Izgleda , jarane, bas tako...avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:02Ironično ili ne, bukvalno je tako..
Do nekih boljih vremena![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Sablja drugi mandat
1,58 bodova po meču
18 14 11 omjer
Pozitivna go razlika
Bašić
1,33 boda po meču
Ove godine u ligi 1,17
8 tekmi 9 bodova 4 vezana poraza
Go razlika 27:29 -2
Omjer 8 4 9
Mislim da se radi o statistički najgorem treneru željezničara ali nisam siguran, ako nije onda je sramota Ko je iza.
Bašić je jedini trener želje koji ima vise poraza nego pobjeda od rata.
Sablja nikad nije izgubio 3 zaredom i samo je jednom izgubio 2 zaredom i to Zrinjski Siroki. Ovaj je nanizao 4 i brojimo.
Sablja u prvom mandatu ima preko 2 poena po meču.
1,58 bodova po meču
18 14 11 omjer
Pozitivna go razlika
Bašić
1,33 boda po meču
Ove godine u ligi 1,17
Omjer 8 4 9
Mislim da se radi o statistički najgorem treneru željezničara ali nisam siguran, ako nije onda je sramota Ko je iza.
Bašić je jedini trener želje koji ima vise poraza nego pobjeda od rata.
Sablja nikad nije izgubio 3 zaredom i samo je jednom izgubio 2 zaredom i to Zrinjski Siroki. Ovaj je nanizao 4 i brojimo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 sep 2023, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kontrasvih?meraba je napisao/la: ↑25 sep 2023, 19:41VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Baca na njega

KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:50ODLAZI BASICU NEK NIKO NE VODI EKIPU
ODLAZI GALICU NEK NIKO NE IGRA
Pitarska podvala. Ne nasjedajte!jurisicduska je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:08Sablja drugi mandat
1,58 bodova po meču
18 4 11 omjer
Pozitivna go razlika
Bašić
1,33 boda po meču
Ove godine u ligi 1,17
Coach mora ostati do derbija!
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ma standardno, ko i jucer, ceka se presica Bekrica i ban HulahopkeGrimReaper je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:05Amidja moj fini, dobri, kakav si mi danas ljudino ?Veliki Pozdrav !

1921
-
- Kontakt:
Updejtovao sam post. Treba napomenuti da ima 8 pobjeda i 9 poraza. To se u zelji nije desilo nikad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma ovo je Basic opet se aktivirao po forumuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:08Kontrasvih?meraba je napisao/la: ↑25 sep 2023, 19:41VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Baca na njegaa i voli se tetrijeb nasloniti na Caps Lock
![]()
KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:50ODLAZI BASICU NEK NIKO NE VODI EKIPU
ODLAZI GALICU NEK NIKO NE IGRA
- GrimReaper
- Kontakt:
Njegov ban ce biti nacionalno slavlje hahaha ili ovog prvog kad se rijesite sigurno hahahaha. Nemoj imbecila jos je maliAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:11Ma standardno, ko i jucer, ceka se presica Bekrica i ban HulahopkeGrimReaper je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:05Amidja moj fini, dobri, kakav si mi danas ljudino ?Veliki Pozdrav !
Nisam se mislio ubacivati u raspravu, nego moradoh odgovorit ovom imbecilu. Poz i bite.

Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
- TurkishAirlines
OTKRIVAMO: Samir Bekrić se vraća amaterskom fudbalu, igrat će opet za NK Željezničar. Prva utakmica protiv FK Sarajeva
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 25 sep 2023, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 19:48Ovo je npr. 3x vise nego vas protiv Sloge.nekoIzMostara je napisao/la: ↑25 sep 2023, 19:44killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 19:24
Polako, polako....
I dalje drzite rekord za najmanji kop u finalu kupa... a zamisli da zavrsite deseti... Ne tako davno ste se udarali izmedju sebe i napustali utakmicu u pola... a sad ide jos gore![]()
Mislis na ovo ??
Nije ovo istina sto ti vidis svojim ocima, vec ono sto ti oni kazu![]()
![]()

Papak jedan mitomanski, pola slike si stavio samo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
E da znate šta se namjerava reći na pressu, sad bi počeli po xanax-ima tući
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
A da si uzemte sobu?GrimReaper je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:16Njegov ban ce biti nacionalno slavlje hahaha ili ovog prvog kad se rijesite sigurno hahahaha. Nemoj imbecila jos je maliAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:11Ma standardno, ko i jucer, ceka se presica Bekrica i ban HulahopkeGrimReaper je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:05Amidja moj fini, dobri, kakav si mi danas ljudino ?Veliki Pozdrav !
Nisam se mislio ubacivati u raspravu, nego moradoh odgovorit ovom imbecilu. Poz i bite.
![]()
![]()
![]()
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
E cuj opet press. Pa ovi sa Grbavice ko Senad H, samo nekakva saopstenja pisu. Igrajte lopte pobogu, fudbalski ste klub.
since 1973
-
- Kontakt:
Iza glavnog transa... ali dobro navikli ste vi d avas je 50.
50 u Mostaru
50 palica
...
Ha,pa i nije neko ime.

A i mnogo ruzno.

žljcrmr

Kao da pokojni Eduard pijan pokusava bosanski govoriti

“Mirza Kazlagić dijelit će (ne)pravdu na meču između Širokog Brijega i Borca.” - ljepotica naša, ljubi babo čelu svoga..
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HahahahahahhahahahahaDirektorcic je napisao/la: ↑25 sep 2023, 20:32Iza glavnog transa... ali dobro navikli ste vi d avas je 50.
50 u Mostaru
50 palica
...
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ostalo je samo ime
ŽLJZČR

NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83 i 33 gosta.