FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
posto vidim da stalno spominjete zadnjih 10 godina, kao vi ste svaku godinu bili u evropi a mi se kao boril iza opstanak ili tu u sredini, ajde malo da vidimo gdje ste to bili vi a gdje mi za to vrijeme...
sezona 2000/2001
1. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2001/2002
1. Zeljeznicar
4. Sarajevo
sezona 2002/2003
2. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2003/2004
2. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2004/2005
2. Zeljeznicar
4. Sarajevo
sezona 2005/2006
2. Sarajevo
6. Zeljeznicar
sezona 2006/2007
1. Sarajevo
6. Zeljeznicar
sezona 2007/2008
5. Sarajevo
7. Zeljeznicar
sezona 2008/2009
4. Sarajevo
9. Zeljeznicar
sezona 2009/2010
1. Zeljeznicar
5. Sarajevo
sto znaci da u zadnjih 10 godina (racunajuci ovu sezonu, gdje mozda necemo biti prvi al icemo biti ispred vas) Zelj bio ispred Sarajeva 6 puta, a sarajevo ispred nas 4 puta, ali ne vasa prica je i dalje gdje ste vi zadnjih 10 godina jer zaboga uspjeli ste tri godine biti ispred nas, manite se djecijih prica i pogledajte realno...ovo sam samo naveo rade raznorezne djecurlije koja je prije dvije godine pocela pratit nas fudbal onako radi neke furke pa su dosli ovdje na forum prosipati neku pamet....sretan vam 6. april i da se sto priej rjesite ovih iz uprave jer ove godine derby bi trebao biti najjaci u posljednji nekoliko godina
sezona 2000/2001
1. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2001/2002
1. Zeljeznicar
4. Sarajevo
sezona 2002/2003
2. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2003/2004
2. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2004/2005
2. Zeljeznicar
4. Sarajevo
sezona 2005/2006
2. Sarajevo
6. Zeljeznicar
sezona 2006/2007
1. Sarajevo
6. Zeljeznicar
sezona 2007/2008
5. Sarajevo
7. Zeljeznicar
sezona 2008/2009
4. Sarajevo
9. Zeljeznicar
sezona 2009/2010
1. Zeljeznicar
5. Sarajevo
sto znaci da u zadnjih 10 godina (racunajuci ovu sezonu, gdje mozda necemo biti prvi al icemo biti ispred vas) Zelj bio ispred Sarajeva 6 puta, a sarajevo ispred nas 4 puta, ali ne vasa prica je i dalje gdje ste vi zadnjih 10 godina jer zaboga uspjeli ste tri godine biti ispred nas, manite se djecijih prica i pogledajte realno...ovo sam samo naveo rade raznorezne djecurlije koja je prije dvije godine pocela pratit nas fudbal onako radi neke furke pa su dosli ovdje na forum prosipati neku pamet....sretan vam 6. april i da se sto priej rjesite ovih iz uprave jer ove godine derby bi trebao biti najjaci u posljednji nekoliko godina
meme pitar je napisao/la:Može li mi neko napisati nekoliko imena koji su kandidati za upravu našeg kluba. Molim Vas da to budu kandidati koji će nešto donijeti ovom klubu, prije svega mislim UMOM a onda i parama. Znači treba nam ljudi koji znaju voditi preduzeće tj klub i ljudi koji će dati kratkoročne i dugoročne ciljeve. Na dugoročne ciljeve mislim kao Zvijezda prije 25 godina zacrtala Evropsku titulu. Nama netreba evropska titula ali nam treba učešće u Ligi evrope i učešće u ligi prvaka, za 5 godina, treba nam stadion i to nek budu ciljevi a ne izlazak u evropu, pa to može nekad i Željo, a mi moramo puuuuuno više.
Žao mi je ali ja u ovom gradu nevidim ljude koji znaju voditi neku firmu (čast nekoliko izuzetaka koji neće da se upuštaju u ovakve avanture kao što je FK sarajevo)
Znam da je muž od Sanele Dženkins pokušao kupiti klub ili uložiti u njega ali jednostavno ne postoji način finansiranja kluba iz vana i ne postoji način da se te pare bilo kad i na bilo koji način vrate tom čovjeku.
Rahmetli brat od Sanele je bio navijač Sarajeva!!!
Kazu da je medju favoritima Zijad Blekic vlasnik mnogih brokerski kuca,a veliki je navijac Sarajeva i cova pun ko brod!Navodno da je spreman uloziti veliki novac i dovesti sponzore,ali bez Merdanovica,Baljka ,Alihodjica i ostali tako da mislim da ovi navedeni nece otici i da ce Blekic odstupiti!

-
- Kontakt:
Volio bih , i da ZELJO i SARAJEVO izadju u Evropu al ' ono iskreno :$
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahah.. bravo..Baltazar je napisao/la:posto vidim da stalno spominjete zadnjih 10 godina, kao vi ste svaku godinu bili u evropi a mi se kao boril iza opstanak ili tu u sredini, ajde malo da vidimo gdje ste to bili vi a gdje mi za to vrijeme...
sezona 2000/2001
1. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2001/2002
1. Zeljeznicar
4. Sarajevo
sezona 2002/2003
2. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2003/2004
2. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2004/2005
2. Zeljeznicar
4. Sarajevo
sezona 2005/2006
2. Sarajevo
6. Zeljeznicar
sezona 2006/2007
1. Sarajevo
6. Zeljeznicar
sezona 2007/2008
5. Sarajevo
7. Zeljeznicar
sezona 2008/2009
4. Sarajevo
9. Zeljeznicar
sezona 2009/2010
1. Zeljeznicar
5. Sarajevo

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
cena je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahah.. bravo..Baltazar je napisao/la:posto vidim da stalno spominjete zadnjih 10 godina, kao vi ste svaku godinu bili u evropi a mi se kao boril iza opstanak ili tu u sredini, ajde malo da vidimo gdje ste to bili vi a gdje mi za to vrijeme...
sezona 2000/2001
1. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2001/2002
1. Zeljeznicar
4. Sarajevo
Pa sta je ovde bravo od 2005 godine niste prije nas i bravo!Ako je bravo sto ste napoklon od naveden godine prije nas onda aferim!![]()
sezona 2002/2003
2. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2003/2004
2. Zeljeznicar
3. Sarajevo
sezona 2004/2005
2. Zeljeznicar
4. Sarajevo
sezona 2005/2006
2. Sarajevo
6. Zeljeznicar
sezona 2006/2007
1. Sarajevo
6. Zeljeznicar
sezona 2007/2008
5. Sarajevo
7. Zeljeznicar
sezona 2008/2009
4. Sarajevo
9. Zeljeznicar
sezona 2009/2010
1. Zeljeznicar
5. Sarajevo
sto znaci da u zadnjih 10 godina (racunajuci ovu sezonu, gdje mozda necemo biti prvi al icemo biti ispred vas) Zelj bio ispred Sarajeva 6 puta, a sarajevo ispred nas 4 puta, ali ne vasa prica je i dalje gdje ste vi zadnjih 10 godina jer zaboga uspjeli ste tri godine biti ispred nas, manite se djecijih prica i pogledajte realno...ovo sam samo naveo rade raznorezne djecurlije koja je prije dvije godine pocela pratit nas fudbal onako radi neke furke pa su dosli ovdje na forum prosipati neku pamet....sretan vam 6. april i da se sto priej rjesite ovih iz uprave jer ove godine derby bi trebao biti najjaci u posljednji nekoliko godina![]()
Sta je ovde bravo od 2005 ste ispod nas i evo uspjeli ste da budete napoklon prije Sarajeva i bravo.Aferim!

o ovome ja govorim, samo jednsu stranicu prije isit ovja cena pise za 10 godina, cim sam mu stavis tabele zadnjih 10 godina on kaze a vidi zadnjih 5 godina i tako u nedogled...da smo i tu bili ispred sarajeva on bi rekao jest ali mi smo u sezoni 2003/2004 u 16 kolu dali go glavnom vi niste i slicne gluposti 

Baltazar je napisao/la:o ovome ja govorim, samo jednsu stranicu prije isit ovja cena pise za 10 godina, cim sam mu stavis tabele zadnjih 10 godina on kaze a vidi zadnjih 5 godina i tako u nedogled...da smo i tu bili ispred sarajeva on bi rekao jest ali mi smo u sezoni 2003/2004 u 16 kolu dali go glavnom vi niste i slicne gluposti
Pa dobro ako vam je ovo utjeha nakon 5 godina onda mi je jako drago.Meni samo nije jasno kako u tabeli gdje je zeljo bolji od Sarajeva nisi naveo da je i tada Sarajevo igralo u Evropi,a mi navodimo da Zeljo u zadnju deceniju nije vidjeo Evropu,osim kad su na prirpremama igrali sa Hajdukmu u Splitu koja je to radost bila!Jadan je to klub, a sad da ti tacno navodim, da nakon 5 god treba da izadje Evropu u ovakvoj ligi gdje granapdjija kad ulozi u klub hoce da bude prvak drzave!

hvala sto si potvrdio ovo o cemu govrim
Baltazar je napisao/la:hvala sto si potvrdio ovo o cemu govrim
Da potvrdio sam koliko ste mali klub 5 godina nema Vas u Evropi i to ne demantujes i da ste zadnji put van zemlje bili kad ste na pripremama u Hrvatskoj sa Hajdukom igrali!Mene bi stid bilo majkemi u ligi koja od 100 po rangu 100-ta.!

Kume nema koristi pisati njima,pusti bolan nek uzivaju u koje kakvim zavjerama...nama nase,njima njihovo...ok nismo igrali 5 god evropu,ali nismo trazili krivce u nekom drugom,u NB,Gavaricu,savezu...nego smo tavorili iz sezone u sezonu,skidali gace cim izadjemo iz kantona,i sad kad smo se vratili..odma sve smo kupili,namjestili,dogovorili...Baltazar je napisao/la:hvala sto si potvrdio ovo o cemu govrim
1921-2011
Esii TM87 je napisao/la:Kume nema koristi pisati njima,pusti bolan nek uzivaju u koje kakvim zavjerama...nama nase,njima njihovo...ok nismo igrali 5 god evropu,ali nismo trazili krivce u nekom drugom,u NB,Gavaricu,savezu...nego smo tavorili iz sezone u sezonu,skidali gace cim izadjemo iz kantona,i sad kad smo se vratili..odma sve smo kupili,namjestili,dogovorili...vidim da se jedete?Rucak je bez nas,jel?Baltazar je napisao/la:hvala sto si potvrdio ovo o cemu govrim
Ne daste kukali vec pojma niste imali da se u nasoj zemlji uopste igra fudbal sve do jesenjeg prvenstva!

|-|0rD@Š
upozoren si, ali vidim nije pomoglo.
možeš se sad žaliti da si ugrožen kao i ostali jedanaestogodišnjaci na forumu.
upozoren si, ali vidim nije pomoglo.
možeš se sad žaliti da si ugrožen kao i ostali jedanaestogodišnjaci na forumu.
bolan nebio, kakvog crnog jesenjeg prvenstva?cena je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Kume nema koristi pisati njima,pusti bolan nek uzivaju u koje kakvim zavjerama...nama nase,njima njihovo...ok nismo igrali 5 god evropu,ali nismo trazili krivce u nekom drugom,u NB,Gavaricu,savezu...nego smo tavorili iz sezone u sezonu,skidali gace cim izadjemo iz kantona,i sad kad smo se vratili..odma sve smo kupili,namjestili,dogovorili...vidim da se jedete?Rucak je bez nas,jel?Baltazar je napisao/la:hvala sto si potvrdio ovo o cemu govrim
Ne daste kukali vec pojma niste imali da se u nasoj zemlji uopste igra fudbal sve do jesenjeg prvenstva!

-
evo jedan vic na racun komsija otisli novinari bht-a na carsiju i prave anketu sad kod sebilja sjedi grupa momaka oko 13 godina i pita ih novinar za koga vi navijate od nasih klubova kaze ovaj jedan od nasih navijam za zelju a od evropskih za sarajevo 

Citiraću samo stihove Elvisa J. Kurtovića:Respektiva je napisao/la:evo jedan vic na racun komsija otisli novinari bht-a na carsiju i prave anketu sad kod sebilja sjedi grupa momaka oko 13 godina i pita ih novinar za koga vi navijate od nasih klubova kaze ovaj jedan od nasih navijam za zelju a od evropskih za sarajevo
Bukal puca s Trebevića,
Muftić misli da su kruške,
pa se baca potrbuške.
Sudija kaze nije fol,
Bukal dade čisti gol.

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ja vica jeb.ot.e. Mene bi ovo bilo stid kakvom osnovcu ispričati, a ne javno napisati. Fakat imate poseban mentalni sklop. Ista klima, isti grad, ali fakat nekakva čudna promaha u glavi. Ima li iko ozbiljniji među vama ovdje ili je sve davno od vas diglo ruke.Respektiva je napisao/la:evo jedan vic na racun komsija otisli novinari bht-a na carsiju i prave anketu sad kod sebilja sjedi grupa momaka oko 13 godina i pita ih novinar za koga vi navijate od nasih klubova kaze ovaj jedan od nasih navijam za zelju a od evropskih za sarajevo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Ovaj citat Elvisa J. Kurtovića je puno bolji.čamac je napisao/la:Ja vica jeb.ot.e. Mene bi ovo bilo stid kakvom osnovcu ispričati, a ne javno napisati. Fakat imate poseban mentalni sklop. Ista klima, isti grad, ali fakat nekakva čudna promaha u glavi. Ima li iko ozbiljniji među vama ovdje ili je sve davno od vas diglo ruke.Respektiva je napisao/la:evo jedan vic na racun komsija otisli novinari bht-a na carsiju i prave anketu sad kod sebilja sjedi grupa momaka oko 13 godina i pita ih novinar za koga vi navijate od nasih klubova kaze ovaj jedan od nasih navijam za zelju a od evropskih za sarajevo
Mentalni sklop komentarisati sa tvoje tačke na našem forumu nije zrelo i nije dobro komentarisati.
Ponovo govorim do prije tri kola ste gledali Wolsburga i nije Vas interesovala ova fuš liga a sad smo mi (po Vašem) zreli za ispadanje, a jadni nebili pa ove dvije ekipe su igrale (Željo- Sarajevo 1-2) prije par mjeseci na Vašem stadionu i tu smo Vas ohladili. Prije toga ista Sloboda, Velež i kozna ko ne su nam uzimali po bod na koševu i Vi se nadigli sa pobjedom u Zenici, Vi prvaci. Polahko igrat ćete i Vi u prijedoru, Tuzli, i ostalim nedođijama, a nije ni prvenstvo gotovo.
meme pitar je napisao/la:Ovaj citat Elvisa J. Kurtovića je puno bolji.čamac je napisao/la:Ja vica jeb.ot.e. Mene bi ovo bilo stid kakvom osnovcu ispričati, a ne javno napisati. Fakat imate poseban mentalni sklop. Ista klima, isti grad, ali fakat nekakva čudna promaha u glavi. Ima li iko ozbiljniji među vama ovdje ili je sve davno od vas diglo ruke.Respektiva je napisao/la:evo jedan vic na racun komsija otisli novinari bht-a na carsiju i prave anketu sad kod sebilja sjedi grupa momaka oko 13 godina i pita ih novinar za koga vi navijate od nasih klubova kaze ovaj jedan od nasih navijam za zelju a od evropskih za sarajevo
Mentalni sklop komentarisati sa tvoje tačke na našem forumu nije zrelo i nije dobro komentarisati.
Ponovo govorim do prije tri kola ste gledali Wolsburga i nije Vas interesovala ova fuš liga a sad smo mi (po Vašem) zreli za ispadanje, a jadni nebili pa ove dvije ekipe su igrale (Željo- Sarajevo 1-2) prije par mjeseci na Vašem stadionu i tu smo Vas ohladili. Prije toga ista Sloboda, Velež i kozna ko ne su nam uzimali po bod na koševu i Vi se nadigli sa pobjedom u Zenici, Vi prvaci. Polahko igrat ćete i Vi u prijedoru, Tuzli, i ostalim nedođijama, a nije ni prvenstvo gotovo.
Izvini građanine nismo te prepoznali

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Djesi gradjanine nismo te prepoznalimeme pitar je napisao/la:Ovaj citat Elvisa J. Kurtovića je puno bolji.čamac je napisao/la:Ja vica jeb.ot.e. Mene bi ovo bilo stid kakvom osnovcu ispričati, a ne javno napisati. Fakat imate poseban mentalni sklop. Ista klima, isti grad, ali fakat nekakva čudna promaha u glavi. Ima li iko ozbiljniji među vama ovdje ili je sve davno od vas diglo ruke.Respektiva je napisao/la:evo jedan vic na racun komsija otisli novinari bht-a na carsiju i prave anketu sad kod sebilja sjedi grupa momaka oko 13 godina i pita ih novinar za koga vi navijate od nasih klubova kaze ovaj jedan od nasih navijam za zelju a od evropskih za sarajevo

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
sta covjek nece procitati na ovim forumima, i sa jedne i sa druge strane
dodje covjek da procita sta o Sarajevu oni se svadjaju oko toga ko je bio ispred koga,ko ce ga kome vise "sukunut" i ko ce ofirniji vic ispracati

dodje covjek da procita sta o Sarajevu oni se svadjaju oko toga ko je bio ispred koga,ko ce ga kome vise "sukunut" i ko ce ofirniji vic ispracati

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.