PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la staragarda » 09 nov 2015, 00:12

dejavu je napisao/la:Ti si pasice od tih 4700 postova bar u pola spomenuo Zelju, sablju, osima, grbavicu, navijace, zapad, tunel, lokomotivu, tu tu, bla bla. Uvalacite se u pakas konama samo da nama kontrirate, evo dobiju vas na kosevu, odmah pljuvanje, psovanje, vrijedjanje, najjadnija ekipa najjadniji klub bla bla, al vec sutra kad ste se sjetili da ne mozete sami protiv nas, pocinje uvlacenje u pakas njima I to vec spomenuto kontriranje nama. Shvatam kompleks, mi smo vas izbacili prije par sezona...ili velez? Ili vi sami? Mozete li se odluciti, imate 17 lica. Nas I vas mentalni sklop su dva razlicita svijeta, ali nije sve tako crno, imate I vi likova koje postujem I koji razmisljaju realno, bar na forumu ovom, kojima nije Zeljeznicar non stop na pameti vec Sloboda I sve oko nje, a ne pljuvanje I ta mrznja prema nama. U redu su prcanja I zajebancije nakon poraza, ali tebe sam bas upratio kako ne mozes bez nas nikako :D. Jesi li sVatio ?

@solinas gdje je potpis :nedam:
cuj,seljo mi non-stop na pameti....ahahahaha :urnebes: ...ja kluba i k u r c a da o njemu stalno mislim :urnebes: :urnebes: ...ja ponavljam ovo sto pisem jer ste presmijesni sa debilom od trenera koji se pentra po krovovima i vristi da je zeljo golem,lokomotivi na stadionu,raspaloj grupi,rusevini od stadiona i drvenoj tribini,upravi koja vas levati kad stigne a sve ovo jer vas volim prozivat i jer vam se cijela drzava smije...a bogami i vi sami sebi..a ti opet opleti o kompleksima :urnebes: :urnebes: :salut: :salut: ..vozdrica ba :cool:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 09 nov 2015, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 00:13

fedeltafrotta je napisao/la:slika

:hmmmmm: :kafa:
Ne pika se ovo, historija se piše od ove sezone bolan :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 nov 2015, 00:14

ma ja to samo da se podsjetimo malo, ovo je bolilo pravo :D je li ok ovaj sto je glavom pasao tusanjsku travu ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 nov 2015, 00:22

to je najgora ekipa u historiji Slobode, gora i od one što je ispala iz PL, vjerovali ili ne

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2015, 00:26

staragarda je napisao/la:
dejavu je napisao/la:Ti si pasice od tih 4700 postova bar u pola spomenuo Zelju, sablju, osima, grbavicu, navijace, zapad, tunel, lokomotivu, tu tu, bla bla. Uvalacite se u pakas konama samo da nama kontrirate, evo dobiju vas na kosevu, odmah pljuvanje, psovanje, vrijedjanje, najjadnija ekipa najjadniji klub bla bla, al vec sutra kad ste se sjetili da ne mozete sami protiv nas, pocinje uvlacenje u pakas njima I to vec spomenuto kontriranje nama. Shvatam kompleks, mi smo vas izbacili prije par sezona...ili velez? Ili vi sami? Mozete li se odluciti, imate 17 lica. Nas I vas mentalni sklop su dva razlicita svijeta, ali nije sve tako crno, imate I vi likova koje postujem I koji razmisljaju realno, bar na forumu ovom, kojima nije Zeljeznicar non stop na pameti vec Sloboda I sve oko nje, a ne pljuvanje I ta mrznja prema nama. U redu su prcanja I zajebancije nakon poraza, ali tebe sam bas upratio kako ne mozes bez nas nikako :D. Jesi li sVatio ?

@solinas gdje je potpis :nedam:
cuj,seljo mi non-stop na pameti....ahahahaha :urnebes: ...ja kluba i k u r c a da o njemu stalno mislim :urnebes: :urnebes: ...ja ponavljam ovo sto pisem jer ste presmijesni sa debilom od trenera koji se pentra po krovovima i vristi da je zeljo golem,lokomotivi na stadionu,raspaloj grupi,rusevini od stadiona i drvenoj tribini,upravi koja vas levati kad stigne a sve ovo jer vas volim prozivat i jer vam se cijela drzava smije...a bogami i vi sami sebi..a ti opet opleti o kompleksima :urnebes: :urnebes: :salut: :salut: ..vozdrica ba :cool:
Nije ni tebi dobro bruda, ali nikako :damn:

Ovolika opterecenost Željom je loša po zdravlje, a ti kako hoces.
Ali boli te q, bitno je da te pitari podržavaju u ismijavanju lojavih mrskih manijaka :kafa:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2015, 00:31

FaraonTM je napisao/la:

de vi nama malo ima video kako Huseinovic u kupu reprezentativce vrti u 16 mislim da su trojica lahk mogli okusit travu, ali su se odlucili na penal odnosno Cocalic :).. hajde malo

eco malo ljepa i atmosvera i Fukare su tad bile bas ono super samo nismo imali ulove na stadionu za nesto vise ... ali bogami Said ih skuha trojicu :)

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 nov 2015, 00:37

@let3 Eto upravo si pokazao da si ti ustvari to što optužuješ momka, što spominješ pitare? Ne vadiš nas iz usta. Kad smo to mi podržavali ismijavanje vas i gdje, mojne molim te. Nekoliko smo vas puta odbranili jer ni to više sami ne znate ili nema ko. Par ovih finih momaka ode sa foruma, ne mogu da trpe gluposti. Ako je iko stajao na vašu stranu i u Europi i sad kad vam je loše stanje to smo mi sugrađani i zajebavamo vas minimalno koliko bi vi nas da je situacija obrnuta.Samo praviš neke imaginarne probleme sa pitarima. Ja se svađao sa ljudima zbog vas da im objasnim da nisu još na tom nivou, evo njih živih nek potvrde. Sad mislim da nisam trebao, jer su tebi pitari krivi za sve, klimu, standard, tabelu, ženu, penziju. Sve mi. Pusti se nas bogati kad s nekim raspravljaš. Hvala unaprijed.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 nov 2015, 00:39

Željezničar- Sloboda 3-0, 13.03.2004.
Željezničar- Sloboda, 5-1, 13.08.2005.
Željezničar- Sloboda, 4-0, 1.09.2007.
Željezničar- Sloboda, 4-1, 3.10.2009.
Željezničar- Sloboda, 4-0, 2.10.2011.
Sloboda- Željezničar, 0-4, 28.04.2011.

:kafa:

mitomani :stop:

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2015, 00:39

jurisicduska je napisao/la:@let3 Eto upravo si pokazao da si ti ustvari to što optužuješ momka, što spominješ pitare? Ne vadiš nas iz usta. Kad smo to mi podržavali ismijavanje vas i gdje, mojne molim te. Nekoliko smo vas puta odbranili jer ni to više sami ne znate ili nema ko. Par ovih finih momaka ode sa foruma, ne mogu da trpe gluposti. Ako je iko stajao na vašu stranu i u Europi i sad kad vam je loše stanje to smo mi sugrađani i zajebavamo vas minimalno koliko bi vi nas da je situacija obrnuta.Samo praviš neke imaginarne probleme sa pitarima. Ja se svađao sa ljudima zbog vas da im objasnim da nisu još na tom nivou, evo njih živih nek potvrde. Sad mislim da nisam trebao, jer su tebi pitari krivi za sve, klimu, standard, tabelu, ženu, penziju. Sve mi. Pusti se nas bogati kad s nekim raspravljaš. Hvala unaprijed.
pa dobro, necemo se sad praviti naivni ko francuske sobarice :crazy:

pa da, vi pitari ste nahajcali ove tuzlake da reže na Želju i manijake 24/7 na ovom forumu, i svakako da vam to imponuje, da se ne lažemo ;)

JoCker, ti, onaj Mortem i slicni :mrgreen: naložite levate, sklonite se u stranu i laganica kuliranje :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 nov 2015, 00:41

Ovo je nemoguce PROFULIT
Kaze sablja i posra se u usta svim poliglotama strumfovskog podforuma.
Najave 12 bodova u 4 kola zeljino proljece kmekme.
A ono citav BOD.masallah.
+10.....sa pretenzijom rasta :wave:
Sta kazu strucnjaci...sloboda na kraju iza selje... :hmmmmm:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2015, 00:42

solinas je napisao/la:Ovo je nemoguce PROFULIT
evo vidite

to su ti pacijenti o kojima pricam...nema tu lijeka, osim malja

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 00:43

SaltCityAttack je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

de vi nama malo ima video kako Huseinovic u kupu reprezentativce vrti u 16 mislim da su trojica lahk mogli okusit travu, ali su se odlucili na penal odnosno Cocalic :).. hajde malo

eco malo ljepa i atmosvera i Fukare su tad bile bas ono super samo nismo imali ulove na stadionu za nesto vise ... ali bogami Said ih skuha trojicu :)

[youtube][/youtube]
Dobar je igrač bio Said, šteta što je godine u PLBIH proveo igrajući za neubjedljivu Slobodu i gledajući Želji u leđa dok je igrao za Sarajevo. Na stranu što je sada propao kao igrač dok eto taj Cocalić igra za repku, levatina :zviz:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 nov 2015, 00:44

Nije tako vjeruj mi. Ima ovdje ljudi i s kojima se kafa popije. Evo nek ti oni kažu (Tuzlaci) da sam se cijeli jedan dan svađao sa njima zbog tvog kluba. Nisam trebao. Moraš prihvatiti istinu, niste interesantni pogotovo nama. Derbi ok, ovo ostalo nas fakat ne zanima, vidi se i po komentarima, jel vas neko zeza za Slaviju za Rudar rijetko ko, par ljudi, nekad nešto. Prenosio sam vam utakmicu na temi jer nije imao ko od vas, jer sam čovjek. Mortem i ostali isto, više se zezamo nego što mrzimo i ložimo. Ali svako vidi šta hoće.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 nov 2015, 00:48

solinas je napisao/la:Ovo je nemoguce PROFULIT
jest,jest..profulit :urnebes: :urnebes: ..al ipak,to je golemi zeljo :urnebes: :urnebes: :tokralju: .najbitnije je da je linija na glavi pod vasericu izvucena,obrve ocupane...pravi metroseksualac i zeljino dijete :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2015, 00:49

samo ti svoje sinko boli nas **** sto nece niko igrat iz Slobode za repku nismo ni navikli ..i onako nemamo ni u savezu nikog svog jedini smo mozda klub bez svog predstavnika, tako nam ni igraci ne trebaju tu .. vasi igraju tek dok se ne rodaju nekim cudom se tu nadju i cim se prodaju kao Svraka i slicni onda vise ne dobiju poziv ..sve je to ljepo isplanirano :).. uglavnom igrao je za losu slobudu koja vas evo u ovom kupu izbacili i otisla u finale istog... neka brate znao je said karindjat reprezentativce sta ima veze ..barem je Sloboda prodala 2 igraca u ligu petice koliko god mi bili losi ja ne znam da li je iko prodao dva igraca u ligu petice :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 00:55

SaltCityAttack je napisao/la:samo ti svoje sinko boli nas **** sto nece niko igrat iz Slobode za repku nismo ni navikli ..i onako nemamo ni u savezu nikog svog jedini smo mozda klub bez svog predstavnika, tako nam ni igraci ne trebaju tu .. vasi igraju tek dok se ne rodaju nekim cudom se tu nadju i cim se prodaju kao Svraka i slicni onda vise ne dobiju poziv ..sve je to ljepo isplanirano :).. uglavnom igrao je za losu slobudu koja vas evo u ovom kupu izbacili i otisla u finale istog... neka brate znao je said karindjat reprezentativce sta ima veze ..barem je Sloboda prodala 2 igraca u ligu petice koliko god mi bili losi ja ne znam da li je iko prodao dva igraca u ligu petice :)
Što si se to zapjenio? Pa sam si mi postavio video i ja ti odgovorio, maksimalno realno. To što tebe boli istina nije moja stvar, ma jašta brate Džeko, Cocalić, Ara, Višća svi igrali za repku dok se nisu iz Želje prodali, danas ih ni na mapi nema :)

Što se tiče Slobode i vaših igrača, da neko zaslužuje da igra za repku igrao bi. Koga bi ti u repku zvao a ne možeš jer Sloboda nema lobi, Zebu možda? Doduše on je i igrao za repku samo što sa Tuzlom i Slobodom ima veze ko i ja al' hajde :D

Neću te ni pitati gdje danas igraju ta dva igrača što ste ih prodali u najjače lige...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2015, 00:59

Vi Dzeku niste izveli u ligu petice .. jest ga covjek spasio odvuko u Cesku a ni blizu lige petice ebiga...nisam se zapjenio samo kazem toliko smo losi da smo prodali 2 igraca u ligu petice Mirzu Mesica u prvaka Francuske tad Nant i Saida u Werder ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 01:04

SaltCityAttack je napisao/la:Vi Dzeku niste izveli u ligu petice .. jest ga covjek spasio odvuko u Cesku a ni blizu lige petice ebiga...nisam se zapjenio samo kazem toliko smo losi da smo prodali 2 igraca u ligu petice Mirzu Mesica u prvaka Francuske tad Nant i Saida u Werder ebiga :)
Nismo, hvala Bogu da nismo i hvala Bogu da su igrači koji su odlazili iz Želje išli normalnim putem i da im je cilj da postepeno napreduju a ne kao kao neki što odu za parama pa završe u Lokomotivi iz Zagreba ili u Posušju :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 nov 2015, 01:10

Volim poslije kiksa kona uci na njihovu temu samo da vidim kad napisu AMAAAREE VRAAATI SE! :urnebes: :urnebes: Cim se kiksa odmah se tjera sve, a priziva foka nazad. :njanjanja:
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 nov 2015, 01:12

slika

:hmmmmm: :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.