Zasto onda Berbatov ne zabija u Man.Und a zabijao je u Totenhamu (klub koji je prosijecan u odnosu na Man.Und)juznjak> je napisao/la:Bas bi volio vidjeti Higuina u prosjecnom klubu kakav je WLF da vidim koliko bi golova zabio
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Los*Blancos
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Los*Blancos
- Kontakt:
J.Valdano: "No va a haber más fichajes"
En caso de que el preparador madridista necesite echar mano de un punta que no sean Benzema o Higuaín, el argentino recordó que "he visto jugar a Özil en el Bremen unos partidos y Cristiano Ronaldo también puede jugar ahí".
http://www.marca.com
J.Valdano"Nece biti vise novi igraca"
Stvar oko toga da nam treba jos jedan napadac u zamijeni Benzemi i Higuainu, J.Valdano kaze "vido sam Ozila da moze tu odigrati, igrao je u Bremenu par tekmi, i C.Ronaldo takodjer moze da igra napadaca"
NISTA OD E.DZEKE..ostaje u Wolf

En caso de que el preparador madridista necesite echar mano de un punta que no sean Benzema o Higuaín, el argentino recordó que "he visto jugar a Özil en el Bremen unos partidos y Cristiano Ronaldo también puede jugar ahí".
Stvar oko toga da nam treba jos jedan napadac u zamijeni Benzemi i Higuainu, J.Valdano kaze "vido sam Ozila da moze tu odigrati, igrao je u Bremenu par tekmi, i C.Ronaldo takodjer moze da igra napadaca"
NISTA OD E.DZEKE..ostaje u Wolf
oftopic:al gdje je vidio Ozila da igra napadača materetiLos*Blancos je napisao/la:J.Valdano: "No va a haber más fichajes"
NISTA OD E.DZEKE..ostaje u Wolf![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne može klasičnog napadača, backupa ( SS ) igra. 
cuj Dzeko nije sposoban zabiti 30 golova po sezoni...ti nisi sposoban komentarisati o fudbaluBrnjoo je napisao/la:Pa ako bi u bilo ciju klasu trebao sumnjati onda je to Ramos koji se u velikim utakmicama gubi i kojeg Henry voda kako hoce i kad hoce.. a to je samo Henry, gdje su onda ostali "Boltovi"...
Dzeko nije igrac koji je sposoban zabiti 30 golova po sezoni a vi gledajte u koga cete sumnjati
dobro ti je ovaj rekao, ti nemas vise od 13 godina
Dzeko je prije dvije godine zabio 26 a prosle 22 u klubu u kojem nista nije stimalo
sa suigracima kakve ima Higuan Dzeko bi zabijao 40 po sezoni a ne 30
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Dobro je ba prestanite mijeriti Dzeku i Higuaina..neigraju na isto nivou i nemogu se porediti s tim da pipita za konkurenciju imao legendu RM =Raula, Benzemu..a koga je Dzeko imao??
zasto D.Forlan nije zabijao u Man.Und imao je iza sebe extra igrace koji ce mu dati loptu..slab bio otisao u Villareal, pa Atl.Madrid samo zabija (a Villareal, Atl.Madrid nemogu se mijeriti sa Man.Und)

Jako si kontradiktoran, prvo kazes nemojte ih poredit i u nastavku posta ti to radisLos*Blancos je napisao/la:Dobro je ba prestanite mijeriti Dzeku i Higuaina..neigraju na isto nivou i nemogu se porediti s tim da pipita za konkurenciju imao legendu RM =Raula, Benzemu..a koga je Dzeko imao??zasto D.Forlan nije zabijao u Man.Und imao je iza sebe extra igrace koji ce mu dati loptu..slab bio otisao u Villareal, pa Atl.Madrid samo zabija (a Villareal, Atl.Madrid nemogu se mijeriti sa Man.Und)
![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
od poredjenja Dzeko>Higauin odakle ti dodje na Forlana kakve veze on ima 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Džeko je bez penala za polusezonu(17 utakmica) zabio 21 gol! A u toj godini je ukupno došao na oko 45 golova, računajući i kup, Evropu i reprezentaciju. Je li Higuain to ikada uradio?Brnjoo je napisao/la:Pa ako bi u bilo ciju klasu trebao sumnjati onda je to Ramos koji se u velikim utakmicama gubi i kojeg Henry voda kako hoce i kad hoce.. a to je samo Henry, gdje su onda ostali "Boltovi"...
Dzeko nije igrac koji je sposoban zabiti 30 golova po sezoni a vi gledajte u koga cete sumnjati
Eto, samo uzmi golove Higuaina i nađi mi dio karijere u kojem je zabio 21 gol u 17 mečeva, bez penala, u ligi petice(gdje se gol računa 2 boda u trci za zlatnu kopačku). Onda možemo govoriti o nečijim sposobnostima... Ma šta, nađi mi bilo kojeg napadača sa takvim skorom. Pa kad ga ne ide, ni njega, ni tim, najbolji je strijelac Bundeslige.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
De ba mi smo ludi bolan, to sto ga hoce pola evrope i oni su ludi, samo je "gospodin" Brnjoo upravu i mi cemo njega da slusamo.Željovac je napisao/la:Džeko je bez penala za polusezonu(17 utakmica) zabio 21 gol! A u toj godini je ukupno došao na oko 45 golova, računajući i kup, Evropu i reprezentaciju. Je li Higuain to ikada uradio?Brnjoo je napisao/la:Pa ako bi u bilo ciju klasu trebao sumnjati onda je to Ramos koji se u velikim utakmicama gubi i kojeg Henry voda kako hoce i kad hoce.. a to je samo Henry, gdje su onda ostali "Boltovi"...
Eto, samo uzmi golove Higuaina i nađi mi dio karijere u kojem je zabio 21 gol u 17 mečeva, bez penala, u ligi petice(gdje se gol računa 2 boda u trci za zlatnu kopačku). Onda možemo govoriti o nečijim sposobnostima... Ma šta, nađi mi bilo kojeg napadača sa takvim skorom. Pa kad ga ne ide, ni njega, ni tim, najbolji je strijelac Bundeslige.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
gdje cete realovce ubjediti da je neki igrac bolji od nekog iz Reala?
da neko napise bolji je Messi od Gutija oni bi krenuli dokazivati na nije uopste tako 
guti nije igrac realacalcio je napisao/la:gdje cete realovce ubjediti da je neki igrac bolji od nekog iz Reala?da neko napise bolji je Messi od Gutija oni bi krenuli dokazivati na nije uopste tako
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
sto se ovaj dofatio Forlana ko pijan plotaLos*Blancos je napisao/la:Dobro je ba prestanite mijeriti Dzeku i Higuaina..neigraju na isto nivou i nemogu se porediti s tim da pipita za konkurenciju imao legendu RM =Raula, Benzemu..a koga je Dzeko imao??zasto D.Forlan nije zabijao u Man.Und imao je iza sebe extra igrace koji ce mu dati loptu..slab bio otisao u Villareal, pa Atl.Madrid samo zabija (a Villareal, Atl.Madrid nemogu se mijeriti sa Man.Und)
![]()
normalno da ima igraca koji se nisu najbolje pokazali u velikim klubovima ali kako ti znas da bi Dzeko bio takav?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ja nekazem da Dzeko nebi bio taki, ja bi volio da Dzeko dodje u RMmalta071 je napisao/la:sto se ovaj dofatio Forlana ko pijan plotaLos*Blancos je napisao/la:Dobro je ba prestanite mijeriti Dzeku i Higuaina..neigraju na isto nivou i nemogu se porediti s tim da pipita za konkurenciju imao legendu RM =Raula, Benzemu..a koga je Dzeko imao??zasto D.Forlan nije zabijao u Man.Und imao je iza sebe extra igrace koji ce mu dati loptu..slab bio otisao u Villareal, pa Atl.Madrid samo zabija (a Villareal, Atl.Madrid nemogu se mijeriti sa Man.Und)
![]()
![]()
normalno da ima igraca koji se nisu najbolje pokazali u velikim klubovima ali kako ti znas da bi Dzeko bio takav?
[youtube][/youtube]CeMa je napisao/la:guti nije igrac realacalcio je napisao/la:gdje cete realovce ubjediti da je neki igrac bolji od nekog iz Reala?da neko napise bolji je Messi od Gutija oni bi krenuli dokazivati na nije uopste tako
![]()
ma nek mi neko postavi video kad je higuain u karijeri postigao gol sa preko 20 metara
taj samo zna postaviti nogu, a dzeko se je nadavao golova sa velikih udaljenosti
kakav crni pipita, jest on dobar, al poredit ga sa dzekom je smijesno i zalosno
pa jest...ako ništa volio bi da Džeko dođe u Real jer bi sa tim gromobranom bili malo manje omraženiji...al govoriti da Higuain nevalja ne stoji jer je sa svoje 22 godine več je dao 61gol u dresu Reala kakvi god golovi bili...calcio je napisao/la:gdje cete realovce ubjediti da je neki igrac bolji od nekog iz Reala?da neko napise bolji je Messi od Gutija oni bi krenuli dokazivati na nije uopste tako
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
hahahaRaul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]CeMa je napisao/la:guti nije igrac realacalcio je napisao/la:gdje cete realovce ubjediti da je neki igrac bolji od nekog iz Reala?da neko napise bolji je Messi od Gutija oni bi krenuli dokazivati na nije uopste tako
![]()
ma nek mi neko postavi video kad je higuain u karijeri postigao gol sa preko 20 metara
taj samo zna postaviti nogu, a dzeko se je nadavao golova sa velikih udaljenosti
kakav crni pipita, jest on dobar, al poredit ga sa dzekom je smijesno i zalosno
pa jest...ako ništa volio bi da Džeko dođe u Real jer bi sa tim gromobranom bili malo manje omraženiji...al govoriti da Higuain nevalja ne stoji jer je sa svoje 22 godine več je dao 61gol u dresu Reala kakvi god golovi bili...calcio je napisao/la:gdje cete realovce ubjediti da je neki igrac bolji od nekog iz Reala?da neko napise bolji je Messi od Gutija oni bi krenuli dokazivati na nije uopste tako
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ima njih jos, onaj protiv stuttgarta sa 25 m, ali nisam ga mogao naci
Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 24 avg 2010, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- legenda reala
- Kontakt:
Do one utakmice sa Lyonom i bio je neki igrač , ali poslije one utakmice je za mene ništa.
Pa Džeko je za Higuaina i Bendtnera izmislio fudbal .
Da je Raul imao onoliko prilike za igru kao i Higuain i on bi imao skoro isti učinak.
Pa Džeko je za Higuaina i Bendtnera izmislio fudbal .
Da je Raul imao onoliko prilike za igru kao i Higuain i on bi imao skoro isti učinak.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo naj golova Džeke. Već je i bilo ovo.
[youtube][/youtube]
I meni je ekstra onaj protiv Hannovera kad se ispali nakon finte i podigne je lijevom preko golmana. Ovdje ga nema.
[youtube][/youtube]
I meni je ekstra onaj protiv Hannovera kad se ispali nakon finte i podigne je lijevom preko golmana. Ovdje ga nema.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dzeko je trenutno najbolji napadac u Njemackoj iako igra u srednjoj ekipi, i medju top 5 najboljih napadaca u Evropi. 
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amidzaa, Arnelv52, CAGarfia, DjaniTarik, Edincapitano, General505, Kajkutenjoyer, kakarut, MiranGlasnic, PSV, rukometubih23, torbica i 100 gostiju.