Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2013, 14:57

Perverzno dobar gol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 nov 2013, 14:59

Ali samo kretanje u 16 pogledajte. Doktorirao davno. Trenutak nepažnje štopera, i stvori se ispred njega za djelić sekunde, tu je i kraj nadanjima golmana da može nešto izvući iz ove situacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 11 nov 2013, 15:26

Vedo zabio, nista novo, nije da nismo naucili.
Iznenadenje ce bit kad ne zabije :mrgreen

Dobar im ovaj Verner

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 nov 2013, 15:41

Koliko samo hejtera na ovoj temi :roll:

Vedad pokazuje iz utakmice u utakmicu klasu. Sigurno top tri napadača u bundesligi.

173 utakmice, 80 golova i 31 asistencije u bundesligi. (nisu mu još upisali jednu od jučer). I dalje me zanima šta bi bilo da se nije povrijedio.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 11 nov 2013, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 nov 2013, 15:47

Neutral je napisao/la:Koliko samo hejtera na ovoj temi :roll:

Vedad pokazuje iz utakmice u utakmicu klasu. Sigurno top tri napadača u bundesligi.

173 utakmice, 80 golova i 31 asistencije u bundesligi. (nisu mu još upisali jednu od jučer). I dalje me zanima šta bi bilo da se povrijedio.
vjerovatno bi imao slabiji ucinak od tog navedenog :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 nov 2013, 15:53

Papastathopoulos je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Koliko samo hejtera na ovoj temi :roll:

173 utakmice, 80 golova i 31 asistencije u bundesligi. (nisu mu još upisali jednu od jučer). I dalje me zanima šta bi bilo da se povrijedio.
vjerovatno bi imao slabiji ucinak od tog navedenog :mrgreen:
+1 , covjek se vratio jaci nego ikad... Jedina stvar koja je mogla bit drugacija je to da bi hoffeinheimov dres mjenjao za bayernov ili nesto tako. Ja sam prezadovoljan njegovom igrom , samo neka ovako nastavi. Kada imas puno samopouzdanja i povrede bjeze od tebe on moze na ovakvom nivou igrati minimalno 3 godine ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2013, 20:36

Navodno Svrake spremne ponuditi 13 miliona za Vedine usluge, ako drustvena mreza prenosi istinite informacije. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 nov 2013, 20:43

Omerbavarac je napisao/la:Navodno Svrake spremne ponuditi 13 miliona za Vedine usluge, ako drustvena mreza prenosi istinite informacije. :mrgreen:
Njemu je najbolje do kraja karijere ostati u Bundesligi. Lezi mu stil, zabija kao na traci, svake sezone postize 10+ golova, dobro mu je, a sigurno vjerujem da i on misli tako, jedino ako nece probati neki novi izazov, pa prihvati ponudu, a i vjerujem da tu ima nesto, jer se i Everton interesovao za njega.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 nov 2013, 20:48

Strašno djeluje Vedad. Kakvu je samo golčinu postigao. :o Definitivno je, uz Begovića i Pjanića, igrač koji je u najboljoj formi. Lično bih ga plasirao na prvo mjesto po tom pitanju. Igra, hladnokrvno trese protivničke mreže, neuhvatljiv je za odbranu i to je najbitnije. Nadam se da će još jednu u najavi sjajnu sezonu krunisati transferom u neki veći klub (BVB, ako mene pitate 8-) ).

Jedva čekam da ga vidim na djelu protiv Argentinaca. Protiv Brazila je pokazao da mu gode velike utakmice i da zna zabiti, a u Litvaniji samo potvrdio činjenicu da može biti čovjek odluke.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 11 nov 2013, 21:47

Claus je napisao/la:Strašno djeluje Vedad. Kakvu je samo golčinu postigao. :o Definitivno je, uz Begovića i Pjanića, igrač koji je u najboljoj formi. Lično bih ga plasirao na prvo mjesto po tom pitanju. Igra, hladnokrvno trese protivničke mreže, neuhvatljiv je za odbranu i to je najbitnije. Nadam se da će još jednu u najavi sjajnu sezonu krunisati transferom u neki veći klub (BVB, ako mene pitate 8-) ).

Jedva čekam da ga vidim na djelu protiv Argentinaca. Protiv Brazila je pokazao da mu gode velike utakmice i da zna zabiti, a u Litvaniji samo potvrdio činjenicu da može biti čovjek odluke.
Upravo tako. Pametan post.
Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 11 nov 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 nov 2013, 21:49

Al kako je samo fin ovaj gol gore. Cista perfekcija, utrcavanje u prostor, korak ispred stopera, odlicna zavrsnica... Kao onaj Vedo iz 2009 ... Perverzija 8-)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 nov 2013, 21:52

I ja i ti se zayebašmo, ost'o je na lijevom beku uslijed pomjeranja obrane :lol: zato ga je valjda onako lako i otres'o.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2013, 19:25

Claus je napisao/la:Definitivno je, uz Begovića i Pjanića, igrač koji je u najboljoj formi. Lično bih ga plasirao na prvo mjesto po tom pitanju.
Naravno da je na prvom mjestu, zato jer je konstantan, zabija kao na traci, trči, bori se, redovno je u gol prilikama i uvijek je u centru dešavanja u šesnaestercu. Sve ono što se očekuje od pravog modernog napadača. Nebitno je kako igra njegov tim, dobro ili loše, Vedad je uvijek dobar i odradi svoj posao, a to se ponavlja iz sezone u sezonu. Stuttgart polako grabi prema borbi za Evropu i to je u ovom trenutku dovoljno.

Što se tiče eventualnog transfera, jedino Borussia ili Bayern mogu biti stepenica iznad. Za Bayern nema gotovo nikakve šanse, a za Borussiju možda i ima. Mislim da Vedad nikada nebi otišao iz Njemačke. Imao je nekoliko prilika da ode u Englesku, ali to ga nije zanimalo. Taj rizik mu ne treba, kad u Bundesligi redovno rešeta golmane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2013, 19:55

I onda covjek cita postove tipa naucne fantastike kako Vedo treba biti na klupi u reprezentaciji i da je bolje sa jednim napadacem. :lol: Ali dobro nadje se ovdje mnogo takve science fiction, posebno na ovoj temi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2013, 20:06

Principatus je napisao/la:I onda covjek cita postove tipa naucne fantastike kako Vedo treba biti na klupi u reprezentaciji i da je bolje sa jednim napadacem. :lol: Ali dobro nadje se ovdje mnogo takve science fiction, posebno na ovoj temi.
Nije loša ova situacija, sjeti se kako je bilo prije i svih epiteta kojima je čašćavan Vedad Ibišević. Zar je potrebno da zabija gol u svakoj utakmici da ga nebi otpisivali i vrijeđali? Ne tako davno su ga čak i otpisivali iz reprezentacije, ne treba nam on, treba probati druge napadače i slično.

Džeko i Ibišević su dobar tandem, odlično se razumiju, jedan drugom stvaraju višak i mnogo puta je to bila dobitna kombinacija. Vedad je redovno trpio zbog formacije, igrao na svakakvim pozicijama i to je jedini razlog za neke od njegovih slabijih partija u reprezentaciji.
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 nov 2013, 20:09

Omerbavarac je napisao/la:Navodno Svrake spremne ponuditi 13 miliona za Vedine usluge, ako drustvena mreza prenosi istinite informacije. :mrgreen:
Znam da se prije godinu - godinu i po povezivao sa Newcastleom. Al' nije bilo službene ponude, samo natpisi u pojedinim otočkim medijima. Trenutno se Vedo i ne dovodi u kontekst prelaska u Newcastle (mada bih volio da se to desi). Preskup je on Svrakama; veće su šanse da Toivonen dođe u klub u zimskom prijelaznom roku za manje od 3 miliona funti. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Vedad Ibisevic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 nov 2013, 20:18

Virtu4l je napisao/la:Vedad je redovno trpio zbog formacije, igrao na svakakvim pozicijama i to je jedini razlog za neke od njegovih slabijih partija u reprezentaciji.
I jos uvijek trpi.. Jos uvijek ga se na krilo izvlaci..

Gdje je sa onaj manager Blackburna koji ga je htio dovesti na probu? :-D

Neka njega u Njemackoj. Ocito da on tamo uziva i zato pruza dobre parije a Bogami i mi onda uzivamo u njegovim dobrim igrama ;-)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 12 nov 2013, 20:31

Jel bilo išta na kraju s njim i Ildom Šulić, provlačila je se po medijima priča da se mute :?: :mrgreen:

Šaban ti na vjenčanju pjeva, bio bi najveći bošnjo :lol: :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 nov 2013, 20:36

HazardEden je napisao/la:Jel bilo išta na kraju s njim i Ildom Šulić, provlačila je se po medijima priča da se mute :?: :mrgreen:

Šaban ti na vjenčanju pjeva, bio bi najveći bošnjo :lol: :lol:
:roll:

covjek je ozenjen i ima sina.

slika
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2013, 20:37

HazardEden je napisao/la:Jel bilo išta na kraju s njim i Ildom Šulić, provlačila je se po medijima priča da se mute :?: :mrgreen:
Sretno oženjen, bez medijskog eksponiranja i slično.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, izdzezveubrazil i 50 gostiju.