od nas, preuzmite slobodno ligu, nema problema.

Meni samo smeta, sto se svi zale tek nakon sto je pravilo primjenjeno, a odmah kad ga uvedemo/predlozimo uvijek vas obavjestimo na ovoj temi ako ima nekakva vazna obavijest, sve i jedan prijedlog smo vam razmotrili, cak smo i posebnu temu za prijedloge uveli, ali dzaba . :roll:

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 27 jul 2011, 18:17

Cospy brate,nisi sam u drugoj ligi :) Imas mene..So gay :lol:

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 27 jul 2011, 19:13

ma pustite ih. ljudi se trude da organizuju lige, bili prijedlozi i jos se bunite. sami ste krivi sto ne igrate. koji vam je kur*c. smirite se malo.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 27 jul 2011, 19:53

Ljudi stave pravila 2-3 sedmice prije kazu ako ima primjedbi da se iznesu i svi sute i onda kad se pravila pocnu provoditi ne pase
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jul 2011, 21:48

Hoce li neko PES-a ?

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.