HJK Helsinki - Besiktas 18:45 2 1.90
Trabzonspor - Liverpool 19:30 2 2.40
Gent - Feyenoord 20:00 2 3.40
Karpaty - Galatasaray 20:45 2 2.05
Elfsborg - Napoli 20:45 2 2.10
Sigurno ce proci ovih 6 parova uplatio na 3KM

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
H.T. 1-0 F.T. 1-0__Liedson__ je napisao/la:Shandong Luneng - Beijing Guoan 1/1
__Liedson__ je napisao/la:H.T. 1-0 F.T. 1-0__Liedson__ je napisao/la:Shandong Luneng - Beijing Guoan 1/14,80
Ubi ih Unirea sad za sad..Citizen-X je napisao/la:Mog'o bi i ti u istjerivanje sihra matere'm'.Admir_Sa je napisao/la:kecina ko kucaharry_90 je napisao/la:Sta mislite Unirea - Hajduk X ?![]()
Isprasio ih Hajduk k'o budale i sad kec.
Odose ljudi u nerijeseno ko noga - valja ulozit ustedjevinu da bi namirili plate koje im nisu isplacene
Haha dobro mu rece,na prvi je bio 10 Km sto sam ispusio na Lokomotivi,a ovaj drugi na 3 Km ali padam na Mariboru.Samo F.K.S !! je napisao/la:Devila pitat za dobitke i ulog ti je isto kao pitat damu za godineThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koliki su dobitci i ulog ?Devil je napisao/la:Za danas dva tiketa:
Lille-Vaslui 1 1.40
Loko-Lausanne 1 1.25
Stuttgart-Slovan 1 1.20
Juventus-Sturm 1 1.20
PSV-Sibir 1 1.20
Metalist-Omonia 1 1.50
tiket 2:
Karpaty-Galata (P) 2 1.90
Fener-Paok 1 1.45
Brondby-SPorting 2 2.15
Lech-Dnipro 0-2 1.60
Aston Villa-Rapid 1 1.45
Maribor-Palermo 1px 2.10
Oborise me skoti,sa 2 igraca vise nisu kreteni mogli da izjednace,s obzirom da Porto vodi protiv Genka samo bih cekao da Dinamo povede za dobitakDylan Dog je napisao/la:Poslije dugo vremena sam se opkladio![]()
Helsinki-Besiktas 2
Brondby -Sporting 2
Macc.Tel Aviv-Paris SG 1x
Aston Villa-Rapid B x2
Motherwell-Odense X
Dinamo ZG-Gyor 1
Porto-Genk 1
Eventualni dobitak 68.44 KM,nadam se najboljem
imam ja pohodim 11 fudbala i stavim one nase baksuse 1,10i oni X zavrse....aaaaaaaaaaaaa ludilooooooooooSamo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima veceg peha od mene ubicu se :S cekam galatasaray povedu u 91 ovi izjednace u 93 minuti
jasko_juve je napisao/la:heheheehhe,Dinamo ce me zajebat na oko 250 KM..svaka vam cast dabogda poginuli..
Dylan Dog je napisao/la:Oborise me skoti,sa 2 igraca vise nisu kreteni mogli da izjednace,s obzirom da Porto vodi protiv Genka samo bih cekao da Dinamo povede za dobitakDylan Dog je napisao/la:Poslije dugo vremena sam se opkladio![]()
Helsinki-Besiktas 2
Brondby -Sporting 2
Macc.Tel Aviv-Paris SG 1x
Aston Villa-Rapid B x2
Motherwell-Odense X
Dinamo ZG-Gyor 1
Porto-Genk 1
Eventualni dobitak 68.44 KM,nadam se najboljem![]()
Sta ja tebi rek'o BajagaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ubi ih Unirea sad za sad..Citizen-X je napisao/la:Mog'o bi i ti u istjerivanje sihra matere'm'.Admir_Sa je napisao/la:kecina ko kuca![]()
Isprasio ih Hajduk k'o budale i sad kec.
Odose ljudi u nerijeseno ko noga - valja ulozit ustedjevinu da bi namirili plate koje im nisu isplacene![]()
![]()
Ja cekam ovog Stadlera da pobjedi, a gubi 1:0 u setovima, i onda bezbrizno cekam neke sigurne parove veceras..
![]()
Promjeni ime u Momir PehSamo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima veceg peha od mene ubicu se :S cekam galatasaray povedu u 91 ovi izjednace u 93 minuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.