Kakvi su utisciHairlija je napisao/la:Joj ljudi danas sam se sis'o
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
jok ba mozda na 5-icuMOZAK je napisao/la:jok, nego pustio kosu kod frizeraamEl_rooB je napisao/la:jel nacelavo druzeHairlija je napisao/la:Joj ljudi danas sam se sis'o
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
To hairlija mallo zbog skole
Ja cu se pred Bajram sisat
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Pa ovo je ona bajramska,danas frizura jucer koznjak kupio,aa?amEl_rooB je napisao/la:To hairlija mallo zbog skole![]()
A sve se nema
Jarane ja gledam sta cu jesti za iftar ,,aa kolega Hairlija kupio koznjakHairlija je napisao/la:Pa ovo je ona bajramska,danas frizura jucer koznjak kupio,aa?amEl_rooB je napisao/la:To hairlija mallo zbog skole![]()
A sve se nema
Salim se druze,,treba se srediti za nas najdrazi praznik
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
jesi gadan?Hairlija je napisao/la:Joj ljudi danas sam se sis'o
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
nije nista gadniji nego sto je bio.juznjak> je napisao/la:jesi gadan?Hairlija je napisao/la:Joj ljudi danas sam se sis'o![]()
Haha,gleda li iko pocetak tekme Sloboda-Partizan evo ima na RTRS,kakav idiot je ovaj Dodik ne mogu da verujem. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sta ovo Lana obukla isto za dva dana ili se meni cini.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sad sam prebacio sta je rekao ?Devil je napisao/la:Haha,gleda li iko pocetak tekme Sloboda-Partizan evo ima na RTRS,kakav idiot je ovaj Dodik ne mogu da verujem.
Nije jos nista,nego kada je izlazio na teren ladno kada je krenuo aplauz lik mase okrece se prema publici kao da je ne znam sta.A DJuric onako lagano izlazi ni da mahne publici.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sad sam prebacio sta je rekao ?Devil je napisao/la:Haha,gleda li iko pocetak tekme Sloboda-Partizan evo ima na RTRS,kakav idiot je ovaj Dodik ne mogu da verujem.
edit:evo poceo je
vrijeme je da se i ja oprostim od foruma,pozz za sve normalne forumase,bilo je lijepo se zabavit na forumu,dosta dobre raje sam upoznao,ima onih koji se prave pametni,i glume nesh..Pozdrav.Znam da ce ih doci sad sa kojim nisam bio u dobrim odnosima,al haj necu vam zamjerit,i zaboli me sta ce te pricati ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
harry ne dipr jesi me cuo ? nedo ti bog da odes !harry_90 je napisao/la:vrijeme je da se i ja oprostim od foruma,pozz za sve normalne forumase,bilo je lijepo se zabavit na forumu,dosta dobre raje sam upoznao,ima onih koji se prave pametni,i glume nesh..Pozdrav.Znam da ce ih doci sad sa kojim nisam bio u dobrim odnosima,al haj necu vam zamjerit,i zaboli me sta ce te pricati ..
@Devil joj koji je ovaj dodik ljakse pravi :S
Nemoj molimte i ti,pa sa kime cu diskutovati,otiso mi analiticar,Emir..harry_90 je napisao/la:vrijeme je da se i ja oprostim od foruma,pozz za sve normalne forumase,bilo je lijepo se zabavit na forumu,dosta dobre raje sam upoznao,ima onih koji se prave pametni,i glume nesh..Pozdrav.Znam da ce ih doci sad sa kojim nisam bio u dobrim odnosima,al haj necu vam zamjerit,i zaboli me sta ce te pricati ..
daaajharry_90 je napisao/la:vrijeme je da se i ja oprostim od foruma,pozz za sve normalne forumase,bilo je lijepo se zabavit na forumu,dosta dobre raje sam upoznao,ima onih koji se prave pametni,i glume nesh..Pozdrav.Znam da ce ih doci sad sa kojim nisam bio u dobrim odnosima,al haj necu vam zamjerit,i zaboli me sta ce te pricati ..
Jesi mu cuo price.Samo F.K.S !! je napisao/la:harry ne dipr jesi me cuo ? nedo ti bog da odes !harry_90 je napisao/la:vrijeme je da se i ja oprostim od foruma,pozz za sve normalne forumase,bilo je lijepo se zabavit na forumu,dosta dobre raje sam upoznao,ima onih koji se prave pametni,i glume nesh..Pozdrav.Znam da ce ih doci sad sa kojim nisam bio u dobrim odnosima,al haj necu vam zamjerit,i zaboli me sta ce te pricati ..
@Devil joj koji je ovaj dodik ljakse pravi :S
A publike jbt kao da Zvezda dolazi a ne Partizan.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Vidi dresa hahaha bruka za partizan
cuj navijaca hahaha
cuj navijaca hahaha
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pozzzz harry, sretno ti bilo gdje god bioharry_90 je napisao/la:vrijeme je da se i ja oprostim od foruma,pozz za sve normalne forumase,bilo je lijepo se zabavit na forumu,dosta dobre raje sam upoznao,ima onih koji se prave pametni,i glume nesh..Pozdrav.Znam da ce ih doci sad sa kojim nisam bio u dobrim odnosima,al haj necu vam zamjerit,i zaboli me sta ce te pricati ..
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nije los ovaj stadion slobode daj boze da svaki ima bar po jednu natkrivenu tribinu
odoh sad managera igrat poz
odoh sad managera igrat poz
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.