NAC BREDA- PSV dodati 7+ i nek ide životppero8 je napisao/la:Pokušat ću sa Bayern-Šalke 7+ na sitno mogla bi da bude goleada na tom meču.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
NAC BREDA- PSV dodati 7+ i nek ide životppero8 je napisao/la:Pokušat ću sa Bayern-Šalke 7+ na sitno mogla bi da bude goleada na tom meču.
E moj Toronto..MaliOdDirektora je napisao/la:Toronto - Milwaukee H1 (5,5)
Knight ne igra, a i bez njega prava mala bolnica u Milwaukee-u. Toronto odlična ekipa sa širokim napadačkim arsenalom. Ono što me je najviše privuklo je mali hendikep, ne znam zašto, al' granica od 5,5 je preniska. Možda i ja griješim, pa me demantuju iz Milwaukee-a, al' stvarno ne znam ko će odgovoriti na rafalnu paljbu Demara, Kyle-a i ekipe.. Sretno.
jes ti to fkt stavio na 50?diplomatija je napisao/la:Roma preko zuti kartoni i crveni na 50KM, sastavi su dobri znaci ipak i jednim i drugim je cilj prolazak, u prethodnom kolu talijanskog kupa na svakoj utakmii je bilo preko žutih i crveni, osim Parma-juventus, hajmo rato neka počne
adis30 je napisao/la:Atlant - Slovan Bratislava 1 2,05
Hästen - Almtuna 1 2,00
Atlant - Slovan Bratislava kp1
Hästen - Almtuna kp 1
Seppi A. - Haase R. 1
kfc 3,56
kako sam glupadis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Atlant - Slovan Bratislava 1 2,05
Hästen - Almtuna 1 2,00
Atlant - Slovan Bratislava kp1
Hästen - Almtuna kp 1
Seppi A. - Haase R. 1
kfc 3,56![]()
halali paša, novi sam na forumu pa dok se malo ne uhodamEmirSioux89 je napisao/la:Ja mislim da ima pdf "Slike dobitnih tiketa".
Nema, citav dan nije bilo, ja kontam da ce kasnije ubaciti al slaba vajdadiplomatija je napisao/la:Ja se izvinjavam sto stalno nesto zapitkujem, a moze li mi neko reci, imate li u ponudi premiera ista da odigrate na mexicki Kup osim kladjenja na utakmicu, čini mi se da su danas bile sve specijalne igre ili možda griješim, hajd neka mi neko provjeri, hvala unaprijed
nema nista iz specijalnog kladjenjadiplomatija je napisao/la:Ja se izvinjavam sto stalno nesto zapitkujem, a moze li mi neko reci, imate li u ponudi premiera ista da odigrate na mexicki Kup osim kladjenja na utakmicu, čini mi se da su danas bile sve specijalne igre ili možda griješim, hajd neka mi neko provjeri, hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.