FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
A jel uopste postoji mogucnost da se registruje jedan igrac za uzvrat protiv Beitara?
Poslije utakmice je Husref rekao da ne vjeruje da ce ovi biti registrovanituzlak1987 je napisao/la:A jel uopste postoji mogucnost da se registruje jedan igrac za uzvrat protiv Beitara?
Niko, niko, samo Sloboda
Ovo se danas moralo dobit.. mislim da su nakon danasnjeg rezultata sanse za prolaz umanjene.. ko zabije prvi gol i prolazi dalje.
This time next year we'll be millionaires.
Odlican rezultat. Vrlo aktivan. Moram pohvaliti navijace i nase i one sa strane, atmosfera na nivou, sve mirno normalno. Sto se tekme tice, mi smo imali dosta srece da ne primimo go u nekim situacijama, ali opet su i oni isto tako u par navrata mogli vadit loptu iz mreze. Tvrda utakmica, vidi se da su obje ekipe tek sa priprema. Sve u svemu, zadovoljan sam pravo. Idemo se u Izrael nadigravat, pa sta bude. SAMO SLOBODA! 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ljudi evo sad iz Zenice....Sta reci x mozda i najrealniji rezultat iako gledajuci sad snimak prilika sa utakmice cist gol sudija nije priznao za Beitar....Po meni igrac utakmice Dzidic i Piric koji su nas danas spasavali....Kostic vidi se da nije za beka ali eto silom prilika mora to igrati, Mehidic standardno los, dok Govedarica se malo i opustio u drugom poluvremenu i nesto je kao i pokazao....Jos jedna stvar Mahir Karic je extra pojacanje i danas sam se uvjerio da sa odlaskom Ahmeta nismo nista izgubili....Sve u svemu cestitke igracima, predsjedniku, upravi kluba, kao i svim navijacima koji su dosli necu reci iz Tuzle nego sa tk....Fakat nas je bilo iz svih gradova dana i drago mi je da sam dosta mojih Zivinicana danas vidio u Zenici
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bgm ja sam mislio da ce on onako gradjenjem zabiti gol ili asistirati nekom 
Treba nam ocajno na bekovima neko i na krilima. Ne znam kakav ce Zec uopste biti sa spremom za 7 dana. A na krilu definitivno Veselog ubaciti, on konkretnije odigra i lakse se nadje u sansi od Govedarice.
A Lazevski bi samo tako legao, Kostic bi onda popunio stopera.
Kljuc za uspjeh nam moze biti postava sa Lazevskim i Veselim. Valjda se to ostvari nekim cudom ..ili bar Fatic ili Mehmedagic. Samo neko da osvjezi ekipu .

Treba nam ocajno na bekovima neko i na krilima. Ne znam kakav ce Zec uopste biti sa spremom za 7 dana. A na krilu definitivno Veselog ubaciti, on konkretnije odigra i lakse se nadje u sansi od Govedarice.
A Lazevski bi samo tako legao, Kostic bi onda popunio stopera.
Kljuc za uspjeh nam moze biti postava sa Lazevskim i Veselim. Valjda se to ostvari nekim cudom ..ili bar Fatic ili Mehmedagic. Samo neko da osvjezi ekipu .
O cemu pricas druze,0 -0 je sasvim solidne,da smo ga primili.tek tad bi bilo frke..Momciluk je napisao/la:Ovo se danas moralo dobit.. mislim da su nakon danasnjeg rezultata sanse za prolaz umanjene.. ko zabije prvi gol i prolazi dalje.
Igraci su vidjeli.da.Beitar nije neki bauk,vjerujem.u prolaz..
sad iz Zenice
hajmo redom, preko 4000 ljudi (minimum) iz Tuzle je otislo u Zenicu i bodrilo nasu svetinju
dosta veca brojka od ocekivanja. Zenicana je bilo u tragovima, odnosno slabo ih je bilo samo mala skupina robijasa na sredini istocne tribine
igra ko qita prvo poluvrojeme, drugo poluvrijeme je to bilo dosta bolje ali Hsref ima neke svoje zamisli........cist gol nije ljudima sviran u drugom poluvremenu (lopra se odbila od precke u gol), mislim da cemo ispasti s ovim rezultatom ali nada zadnja umire
jos da dodam Mehidic nije za prve, Veseli mora igrati u prvoj, Karic odlicno pojacanje, Dzidic takodjer
jos jednom da napisem da je bilo fino vidjeti onoliko ljudi iz Tuzle koji su setali Zenicom i dosli da odgledaju europsku utakmicu svetinje. steta sto nismo na Tusnju igrali jer bi dobili 100% 

Sloboda Tuzla
Na sjeveru(Jugu) nista novo, raspali se nakon poluvremena..
Konacno kuci , eh ovako prvo da se zahvalim svim navijacima i simpatizerima koji su dosli u velikom broju kao i fukara , jer je utakmica prosla bez incidenta. O svemu tome ima i izjava Azmira. Organizacija nije bila losa osim ako ste usli u guzvu , ja usao u 17h i trebalo mi je 5 sec samo proc obezjbedjenje , sto niste na vrijeme usli.
Sto se tice tekme , cvrsto i jako , cilj ispunjen.Umor kod igraca itekako primjetan. Idemo se potuc pa sta bude.
Ovacije za Dzidica su sve rekle na.kraju , cojk je jbn igracina. Karic isto cojk je jak ko bik , za moj ukus vrlo dobar igrac koji ce itekako doc do izrazaja kad sloboda bude dominirala ko protiv zelje i sarajeva hehe
Dosta igraca solidno odigrali , umor je prisutan , treba vise trcanja otkrivanja al doce to na svoje. Kostic mora na stopera , imao je par losih situacija al je zavrsilo dobro.
Ordaga,zeba, stjepan odigrali koliku su mogli. Govedarica u prvom dosta lose u drugom nesto bolje ali nije to to , mora bolje.
Eh sad mehidic , slazem se da treba bolji i brzi igrac tu , nadam se da ce zec bit pogodak za ovu ekipu , al brate mili nema potrebe da toliko pljujete momka , ako ste bili na zapadu a vjerujem da vecina jeste onda ste mogli primjetit koliko je bio nazad i drzao onog crnju sa efendicem. Nije mnogo petljao sa loptom , bar je nijw gubio kao sto je znao , par prodora i ubacaja , sasvim korektno barem moje misljenje.
Sto se tice tekme , cvrsto i jako , cilj ispunjen.Umor kod igraca itekako primjetan. Idemo se potuc pa sta bude.
Ovacije za Dzidica su sve rekle na.kraju , cojk je jbn igracina. Karic isto cojk je jak ko bik , za moj ukus vrlo dobar igrac koji ce itekako doc do izrazaja kad sloboda bude dominirala ko protiv zelje i sarajeva hehe
Dosta igraca solidno odigrali , umor je prisutan , treba vise trcanja otkrivanja al doce to na svoje. Kostic mora na stopera , imao je par losih situacija al je zavrsilo dobro.
Ordaga,zeba, stjepan odigrali koliku su mogli. Govedarica u prvom dosta lose u drugom nesto bolje ali nije to to , mora bolje.
Eh sad mehidic , slazem se da treba bolji i brzi igrac tu , nadam se da ce zec bit pogodak za ovu ekipu , al brate mili nema potrebe da toliko pljujete momka , ako ste bili na zapadu a vjerujem da vecina jeste onda ste mogli primjetit koliko je bio nazad i drzao onog crnju sa efendicem. Nije mnogo petljao sa loptom , bar je nijw gubio kao sto je znao , par prodora i ubacaja , sasvim korektno barem moje misljenje.
samo da napisem da je tri puta vise fukara bilo na zapadu nego na jugutzmalisa je napisao/la:Na sjeveru(Jugu) nista novo, raspali se nakon poluvremena..

Sloboda Tuzla
Vidjet ces sta mislim kad pocne tamo utakmica.. nadam se samo da udje neka frljoka prije nego sto oni zabiju.ahmic je napisao/la:O cemu pricas druze,0 -0 je sasvim solidne,da smo ga primili.tek tad bi bilo frke..Momciluk je napisao/la:Ovo se danas moralo dobit.. mislim da su nakon danasnjeg rezultata sanse za prolaz umanjene.. ko zabije prvi gol i prolazi dalje.
Igraci su vidjeli.da.Beitar nije neki bauk,vjerujem.u prolaz..
This time next year we'll be millionaires.
Musmic.vidi kod.Mehidica.ono.sto mi ne vidimo..
Mozda.je bolji.u defanzivi,pomaze vise,sta znamo.,jbg..
Veselonovica smo.ocekuvali u prvih 11 ,no igra se jos jedna.tekma i sve je to.dio taktike...
Mehmedagic,Zec,Lazevski itd,koga.mozemo ocekivat u revansu,ko bi mogo bit spreman??
Veselonovica smo.ocekuvali u prvih 11 ,no igra se jos jedna.tekma i sve je to.dio taktike...
Mehmedagic,Zec,Lazevski itd,koga.mozemo ocekivat u revansu,ko bi mogo bit spreman??
Vjerovatno samo Zeca...ahmic je napisao/la:Musmic.vidi kod.Mehidica.ono.sto mi ne vidimo..
Niko, niko, samo Sloboda
moram ovo napisati: da smo igrali na Tusnju dobili bi sigurno da golom ili dva razlike
vidi se da igraci nisu bili opusteni kao na Tusnju

Sloboda Tuzla
hahhahaahhahaha Beduin 100%bambus je napisao/la:jel neko sa foruma " zaluto" kad je kuci krenoSivi pezo mislim
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samoooooo gooooooooolllllll...... 

psovala sam od-do kad sam čulaNYKnicks Fan je napisao/la:Samoooooo gooooooooolllllll......

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.