Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Perverzno dobar gol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ali samo kretanje u 16 pogledajte. Doktorirao davno. Trenutak nepažnje štopera, i stvori se ispred njega za djelić sekunde, tu je i kraj nadanjima golmana da može nešto izvući iz ove situacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- HazardEden
- Kontakt:
Vedo zabio, nista novo, nije da nismo naucili.
Iznenadenje ce bit kad ne zabije :mrgreen
Dobar im ovaj Verner
Iznenadenje ce bit kad ne zabije :mrgreen
Dobar im ovaj Verner
Koliko samo hejtera na ovoj temi
Vedad pokazuje iz utakmice u utakmicu klasu. Sigurno top tri napadača u bundesligi.
173 utakmice, 80 golova i 31 asistencije u bundesligi. (nisu mu još upisali jednu od jučer). I dalje me zanima šta bi bilo da se nije povrijedio.
Vedad pokazuje iz utakmice u utakmicu klasu. Sigurno top tri napadača u bundesligi.
173 utakmice, 80 golova i 31 asistencije u bundesligi. (nisu mu još upisali jednu od jučer). I dalje me zanima šta bi bilo da se nije povrijedio.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 11 nov 2013, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
vjerovatno bi imao slabiji ucinak od tog navedenogNeutral je napisao/la:Koliko samo hejtera na ovoj temi![]()
173 utakmice, 80 golova i 31 asistencije u bundesligi. (nisu mu još upisali jednu od jučer). I dalje me zanima šta bi bilo da se povrijedio.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
+1 , covjek se vratio jaci nego ikad... Jedina stvar koja je mogla bit drugacija je to da bi hoffeinheimov dres mjenjao za bayernov ili nesto tako. Ja sam prezadovoljan njegovom igrom , samo neka ovako nastavi. Kada imas puno samopouzdanja i povrede bjeze od tebe on moze na ovakvom nivou igrati minimalno 3 godine ...Papastathopoulos je napisao/la:vjerovatno bi imao slabiji ucinak od tog navedenogNeutral je napisao/la:Koliko samo hejtera na ovoj temi![]()
173 utakmice, 80 golova i 31 asistencije u bundesligi. (nisu mu još upisali jednu od jučer). I dalje me zanima šta bi bilo da se povrijedio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno Svrake spremne ponuditi 13 miliona za Vedine usluge, ako drustvena mreza prenosi istinite informacije. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Njemu je najbolje do kraja karijere ostati u Bundesligi. Lezi mu stil, zabija kao na traci, svake sezone postize 10+ golova, dobro mu je, a sigurno vjerujem da i on misli tako, jedino ako nece probati neki novi izazov, pa prihvati ponudu, a i vjerujem da tu ima nesto, jer se i Everton interesovao za njega.Omerbavarac je napisao/la:Navodno Svrake spremne ponuditi 13 miliona za Vedine usluge, ako drustvena mreza prenosi istinite informacije.
Strašno djeluje Vedad. Kakvu je samo golčinu postigao.
Definitivno je, uz Begovića i Pjanića, igrač koji je u najboljoj formi. Lično bih ga plasirao na prvo mjesto po tom pitanju. Igra, hladnokrvno trese protivničke mreže, neuhvatljiv je za odbranu i to je najbitnije. Nadam se da će još jednu u najavi sjajnu sezonu krunisati transferom u neki veći klub (BVB, ako mene pitate
).
Jedva čekam da ga vidim na djelu protiv Argentinaca. Protiv Brazila je pokazao da mu gode velike utakmice i da zna zabiti, a u Litvaniji samo potvrdio činjenicu da može biti čovjek odluke.
Jedva čekam da ga vidim na djelu protiv Argentinaca. Protiv Brazila je pokazao da mu gode velike utakmice i da zna zabiti, a u Litvaniji samo potvrdio činjenicu da može biti čovjek odluke.
Upravo tako. Pametan post.Claus je napisao/la:Strašno djeluje Vedad. Kakvu je samo golčinu postigao.Definitivno je, uz Begovića i Pjanića, igrač koji je u najboljoj formi. Lično bih ga plasirao na prvo mjesto po tom pitanju. Igra, hladnokrvno trese protivničke mreže, neuhvatljiv je za odbranu i to je najbitnije. Nadam se da će još jednu u najavi sjajnu sezonu krunisati transferom u neki veći klub (BVB, ako mene pitate
).
Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 11 nov 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Goalgetter
- Kontakt:
Al kako je samo fin ovaj gol gore. Cista perfekcija, utrcavanje u prostor, korak ispred stopera, odlicna zavrsnica... Kao onaj Vedo iz 2009 ... Perverzija 
I ja i ti se zayebašmo, ost'o je na lijevom beku uslijed pomjeranja obrane
zato ga je valjda onako lako i otres'o.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Naravno da je na prvom mjestu, zato jer je konstantan, zabija kao na traci, trči, bori se, redovno je u gol prilikama i uvijek je u centru dešavanja u šesnaestercu. Sve ono što se očekuje od pravog modernog napadača. Nebitno je kako igra njegov tim, dobro ili loše, Vedad je uvijek dobar i odradi svoj posao, a to se ponavlja iz sezone u sezonu. Stuttgart polako grabi prema borbi za Evropu i to je u ovom trenutku dovoljno.Claus je napisao/la:Definitivno je, uz Begovića i Pjanića, igrač koji je u najboljoj formi. Lično bih ga plasirao na prvo mjesto po tom pitanju.
Što se tiče eventualnog transfera, jedino Borussia ili Bayern mogu biti stepenica iznad. Za Bayern nema gotovo nikakve šanse, a za Borussiju možda i ima. Mislim da Vedad nikada nebi otišao iz Njemačke. Imao je nekoliko prilika da ode u Englesku, ali to ga nije zanimalo. Taj rizik mu ne treba, kad u Bundesligi redovno rešeta golmane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
I onda covjek cita postove tipa naucne fantastike kako Vedo treba biti na klupi u reprezentaciji i da je bolje sa jednim napadacem.
Ali dobro nadje se ovdje mnogo takve science fiction, posebno na ovoj temi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nije loša ova situacija, sjeti se kako je bilo prije i svih epiteta kojima je čašćavan Vedad Ibišević. Zar je potrebno da zabija gol u svakoj utakmici da ga nebi otpisivali i vrijeđali? Ne tako davno su ga čak i otpisivali iz reprezentacije, ne treba nam on, treba probati druge napadače i slično.Principatus je napisao/la:I onda covjek cita postove tipa naucne fantastike kako Vedo treba biti na klupi u reprezentaciji i da je bolje sa jednim napadacem.Ali dobro nadje se ovdje mnogo takve science fiction, posebno na ovoj temi.
Džeko i Ibišević su dobar tandem, odlično se razumiju, jedan drugom stvaraju višak i mnogo puta je to bila dobitna kombinacija. Vedad je redovno trpio zbog formacije, igrao na svakakvim pozicijama i to je jedini razlog za neke od njegovih slabijih partija u reprezentaciji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znam da se prije godinu - godinu i po povezivao sa Newcastleom. Al' nije bilo službene ponude, samo natpisi u pojedinim otočkim medijima. Trenutno se Vedo i ne dovodi u kontekst prelaska u Newcastle (mada bih volio da se to desi). Preskup je on Svrakama; veće su šanse da Toivonen dođe u klub u zimskom prijelaznom roku za manje od 3 miliona funti.Omerbavarac je napisao/la:Navodno Svrake spremne ponuditi 13 miliona za Vedine usluge, ako drustvena mreza prenosi istinite informacije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Vedad Ibisevic
I jos uvijek trpi.. Jos uvijek ga se na krilo izvlaci..Virtu4l je napisao/la:Vedad je redovno trpio zbog formacije, igrao na svakakvim pozicijama i to je jedini razlog za neke od njegovih slabijih partija u reprezentaciji.
Gdje je sa onaj manager Blackburna koji ga je htio dovesti na probu?
Neka njega u Njemackoj. Ocito da on tamo uziva i zato pruza dobre parije a Bogami i mi onda uzivamo u njegovim dobrim igrama
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- HazardEden
- Kontakt:
Jel bilo išta na kraju s njim i Ildom Šulić, provlačila je se po medijima priča da se mute
Šaban ti na vjenčanju pjeva, bio bi najveći bošnjo

Šaban ti na vjenčanju pjeva, bio bi najveći bošnjo
HazardEden je napisao/la:Jel bilo išta na kraju s njim i Ildom Šulić, provlačila je se po medijima priča da se mute![]()
![]()
Šaban ti na vjenčanju pjeva, bio bi najveći bošnjo![]()
covjek je ozenjen i ima sina.

1946
Sretno oženjen, bez medijskog eksponiranja i slično.HazardEden je napisao/la:Jel bilo išta na kraju s njim i Ildom Šulić, provlačila je se po medijima priča da se mute![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, izdzezveubrazil i 50 gostiju.