Pa ko god je pogledao jednom Strasbourg zna da necemo igrati Tiki taku. Covjek uopste ne igra lijep nogomet, brani se skoro uvijek sa svim igracima, presing neki labavi. Znam da ljudi vole Marescu zato sto je osvojio to sto je osvojio i nije bio los i toliko mogu reci o njemu. Rotirao je uzasno igrace. Tjerali ste ga od onog decembra, ne bi docekao pola sezone da se pitate, sad vam smeta Rosenior zato sto se ne igra Taka?aqarius je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:34Ma ništa ovo,ovo je za povratiti...mislim da sada Maresca gleda,pije pivkaru i govori sam sebi..jesam vam rekao da imam idiote u ekipi.Hebote kontam Santos,Caisedo ispred Enzo..sredina će da ubije a mi ko vrtić..bravo Estevao ..ovo je individualni kvalitet a nikako ogledalo dobre igre
Dok god se osvajaju bodovi ne interesuje me kakva je igra. Maresca je imao uzasan niz gdje nije dobio 4 PL tekme na kraju. Prestanite spominjati Marescu. Od Petrovica ste bili napravili Cecha, a eno ga u Bournmoutu nesiguran medju stativama, svako malo neka greska, Maresca vam je Gvardiola. Smijesno
Sad vam smeta i individualni kvalitet, koga boli briga. Arsenal pobjedjuje na najogavniji nacin Stoke City doslovno. Napokon vidimo da imamo masinu i sad komentarisemo sve na individualni kvalitet.