zeljocity je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:ispali smo zato sto nam lopovi kroje sudbinu, a vi ste osvojili zato sto ste najbolje igrali, ali ne mogu a da se ne zapitam, zar i Osim, ili Oba Osima da su prljavih obraza, mislio sam po onom sto sam ih gledo na TV-u, da su to ljudi zbog kojih mogu reci ponosno ja sam Tuzlak, ja sam Bosanac i Hercegovac, ali sada su sve moje nade u nasu drzavu pale u vodu, pa zar je istina da u svakog para vrti gdje burgija nece
Sretno ali samo radi TM87, sretno vam u Evropi od dijeta koje je odraslo kraj i na Tusnju
Hajde odleprsaj matere ti!!!!!!! Eto kvalitetna ekipa tuzlanske Slobode ispala sto je "Zeljo prodo" jednu tekmu a ne sto ste nadigrani od direktnog konkurenta za ispadanje i ne zato sto vam igraci nisu primili "miliona plata" ove sezone i sto su prijetili da nece igrati utakmice ukoliko im se njihovo ne isplati itd.. Ostavi se Osima Amara i Osima Ivice jer grijesis dusu i bacas ljagu na sebe i na Tuzlu jer ispadate coravi pored ociju i glupi pored mozga ako ne vidite da jednostavno samo sebe imate da krivite i nikog vise!!! Uz svo duzno postovanje.
ja mislim da si jedino ti ovdje corav zar ne vidis da sam napisao potpuno istu stvar kao i ti , idi dijete uci za kontrolni majke ti razvijaj mozdane vijuge