FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajd nek neko izanalizira završenu sezonu, pa da nam fino napiše ove rekorde koje smo postavili, da ih imamo crno na bijelo. Znam da je obiman posao, al eto, red bi bio 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Gledano samo kroz prizmu rezultata tvoj stav je potpuno ispravan. Postali smo prvaci, osvojili smo Kup BiH i rezultatski nam utakmica u Trebinju nista nije znacila. Mogli smo poslati juniore da se kale, mogli smo poslati B tim da se uigrava...SamoZeljo je napisao/la:Neko gore rece da je internet svakom omogucio da bude NEKO, pa i jeste. Pogotovo ovim tzv. kolumnistima koji se ponasaju kao stari prijeratni komunisti, ili si sa njima i mislis kao oni, ili mislis pogresno, drugacije nije moglo! A ako je slucajno drugacije (nije po njihovom), onda se oni povlace ili tebe natjeraju da se povuces. Kompromis je nesto sto kod njih ne postoji. Nema pregovora, uzmi kako oni serviraju ili ostavi. PA NE MOZE TAKO!
Mi smo zadnja tri kola odigrali sa pola gasa jer smo titulu vec bili osigurali. To rade i mnogo veci od nas.
Meni je zao sto je derbi dosao poslije titule i sto ih nismo dobili u derbiju a mogli smo, da smo samo malo vise zapeli, utrpali bi im pet komada.
Isto tako i za Kozaru, da smo bar malo zapeli, utrpali bi i njima 5-6 komada, ali nismo ni to.
Na kraju, zadnje kolo smo odigrali kako smo odigrali, protiv ljudi kojima je to bila utakmica spasa. Svako imalo pametan je mogao ocekivati da mi ni tu utakmicu necemo odigrati sa punim gasom. Igracima su u glavama bile Spanije, Turske, Egipti.....
Ne zamjeram im ni sekunde ali mi jeste zao sto nismo pobijedili, pogotovo u derbiju. Cudno da o tome niko nije pisao a pisali su o (meni) manje bitnom Trebinju. Ja bi licno volio da smo nakantali Sarajevo a izgubili i od Kozare i od Leotara.
Kad nas vec neki tzv. kolumniste porede sa Englezima, ja bi ih zamolio da malo pogledaju EPL i vide koliko se cesto tamo desava da klubovi kojima ne treba igraju sa pola gasa.
OVA SEZONA: Sundeland, Stoke City i Aston Villa u zadnjih pet kola nisu pobijedili NIJEDNU utakmicu zato sto im nije trebalo, a da je trebalo, pobijedili bi.
Slavni Liverpool je u sezoni 06/07 (kada je bio mnogo jaci nego sada) u zadnja tri kola osvojio samo jedan bod od Charltona koji je tada vec bio ispao iz lige a izgubili su od Portsmoutha i Fulhama. Fulham je pobjedom protiv Liverpoola kolo prije kraja obezbjedio opstanak u drustvu najboljih. Liverpool zavrsio treci i sve da su pobijedili te tri utakmice, opet bi bili treci, zato su igrali sa pola gasa.
Kad vec gledam tu sezonu, zanimljivo je da su u istoj Newcastle i City u zadnjih pet utakmica ostali bez ijedne pobjede jer im nije trebalo! Obezbjedili opstanak ranije a za nesto vise svakako nisu mogli igrati i opusteno zavrsili sezonu.
Sezonu ranije je Chelsea, prvak Engleske zadnja dva kola izgubio obje utakmice. Gle cuda, u 36 kola izgube tri puta i onda kad su vec osigurali titulu, u zadnja dva kola izgube jos dva puta, ukupno pet poraza u sezoni.
Sta hocu da kazem.... Lijepo je pametovati ali ako vec pametujes, onda ostani iza svojih rijeci i nemoj bjezati kad ti se ljudi suprostave.
Ako si vec mogao napisati tako nesto, onda stani iza toga. Ovako samo priznajes da si napisao glupost (a i da ne priznajes, ja svakako mislim da jesi).
AMAR OSIM JESTE "THE SPECIAL ONE" A PORED TOGA JE DOVOLJNO PREFRIGAN DA MOZE OPSTATI I U BOSNI I HERCEGOVINI!
Pored svih teorija zavjere, nacionalnih kljuceva i ostalih gluposti, u tri godine je od moguceh 6 trofeja osvojio 4! Pa vi pametujte i dalje. Statistike ne lazu a za vas ne znam!
Medjutim, postoji nesto osim rezultata sto uspjesne klubove cini zaista velikim. Da bi klub bio postovan, voljen i u ocima drugih velik, osim rezultata mora imati cistu dusu. To je onaj neopipljivi dio kluba koji se ne vidi, ne moze se dotaknuti, ne moze se namirisati, ne moze se tabelarno prikazati, ali ga svaki od nas moze srcem osjetiti.
Nazalost, utakmica koja je iza nas a u kojoj nismo pokazali nista, cak stavise, u kojoj smo pokazali sve ono sto ne treba, a koja je odlucivala o sudbinama nekih drugih klubova, bacila je veliku sjenu na cistotu duse naseg kluba. Od te sjene sto kao smetnja stoji, u moje kao i u srca mnogih drugih, ne dopire signal ciste duse kluba koji je cijelu sezonu igrao posteno, ulazeci u svaku utakmicu sa 100% zalaganja osvojivsi sve sto se moze osvojiti, oborivsi sve moguce rekorde lige u kojoj se takmici.
Danas se s pravom mogu zapitati, da li klub koji bezuvjetno volim, podrzavam i koji mi je u zivotu donio toliko radosti i tuge, zaista ima cistu dusu. Istu onu za koju sam cijeli zivot vjerovao da ima, zbog koje sam mislio da smo zaista drugaciji od drugih, posebniji, bolji, VECI. Zbog koje sam mislio da je Zeljo veliki klub, bez obzira na rezultate.
Mozda ce me prije ili kasnije proci ovo razocarenje, ali sigurno ce u moje srce ostati trajno urezana sumnja da mozda mi nismo sve ono sto sam mislio da jesmo, VELIKI klub.
Ivica Osim, ljudska i sportska velicina, i danas nakon skoro pedeset godina nosi breme afere Planinic u kojoj mozda i nije kriv, ali mu svaki supak danas tu aferu moze nabiti na nos osporavajuci njegovu ljudsku i sportsku velicinu.
Ista stvar ce se desavati i sa Zeljom u decenijama koje su ispred nas.
Zbog toga mislim da utakmicu u Trebinju nismo smjeli izgubiti.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Danas se velikim klubovima smatraju Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Juventus, Milan, Bayern itd. Oni su poštovani i voljeni samo od svojih navijača, ostali ih uglavnom mrze, pljuju, ne mogu smislit, nalaze im mane, vrijeđaju njihove navijače... Svaki od ovih klubova je nekoliko puta napravio istu stvar kao Željo u srijedu. Navesti primjer Bayerna protiv Mainza ili Uniteda protiv Hulla prije par godina (izveli treći sastav i dobili) je totalno deplasirano ako se ne iznesu sve situacije u kojima oni nisu pobijedili a nije im trebalo, pa su tako zavalili neki treći tim. Milan je prošle godine tako napravio identičnu stvar pa niko nije prstom mrdno. Evo čovjek maloprije navede milion situacija u Engleskoj. Radi se o tome da se na tome ne pravi razlika koji je klub veliki, a koji nije, to je potpuno deplasirana tvrdnja onih koji žele nametnuti svoj sistem vrijednosti svima. Neka se oni po tom moralnom kodeksu ponašaju u vlastitom životu, ja nemam ništa protiv, ali to nije univerzalno pravilo kakvim ga žele predstaviti ovdje.za_zivot_cijeli je napisao/la: Medjutim, postoji nesto osim rezultata sto uspjesne klubove cini zaista velikim. Da bi klub bio postovan, voljen i u ocima drugih velik, osim rezultata mora imati cistu dusu. To je onaj neopipljivi dio kluba koji se ne vidi, ne moze se dotaknuti, ne moze se namirisati, ne moze se tabelarno prikazati, ali ga svaki od nas moze srcem osjetiti.
Da zaključim, jedina osobina koja velike klubove razlikuje od malih je STRAH jednih od drugih. Svi pljuju po Barceloni, oni su kao UEFA, Platini, smdalonci, valjatori, separatisti, ovi, oni, a svima se tresu gaće kad im dođe Barcelona jer znaju da će ih na njihovom stadionu smjestit' u šesnaesterac na cijelih 90 minuta. Eh to je ono čemu treba težiti naš Željo da postane veliki klub! Pljuvanje ostalih nam može samo pomoći u tome.
za_zivot_cijeli je napisao/la:Gledano samo kroz prizmu rezultata tvoj stav je potpuno ispravan. Postali smo prvaci, osvojili smo Kup BiH i rezultatski nam utakmica u Trebinju nista nije znacila. Mogli smo poslati juniore da se kale, mogli smo poslati B tim da se uigrava...SamoZeljo je napisao/la:Neko gore rece da je internet svakom omogucio da bude NEKO, pa i jeste. Pogotovo ovim tzv. kolumnistima koji se ponasaju kao stari prijeratni komunisti, ili si sa njima i mislis kao oni, ili mislis pogresno, drugacije nije moglo! A ako je slucajno drugacije (nije po njihovom), onda se oni povlace ili tebe natjeraju da se povuces. Kompromis je nesto sto kod njih ne postoji. Nema pregovora, uzmi kako oni serviraju ili ostavi. PA NE MOZE TAKO!
Mi smo zadnja tri kola odigrali sa pola gasa jer smo titulu vec bili osigurali. To rade i mnogo veci od nas.
Meni je zao sto je derbi dosao poslije titule i sto ih nismo dobili u derbiju a mogli smo, da smo samo malo vise zapeli, utrpali bi im pet komada.
Isto tako i za Kozaru, da smo bar malo zapeli, utrpali bi i njima 5-6 komada, ali nismo ni to.
Na kraju, zadnje kolo smo odigrali kako smo odigrali, protiv ljudi kojima je to bila utakmica spasa. Svako imalo pametan je mogao ocekivati da mi ni tu utakmicu necemo odigrati sa punim gasom. Igracima su u glavama bile Spanije, Turske, Egipti.....
Ne zamjeram im ni sekunde ali mi jeste zao sto nismo pobijedili, pogotovo u derbiju. Cudno da o tome niko nije pisao a pisali su o (meni) manje bitnom Trebinju. Ja bi licno volio da smo nakantali Sarajevo a izgubili i od Kozare i od Leotara.
Kad nas vec neki tzv. kolumniste porede sa Englezima, ja bi ih zamolio da malo pogledaju EPL i vide koliko se cesto tamo desava da klubovi kojima ne treba igraju sa pola gasa.
OVA SEZONA: Sundeland, Stoke City i Aston Villa u zadnjih pet kola nisu pobijedili NIJEDNU utakmicu zato sto im nije trebalo, a da je trebalo, pobijedili bi.
Slavni Liverpool je u sezoni 06/07 (kada je bio mnogo jaci nego sada) u zadnja tri kola osvojio samo jedan bod od Charltona koji je tada vec bio ispao iz lige a izgubili su od Portsmoutha i Fulhama. Fulham je pobjedom protiv Liverpoola kolo prije kraja obezbjedio opstanak u drustvu najboljih. Liverpool zavrsio treci i sve da su pobijedili te tri utakmice, opet bi bili treci, zato su igrali sa pola gasa.
Kad vec gledam tu sezonu, zanimljivo je da su u istoj Newcastle i City u zadnjih pet utakmica ostali bez ijedne pobjede jer im nije trebalo! Obezbjedili opstanak ranije a za nesto vise svakako nisu mogli igrati i opusteno zavrsili sezonu.
Sezonu ranije je Chelsea, prvak Engleske zadnja dva kola izgubio obje utakmice. Gle cuda, u 36 kola izgube tri puta i onda kad su vec osigurali titulu, u zadnja dva kola izgube jos dva puta, ukupno pet poraza u sezoni.
Sta hocu da kazem.... Lijepo je pametovati ali ako vec pametujes, onda ostani iza svojih rijeci i nemoj bjezati kad ti se ljudi suprostave.
Ako si vec mogao napisati tako nesto, onda stani iza toga. Ovako samo priznajes da si napisao glupost (a i da ne priznajes, ja svakako mislim da jesi).
AMAR OSIM JESTE "THE SPECIAL ONE" A PORED TOGA JE DOVOLJNO PREFRIGAN DA MOZE OPSTATI I U BOSNI I HERCEGOVINI!
Pored svih teorija zavjere, nacionalnih kljuceva i ostalih gluposti, u tri godine je od moguceh 6 trofeja osvojio 4! Pa vi pametujte i dalje. Statistike ne lazu a za vas ne znam!
Medjutim, postoji nesto osim rezultata sto uspjesne klubove cini zaista velikim. Da bi klub bio postovan, voljen i u ocima drugih velik, osim rezultata mora imati cistu dusu. To je onaj neopipljivi dio kluba koji se ne vidi, ne moze se dotaknuti, ne moze se namirisati, ne moze se tabelarno prikazati, ali ga svaki od nas moze srcem osjetiti.
Nazalost, utakmica koja je iza nas a u kojoj nismo pokazali nista, cak stavise, u kojoj smo pokazali sve ono sto ne treba, a koja je odlucivala o sudbinama nekih drugih klubova, bacila je veliku sjenu na cistotu duse naseg kluba. Od te sjene sto kao smetnja stoji, u moje kao i u srca mnogih drugih, ne dopire signal ciste duse kluba koji je cijelu sezonu igrao posteno, ulazeci u svaku utakmicu sa 100% zalaganja osvojivsi sve sto se moze osvojiti, oborivsi sve moguce rekorde lige u kojoj se takmici.
Danas se s pravom mogu zapitati, da li klub koji bezuvjetno volim, podrzavam i koji mi je u zivotu donio toliko radosti i tuge, zaista ima cistu dusu. Istu onu za koju sam cijeli zivot vjerovao da ima, zbog koje sam mislio da smo zaista drugaciji od drugih, posebniji, bolji, VECI. Zbog koje sam mislio da je Zeljo veliki klub, bez obzira na rezultate.
Mozda ce me prije ili kasnije proci ovo razocarenje, ali sigurno ce u moje srce ostati trajno urezana sumnja da mozda mi nismo sve ono sto sam mislio da jesmo, VELIKI klub.
Ivica Osim, ljudska i sportska velicina, i danas nakon skoro pedeset godina nosi breme afere Planinic u kojoj mozda i nije kriv, ali mu svaki supak danas tu aferu moze nabiti na nos osporavajuci njegovu ljudsku i sportsku velicinu.
Ista stvar ce se desavati i sa Zeljom u decenijama koje su ispred nas.
Zbog toga mislim da utakmicu u Trebinju nismo smjeli izgubiti.
Ali brate to je tvoj problem jer se brzo razocaras i zato sto nisi siguran u svoje misljenje pa Amar je u onoj emisiji reako da je ljudski odigrati malo opustenije ako ta utakmica nama nista ne znaci a nekom gori .
Kad smo isli u Siroki svi su znali cjenu koju ce Amar dati da osvojimo Titulu pa sta na kraju bi pusa
zato sam siguran u naseg Amara i njegovu velicinu i sto god da je uradio to je sigurno za nasu dobrobit.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nismo je smjeli izgubit to je definitivno
al dal smo time izbacili slobodu... ne sloboda je izbacila sama sebe, ali mora se shvatiti da je kod nas duboko usadjen taj mentalitet da se krivi sve osim onog sto ustvari jeste...
ocekujem da osim kazni ih jer koliko god se za nas zavrsilo sve i prvenstvo i kup 3 kola prije kraja ja ocekujem da oni budu profesionalni kao sto i trebaju a ne da se vuku i da odbrana izgleda kao ova moja mahalska kad igramo termin
al dal smo time izbacili slobodu... ne sloboda je izbacila sama sebe, ali mora se shvatiti da je kod nas duboko usadjen taj mentalitet da se krivi sve osim onog sto ustvari jeste...
ocekujem da osim kazni ih jer koliko god se za nas zavrsilo sve i prvenstvo i kup 3 kola prije kraja ja ocekujem da oni budu profesionalni kao sto i trebaju a ne da se vuku i da odbrana izgleda kao ova moja mahalska kad igramo termin
- partibrejker1921
- Kontakt:
Danas bila isplata igrača, vjeruj da će svi dobro zapamtiti gol protiv Kozare i dva s Leotarom, dobro ih je opalio po ušima i neka je.jug-onostalgicar je napisao/la:nismo je smjeli izgubit to je definitivno
- Blagoje Bratić
Jel završen ovaj Brković da li znaš nešto tebi tu ništa ne može promaći.partibrejker1921 je napisao/la: Danas bila isplata igrača, vjeruj da će svi dobro zapamtiti gol protiv Kozare i dva s Leotarom, dobro ih je opalio po ušima i neka je.
Znate sta najbolje je otjerati Amara kako bi vi mastali o nekom super postenom svijetujug-onostalgicar je napisao/la:nismo je smjeli izgubit to je definitivno
cuj kazniti igrace koji su sve zive rekorde oborili koji samo bajramski turnir nisu osvojili ja budala braco moja mila
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Ne mogu reci da i tvoje misljenje nije ispravno. Mozda je do mene i mojih zivotnih stavova, svjetonazora. Ko ce ga znati!?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Danas se velikim klubovima smatraju Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Juventus, Milan, Bayern itd. Oni su poštovani i voljeni samo od svojih navijača, ostali ih uglavnom mrze, pljuju, ne mogu smislit, nalaze im mane, vrijeđaju njihove navijače... Svaki od ovih klubova je nekoliko puta napravio istu stvar kao Željo u srijedu. Navesti primjer Bayerna protiv Mainza ili Uniteda protiv Hulla prije par godina (izveli treći sastav i dobili) je totalno deplasirano ako se ne iznesu sve situacije u kojima oni nisu pobijedili a nije im trebalo, pa su tako zavalili neki treći tim. Milan je prošle godine tako napravio identičnu stvar pa niko nije prstom mrdno. Evo čovjek maloprije navede milion situacija u Engleskoj. Radi se o tome da se na tome ne pravi razlika koji je klub veliki, a koji nije, to je potpuno deplasirana tvrdnja onih koji žele nametnuti svoj sistem vrijednosti svima. Neka se oni po tom moralnom kodeksu ponašaju u vlastitom životu, ja nemam ništa protiv, ali to nije univerzalno pravilo kakvim ga žele predstaviti ovdje.za_zivot_cijeli je napisao/la: Medjutim, postoji nesto osim rezultata sto uspjesne klubove cini zaista velikim. Da bi klub bio postovan, voljen i u ocima drugih velik, osim rezultata mora imati cistu dusu. To je onaj neopipljivi dio kluba koji se ne vidi, ne moze se dotaknuti, ne moze se namirisati, ne moze se tabelarno prikazati, ali ga svaki od nas moze srcem osjetiti.
Da zaključim, jedina osobina koja velike klubove razlikuje od malih je STRAH jednih od drugih. Svi pljuju po Barceloni, oni su kao UEFA, Platini, smdalonci, valjatori, separatisti, ovi, oni, a svima se tresu gaće kad im dođe Barcelona jer znaju da će ih na njihovom stadionu smjestit' u šesnaesterac na cijelih 90 minuta. Eh to je ono čemu treba težiti naš Željo da postane veliki klub! Pljuvanje ostalih nam može samo pomoći u tome.
Znam samo jedno, boli me taj poraz i sve sto sam napisao zaista tako mislim i osjecam. Mozda sam uslovno receno, romantik, idealista, utopista, pa vjerujem da je istinska, trajna i neizbrisiva vrijednost nekog kluba njegova cista dusa a ne nuzno i rezultati. Mozda grijesim vjerujuci da u ovom svijetu jos uvijek negdje postoje neki zaista hvale vrijedni ideali u kojima se cast, obraz i postenje stavlja ispred rezultata, profita i uspjeha, ali sta mogu!? To sam ja, iz ove se koze ne moze.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
ma ta prica sto nismo podrzali slobodu da ostane a da smo pobjedili leotar onda bi oni kukali kako nismo bili fer prema njima itd..mi smo morali nekog izbacit kako god okrenes
opet bi se netko drugi ljutio
ispla je sloboda najvise svojom krivicom i spletom rezultata i cao..meni je zao slobode ali zivot ide dalje
ispla je sloboda najvise svojom krivicom i spletom rezultata i cao..meni je zao slobode ali zivot ide dalje
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 25 maj 2012, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Tišu Blagoje, tišu. : )))Blagoje Bratić je napisao/la:Jel završen ovaj Brković da li znaš nešto tebi tu ništa ne može promaći.partibrejker1921 je napisao/la: Danas bila isplata igrača, vjeruj da će svi dobro zapamtiti gol protiv Kozare i dva s Leotarom, dobro ih je opalio po ušima i neka je.
Vjeruj mi da sam i ja to čuo s foruma. Obično nahvatam kad je nešto tačno i konkretno kao što je bilo za onog Antolovića ali za ovoga, niko ništa ne spominje... Mislim da od toga nema ništa i da će, ukoliko Edi ode, priliku dobiti Pehilj, Ramić i Nikolić. Moguće je da će i dovesti nekog napadača ukoliko se ukaže prilika mada vjerovatno neće biti potrebe jer mislim da će Adilović ostati.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Jedna je stvar da li nas boli ili ne, ni meni vala nije svejedno što nismo pobijedili. Ali sad postavit sebe u poziciju (kao onaj Dino i oni kolumnisti) da ti na osnovu toga odlučuješ jel klub velik ili nije, e to neće proći i ima nas i više nego dovoljno da kažemo da to tako neće ići!
- Blagoje Bratić
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Jedna je stvar da li nas boli ili ne, ni meni vala nije svejedno što nismo pobijedili. Ali sad postavit sebe u poziciju (kao onaj Dino i oni kolumnisti) da ti na osnovu toga odlučuješ jel klub velik ili nije, e to neće proći i ima nas i više nego dovoljno da kažemo da to tako neće ići!
ja sam ovo pročitao nebi trebalo da bude fula,a uzdat se u Ramića,pehilja i Nikolića i ući u sezonu i LŠ je katastrofa.csh je napisao/la:mali brkovic iz veleza zavrsio sve za zeljom sutra ide na konacan dogovor,mada kaze da je sve jasno ko dan,amar ga trazio.Njegove rijeci od jutros!
Željo je strašan trn u oku pogotovo nakon ovih uspjeha posljednjih 2 godine pa koriste svaku moguću priliku da ga blate. šteta što je zavladao taj malograđanski mentalitet pa sve što valja treba da se ruši. zaista Željo je jedna od rijetkih pozitivnih i lijepih stvari u bih a da ne govorim samo za sport. koliki je gigant željo pokazuje činjenica što se pola države diglo na noge što željo nije uvalio 3 komada leotaru na njihovom terenu. pogotovo ne mogu da svarim ove komšije protiv kojih nemam ništa... izgleda njima je više krivo što su tuzlaci ispali nego njima samima. kakvo moralisanje od onih koji su kupili utakmicu protiv travnika (jović) pa to je javna tajna. jad i čemer. ali neka proći će i to, sve mogu u bosni oprostiti ali uspjeh nikad 
edit: moro' sam izvinite znam da je ovoga previše bilo zadnjih daana ali da olakšam dušu ubiše dušmani
edit: moro' sam izvinite znam da je ovoga previše bilo zadnjih daana ali da olakšam dušu ubiše dušmani
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Blagoje Bratić
Ma pusti mi slobode i leotare,ove one daj o nama da raspravljamo ,da gledamo protivnike,moguća pojačanja itd..
- partibrejker1921
- Kontakt:
Vjeruj mi buraz da Pehilj a pogotovo Ramić nisu ništa lošiji igrači od Adilovića... To će ti reći svaki igrač Željezničara...Blagoje Bratić je napisao/la:NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Jedna je stvar da li nas boli ili ne, ni meni vala nije svejedno što nismo pobijedili. Ali sad postavit sebe u poziciju (kao onaj Dino i oni kolumnisti) da ti na osnovu toga odlučuješ jel klub velik ili nije, e to neće proći i ima nas i više nego dovoljno da kažemo da to tako neće ići!ja sam ovo pročitao nebi trebalo da bude fula,a uzdat se u Ramića,pehilja i Nikolića i ući u sezonu i LŠ je katastrofa.csh je napisao/la:mali brkovic iz veleza zavrsio sve za zeljom sutra ide na konacan dogovor,mada kaze da je sve jasno ko dan,amar ga trazio.Njegove rijeci od jutros!
Nasi otisli na odmor do 18 juna
Da li je Brkovic potpisao i da li ce biti sta od ovih momaka sa probe ?
- Blagoje Bratić
Nama treba brz napadač da mu daš loptu u for i da je stigne i opuca po golu,**** više one od 2 metra grdosije.
- partibrejker1921
- Kontakt:
A šta ćeš kad Amar forsira takve...Blagoje Bratić je napisao/la:Nama treba brz napadač da mu daš loptu u for i da je stigne i opuca po golu,**** više one od 2 metra grdosije.