Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 14:36

juznjak> je napisao/la:Bas bi volio vidjeti Higuina u prosjecnom klubu kakav je WLF da vidim koliko bi golova zabio :roll:
Zasto onda Berbatov ne zabija u Man.Und a zabijao je u Totenhamu (klub koji je prosijecan u odnosu na Man.Und) :mrgreen: :mrgreen: Uglavnom veci pritisak je u vecom klubu naravno da imas bolje igrace iza sebe, ali imas i vecu konkrenciju jarane..npr..D.Forlan u Man.Und??? :lol: :lol: posle Villareal (1 strelac la lige) At.Madrid, rep. Urugvaj :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 14:39

J.Valdano: "No va a haber más fichajes"

En caso de que el preparador madridista necesite echar mano de un punta que no sean Benzema o Higuaín, el argentino recordó que "he visto jugar a Özil en el Bremen unos partidos y Cristiano Ronaldo también puede jugar ahí".

http://www.marca.com
J.Valdano"Nece biti vise novi igraca"
Stvar oko toga da nam treba jos jedan napadac u zamijeni Benzemi i Higuainu, J.Valdano kaze "vido sam Ozila da moze tu odigrati, igrao je u Bremenu par tekmi, i C.Ronaldo takodjer moze da igra napadaca"

NISTA OD E.DZEKE..ostaje u Wolf :? :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2010, 14:42

Los*Blancos je napisao/la:J.Valdano: "No va a haber más fichajes"

En caso de que el preparador madridista necesite echar mano de un punta que no sean Benzema o Higuaín, el argentino recordó que "he visto jugar a Özil en el Bremen unos partidos y Cristiano Ronaldo también puede jugar ahí".

http://www.marca.com
J.Valdano"Nece biti vise novi igraca"
Stvar oko toga da nam treba jos jedan napadac u zamijeni Benzemi i Higuainu, J.Valdano kaze "vido sam Ozila da moze tu odigrati, igrao je u Bremenu par tekmi, i C.Ronaldo takodjer moze da igra napadaca"

NISTA OD E.DZEKE..ostaje u Wolf :? :mrgreen:
oftopic:al gdje je vidio Ozila da igra napadača matereti
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2010, 16:10

Ne može klasičnog napadača, backupa ( SS ) igra. ;)

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 24 avg 2010, 16:36

Brnjoo je napisao/la:Pa ako bi u bilo ciju klasu trebao sumnjati onda je to Ramos koji se u velikim utakmicama gubi i kojeg Henry voda kako hoce i kad hoce.. a to je samo Henry, gdje su onda ostali "Boltovi"...

Dzeko nije igrac koji je sposoban zabiti 30 golova po sezoni a vi gledajte u koga cete sumnjati
cuj Dzeko nije sposoban zabiti 30 golova po sezoni...ti nisi sposoban komentarisati o fudbalu
dobro ti je ovaj rekao, ti nemas vise od 13 godina
Dzeko je prije dvije godine zabio 26 a prosle 22 u klubu u kojem nista nije stimalo
sa suigracima kakve ima Higuan Dzeko bi zabijao 40 po sezoni a ne 30 :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 18:49

Dobro je ba prestanite mijeriti Dzeku i Higuaina..neigraju na isto nivou i nemogu se porediti s tim da pipita za konkurenciju imao legendu RM =Raula, Benzemu..a koga je Dzeko imao?? :mrgreen: zasto D.Forlan nije zabijao u Man.Und imao je iza sebe extra igrace koji ce mu dati loptu..slab bio otisao u Villareal, pa Atl.Madrid samo zabija (a Villareal, Atl.Madrid nemogu se mijeriti sa Man.Und) :mrgreen: :mrgreen:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 24 avg 2010, 19:02

Los*Blancos je napisao/la:Dobro je ba prestanite mijeriti Dzeku i Higuaina..neigraju na isto nivou i nemogu se porediti s tim da pipita za konkurenciju imao legendu RM =Raula, Benzemu..a koga je Dzeko imao?? :mrgreen: zasto D.Forlan nije zabijao u Man.Und imao je iza sebe extra igrace koji ce mu dati loptu..slab bio otisao u Villareal, pa Atl.Madrid samo zabija (a Villareal, Atl.Madrid nemogu se mijeriti sa Man.Und) :mrgreen: :mrgreen:
Jako si kontradiktoran, prvo kazes nemojte ih poredit i u nastavku posta ti to radis :?.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 avg 2010, 19:05

od poredjenja Dzeko>Higauin odakle ti dodje na Forlana kakve veze on ima :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 19:13

Brnjoo je napisao/la:Pa ako bi u bilo ciju klasu trebao sumnjati onda je to Ramos koji se u velikim utakmicama gubi i kojeg Henry voda kako hoce i kad hoce.. a to je samo Henry, gdje su onda ostali "Boltovi"...

Dzeko nije igrac koji je sposoban zabiti 30 golova po sezoni a vi gledajte u koga cete sumnjati
Džeko je bez penala za polusezonu(17 utakmica) zabio 21 gol! A u toj godini je ukupno došao na oko 45 golova, računajući i kup, Evropu i reprezentaciju. Je li Higuain to ikada uradio?

Eto, samo uzmi golove Higuaina i nađi mi dio karijere u kojem je zabio 21 gol u 17 mečeva, bez penala, u ligi petice(gdje se gol računa 2 boda u trci za zlatnu kopačku). Onda možemo govoriti o nečijim sposobnostima... Ma šta, nađi mi bilo kojeg napadača sa takvim skorom. Pa kad ga ne ide, ni njega, ni tim, najbolji je strijelac Bundeslige.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 24 avg 2010, 19:18

Željovac je napisao/la:

Džeko je bez penala za polusezonu(17 utakmica) zabio 21 gol! A u toj godini je ukupno došao na oko 45 golova, računajući i kup, Evropu i reprezentaciju. Je li Higuain to ikada uradio?

Eto, samo uzmi golove Higuaina i nađi mi dio karijere u kojem je zabio 21 gol u 17 mečeva, bez penala, u ligi petice(gdje se gol računa 2 boda u trci za zlatnu kopačku). Onda možemo govoriti o nečijim sposobnostima... Ma šta, nađi mi bilo kojeg napadača sa takvim skorom. Pa kad ga ne ide, ni njega, ni tim, najbolji je strijelac Bundeslige.
De ba mi smo ludi bolan, to sto ga hoce pola evrope i oni su ludi, samo je "gospodin" Brnjoo upravu i mi cemo njega da slusamo.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 avg 2010, 19:19

gdje cete realovce ubjediti da je neki igrac bolji od nekog iz Reala? :mrgreen: da neko napise bolji je Messi od Gutija oni bi krenuli dokazivati na nije uopste tako :mrgreen:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 24 avg 2010, 19:40

calcio je napisao/la:gdje cete realovce ubjediti da je neki igrac bolji od nekog iz Reala? :mrgreen: da neko napise bolji je Messi od Gutija oni bi krenuli dokazivati na nije uopste tako :mrgreen:
guti nije igrac reala :lol: :mrgreen: ma nek mi neko postavi video kad je higuain u karijeri postigao gol sa preko 20 metara :roll: taj samo zna postaviti nogu, a dzeko se je nadavao golova sa velikih udaljenosti ;) kakav crni pipita, jest on dobar, al poredit ga sa dzekom je smijesno i zalosno :roll:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 24 avg 2010, 19:47

Los*Blancos je napisao/la:Dobro je ba prestanite mijeriti Dzeku i Higuaina..neigraju na isto nivou i nemogu se porediti s tim da pipita za konkurenciju imao legendu RM =Raula, Benzemu..a koga je Dzeko imao?? :mrgreen: zasto D.Forlan nije zabijao u Man.Und imao je iza sebe extra igrace koji ce mu dati loptu..slab bio otisao u Villareal, pa Atl.Madrid samo zabija (a Villareal, Atl.Madrid nemogu se mijeriti sa Man.Und) :mrgreen: :mrgreen:
sto se ovaj dofatio Forlana ko pijan plota :D
normalno da ima igraca koji se nisu najbolje pokazali u velikim klubovima ali kako ti znas da bi Dzeko bio takav?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 19:48

malta071 je napisao/la:
sto se ovaj dofatio Forlana ko pijan plota :D
normalno da ima igraca koji se nisu najbolje pokazali u velikim klubovima ali kako ti znas da bi Dzeko bio takav?
Ja nekazem da Dzeko nebi bio taki, ja bi volio da Dzeko dodje u RM ;) ;) i vijerujem da bi uspijeo, ali bi morao krenuti od nule u Madridu 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2010, 19:51

CeMa je napisao/la:
calcio je napisao/la:gdje cete realovce ubjediti da je neki igrac bolji od nekog iz Reala? :mrgreen: da neko napise bolji je Messi od Gutija oni bi krenuli dokazivati na nije uopste tako :mrgreen:
guti nije igrac reala :lol: :mrgreen: ma nek mi neko postavi video kad je higuain u karijeri postigao gol sa preko 20 metara :roll: taj samo zna postaviti nogu, a dzeko se je nadavao golova sa velikih udaljenosti ;) kakav crni pipita, jest on dobar, al poredit ga sa dzekom je smijesno i zalosno :roll:
[youtube][/youtube]
pa jest...ako ništa volio bi da Džeko dođe u Real jer bi sa tim gromobranom bili malo manje omraženiji...al govoriti da Higuain nevalja ne stoji jer je sa svoje 22 godine več je dao 61gol u dresu Reala kakvi god golovi bili...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 avg 2010, 20:52

Učini mi se da sam ušao na temu "Real Madrid"
100% sportski i krajnje opušten potpis

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 24 avg 2010, 20:56

Raul_64 je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
[youtube][/youtube]
pa jest...ako ništa volio bi da Džeko dođe u Real jer bi sa tim gromobranom bili malo manje omraženiji...al govoriti da Higuain nevalja ne stoji jer je sa svoje 22 godine več je dao 61gol u dresu Reala kakvi god golovi bili...
hahaha :D nijedan, ali nijedan gol nije izvan kaznenog prostora. care, niko nije rekao da higuain ne valja, naprotiv, jedan je vrlo dobar napadac, ali se jednostavno ne moze poredit sa dzekom. evo postavit cu ti neke dzekine golove pa mi ti reci ko je bolji ;)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ima njih jos, onaj protiv stuttgarta sa 25 m, ali nisam ga mogao naci ;)
Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 24 avg 2010, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2010, 20:59

Do one utakmice sa Lyonom i bio je neki igrač , ali poslije one utakmice je za mene ništa.
Pa Džeko je za Higuaina i Bendtnera izmislio fudbal .
Da je Raul imao onoliko prilike za igru kao i Higuain i on bi imao skoro isti učinak.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 22:58

Evo naj golova Džeke. Već je i bilo ovo.

[youtube][/youtube]

I meni je ekstra onaj protiv Hannovera kad se ispali nakon finte i podigne je lijevom preko golmana. Ovdje ga nema.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 25 avg 2010, 13:41

Dzeko je trenutno najbolji napadac u Njemackoj iako igra u srednjoj ekipi, i medju top 5 najboljih napadaca u Evropi. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”