Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Neka bude kaznjena primjerenom kaznom :
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bukkakeOtelo je napisao/la:Neka bude kaznjena primjerenom kaznom :
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Trequartista
- Kontakt:
Aaaa otkad ti na forumu nisi bila, šta ti bi pa si došla?pride_of_merseyside je napisao/la:Kakve to @uschtipak pametne ideje ima, zašto i meni ne kažete? O kakvim mašnicama pričate?![]()
I zašto se druži sa ovim medvjedima još uvijek?![]()
Možda zato što se savršeno uklapa u sredinu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam ti zavrsio i transfer u Zelji. Sto se tice Sarajevske regije, samo se meni obratis, to je sredjeno sve do sabahaPehilj je napisao/la:Važi brate, šaljem ujutro prije treninga.Bosniacum Lilium je napisao/la:daj meni repa ja cu te ubaciti bez problemaPehilj je napisao/la:LBJ, haj mi sredi papire da ne moram prolaziti taj obred inicijacije, poslije ovih ću se raspasti ko Olena Popik
Sretno svima, odoh ja spavati, trening ujutro u devet.
Steph, uštipak, ne valja vam klub.
Možeš meni sredit vremenske uslove sutra?Bosniacum Lilium je napisao/la: ja sam ti zavrsio i transfer u Zelji. Sto se tice Sarajevske regije, samo se meni obratis, to je sredjeno sve do sabaha![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Nedostajali ste mi.Trequartista je napisao/la: Aaaa otkad ti na forumu nisi bila, šta ti bi pa si došla?![]()
![]()
Možda zato što se savršeno uklapa u sredinu.
Teške riječi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
u pp dostavi sta zelis, ja ti na osnovu toga odradim fakturuLBJ MVP je napisao/la:Možeš meni sredit vremenske uslove sutra?Bosniacum Lilium je napisao/la: ja sam ti zavrsio i transfer u Zelji. Sto se tice Sarajevske regije, samo se meni obratis, to je sredjeno sve do sabaha![]()
Ma može i ovdje.Bosniacum Lilium je napisao/la:u pp dostavi sta zelis, ja ti na osnovu toga odradim fakturuLBJ MVP je napisao/la:Možeš meni sredit vremenske uslove sutra?Bosniacum Lilium je napisao/la: ja sam ti zavrsio i transfer u Zelji. Sto se tice Sarajevske regije, samo se meni obratis, to je sredjeno sve do sabaha![]()
Od 14h do 16h hoću umjerenu temperaturu 20-25 stepeni bez kiše,nakon toga nikad veće nevrijeme pa nek se i tekma odgodi ne zanima me.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Trequartista
- Kontakt:
Osjetim sarkazam.pride_of_merseyside je napisao/la: Nedostajali ste mi.![]()
Teške riječi.Ljuta je.
![]()
Trebao bih joj se možda izviniti. Šta ti misliš?
Mogul ja kako do AIK-a iz Štokholma il do Malmea
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pobogu ste, nece Sojic vidjeti pitanje, zatrpaste.
Molim porodicu Usplahireni da mi se ne obraca u roku od je'ne ure. Zahvaljujem. :smajlikojisedrnda:
Molim porodicu Usplahireni da mi se ne obraca u roku od je'ne ure. Zahvaljujem. :smajlikojisedrnda:
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Imaš dobar osjećaj.Trequartista je napisao/la:Osjetim sarkazam.![]()
![]()
Trebao bih joj se možda izviniti. Šta ti misliš?
Pa eto, ne bi bilo loše.
Uglavnom, @uschtipak dragi, Traktorista se samo šalio i obećava da će ubuduće biti fin i neće imati ovakvih ispada.
- Trequartista
- Kontakt:
Nešto je nervozna, valjda neće početi udarati glavom u štok od nervoze.pride_of_merseyside je napisao/la: Imaš dobar osjećaj.
Pa eto, ne bi bilo loše.Mada ona zna da se ti zezaš, ipak je izazivala prva. (ubit će me)
![]()
Uglavnom, @uschtipak dragi, Traktorista se samo šalio i obećava da će ubuduće biti fin i neće imati ovakvih ispada.
Eto izvinila si se u moje ime, samo ovo ''obećanje'' ne treba shvatiti previše ozbiljno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
20 000 € smatraj zavrsenimLBJ MVP je napisao/la:Ma može i ovdje.Bosniacum Lilium je napisao/la:u pp dostavi sta zelis, ja ti na osnovu toga odradim fakturuLBJ MVP je napisao/la: Možeš meni sredit vremenske uslove sutra?
Od 14h do 16h hoću umjerenu temperaturu 20-25 stepeni bez kiše,nakon toga nikad veće nevrijeme pa nek se i tekma odgodi ne zanima me.
I sad na osnovu tih para zivim
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
poselami ko uspita, ako niko ne uspita, nemoj ni selamit' aj' sad caoDex je napisao/la:Odo' ja laganica
Uplaćeno.Sad mogu s mirom spavat.Bosniacum Lilium je napisao/la: 20 000 € smatraj zavrsenimInace jedan od pokretaca ideje kako kontrolisati vrijeme. Tu je i SP 2006 u Njemackoj koje to i dokazuje.
I sad na osnovu tih para zivim
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sutra sve rijeseno. Slobodno me nagyzi ako bude drugacije od dogovorenog 
Znači i ovako i onako sve vodi ka gyženju.Meni dobro kako god
aj ln,nisam spavao 35 sati,a i sutra moram ranit
aj ln,nisam spavao 35 sati,a i sutra moram ranit
- bijeligolub
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.