FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Nema trenera,od svih juniora i kadeta ne mozes napraviti jednu ekipu.Nema djece bivsi strucnjaci sve rastjerali.
Samo Sioux 1989
Slagali se samnom ili ne, OP je odlicno funkcionisao dok je koordinator OP bio Damir Ahmetovic.To ce vam potvrditi i treneri koji su radili s njim u OP.Ali,"strucnjacima"je to smetalo, kao i svaki uspjeh, pa su pošli predlagati, Janka, Marka, Hasu i Husu, samo da bi zadovoljili svoj ego.U njegovo vrijeme je sve bilo redovno, prije svega plate, a i ostale stvari su stimale.
Dobro je bilo dok se treneri nisu poyebali izmedju sebe zbog pritisaka uticajnih roditelja.Ja sam samo iznio trenutno stanje da nebi bilo kasno.
Samo Sioux 1989
- kupus army
- Kontakt:
Gledao sam vas protiv Podrinja,jest da je rano donositi neke zakljucke,al Bgm sa ovim kadrom sto imate,mrka vam je kapa za opstanak.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ne yebi sojke kupus,dosta nam je nase muke.Znamo mi da smo tanki.

Samo Sioux 1989
- kupus army
- Kontakt:
Ma znam sve,steta bi bilo da Lukavac ispadne,uvijek ste vi bili fudbalska sredina.Anamneko je napisao/la:Ne yebi sojke kupus,dosta nam je nase muke.Znamo mi da smo tanki.![]()
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Pema malo ovde malo onde.Valjda cvaja u pitanju.Samo potvrda da sam bio u pravu sto se nasih tice.Svi bi se yebali za cvaju mjesecno.Ovo nasih je uslovno.G..na obicna.
Samo Sioux 1989
http://www.zona047.ba/2017/02/01/radnic ... -utakmici/
Strijelac za Radnički bio je igrač koji je na probnom radu, Bibovski.
Strijelac za Radnički bio je igrač koji je na probnom radu, Bibovski.
Koliko para toliko i muzike,jbg. Godinama zivimo na improvizaciji pa prezivicemo i ovo proljece.
U BiH prelazni rok još uvijek traje, a i da ne traje slobodni igrači mogu uvijek potpisati za novi klub, a u ovoj ligi samo slobodni i imaju niko nije ugovorom vezan za nekog pa da traži odštetu od nedo Bog nekoliko hiljada (osim ako igrač dolazi u 3. klub u jednoj sezoni).. Ovi momci iz Srbije su fini pa valjda se nađe nešto za njih, ali vidjet ćemo, kao što @studeni kaže, koliko para toliko i muzike..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Samo Sioux 1989
-
- Kontakt:
Ma nisu to nikakvi problemi sve je to normalno danas i u ostalim klubovima
Za dobrobit kluba nadam se ispadanju iz ove lige i da se konacno okrenemo razvijanju kluba na dugorocan i zdrav nacin a ne na silu , bez racuna i ikakvih pravila. Radnicki ove sezone ispada 100 % ali to je cak i bolja opcija po klub jer svako ostajanje u ovoj ligi nas dovodi u jos vecu dubiozu. Mislim da nacelnik isto razmislja,kako sam cuo , da sve treba krenuti iz pocetka jer nista necemo biti u mogucnosti napraviti ako ostanemo u ovoj PRESKUPOJ ligi.
-
- Kontakt:
Drug nacelnika zaboli za Radnickim.pitaj nekoga ko je sa njim u kontaktu koliko ga zanima.dosao slikao se par puta da nam zamaze oci a jeli zvao koga od privatnika da pomogne Radnickom pitaj ga pa ces dobiti odgovor
E yebi ga ja sam cuo da je nacelnik odobrio neke pare da se makar zacepe neke rupe i dugovanja.Sad dali je to doslo na racun ko zna.Samo sam cuo da su igraci trazili svoje sto im se duguje sto podrzavam ali sa druge strane to stvara nervozu na pripremama.Valjda sve izadje na dobro.
Samo Sioux 1989
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.