U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Da su u mladjim kategorijama rezultati i timovi promenjivi pokazuju Grci koji su u proslim kvalif. u 2 tekme imali skor sa BIH 0:5 danas su dobili Svedsku 5:1 za koju je igrao i Hrgota
Nedavno ti je momak iz BL rekao za Ognjena Petrovica koji je svo vrijeme bio na spisku osim u posljednje dvije utakmice.Otac mu je neki klinac,momak pojma nema.U Borcu ne igra,ali to nije smetalo Vladi da mu posalje poziv.Jakupovic je Vladin igrac.On ga je doveo i u reprezentaciju i u Celik.Trebao je na njemu zaraditi,ali eto dobi otkaz u Celiku,a Jakupovic izgubi startnu poziciju i u klubu i u repki.Nije nimalo cudno?Cajic odigrao 13 minuta u Teplicama,nema ga ni u kakvim planovima,ali zato standardan kod Vlade.Karijeru je poceo u Radniku iz Hadzica,mlad otisao u Cesku.Za pretpostaviti je da sa ovim nekakve veze ima Irfan Redzepagic ili neki njegov saradnik.Po onome sto sam sinoc vidio momak je totalna katastrofa.Takodje mi nije jasno gdje Jajala nadje,pa da valja bio bi u Dinamu barem treci golman.Ovako ce ga vucati po pozajmicama i onda ga sutnuti.Karijeru ce nastaviti u nekom hrvatskom treceligasu kao i mnogi talenti iz Dinamove skole.Bevab je klasicna menadzerska prica.Ciro i Medic pricali hvalospjeve o velikoj nadi bh fudbala,a sinoc smo vidjeli da je vjerovatno najveci antitalenat u reprzentaciji.Medic je slican Mamicu samo sto nema njegovu sposobnost,mislim barem po prici su isti.I za Bevaba kao i za Damira Sovsica su postojale milionske ponude,ali na kraju Sovsic jedva zavrsi u Lokomotivi iz Zagreba,a vjerujem da ovaj prvi ni dotle nece dogurati jer je sinoc pokazao koliko stvarno zna.Barisica ne znam ko gura,ali lik nema kvalitet da igra protiv hrvatskih drugoligasa,ali Vlado vidi nesto u njemu pa ga stavlja u prvu protiv Spanije da zaustavi igraca Real Madrida Moratu.samo_lijevo je napisao/la:Pa hajde vise iznesi te informacije ko zove,ako toliko volis reprezentaciju ucini nesto kada toliko znas.

Da nije smijesno bilo bi zalosno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da, i mene je iznenadio taj rezultat iz vise razloga.pazzarac je napisao/la:Da su u mladjim kategorijama rezultati i timovi promenjivi pokazuju Grci koji su u proslim kvalif. u 2 tekme imali skor sa BIH 0:5 danas su dobili Svedsku 5:1 za koju je igrao i Hrgota
Do nedavno citah kako je BEVAB otkirvljenje.igracina,i da je samo slucajnost druga liga.I da treba umjesto Avdije igrat. PA MI SAD NIJE JASNO STA JE PROBLEM S MAJSTOROM,kad sam govorio da nema mjesta u 1hnl ovdje su pisali hval6spjeve
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A koji se to igraci mogu pozvati umjesto dosadasnjih?
Mislim da smo vec shvatili da Hodzic nista nije bolji od Mese, kao sto rekoh vec gol vise u ovom jadu od lige je nista.
Ko jos nije pozvan? Besic? I to je to, tu nam zavrsava sva lista dobrih mladih igraca.
Ima tu jos gluposti koje je ovaj @Hzsm napisao. Recimo Jakupovic nikad nije ni bio starter u Celiku, vec odigra koju utakmicu, a pitam se zasto Kovacevic dobija poziv? Ko li je njemu menadjer pa on nako debilan igra?
Mislim da smo vec shvatili da Hodzic nista nije bolji od Mese, kao sto rekoh vec gol vise u ovom jadu od lige je nista.
Ko jos nije pozvan? Besic? I to je to, tu nam zavrsava sva lista dobrih mladih igraca.
Ima tu jos gluposti koje je ovaj @Hzsm napisao. Recimo Jakupovic nikad nije ni bio starter u Celiku, vec odigra koju utakmicu, a pitam se zasto Kovacevic dobija poziv? Ko li je njemu menadjer pa on nako debilan igra?
Celik!3,2,2.
Samo Hodzic ima ugovor s L'poolom, a Meša s Čelikom...po godinama bez titule su tu negdjeAllGunsBlazing je napisao/la: Mislim da smo vec shvatili da Hodzic nista nije bolji od Mese, kao sto rekoh vec gol vise u ovom jadu od lige je nista.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Slažem se da je rezultat prevelik i da neodgovara trenutnoj reputaciji bh nogometa, ali trebali bi uvažiti nekoliko momenata. 1. igrali smo protiv jedne velesile u čijim su redovima igrači barcelone, reala, altletica itd. 2. sudac je odradio vrhunski posao. dva penala i neisključivanje španjolskog igrača kod 1-0.
nije mi jasno da sada nevaljaju svi osim prcića. pogotovo mi je krivo što se napada jajalo. momak je bio pri golman u-17 i u-19 reprezentacije i logičan je slijed da bude prvi u -21. momak je prošao dinamovu školu i dijelio minutažu sa zelenikom(također bosanac). zna se kako se dolazi do dinamovih prvih 11(ugovor sa mamićem). otegotna mu je okolnost i reprezentacija koju je izabrao. navijač sam dinama i znam kako sve funkcionira. dinamo je na posudbu slao i butinu i kelavu. kada je vaha bio trener dinama upravo je jajala vodio na pripreme, a ne npr zeleniku. za golmana je bolje da brani na posudbi nego da bude treći golman, to bi svaki ozbiljan poznavatelj nogometa trebao znati. momak je do sada uvijek branio jako dobro i mislim da će napraviti ozbiljnu karijeru. uz njega okosnicu trebaju činiti hajrović, grahovac, prcić i zakarić. mislim da mjesto imaju i cimirot i krunić. ovome treba pridodati bešića, dumića, atajića, hrgotu, lazića, tankovića, pirića, tirića, arežinu... igrača ima.
nije mi jasno da sada nevaljaju svi osim prcića. pogotovo mi je krivo što se napada jajalo. momak je bio pri golman u-17 i u-19 reprezentacije i logičan je slijed da bude prvi u -21. momak je prošao dinamovu školu i dijelio minutažu sa zelenikom(također bosanac). zna se kako se dolazi do dinamovih prvih 11(ugovor sa mamićem). otegotna mu je okolnost i reprezentacija koju je izabrao. navijač sam dinama i znam kako sve funkcionira. dinamo je na posudbu slao i butinu i kelavu. kada je vaha bio trener dinama upravo je jajala vodio na pripreme, a ne npr zeleniku. za golmana je bolje da brani na posudbi nego da bude treći golman, to bi svaki ozbiljan poznavatelj nogometa trebao znati. momak je do sada uvijek branio jako dobro i mislim da će napraviti ozbiljnu karijeru. uz njega okosnicu trebaju činiti hajrović, grahovac, prcić i zakarić. mislim da mjesto imaju i cimirot i krunić. ovome treba pridodati bešića, dumića, atajića, hrgotu, lazića, tankovića, pirića, tirića, arežinu... igrača ima.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- samo_lijevo
- Kontakt:
Druze moj sve je to plod tvog licnog misljenja.HzSM je napisao/la:Nedavno ti je momak iz BL rekao za Ognjena Petrovica koji je svo vrijeme bio na spisku osim u posljednje dvije utakmice.Otac mu je neki klinac,momak pojma nema.U Borcu ne igra,ali to nije smetalo Vladi da mu posalje poziv.Jakupovic je Vladin igrac.On ga je doveo i u reprezentaciju i u Celik.Trebao je na njemu zaraditi,ali eto dobi otkaz u Celiku,a Jakupovic izgubi startnu poziciju i u klubu i u repki.Nije nimalo cudno?Cajic odigrao 13 minuta u Teplicama,nema ga ni u kakvim planovima,ali zato standardan kod Vlade.Karijeru je poceo u Radniku iz Hadzica,mlad otisao u Cesku.Za pretpostaviti je da sa ovim nekakve veze ima Irfan Redzepagic ili neki njegov saradnik.Po onome sto sam sinoc vidio momak je totalna katastrofa.Takodje mi nije jasno gdje Jajala nadje,pa da valja bio bi u Dinamu barem treci golman.Ovako ce ga vucati po pozajmicama i onda ga sutnuti.Karijeru ce nastaviti u nekom hrvatskom treceligasu kao i mnogi talenti iz Dinamove skole.Bevab je klasicna menadzerska prica.Ciro i Medic pricali hvalospjeve o velikoj nadi bh fudbala,a sinoc smo vidjeli da je vjerovatno najveci antitalenat u reprzentaciji.Medic je slican Mamicu samo sto nema njegovu sposobnost,mislim barem po prici su isti.I za Bevaba kao i za Damira Sovsica su postojale milionske ponude,ali na kraju Sovsic jedva zavrsi u Lokomotivi iz Zagreba,a vjerujem da ovaj prvi ni dotle nece dogurati jer je sinoc pokazao koliko stvarno zna.Barisica ne znam ko gura,ali lik nema kvalitet da igra protiv hrvatskih drugoligasa,ali Vlado vidi nesto u njemu pa ga stavlja u prvu protiv Spanije da zaustavi igraca Real Madrida Moratu.samo_lijevo je napisao/la:Pa hajde vise iznesi te informacije ko zove,ako toliko volis reprezentaciju ucini nesto kada toliko znas.![]()
![]()
Da nije smijesno bilo bi zalosno.
A kako sam od jednom da Bevab,Cajic ne valjaju.Prvi je bio kovan u zvijezde.Kakav Lahm sta se pisao o Bevabu.
Zar nije selektor bio kritikovan zbog Cajica.Znas onu pricu,on igra u Ceskoj a ne moze u reprezentaciji,dok neki igraju po livadama u BIH pa opet igraju.
Situacija nije bajna ali to je vec problem sistema.Klubovi su glavni krivci,moze doci Murinjo ali djaba kada nema igraca.dok se ne uvede red u omladinskim selekcijama nema na pomoci.Opet sva sreca pa ima igraca iz dijaspore pa oni pokriju javasluk klubova iz BIH.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
sta je s ovim jadom ?
http://int.soccerway.com/players/dino-a ... ic/158663/" onclick="window.open(this.href);return false;
imal tu kakva sansa da ga pozovu za a repku
http://int.soccerway.com/players/dino-a ... ic/158663/" onclick="window.open(this.href);return false;
imal tu kakva sansa da ga pozovu za a repku
-
- Kontakt:
O čemu ti pričaš, ko je zaključio da Hodžić nije bolji od Mešanovića?Pa nije utakmice odigrao za mlade, a ti već zaključuješ da nije ništa bolji od invalida Mešanovića koji ne zna dodati po zemlji kako treba!A Hodžić je mlađi dosta od Mešanovića, a već trpa više od njega, brži, pametniji na terenu, o potezima da ne govorim koje izvodi na utakmicama, koja su misaona imenica za invalida Mešanovića, druga je stvar što ti ne pratiš Hodžića a ja pratim Mešanovića, a vidjećemo na kraju konto golova invalida Mešanovića i Hodžića!Uporedi koliko je minuta Hodžić odigrao za Željezničar i uporedi koliko je invalid Mešanović za Čelik odigrao!To što ti sve gledaš u jednom pravcu, to je tvoj problem, samo budala može tvrditi da Hodžić ništa nije bolji od invalida Mešanovića!AllGunsBlazing je napisao/la:A koji se to igraci mogu pozvati umjesto dosadasnjih?
Grbavica naš je Hram!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
U kojem pravcu? Mesanovic u najgoroj sezoni do sad ima samo gol manje od Hodzica u supersjajnoj formi? Smijesno zar ne? Mesanovic po minutama ima dvije utakmice vise. Ogromna razlika moram priznati, sigurno je da ce Armin sa svojom klasom u ove dvije dati 15 golova.
Celik!3,2,2.
Mislim da je glavna fora, sto Armin nije dobio poziv. Ne treba on igrati u prvih 11, jer su on i Mesan tu negdje.AllGunsBlazing je napisao/la:U kojem pravcu? Mesanovic u najgoroj sezoni do sad ima samo gol manje od Hodzica u supersjajnoj formi? Smijesno zar ne? Mesanovic po minutama ima dvije utakmice vise. Ogromna razlika moram priznati, sigurno je da ce Armin sa svojom klasom u ove dvije dati 15 golova.
Malo je cudno da nema mjesta ni na klupi, a vi zapeli za Mesana koji je jedan od boljih u nasoj repki on sinoc jeste zakazao al sa onakvom igrom pored dva stopara i Vedo ne bi bio bolji.
-
- Kontakt:
Koliko ja vidim Hodzic je prilicno mladji od Mesanovica. Kad ih poredimo dolazimo do zakljucka da je Hodzic prosle sezone proglasen najboljim igracem Zeljeznicara sampiona drzave a Mesanovic je bio jedan od najboljih igraca Celika tima koji nije izasao u Evropu. Kad uzmemo u obzir da Hodzic igra u jacoj ekipi i da je zabio 6 golova za Zelju dok je Mesanovic zabio 4 za Celik u ligi ove sezone i to da je Hodzic jos igrac Liverpoola na posudbi u Zelji a Mesanovic je igrac Celika svaka iole normalna osoba bi se zapitala pa kako to da kod takvog strucnjaka Vlade Jagodica Hodzic nema mjesta u toj reprezentaciji u kojoj je ovaj Mesanovic prvi napadac. Dakle, igra u boljoj ekipi, zabio vise golova, na posudbi iz Liverpoola i jos mladji od Mesanovica.
Vlado Jagodic je ubleha, pa njemu igrac Sosoa je sjedio na klupi nekakvom Kvesicu iz RNK Splita
Vlado Jagodic je ubleha, pa njemu igrac Sosoa je sjedio na klupi nekakvom Kvesicu iz RNK Splita

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ko god vodio mlade i koga god pozivao,plasman je nedostizan.Nemamo kvalitet ,niti cemo ga uskoro imati.
Trebal igrat Hozdic ili mesanovic je isto dilema koji jogurt popit,onaj kojem je rok istekao prije dva dana i onom prije pet,stomak ce bolit svakako,a otok ce vidjeti samo na travel channel-u obojica
Trebal igrat Hozdic ili mesanovic je isto dilema koji jogurt popit,onaj kojem je rok istekao prije dva dana i onom prije pet,stomak ce bolit svakako,a otok ce vidjeti samo na travel channel-u obojica
Ni Ara nije u formi. I sta sad ?AllGunsBlazing je napisao/la:U kojem pravcu? Mesanovic u najgoroj sezoni do sad ima samo gol manje od Hodzica u supersjajnoj formi? Smijesno zar ne? Mesanovic po minutama ima dvije utakmice vise. Ogromna razlika moram priznati, sigurno je da ce Armin sa svojom klasom u ove dvije dati 15 golova.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Eto dokaza da ne pratiš Hodžića, nego samo invalida Mešanovića!Hodžić je u osrednjoj formi, i kao takav je zabio više od invalida Mešanovića koji je ultra mega giga igrač odrona od ekipe Čelika koji je 10. na tabeliAllGunsBlazing je napisao/la:U kojem pravcu? Mesanovic u najgoroj sezoni do sad ima samo gol manje od Hodzica u supersjajnoj formi? Smijesno zar ne? Mesanovic po minutama ima dvije utakmice vise. Ogromna razlika moram priznati, sigurno je da ce Armin sa svojom klasom u ove dvije dati 15 golova.

Grbavica naš je Hram!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hej moj Paja logika ti je bas na nivou. Mislio sam da se covjek poput tebe razumije u fudbal, a ono samo cisti provokator. Za spiceve vrijedi ono sto i za golmane, protiv koga igraju. Zar bas nije Mesi teze dati gol? Igra u goroj ekipi? Uostalom nije da nije imao ponudu Zelje
A o titulama je smijesno pricati, 11 igraca protiv 11, ne 1v1.
I kakve veze uopste ima spic? Jucer smo izgubili utakmicu radi Kovacevica i bekova, ne radi Mesanovica.
@RiverPlate post ti je previse smijesan, glup, naporan, fino odvoji teme da moze covjek procitati da ga glava ne zaboli. Fino sto je Armin zabio tim dvjema ekipama po dva gola, ali opet ima samo gol vise.
Jos jedno pitanje, kakve veze ima sto je on mladji? Nije mi Mesanovic nista, nit ga branim sto je iz Celika jer Celik od njeg nece imati nikakve koristi, ali pricamo o ovom trenutku, a u ovom trenutku Armin nije bolji igrac. Hoce li biti? Ne znam.

I kakve veze uopste ima spic? Jucer smo izgubili utakmicu radi Kovacevica i bekova, ne radi Mesanovica.
@RiverPlate post ti je previse smijesan, glup, naporan, fino odvoji teme da moze covjek procitati da ga glava ne zaboli. Fino sto je Armin zabio tim dvjema ekipama po dva gola, ali opet ima samo gol vise.
Jos jedno pitanje, kakve veze ima sto je on mladji? Nije mi Mesanovic nista, nit ga branim sto je iz Celika jer Celik od njeg nece imati nikakve koristi, ali pricamo o ovom trenutku, a u ovom trenutku Armin nije bolji igrac. Hoce li biti? Ne znam.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Pa sta je to provokatorski u konstataciji da je Hodzic mladji, igra za jaci klub i da je zabio vise golova od Mesanovica? Mislim boli mene djon niti pratim nasu ligu osim ovako rezultata ali ne ide mi u glavu kako to da je Mesanovic bolji izbor od Hodzica, kad se toliko pozivas na golove zabio ih je vise, mogoa je uci na spisak.AllGunsBlazing je napisao/la:Hej moj Paja logika ti je bas na nivou. Mislio sam da se covjek poput tebe razumije u fudbal, a ono samo cisti provokator. Za spiceve vrijedi ono sto i za golmane, protiv koga igraju. Zar bas nije Mesi teze dati gol? Igra u goroj ekipi? Uostalom nije da nije imao ponudu ZeljeA o titulama je smijesno pricati, 11 igraca protiv 11, ne 1v1.
Uostalom nevezano za ovo Jagodic je ublehas i da je pozvao ovog zeljinog to nista ne bi promjenilo kad je cijeli sistem ocajan i nakaradan, u mladim selekcijama vazi nacionalni kljuc i to je cinjenica i to ubija nase mlade selekcije a to ce se tek poslijedice osjetiti kad vecina igraca iz dijaspore ( a vec sada ih ima dosta) bude odabrala drzave u kojima su se rodili. Nece se vjecno moci izvlaciti na igrace koje nam drugi naprave.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Pa Armin je u osrednjoj formi, mlađi, a dao dva više u ligi!Iako nije meni namjenjeno reći ću nešto,invalidu Mešanoviću je lakše zabiti gol u ekipi nego Hodžiću, jer invalid Mešanović nema konkurenciju u timu, svaku igra, dok Hodžić ima mnogo veću konkurenciju u šampionu države!AllGunsBlazing je napisao/la:Hej moj Paja logika ti je bas na nivou. Mislio sam da se covjek poput tebe razumije u fudbal, a ono samo cisti provokator. Za spiceve vrijedi ono sto i za golmane, protiv koga igraju. Zar bas nije Mesi teze dati gol? Igra u goroj ekipi? Uostalom nije da nije imao ponudu ZeljeA o titulama je smijesno pricati, 11 igraca protiv 11, ne 1v1.
Veze ima što je mlađi, pogotovo za ovaj njihov uzrast mlade reprezentacije!Hodžić ima 19 godina, a već bolji od invalida iz Čelika i nije dobio poziv, pa ako je bolji i za taj jedan gol trebao je poziv dobiti, ne kažem da je trebao igrati, ali makar poziv, mnogo to znači tinejdžeru od 19 godina, a da je bio na jednom treningu Vlado bi zaključio da je bolji od invalida iz Čelika!Jesi li ti svjestan da je samo tebi na ovom forumu bolji invalid Mešanović od Hodžića, jesi li svjestan?
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Cwirek, denza, FerdinandF, Google Adsense [Bot], HariTz, invincible1921 i 63 gosta.