hajde ma završićeš i školu pa će ti onda biti dosadno.sikirica je napisao/la:Joooj odo ja spavat.Valja rano ujutro u skolu.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U sto bi se mjenjao stobom. Meni ispit sutra najvazniji PROGRAMIRANJEEEEEE 2!!sikirica je napisao/la:Joooj odo ja spavat.Valja rano ujutro u skolu.![]()
- King Kenny
- Kontakt:
nije valjda elektrotehnikadrH je napisao/la:U sto bi se mjenjao stobom. Meni ispit sutra najvazniji PROGRAMIRANJEEEEEE 2!!sikirica je napisao/la:Joooj odo ja spavat.Valja rano ujutro u skolu.![]()
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- The_Target
- Kontakt:
Fakultet Informacionih Tehnologija Mostar! To ti je tu negdje sa ETF-om!!! Svi profesori su nam isti!King Kenny je napisao/la:nije valjda elektrotehnikadrH je napisao/la:U sto bi se mjenjao stobom. Meni ispit sutra najvazniji PROGRAMIRANJEEEEEE 2!!sikirica je napisao/la:Joooj odo ja spavat.Valja rano ujutro u skolu.![]()
- adnan_nanda
- Kontakt:
meni sutra dva ispita, najvaznijadrH je napisao/la:U sto bi se mjenjao stobom. Meni ispit sutra najvazniji PROGRAMIRANJEEEEEE 2!!sikirica je napisao/la:Joooj odo ja spavat.Valja rano ujutro u skolu.![]()
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- legenda reala
- Kontakt:
Ma najbolje im je dok idu u školu ni o čemu ne misle ,raja boli te briga za sve.King Kenny je napisao/la:nije valjda elektrotehnikadrH je napisao/la:U sto bi se mjenjao stobom. Meni ispit sutra najvazniji PROGRAMIRANJEEEEEE 2!!sikirica je napisao/la:Joooj odo ja spavat.Valja rano ujutro u skolu.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesam ja ulazim u klub kad me pjevač pita oš da ti otpjevam Zenica BluesamEl_rooB je napisao/la:jel nacelavo druzeHairlija je napisao/la:Joj ljudi danas sam se sis'o
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- King Kenny
- Kontakt:
@drH
Ahaaaa,,,drug mi studiraa elektrotehniku u tz....programiranje ga zeza....valja mu prenijett...pa zato pitammm
Ahaaaa,,,drug mi studiraa elektrotehniku u tz....programiranje ga zeza....valja mu prenijett...pa zato pitammm
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Jadna djeca kad si im ti profesor...The_Target je napisao/la:Ima i onih koji ce sutra u skolu, ali kao prof![]()
-
public enemy no1.
- Kontakt:
ima i onih kojim sutrasnji dan nista ne predstavlja...
fax mi pocinje za mjesec dana..
btw glasam za babu fahru

fax mi pocinje za mjesec dana..
btw glasam za babu fahru
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Nije valjda mostarska Gimnazija!?The_Target je napisao/la:Ima i onih koji ce sutra u skolu, ali kao prof![]()
Đeš ba za njeg glasatpublic enemy no1. je napisao/la:ima i onih kojim sutrasnji dan nista ne predstavlja...![]()
fax mi pocinje za mjesec dana..![]()
![]()
btw glasam za babu fahru![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
jebote sunac harry ima 20 godina
nego, sretan rodjendan.
nego, sretan rodjendan.
sretan rodjus sve najbolje ti zelim.
-
public enemy no1.
- Kontakt:
a jbg druze ovaj je jedini ostao da nije bio na vlasti...valja i ovo isprobati...Frutek je napisao/la:Đeš ba za njeg glasatpublic enemy no1. je napisao/la:ima i onih kojim sutrasnji dan nista ne predstavlja...![]()
![]()
![]()
![]()
inace podrzavam Komsica ali mi je pao u ocima kad se nije suprotstavio Lagumdziji na stranackim izborima vec se kao p**** povukao...to je za mene znak da on realno u SDP-u nema velikog uticaja...
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
... i sve najboljeWolverine je napisao/la:jebote sunac harry ima 20 godina![]()
nego, sretan rodjendan.
- King Kenny
- Kontakt:
Ma ne mora on na vlast da nas **** on se dokaz´o kad je branio Gašija i tu je za mene pokaz´o ko je i šta je odnosno potvrdiopublic enemy no1. je napisao/la:a jbg druze ovaj je jedini ostao da nije bio na vlasti...valja i ovo isprobati...Frutek je napisao/la:Đeš ba za njeg glasatpublic enemy no1. je napisao/la:ima i onih kojim sutrasnji dan nista ne predstavlja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inace podrzavam Komsica ali mi je pao u ocima kad se nije suprotstavio Lagumdziji na stranackim izborima vec se kao p**** povukao...to je za mene znak da on realno u SDP-u nema velikog uticaja...