Eto ,covjek iz Sirokog je sve odgovorio. Nisam nazalost vidio ovo pitanje, isto bih napisao. Ti, kao admin ovog foruma mislim da bi trebao to pitanje postaviti novinarima ovog sajta (ako vec ne znas), a ne nama na forumu. Vase je da "tragate za istinom" i blagovremeno objasnjavate javno mnjenje, ako je suditi prema Ricoeurovoj etici novinarstva (osnovnom postulatu svakog zdravog medija), zar ne? U ovom strahovima narusenom Sarajevu, postaviti takvo pitanje, mnogima ce se javiti racionalan strah od istine, pa onda dodje covjek iz Sirokog (koji ne zavisi od Sarajeva) i sve objasni. Ko se obogatio? Isti oni koji su i prije bili bogati, samo su sad poslije KK Bosne malo bogatiji, isti oni koji su obecavali Euroligu. Oni koji i danas vladaju u ovom gradu i narusavaju zdravo misljenje javnog mnjenja (koje je osnova drzave i glavni "direk"), oni isti koji narucuju clanke na bilo koji nacin. I ti isti novinari koji profesionalno ne stite svoje izvore. Znam ja da ce ovaj post biti preskocen, kao i mnogi drugi, ali uvijek je dobro reci istinu, a nazalost to ne spada u domenu moje profesije , vec vase. Reci, napisati, objelodaniti istinu je i profesionalna obaveza novinarstva, ne samo moralna.kksiroki je napisao/la:Iako nisam direktno prozvan nemogu odliti a ne odgovoriti na tvoj upit .admin je napisao/la:za koga misliš da se obogatio?
Ako si admin meni to govori da si vjerojatno visoko u hijerarhiji ovog site-a , što ovo pišem ? Pa zato jer sam uvjeren da vi sve znate ali neznam zašto sutite . Kad recimo ja koji sam iz Širokog znam puuuno stvari koje su se događale oko Bosne .
Na što mislim ?
Prvo I osnovno što je ja mislim dovelo da ovakve situacije u kkB ( iskreno mi je jako žao što je prestao postojati jedini pravi derbi i ono što je on nosio sa sobom) je nasavjesno poslovanje . Tko je kriv za to ? Po meni onaj koji se vodio Kao odgovorna osoba , pitam se ko može biti tako "glup" ili "inteligentan" da primjer na svoju ruku ne plaća pdv I ostale poreze (što je veći dio duga) , tko je taj što potpiše ugovor sa npr.Vucurovicem za 9000 eura za mjesec I ne odgovara , da da Jovanovicu 8 a opet ne odgovara , da potpiše s trenerom ugovor na 4 godine uz uvjete koje on nigdje nemože dobiti I opet ne odgovara , I tko šu ti ljudi koji u svakom članku samo prozivaju kanton,federaciju I državu za nemar a sebe redovito zaobilaze u odgovornosti s tim da ih novinari po običaju aboliraju iz samo sebi poznatih razloga . Znam da ce netko reći kakav je grijeh ako si s nekim potpisao ugovor koji nije realan , a pitam se ja šta bi bilo da u nekoj firmi kupujes kutiju Malbora za 7 KM a prodajes za 3.8 KM bilo bi jako brzo BANKROT .
Pogledajte malo kako se radi u Sirokom Brijegu, gdje jedna mala sredina dise za cijeli kolektiv. Da maskiraju istinu, i oni bi dozivjeli "instant uspjeh" kao mi. Niko ne krivi novinare zbog pada KK Bosne naravno, ali ste krivi za vas "rad", ili nerad, za neiznosenje potpune istine.