HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
bila je priča na ovoj temi da dobivaju nešto, koliko, ne znam...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
samozeljo1987
- Kontakt:
200 Hlijada eura.
Naime, Zrinjski će dobiti 0,5 % od transfera Luke Modrića u Real Madrid, a taj se transfer treba završiti svaki dan.
Naime, Zrinjski će dobiti 0,5 % od transfera Luke Modrića u Real Madrid, a taj se transfer treba završiti svaki dan.
Evo taman sa tekme.Pobjeda kao kuća.Još sam vruć i ne bih baš bio objektivan kad bih sada pisao neke velike komentare ali u dvije sam stvari siguran.Arežina će biti extra igrač ako nastavi sa radom i ako ima klikera u glavi (ne znam ga osobno pa ne mogu prosuđivati karakter ).Druga stvar ovaj sudac večeras u Mostaru je imao ZADATAK da Zrinjski ne pobjedi
.Mislim da je Pilav ali nisam 100 % siguran.Ovakvo suđenje još nisam doživio i ovakvo natezanje
.Koliko sam upratio mislim da je 8 žutih dao igračima Zrinjskog a Borcu dva.Ali njegov kriterij, e to je posebna priča.Čitav stadion vidi faul na 20 metara za Zrinjski a on daje žuti našem napadaču.OK ,možda je stvarno isfolirao prekršajn ali par minuta kasnije igrač Borca se uz urlik baca u 16-ercu i traži penal,čitav stadion vidi simuliranje a sudac samo odmahuje rukom ali ovaj put nema kartona igraču Borca.Ili je penal ili je žuti,treće nema.Onda je pogrešnom igraču dao žuti.Nakon gola Zrinjskog tri baklje upale u teren ,prekid 2 minute a on upozorava da će prekinuti tekmu.Zbog tri baklje?Pa 90 posto bi tekmi bilo prekinuto.O 8 minuta nadoknade da ne govorim.I još moram na kraju j.e.b.a.t sve po spisku pojedincima ultrasima sa stajanja koji su bacili te tri baklje.E da mi ih se dočepati malo nasamo.Ali ipak na kraju tri boda su ko bijeli brijeg.O pojedinim igračima dok se sve malo slegne.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Igru brisi, bodove pisi !
A onom celavom mamlazu se od srca nayebem majke, 8 ili 9 zutih za nas, njima 2 ili 3.
Valjda ce prikazat na pregledu ono davljenje Scepanovica od strane nekog levata iz Borca i on mu jedva daje zuti
Glavno da su tu 3 boda, idemo dalje !
A onom celavom mamlazu se od srca nayebem majke, 8 ili 9 zutih za nas, njima 2 ili 3.
Valjda ce prikazat na pregledu ono davljenje Scepanovica od strane nekog levata iz Borca i on mu jedva daje zuti
Glavno da su tu 3 boda, idemo dalje !
e sad znas kako je nama bilo protiv maribora na hadison parku...acovic1 je napisao/la:Evo taman sa tekme.Pobjeda kao kuća.Još sam vruć i ne bih baš bio objektivan kad bih sada pisao neke velike komentare ali u dvije sam stvari siguran.Arežina će biti extra igrač ako nastavi sa radom i ako ima klikera u glavi (ne znam ga osobno pa ne mogu prosuđivati karakter ).Druga stvar ovaj sudac večeras u Mostaru je imao ZADATAK da Zrinjski ne pobjedi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Mislim da je Pilav ali nisam 100 % siguran.Ovakvo suđenje još nisam doživio i ovakvo natezanje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Koliko sam upratio mislim da je 8 žutih dao igračima Zrinjskog a Borcu dva.Ali njegov kriterij, e to je posebna priča.Čitav stadion vidi faul na 20 metara za Zrinjski a on daje žuti našem napadaču.OK ,možda je stvarno isfolirao prekršajn ali par minuta kasnije igrač Borca se uz urlik baca u 16-ercu i traži penal,čitav stadion vidi simuliranje a sudac samo odmahuje rukom ali ovaj put nema kartona igraču Borca.Ili je penal ili je žuti,treće nema.Onda je pogrešnom igraču dao žuti.Nakon gola Zrinjskog tri baklje upale u teren ,prekid 2 minute a on upozorava da će prekinuti tekmu.Zbog tri baklje?Pa 90 posto bi tekmi bilo prekinuto.O 8 minuta nadoknade da ne govorim.I još moram na kraju j.e.b.a.t sve po spisku pojedincima ultrasima sa stajanja koji su bacili te tri baklje.E da mi ih se dočepati malo nasamo.Ali ipak na kraju tri boda su ko bijeli brijeg.O pojedinim igračima dok se sve malo slegne.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
tm84 je napisao/la:e sad znas kako je nama bilo protiv maribora na hadison parku...acovic1 je napisao/la:Evo taman sa tekme.Pobjeda kao kuća.Još sam vruć i ne bih baš bio objektivan kad bih sada pisao neke velike komentare ali u dvije sam stvari siguran.Arežina će biti extra igrač ako nastavi sa radom i ako ima klikera u glavi (ne znam ga osobno pa ne mogu prosuđivati karakter ).Druga stvar ovaj sudac večeras u Mostaru je imao ZADATAK da Zrinjski ne pobjedi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tada sam prvi put pozelio da sudiji neko noge polomi "slucajno"
Ma ja sam vjerovao svašta ali ovo večeras....Da se razumijemo ja više volim da izgubimo tekmu nego da mi sudac nategne neki neki jadni penal ili da svira svako malo nepostojeće faule i slične gluposti.Ovaj sudac je večeras sudio po nečijem diktatu , ne znam čijem i u čijem interesu ali protiv Zrinje sigurno.
starmo 94 odlično si to rekao igru briši podove piši, nema se šta drugo reći- Sudac nas vraća u neka stara vremena kada je sve bilo providno njihovo suđenje koji je očigledno išlo na štetu kluba. Na tome se mora poraditi jer mi očito nemamo nikakvog utjecaja na sudačku organizaciju i Sarajevu.Malo su me naljutili navijači bacanjem baklji u teren,posebno onda kada je Zrinjski imao izglednu akciju...to stvarno nema smisla.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Nemoj bola provocirati ljude , nego ako im vec dolazis na temu cestitaj pobjedu ili lagano razguli.szlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()
Bio sam na utakmici Zrinjski - Borac i sjedio sam na gornjoj tribini,i veceras vidio nesto sto dosada nisam nikada vidio po ovim nasim stadionima(a bio sam mislim na svakom).
Uprava Zrinjskog je svim navijacima Borca na poluvremenu donjela nekoliko paketa hladne vode u pakovanjima od 1,5 l,sto su ovi velikodusno prihvatili i vidno se iznenadili na postupku domacina.
Zrinjskom cestitke na pobjedi a potez sa vodom kojom su okrijepili Lesinari zasluzuje RESPECT !!
pozzzz
Nije mi jasno sto smo se onako rano zatvorili, da je Borac malo bolja ekipa kaznili bi nas zbog toga.
Ne ide mi u glavu. idemo 3 na 2 i umjesto da pokusamo rijesiti utakmicu, mi stajemo i vracamo loptu do golmana..
Valjda ce Peric malo popricati sa njima o tome
Slijedi Zvijezda, ovo je za njih najvaznija utakmica do sada i sigurno ce napasti od prve minute, ja cu biti jako zadovoljan uzmemo li bod..
Ne ide mi u glavu. idemo 3 na 2 i umjesto da pokusamo rijesiti utakmicu, mi stajemo i vracamo loptu do golmana..
Valjda ce Peric malo popricati sa njima o tome
Slijedi Zvijezda, ovo je za njih najvaznija utakmica do sada i sigurno ce napasti od prve minute, ja cu biti jako zadovoljan uzmemo li bod..
Ne da su me malo naljutili nego sam eksplodiraotomgreen je napisao/la:starmo 94 odlično si to rekao igru briši podove piši, nema se šta drugo reći- Sudac nas vraća u neka stara vremena kada je sve bilo providno njihovo suđenje koji je očigledno išlo na štetu kluba. Na tome se mora poraditi jer mi očito nemamo nikakvog utjecaja na sudačku organizaciju i Sarajevu.Malo su me naljutili navijači bacanjem baklji u teren,posebno onda kada je Zrinjski imao izglednu akciju...to stvarno nema smisla.
Što se tiče igre nisam ni ja prezadovoljan ali treba reći da je igrala jedna od najmlađih ekipa u prvenstvu(Zrinja) protiv ubjedljivo najstarije i najiskusnije ekipe (Borac).Odlika velikih ekipa je da pobjeđuju i kada ne igraju lijep i lepršav nogomet.Nemojte Borca podcjenjivati , vidjet ćete kasnije da će oni biti u borbi za prve 3-4 pozicije na ljestvici.Oni protiv Želje nisu nadigrani i nisu trebali izgubiti jer nisu ni primili gol a to što je priznat gol koji to nije to je druga priča.Ponavljam imamo ogroman potencijal u Arežini , Milićeviću,Peharu,Radeljiću,Markiću itd ali pitanje je hoće li ti momci biti tretirani i usmjereni kako treba.Kad i ako prorade Žuržinov i Marijanović to bi bila ekipa za svaki repekt.Malo još štekamo pozadi Pero se malo izgubi kad ode naprijed iza ostane rupa ali evo večeras se isplatilo.Ali uvjeren sam da Perić radi dobar posao i da će igra biti sve bolja.Ako poslije 10 kola budemo među prve tri ekipe to će onda biti nešto veliko ,usuđujem se reći da je to onda možda i borba za titulu.
Neće reći ništa mediji.Neće reći da je večeras u Mostaru sudac iz Sarajeva tendeciozno sudioszlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()
acovic1 je napisao/la:Neće reći ništa mediji.Neće reći da je večeras u Mostaru sudac iz Sarajeva tendeciozno sudioszlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()
![]()
![]()
,neće reći mediji iz istog tog Sarajeva da je naočigled 5000 ljudi sve radio samo da Zrinja ne pobjedi i da što više podjeli kartona tako da protiv Zvijezde odrade posao do kraja pa da onda pod bijelim brijegom Željo igra protiv rezervne ekipe Zrinjskog.Baš me interesuje koju će sudac dobiti ocjenu.Možda 8 ,zbog 8 kartona Zrinjskog ili 8 zbog 8 minuta nadoknade drugog poluvremena.Šta su mediji iz Sarajeva rekli o Željinom golu (koji to nije) protiv Borca.Rekli su "prosudite sami".E sad ti "sam prosudi" šta kažu "mediji" i razguli sa teme ako nemaš šta pametno za pitati ili reći!Sad sam tek uvjeren da je Zrinja na dobrom putu kad nas se ovako boje
![]()
![]()
![]()
:
Bravo za post majstore !!
Sto kazu sukno si mu ga !!
Sretno dalje u prvenstvu
igra i nije bila neka,puno se popravilo kada su usli zurzinov i muminovic,odmah smo bili zivlji i opasniji,sreca pobijedlili smo,i dali gol iz jedne lijepe akcije,kasnije smo se bezpotrebno zatvorili,mislim da peric ne treba igrati sa jednim napadacem,a cini mi se da je ovaj i.anicic veliki promasaj,volio bi da me demantira,al eto
idemo dalje slijedi gostovanje u gradaccu!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Sta je s Radeljicem ? Jel teza ozljeda u pitanju ?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ovo je ja mislim jedna od novih odredbi, svakome moras osigurati pristup vodi i WC-u.carina je napisao/la:Nemoj bola provocirati ljude , nego ako im vec dolazis na temu cestitaj pobjedu ili lagano razguli.szlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()
Bio sam na utakmici Zrinjski - Borac i sjedio sam na gornjoj tribini,i veceras vidio nesto sto dosada nisam nikada vidio po ovim nasim stadionima(a bio sam mislim na svakom).
Uprava Zrinjskog je svim navijacima Borca na poluvremenu donjela nekoliko paketa hladne vode u pakovanjima od 1,5 l,sto su ovi velikodusno prihvatili i vidno se iznenadili na postupku domacina.
Zrinjskom cestitke na pobjedi a potez sa vodom kojom su okrijepili Lesinari zasluzuje RESPECT !!
pozzzz
Ista stvar je i nama bila na Kamberovica Polje u Zenici.
...Život za Široki...
Slažem se, igra slaba, ali pišu se tri boda... 3 pobjede zaredom, odličnoRosas7 je napisao/la:igra i nije bila neka,puno se popravilo kada su usli zurzinov i muminovic,odmah smo bili zivlji i opasniji,sreca pobijedlili smo,i dali gol iz jedne lijepe akcije,kasnije smo se bezpotrebno zatvorili,mislim da peric ne treba igrati sa jednim napadacem,a cini mi se da je ovaj i.anicic veliki promasaj,volio bi da me demantira,al eto
-
lenta crvena
- Kontakt:
Ovo nema veze ni sa kakvim odredbama saveza, akcija sa flaširanom vodom je smišljena i odrađena od strane udruge prijatelja kluba na sami dan utakmice. Klub je odobrio akciju i to je to.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ovo je ja mislim jedna od novih odredbi, svakome moras osigurati pristup vodi i WC-u.carina je napisao/la:Nemoj bola provocirati ljude , nego ako im vec dolazis na temu cestitaj pobjedu ili lagano razguli.szlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()
pozzzz
Ista stvar je i nama bila na Kamberovica Polje u Zenici.
Poželjno bi bilo da ovo postane obaveza svih domaćina, do tada će Zrinjski ovo činiti bez obzira na ostale.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rekoh ''ja mislim'', jer to nije slucaj samo sa Bijelim Brijegom s obzirom da to isto rade i drugi i logicno je. Zasto bi se ikome dozvolilo u danasnje vrijeme odigravati utakmice premijer lige bez da navijaci imaju pristup vec navedenim osnovnim uvjetima poput vode i WC-a.
...Život za Široki...
- benfica1923
- Kontakt:
Jel došao na posudbu Velić iz Kamešnice u Zrinju?
U 2.ligi u prva 2 kola zabio 6 golova......
U 2.ligi u prva 2 kola zabio 6 golova......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.