Chelsea FC

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

IQ200
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la IQ200 » 25 jan 2026, 16:09

aqarius je napisao/la:
25 jan 2026, 15:34
Ma ništa ovo,ovo je za povratiti...mislim da sada Maresca gleda,pije pivkaru i govori sam sebi..jesam vam rekao da imam idiote u ekipi.Hebote kontam Santos,Caisedo ispred Enzo..sredina će da ubije a mi ko vrtić..bravo Estevao ..ovo je individualni kvalitet a nikako ogledalo dobre igre
Pa ko god je pogledao jednom Strasbourg zna da necemo igrati Tiki taku. Covjek uopste ne igra lijep nogomet, brani se skoro uvijek sa svim igracima, presing neki labavi. Znam da ljudi vole Marescu zato sto je osvojio to sto je osvojio i nije bio los i toliko mogu reci o njemu. Rotirao je uzasno igrace. Tjerali ste ga od onog decembra, ne bi docekao pola sezone da se pitate, sad vam smeta Rosenior zato sto se ne igra Taka?

Dok god se osvajaju bodovi ne interesuje me kakva je igra. Maresca je imao uzasan niz gdje nije dobio 4 PL tekme na kraju. Prestanite spominjati Marescu. Od Petrovica ste bili napravili Cecha, a eno ga u Bournmoutu nesiguran medju stativama, svako malo neka greska, Maresca vam je Gvardiola. Smijesno

Sad vam smeta i individualni kvalitet, koga boli briga. Arsenal pobjedjuje na najogavniji nacin Stoke City doslovno. Napokon vidimo da imamo masinu i sad komentarisemo sve na individualni kvalitet.
Zadnja izmjena: IQ200, dana/u 25 jan 2026, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 jan 2026, 16:11

Nije istina da ruzno igra I Danas mi napadamo ja ne znam sta gledate.
Lik samo nije ozenjen za neku filozofiju.
Ima neke osnovne svoje ideje ostalo je sve fleksibilno.
Za sada top s obzirom sa nam je svima nepoznanica lik.
Samo nek on uzima.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 25 jan 2026, 16:23

De ne zezajte ljudi nam drže posjed,napadaju,stvaraju šanse,da ona uđe poslije Badijeve greške pitaj boga šta bi bilo..uzimamo neke kilave bodove pa ide to.I ja sam za to da igramo negledljivo ali da uzmemo bodove.Ja lično se nadam da ćemo i igru u polju popraviti pa da onda rezultat takve igre dođu bodovi..nadym se da će i taj segment vremenom biti sve bolji....i ne branim Marescu..onaj ko je trenutno tu ima punu podršku
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 25 jan 2026, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 jan 2026, 16:25

aqarius je napisao/la:
25 jan 2026, 16:23
De ne zezajte ljudi nam drže posjed,napadaju,stvaraju šanse,da ona uđe poslije Badijeve greške pitaj boga šta bi bilo..uzimamo neke kilave bodove pa ide to.I ja sam za to da igramo negledljivo ali da uzmemo bodove.Ja lično se nadam da ćemo i igru u polju popraviti pa da onda rezultat takve igre dođu bodovi..nadym se da će i taj segment vremenom biti sve bolji....
Pa Druze pod Marescom je Jos gore bilo :rol:
Mogli smo komotno ovdje Jos dva dati.
Ne znam sta ocekujete neku dominaciju I kontrolu sa ovakvom odbranom…

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 jan 2026, 16:27

Lagane 3 bobe,ovdje bi lazni Gvardiola ozivio Palas :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 25 jan 2026, 16:51

aqarius je napisao/la:
25 jan 2026, 16:23
De ne zezajte ljudi nam drže posjed,napadaju,stvaraju šanse,da ona uđe poslije Badijeve greške pitaj boga šta bi bilo..uzimamo neke kilave bodove pa ide to.I ja sam za to da igramo negledljivo ali da uzmemo bodove.Ja lično se nadam da ćemo i igru u polju popraviti pa da onda rezultat takve igre dođu bodovi..nadym se da će i taj segment vremenom biti sve bolji....i ne branim Marescu..onaj ko je trenutno tu ima punu podršku
Sta pises covjece, koga boli briga za posjed, da je uslo ono Enzovo u prvom, da je uslo ono Estevaovo, da je da je... das tri gola i pricas o kilavim bodovima. Igra je danas u najmanju ruku bila dobra, bolje cekati gresku protivnika kroz pas nego gledati Tosina, Chalobu, Badija i ostale kako se dodaju ispred naseg gola. Dakle bolje cekati njihovu gresku nego docekati nasu. Jake ti podrske ufff

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 25 jan 2026, 16:54

Ma mi smo toliko losi, losi da oci bole. Vodis 3-0, protivnik igra sa igracem manje a mi se povukli kao da mi imamo crveni i igramo realom na bernabeu. Bayern bi tu dao jos 2-3 gola, samo napad, gladni za svaki gol, a mi nista, jos primamo golove. Tu se meni sve pokaziva, kakav mentalitet vlada u ekipi i kod trenera

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 jan 2026, 16:56

Kakve vi gluposti pisete Cuj Bayern :rol:
Gdje smo mi igracki Gdje Bayern…

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 25 jan 2026, 17:12

wadethegreat je napisao/la:
25 jan 2026, 16:56
Pricam ti o mentalitetu, ne o kvalitetu, sto se povlacis sa igracem vise a vodis 3-0, idi na cetvrti, napadaj, tako to rade veliki timovi.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 25 jan 2026, 17:18

ElAn10 je napisao/la:
25 jan 2026, 16:54
Ma mi smo toliko losi, losi da oci bole. Vodis 3-0, protivnik igra sa igracem manje a mi se povukli kao da mi imamo crveni i igramo realom na bernabeu. Bayern bi tu dao jos 2-3 gola, samo napad, gladni za svaki gol, a mi nista, jos primamo golove. Tu se meni sve pokaziva, kakav mentalitet vlada u ekipi i kod trenera
Zamisli nas u Bundesligi, osvojis u januaru titulu, onda imas LS samo da igras, smijesna liga, promasio si temu. Mozda ne igramo sa Realom ali igramo sa Napolijem u srijedu i od te tekme doslovno ne zavisi samo dal cemo ici u 8 vec i da ne idemo u osmini finala na Arsenal i Bayern, nemamo potrebe napadati jer znamo da ne mogu stici 3 gola. I dodje mi frajer pametovat ne napadamo branimo se protiv Palasa sa igraca manje.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 25 jan 2026, 17:23

IQ200 je napisao/la:
25 jan 2026, 17:18
ElAn10 je napisao/la:
Zamisli nas u Bundesligi, osvojis u januaru titulu, onda imas LS samo da igras, smijesna liga, promasio si temu. Mozda ne igramo sa Realom ali igramo sa Napolijem u srijedu i od te tekme doslovno ne zavisi samo dal cemo ici u 8 vec i da ne idemo u osmini finala na Arsenal i Bayern, nemamo potrebe napadati jer znamo da ne mogu stici 3 gola. I dodje mi frajer pametovat ne napadamo branimo se protiv Palasa sa igraca manje.
Vi ste od Bayerna dobili po usima na 30% snage. Ne moze Chelsea u istu recenicu sa Bayernom, uz duzno postovanje.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 25 jan 2026, 17:25

Drugo poluvrijeme je dobro bilo do njihovog crvenog kartona, onda se desio pad ali kako god na kraju su najbitnija tri boda.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 jan 2026, 17:26

ElAn10 je napisao/la:
25 jan 2026, 17:12
wadethegreat je napisao/la:
25 jan 2026, 16:56
Pricam ti o mentalitetu, ne o kvalitetu, sto se povlacis sa igracem vise a vodis 3-0, idi na cetvrti, napadaj, tako to rade veliki timovi.
Druze Kakav mentalitet Buddy na pocetku tekme prodao loptu.
Chalobah I Buddy ti stoperi.
Nemas krila Kako Treba osim malog.
Palmera nema.
Kako je islo sa Marescom ovo je super.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 25 jan 2026, 17:27

Sensei je napisao/la:
25 jan 2026, 17:23
IQ200 je napisao/la:
ElAn10 je napisao/la:
Vi ste od Bayerna dobili po usima na 30% snage. Ne moze Chelsea u istu recenicu sa Bayernom, uz duzno postovanje.
Ko Bayern svrstava u istu recenicu s nama, druze zamijeni nas i Bayern, oni u nasu ligu mi u njihovu, ko prica o duelu koji je odigran na Alianz areni u prvom kolu LS, koga boli briga za tu tekmu. Nas ne interesuje Bayern kao sto tebe interesuje Celsi :roll:

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 25 jan 2026, 17:46

IQ200 je napisao/la:
25 jan 2026, 17:27
Sensei je napisao/la:
25 jan 2026, 17:23
IQ200 je napisao/la:

Ko Bayern svrstava u istu recenicu s nama, druze zamijeni nas i Bayern, oni u nasu ligu mi u njihovu, ko prica o duelu koji je odigran na Alianz areni u prvom kolu LS, koga boli briga za tu tekmu. Nas ne interesuje Bayern kao sto tebe interesuje Celsi :roll:
Pa svrstavas ti, to sto je Bayern ovako dominantan u BL ne znaci da bi i Chelsea bio.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 25 jan 2026, 17:48

Halo ljudi nisam reko da smo mi bayern, pricam vam da je meni smijesno da vodimo 3-0 protivnik ima crveni a mi se branimo i jos primamo gol, ne radi se o ovoj utakmici jesmo li dobili 3-0 ili 3-1 nego se radi o mentalitetu opcenito, mora se graditi neki pobjednicki mentalitet, neka snaga, hrabrost itd. To se radi da bi se dobilo neko samopouzdnaje, koje nam dosta fali, ali isto tako da se zaradi neki respekt od protivnika u ligi, da sw drugacije gleda na chelsea, ovo je od 70min smijesna slika bila ali tu smo gdje smo sa razlogom.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 25 jan 2026, 19:57

Ma kakav mentalitet, kao da napadamo titulu haha hvala Allahu tri boda su tu idemo dalje, gdje ste bili protiv Brentforda kad smo iz dva suta u okvir dali dva gola. Ne serite. Napoli pa ko onda neki Vulvsi il nesto tako idemo dalje.

Ovaj o Bavarcima pise haha koga boli za njih razguli mali. Imamo novog stopera

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 25 jan 2026, 21:57

IQ200 je napisao/la:
25 jan 2026, 19:57
Ma kakav mentalitet, kao da napadamo titulu haha hvala Allahu tri boda su tu idemo dalje, gdje ste bili protiv Brentforda kad smo iz dva suta u okvir dali dva gola. Ne serite. Napoli pa ko onda neki Vulvsi il nesto tako idemo dalje.

Ovaj o Bavarcima pise haha koga boli za njih razguli mali. Imamo novog stopera
Druže..de malo..može se to puno ljepše,mekše ,lakše reći..to seri,ne seri.razguli i tako to.vidiš li kako se tebi ostali obraćaju sa poštovanjem,na forumu ljudi imaju pravo reći svoje mišljenje..ti se naravno slažeš ili ne slažeš,prokomentarišeš ili jednostavno preskočiš.Ovo je trenutno veoma ružno za oko..igra je rastrzana,nikakva ali eto bodovi su tu..pa se to pokrije.Ja lično vjerujem da će to vremenom ići na bolje,na tečnije,tačnije ,brže...Nama je svima cilj dase borimo za najviše domete i vjeruj bolji tim bi nas rasuo ko rižu...Ovo nije žal za Marescom,otišao i ćao ali se valjda može reći ako ti ntšto nije u redu pa makar i ne bilo tačno i ostali se ne slagali sa vama.Živ ti meni bio..i idemo plavci...

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 jan 2026, 22:10

Ma ne mozemo mi igru odmah ocekivati lik je tek dosao a ekipa je bila u teskoj banani kad je stigao.
Ne moze se sa ovim rosterom bolje ljudi shvatite ovdje fali igraca u odbrani fali stopera ne moze ti Buddy stvoriti 3 sanse protivniku po utakmici i da si ti neka ozbiljna ekipa.
Bit ce tu dosta tekmi na ho ruk na end to end fudbal bez kontrole dok se neke stvari ne poprave.
A i trener je zelen sam po sebi zajedno sa ekipom.
Meni je najvise drago da forsira malog to mi je ogroman plus.
Treba i Sancheza pohvaliti ima uvijek svoje momente svakih par tekmi ali nas i vadi dosta puta.
I samo da kazem ako je istina da hoce Kantea na posudbu ja se iskreno nadam da ce to odraditi.
Zelim samo da vidim Kantea i Caiceda na terenu :mrgreen:
The vibesssss.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 25 jan 2026, 22:41

Anselmino na kraju opcija na poziciji stopera. Solidan igrac, fin potencijal, ali isto problemi za ozljedama. Bitna pobjeda danas, treba istaci odbranu Sancheza sa pocetka utakmice, jer tu da smo gol primili, utakmica bi vrlo moguce krenula u skroz drugom smjeru. Ovako 3 bitna boda su tu, Estevao je magija

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.