NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu komentarisati desavanja na istoj...
Steta zbog poraza, no nema veze idemo dalje. Raduje me cinjenica da je odbrana podigla svoj nivo igre u odnosu na proteklu sezonu, dok je bilo i za ocekivati da ce napad imati problema u prvom dijelu sezone. Brady igra sa WR-ovima koji su rookie igraci, njegov glavni WR je bio tri sedmice odsutan tako da sa njim nije mogao trenirati odredjene akcije, u ekipi mu nema prvog TE-a, te isto tako nema prvog RB-a.
Imajte na umu da nije bitan Oktobar, vec Januar, sto se proteklih sezone bas najbolje potvrdjuje...
Sljedece sedmice imamo novu priliku da ekipu vidimo na dijelu i siguran sam da Brady nece ponoviti jos jednu ovakvu losu partiju.
Steta zbog poraza, no nema veze idemo dalje. Raduje me cinjenica da je odbrana podigla svoj nivo igre u odnosu na proteklu sezonu, dok je bilo i za ocekivati da ce napad imati problema u prvom dijelu sezone. Brady igra sa WR-ovima koji su rookie igraci, njegov glavni WR je bio tri sedmice odsutan tako da sa njim nije mogao trenirati odredjene akcije, u ekipi mu nema prvog TE-a, te isto tako nema prvog RB-a.
Imajte na umu da nije bitan Oktobar, vec Januar, sto se proteklih sezone bas najbolje potvrdjuje...
Sljedece sedmice imamo novu priliku da ekipu vidimo na dijelu i siguran sam da Brady nece ponoviti jos jednu ovakvu losu partiju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje su nam fanovi Coltsa, Edo i ekipitza, očekivao sam erupciju oduševljenja nakon onog INT na kraju 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
ne mozemo da pobjedimo utakmicu i et, niti blizu pobjede...
ajd bar naredne godine cemo da imamo Johnny Footballa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga Bearsi igubise trenutno od bolje ekipe koja je u formi, ali bole me ove cinjenice da zaista si imao Cutlera koji je odigrao dosta dobro, Jeffrya uhvati covjek 218 yardi danas odnosno i sedmicu prije haman 180...covjek je stroj uz Marshalla ..samo opet su nas greske kostale i losa odbrana ..ebiga primis TD bezveze 24 sekunde do kraja poluvremena , zatim opet dodjes ti na 2 yarda za 24 sekunde zahvaljujuci Cutleru i onda nemas vremena za TD pa cak ni FG
..OND OPET bENNET ISPUSTI DVA PASA NA 3TH DOWN I 4TH DOWN ONDA PREPUSTAS LOPTU SAINTSIMA KOJI POSTIZU FG..na kraju nismo opet imli snage za preokret puno smo grijesili puno smo sebe unistavali tokom tekme , ali Sainti su dobra ekipa 5-0 sve govori .
ovoga sam se bojao po nas je najgore sot su oni dosli nama i imas mogucnost izgubiti kuci..da smo isli na gotovanje im lakse bi bilo ovaj poraz nebi puno nam naudio
ovoga sam se bojao po nas je najgore sot su oni dosli nama i imas mogucnost izgubiti kuci..da smo isli na gotovanje im lakse bi bilo ovaj poraz nebi puno nam naudio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NEGO JELI KO PRIMJETIO KAKO TRPAM LEVATE NA FANTASY
... hajmo jos jos 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hahario_Ferdy88 je napisao/la:Gdje su nam fanovi Coltsa, Edo i ekipitza, očekivao sam erupciju oduševljenja nakon onog INT na kraju
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 07 okt 2013, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
- SheldonCooper
- Kontakt:
Rushing ne postoji, Eli baca INT kao na traci, užasno, što kažeš ni blizu pobjede do sada. Jbo majku ovi Eagles-i pucaju FG kao "soccer" ekipatuzlak1987 je napisao/la:ne mozemo da pobjedimo utakmicu i et, niti blizu pobjede...
Nema od Giantsa ništa ove sezone,definitivno su najgora ekipa u ligi
Edit: Broncose sam uz Giantse naravno nekako najviše gledao ove sezone,samo prvu nisam čini mi se: najbolje izgledaju od svih ekipa, ukoliko ne bude nekih težih povreda (prvenstveno Paytona) već se ističu kao jedni od najužih kandidata za SB
Edit 2: Strašna utakmica Cowboysa i Broncosa, preokrenuli Cowboysi,imaju 48-41. Romo bacio preko 500y
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav dan za odbrane u Texasu 
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 07 okt 2013, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
Romo baci 500 i nešto y. i izgubi utakmicu, baci presječenu loptu

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Bas ovo sto Sheldon veli. Covjek odigra utakmicu karijere. Rezultat 48-48 - 2:38 do kraja, Dallas loptu ima na svojim 10-20 yardi, i on baci Interception, na svojih 25yardi.
Pa to samo Romo moze, da kaze da je bacio 500 yardi i 5 TD uz 1 INT, i da je on krivac za poraz. 
Moji Bearsi izgubise od bolje ekipe danas. Bit ce bolje. Igramo protiv najgore ekipe u ligi iduce kolo, iako nebi ni tu garantovao pobjedu.
Cutler, se sabrao malo. Nadam se ovakvoj njegovoj igri do kraja sezone, a ne kao protiv Det i Pit...
U Fantasy-ju prije utakmice Dal - Den gubio 50-76. Poslije utakmice vodim 105-76.
Imao 3 igraca u toj utakmici: Dez Bryant 24, Witten 18 (Dal); Deker 13 (Den).
On veceras ima odbranu San Frana, i Fostera iz Hou. Ja jos sutra kikera iz Atlante.
Moji Bearsi izgubise od bolje ekipe danas. Bit ce bolje. Igramo protiv najgore ekipe u ligi iduce kolo, iako nebi ni tu garantovao pobjedu.
U Fantasy-ju prije utakmice Dal - Den gubio 50-76. Poslije utakmice vodim 105-76.
On veceras ima odbranu San Frana, i Fostera iz Hou. Ja jos sutra kikera iz Atlante.
Postovanje treba zaraditi.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ubiše 49ersi u prvom periodu. 2 TD prednosti. Moram priznati da sam od Texasansa očekivao više ove sezone.
Edit: Schaub baca već drugi INT
Ove sezone baca TD-INT u omjeru 1:1 
Edit: Schaub baca već drugi INT
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 07 okt 2013, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
schaub pick 8
umri **** ti mater svoju
umri **** ti mater svoju
momci, ne bi bilo loše da malo odrastete kada je u pitanju fantasy.
mene zeznu yahoo, pisalo da ce igrati Calvin ono lik out.jestamaji je napisao/la:momci, ne bi bilo loše da malo odrastete kada je u pitanju fantasy.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Houston bi sa Cutlerom SB uzeo vjeruj mikad_kako je napisao/la:Schaub koji si ti levat Tito dragi. Hahaha
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i ja sam na ovom drugom ga ostavio ebo mater ali dobar sam na sva tri fantasya ovo kolo barem za sadalemsa je napisao/la:mene zeznu yahoo, pisalo da ce igrati Calvin ono lik out.jestamaji je napisao/la:momci, ne bi bilo loše da malo odrastete kada je u pitanju fantasy.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
NFL u 8h ujutro, classic. 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja fantasy gubim 110:105 i imam Atlanta kikera. 
Sinoc me Schaub sje.ba posteno sa svoja 3 int i samo 3 poena...
Trebaju mi 2 field gola, ili 1 field goal i 3 extra poena.
Sinoc me Schaub sje.ba posteno sa svoja 3 int i samo 3 poena...
Trebaju mi 2 field gola, ili 1 field goal i 3 extra poena.
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.