PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Hajde potrudite se, ne valja ovo ništa za sad, doduše sve neki novi likovi od par mjeseci im pišu, ne poznaju materiju
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Evolution87
- Kontakt:
Derbi ko derbi, ni prvi ni zadnji koji smo izgubili, ali ono sto se juce desilo ce ostati uteftereno i prepicavati ce se dugo i dugo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zaboravio si osnovno: GOLORUKA!MortemHz je napisao/la:100 UD doslo i svi su imali tesko naorauzanje. 3 hrabra manijaka su ih prebila i skinula im sve sa njih, tako se prica po njihovim mahalama.skoroalen je napisao/la:Čuj kako se o sarajevskim tučama zna na obroncima Durmitora. Daleko je stigao glas o junačkim pohodima rikverc-brigade.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
I oni što na korteo naletiše su bili goloruki, jedan nosio nož al inače je bio goloruk. Golim rukama su u rikverc ubacili kad dva momka iz kortea izađoše.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Malo nas je al', nas imaZeljo92 je napisao/la:23 stranice smo ispisalijeste bruka jbt, imate srece sto vasi guzni haveri fukare nece da se prikljuce jer bi tek tad ispisali preko 50 stranica

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
jbt sta je ovo samo zeljovci ovdje pisu

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
skoroalen je napisao/la:Ljudi, Virtual ima Parkinsa, nemojte mu zamjerit'.

Debili, kad cete nauciti da Parkinson, šlagirani, moždani udari i slicne gadosti nije nikakvo prepucavanje, vec pišanje po sebi.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
ha ha hahaha 29 godina
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MocMahale444
Ko bi rek'o, ima ih i realnih, bodi, evolution... 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
jes vidio sto velkoski zape za hasetovu kostZeljo92 je napisao/la:23 stranice smo ispisalijeste bruka jbt, imate srece sto vasi guzni haveri fukare nece da se prikljuce jer bi tek tad ispisali preko 50 stranica

Zar ima već toliko da su ugašeni?HordasOdMalena je napisao/la:ha ha hahaha 29 godina

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne.tzmalisa je napisao/la:jes vidio sto velkoski zape za hasetovu kostZeljo92 je napisao/la:23 stranice smo ispisalijeste bruka jbt, imate srece sto vasi guzni haveri fukare nece da se prikljuce jer bi tek tad ispisali preko 50 stranica
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Brate deset puta mu se piše da onaj status nije nikakvo saopštenje grupe a on i dalje po svom. Nisam mislio vrijeđat nikog, ja sam žustri protivnik toga. Uostalom ti se na moj post zakačio a tvoji u 10 postova Husrefov bypass spomenuli i to ignorišeš. I to nije za zayebanciju.let3 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ljudi, Virtual ima Parkinsa, nemojte mu zamjerit'.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk![]()
Debili, kad cete nauciti da Parkinson, šlagirani, moždani udari i slicne gadosti nije nikakvo prepucavanje, vec pišanje po sebi.
ma chipe izvuko lajnu vise pa ga prebacilo, on je to htio sa svog privatnogskoroalen je napisao/la:Brate deset puta mu se piše da onaj status nije nikakvo saopštenje grupe a on i dalje po svom. Nisam mislio vrijeđat nikog, ja sam žustri protivnik toga. Uostalom ti se na moj post zakačio a tvoji u 10 postova Husrefov bypass spomenuli i to ignorišeš. I to nije za zayebanciju.let3 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ljudi, Virtual ima Parkinsa, nemojte mu zamjerit'.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Tuzlak na strani manijaka je rjeđa pojava od Halleyeve komete. 

Uletio sam padobranski maloprije i nisam češljao temu i šta je ko pisao, vec samo zadnje stranice i vidim ovo tvoje sranje sa Parkinsonomskoroalen je napisao/la:Brate deset puta mu se piše da onaj status nije nikakvo saopštenje grupe a on i dalje po svom. Nisam mislio vrijeđat nikog, ja sam žustri protivnik toga. Uostalom ti se na moj post zakačio a tvoji u 10 postova Husrefov bypass spomenuli i to ignorišeš. I to nije za zayebanciju.let3 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ljudi, Virtual ima Parkinsa, nemojte mu zamjerit'.

btw. isto važi i za te debile koji pišu to što kažeš o Husrefu

JEsul vam vracene patike, poslali smo ih za seherskoroalen je napisao/la:Tuzlak na strani manijaka je rjeđa pojava od Halleyeve komete.
Zadnja izmjena: Guest007, dana/u 27 nov 2017, 23:04, ukupno mijenjano 4 puta.
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
@let3 ja sam se retardirano izrazio al fakat čovjeku moraš crtat. Il je Crnogorcu bilo mrsko pročitat naše postove u kojim mu crtamo, modeliramo u SolidWorksu i printamo 3D printerom.
Namjerno hajca ba, nemoj se primat. Zna on odlično da nije zvanična.skoroalen je napisao/la:@let3 ja sam se retardirano izrazio al fakat čovjeku moraš crtat. Il je Crnogorcu bilo mrsko pročitat naše postove u kojim mu crtamo, modeliramo u SolidWorksu i printamo 3D printerom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Inace ne komentarisem ovdje, ali ti bas zarazen degenekom nekim. Kad vec pricas o degeneriku iz paba, znas li sta je bilo prije o sole mioVirtu4l je napisao/la:I ovaj transparent kuc kuc banditen postoji zbog jednog degeneka koji su dobili sa braćom iz Drezdena u Guinness pabu, možeš pretpostaviti šta se desiloGuest007 je napisao/la:haha, nakon te frke kad su ostali bez patika, sledece njihovo gostovanje kod nas u Tuzli, a tad je Fukara bilo dosta vise, cijeli kop je u jednom momentu, znaci svi koji su bili u kopu su skinuli svoju patiku i podigli je, steta sto to niko nije snimioVirtu4l je napisao/la:Ovo se furamo na tuzlake, 'vako su im oni patike okačili![]()
![]()

Pa par mjeseci prije odradise zeljovci akciju u kuglani, pa umalo vam vodja nije pojeo crnu kuglu

Pa razna maltretiranja unazad godinama. Jedno od tih je kad su prebili momka iz FGR, hrabrih 20 manijaka ga tuklo. Pa poslije se nisu mogli skupiti. Zovemo jednog kaze ne moze, mora mami hljeb kupiti, drugi folira temperaturu u junu mjesecu... Tajso ucio nase pjesme u parkusi

Mani se fb stranica, Horde nikad nisu bile fb grupa. Uhvati se ti brate zelje i prcanja za derbi, a batine ne spominji, da ne propricam o jednom liku i ccb-a koje smo takodje ugasili

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, GradKamena2, HariTz, HyperOS, samirr, Vanja8 i 23 gosta.