PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 27 nov 2017, 23:46

Raonffa je napisao/la:E cuj eksplodirala auto-bomba u Bagdadu, Krste preuzeo krivicu hahahahahahahha
Gluho bilo ni sanjao nije sta ga ceka. Zvoni mu u usima sigurno. Samo treba da mu pitari jos opale koju seftu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 27 nov 2017, 23:46

skoroalen je napisao/la:Čuj kako se o sarajevskim tučama zna na obroncima Durmitora. Daleko je stigao glas o junačkim pohodima rikverc-brigade.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Znaju tvoji sta je u Ginisu bilo, pitaj nekoga ko ce ti iskreno reci.
Životni saputnik! 1921

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 27 nov 2017, 23:47

Predaj se Krste izgubio si boj, pusis nam **** Zeljo sampion

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 27 nov 2017, 23:48

Al sta kazu, Krsti ce pri svakom dodiru yebavati sta stignu. :lol: :lol: :lol:
Prepali se Krste kao nekad Lembdare.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 nov 2017, 23:49

Jedan je Amar Zulic! Amidja nas najjaci![/quote]
Jel znao pjesmu kad je doso? Bar onu od letecih medvjedica? Svi se vi povijate kako vjetar puse. Eto donio vam je smrtni slucaj u udruzenju. Dobri ste bili dok je bio apg i ff. Bar je to na nesto licilo. Ovo danas ne vrijedi pominjat. Dajem vam bar jos godinu laznog prijateljatva. Onda ce doci neki cetvrti ili peti lazni kriminalac da vas vodi :-D. Nadam se da ce bar onu fenomenomenalno znati :-D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 nov 2017, 23:49

MocMahale444 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:E cuj eksplodirala auto-bomba u Bagdadu, Krste preuzeo krivicu hahahahahahahha
Gluho bilo ni sanjao nije sta ga ceka. Zvoni mu u usima sigurno. Samo treba da mu pitari jos opale koju seftu.
Kaže Krle iskupit će se sad u Kupu za one promašene prilike od danas :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 nov 2017, 23:52

Raonffa je napisao/la:
Kaže Krle iskupit će se sad u Kupu za one promašene prilike od danas :lol:
Neka mu je sretno barem fks zasluzuje to, bio si kriv sad se iskupi.
Sacekaj malo a protiv koga ono oni igraju u kupu ? nesto sam zaboravio :hmmmmm:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 nov 2017, 23:56

MocMahale444 je napisao/la: Neka mu je sretno barem fks zasluzuje to, bio si kriv sad se iskupi.
Uvijek neugodno gostovanje u Hrasnici :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 nov 2017, 23:58

Raonffa je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Neka mu je sretno barem fks zasluzuje to, bio si kriv sad se iskupi.
Uvijek neugodno gostovanje u Hrasnici :kafa:
To je plavo bijeli dio , bilo bi im veselo :kafa: ali ipak divovi su to. Znaci protiv Famosa igraju, hajde eto barem to sad znam.

Blues 11
Kontakt:

Post Postao/la Blues 11 » 27 nov 2017, 23:59

Laznjak je napisao/la:Jel znao pjesmu kad je doso? Bar onu od letecih medvjedica? Svi se vi povijate kako vjetar puse. Eto donio vam je smrtni slucaj u udruzenju. Dobri ste bili dok je bio apg i ff. Bar je to na nesto licilo. Ovo danas ne vrijedi pominjat. Dajem vam bar jos godinu laznog prijateljatva. Onda ce doci neki cetvrti ili peti lazni kriminalac da vas vodi :-D. Nadam se da ce bar onu fenomenomenalno znati :-D
Sidje hooltras moze li se objavljivati veliki podvig rastjerivanja 3 momka od vas 1000!?
Vozdra masvi ljoze pionsam!

TMDbr
Kontakt:

Post Postao/la TMDbr » 27 nov 2017, 23:59

Laznjak je napisao/la:Jedan je Amar Zulic! Amidja nas najjaci!
Jel znao pjesmu kad je doso? Bar onu od letecih medvjedica? Svi se vi povijate kako vjetar puse. Eto donio vam je smrtni slucaj u udruzenju. Dobri ste bili dok je bio apg i ff. Bar je to na nesto licilo. Ovo danas ne vrijedi pominjat. Dajem vam bar jos godinu laznog prijateljatva. Onda ce doci neki cetvrti ili peti lazni kriminalac da vas vodi :-D. Nadam se da ce bar onu fenomenomenalno znati :-D[/quote]
Tada je poveo “u sumarku skrivenom” ali kakve to veze ima? Sad dodje u Kino Bosnu i radi sta hoce po dernecima? Zatvarate vrata pred njim i zakljucavate dok braca predaju obiljezja i bivaju maltretirana.

Dok je Zule i nas, Manijaci ce najjaci u drzavi biti to znas! Kad nam bude kurcu cejf odemo i ostavimo dim iza sebe. Zeljo smo mi, nek vamje jasno. Ako ne bude nas na Jugu, nema Manijaka, nema Zelje.

Kljuc, kljac, eto nas !

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 nov 2017, 00:00

I ovaj neslani tuzlak. Paraplegicari se hvale sto je nekog murija slomila. Da Bog sacuva poremecaja. Mi smo trebali zajebavat kad vas ljudi umalo zive ne zapalise? Gasili se i palili ko svjetlo u haustoru, koji vam je ovo povratak fukara po redu, mjenjate strane ko ja kanale na televiziji... Uhvati se ti jogeta i cerajte cehaju. Vas niko i ne smatra iole navijacima. Vi se uhatite Siuxa, ljudi Torcida za vas i de javi tamo u stab da **** od prepjevavanja nasih pjesama :-D

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 28 nov 2017, 00:02

Zeljo92 je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tebi ko da je mozak u ormaru osto. Jel treba da ovo postane moderno ? Da se koljemo ko Beogradjani ? Nemoj bit glup, uopste nije smijesno..
Jest da ste mi odvratni ko klub al to ide na stranu kad su ovakve stvari u pitanju, imam dobrih prijatelja sprejovaca i uopste ne bih zelio da im se nesto lose desi.

Sekunde jedne mi se ne svidja ratno stanje u gradu.

Mi smo poznati po dobroj zaje.banciji i provokaciji, cemu ovo sve, malo li je sto zivimo u srednjem vijeku treba samo jos da glave padaju radi lopte...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 nov 2017, 00:03

TMDbr je napisao/la:
Jel znao pjesmu kad je doso? Bar onu od letecih medvjedica? Svi se vi povijate kako vjetar puse. Eto donio vam je smrtni slucaj u udruzenju. Dobri ste bili dok je bio apg i ff. Bar je to na nesto licilo. Ovo danas ne vrijedi pominjat. Dajem vam bar jos godinu laznog prijateljatva. Onda ce doci neki cetvrti ili peti lazni kriminalac da vas vodi :-D. Nadam se da ce bar onu fenomenomenalno znati :-D
Tada je poveo “u sumarku skrivenom” ali kakve to veze ima? Sad dodje u Kino Bosnu i radi sta hoce po dernecima? Zatvarate vrata pred njim i zakljucavate dok braca predaju obiljezja i bivaju maltretirana.
Obrisi nos idi da se igras. Tarik Mrzic je za njega i slicne tebi izmislio navijacki pokret. Dok imate iole likove kao on imate nade da vas neko smatra ozbiljnim

Dok je Zule i nas, Manijaci ce najjaci u drzavi biti to znas! Kad nam bude kurcu cejf odemo i ostavimo dim iza sebe. Zeljo smo mi, nek vamje jasno. Ako ne bude nas na Jugu, nema Manijaka, nema Zelje.

Kljuc, kljac, eto nas ![/quote]

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 nov 2017, 00:05

na CNN reportaza o proslavi 29 i po godina manjejaka..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 nov 2017, 00:06

Kad već spominjete te hool fazone, nisam u tome mada imam solidan staž na jugu al' samo gledajući navijanje, te hool stvari me nikada nisu interesovale iako je bilo par belaja al' nejse sad, uglavnom sjećam se dobro bio 100. derbi i u korteu prema Koševu gore na Ciglanama, tačno ondje kod onih kafića (Intermezzo, Oskar i ostali) mislim da je neko od pitara htio uletiti u korteo, samo se sjećam jedno 15, 20 momaka sa DBR majicama kako lete tamo prema kafićima, mislim da su skršili sve redom :mrgreen: :mrgreen:

@Muhoni

Najveći su favoriti za prolazak u polufinale, jedino Krupa ima veće šanse zbog boljeg rezultata iz prvog meča :kafa:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 28 nov 2017, 00:06

A jbt pitari imaju 5 poraza :rol: samo kad se sjetim da su imali vise odigranih tekmi nego bodova :urnebes:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 nov 2017, 00:07

uNbx je napisao/la:@evo i @bodi
Ja sreća sedam dana fasov'o samo. Prošli put sam gulio i ja oko mjesec dana. :oops:
Citaj ljuti , samo 2 dana nosi rekoH nije beg cicija. Vazno je da si izgubio i sad sam 9-1. Najjaci sam :urnebes:
Vidi se da razumiješ moju patnju. Nije lahko ovo nosit muhoni... :cry:
Kako ovi tvoji ničim izazvani mogu nosit grb Željezničara, nije mi jasno ocam. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 nov 2017, 00:08

Laznjak je napisao/la:
TMDbr je napisao/la:
Obrisi nos idi da se igras. Tarik Mrzic je za njega i slicne tebi izmislio navijacki pokret. Dok imate iole likove kao on imate nade da vas neko smatra ozbiljnim

Kljuc, kljac, eto nas !
[/quote]
Lik pise sa mog acc :D mora da je neki admin :D
Druze obrisi nos i idi da se igras. Tarik Mrzic je izmislio navijacki pokret za njega i takve kao sto si ti. Dok god imate ljudi koji su iole kao sto je Mrzic ima nade za vas

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

TMDbr
Kontakt:

Post Postao/la TMDbr » 28 nov 2017, 00:09

Raonffa je napisao/la:Kad već spominjete te hool fazone, nisam u tome mada imam solidan staž na jugu al' samo gledajući navijanje, te hool stvari me nikada nisu interesovale iako je bilo par belaja al' nejse sad, uglavnom sjećam se dobro bio 100. derbi i u korteu prema Koševu gore na Ciglanama, tačno ondje kod onih kafića (Intermezzo, Oskar i ostali) mislim da je neko od pitara htio uletiti u korteo, samo se sjećam jedno 15, 20 momaka sa DBR majicama kako lete tamo prema kafićima, mislim da su skršili sve redom :mrgreen: :mrgreen:

@Muhoni

Najveći su favoriti za prolazak u polufinale, jedino Krupa ima veće šanse zbog boljeg rezultata iz prvog meča :kafa:
Uvijek najjaci bili i ostali. Jos sad kad je adjo tu, lesinari se cekaju!

EDIT: @Laznjak, cim si tako upucen jedan si od onih sto su dobili u Ginisu ili u Bosni. Ih, u Ginisu nisi mogao bio si zakljucan, za Bosnu ne garantujem.

Kakav Mrzic ba? Zeljo smo MI, kad nam dosadi otici cemo. Haj zdra’o sad!
Zadnja izmjena: TMDbr, dana/u 28 nov 2017, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Proximic, ristagrad, svemalim1 i 31 gost.