FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sretan rođendan Husrefe i da ako Bog da prođemo izraelce,to bi ti bio najbolji poklon.Sretno!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Piric
Efendic Dzidic Kostic Govedarica
Stjepanovic Mehmedagic
Ordagic Zeba Veselinovic
Karic
Ili
Piric
Efendic Dzidic Kostic
Zec Stjepanovic Zeba Ordagic Veselinovic
Karic Krpic
Efendic Dzidic Kostic Govedarica
Stjepanovic Mehmedagic
Ordagic Zeba Veselinovic
Karic
Ili
Piric
Efendic Dzidic Kostic
Zec Stjepanovic Zeba Ordagic Veselinovic
Karic Krpic
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kakav god da je bolji je od svih ostalih kandidata , meni je zao sto moram pisati o politici ali kad je u pitanju grad i pomoc grada Slobodi ako Jasmin ne pobjedi strah me sta bi se moglo desiti nasoj svetinjiNjonjoVam je napisao/la:FARAON je lazov najveći!!!!!!

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Pa ovi gore su debili,nadam se kakvom prekidu i skoru u nasu korist 
http://www.egaliteetreconciliation.fr/B ... 34047.html

http://www.egaliteetreconciliation.fr/B ... 34047.html
ako dodje taj napadac, Karic ide na krilo :kafa:
inace ne vidim svrhu dovodjenja jos jednog napadaca, dovoljna su dvojica (Karic i Krpic)
inace ne vidim svrhu dovodjenja jos jednog napadaca, dovoljna su dvojica (Karic i Krpic)
Prije da ce na klupu ako dodje neki extra napadac....
Karic na klupu
pa dovoljna mi bila jedna utakmica da vidim kakvo ce decko biti pojacanje
frajer je yebena masina 

Sloboda Tuzla
nama treba realizator, cisto sumnjam da je to Karicfukaratz je napisao/la:Karic na klupu :?: pa dovoljna mi bila jedna utakmica da vidim kakvo ce decko biti pojacanje :bow: frajer je yebena masina :kafa:
njegovu igru u polju niko ne spori
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dajem marginu 11,5 za golgeterski ucinak Mahira Karica u nadolazecoj sezoni. Znaci, meni ide over, a ko god misli da ce to biti under, bujrum, da metnemo po stoju
PS. odnosi se samo na PLBiH

075
Suci za uzvrat:
R: Oleksandr Derdo (UKR) (2011)
A1: Volodymyr Volodin (UKR) (2012)
A2: Oleksandr Korniyko (UKR) (2012)
4R: Ivan Bondar (UKR) (?)
R: Oleksandr Derdo (UKR) (2011)
A1: Volodymyr Volodin (UKR) (2012)
A2: Oleksandr Korniyko (UKR) (2012)
4R: Ivan Bondar (UKR) (?)

200 dajem na over 14.5 tebi under. .TzBulevar87 je napisao/la:Dajem marginu 11,5 za golgeterski ucinak Mahira Karica u nadolazecoj sezoni. Znaci, meni ide over, a ko god misli da ce to biti under, bujrum, da metnemo po stoju![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
navedi realizatora u nasoj ligi ili barem dostupnog kojeg mozemo dovesti (po tvom ukusu)Chinaglia je napisao/la:nama treba realizator, cisto sumnjam da je to Karicfukaratz je napisao/la:Karic na klupupa dovoljna mi bila jedna utakmica da vidim kakvo ce decko biti pojacanje
frajer je yebena masina

Sloboda Tuzla
Definisao!pinoglavi je napisao/la:Najzanimljivije je kako pišete da nije niko iznad kluba a vama je Ivetić iznad kluba. Nije Husref tu da ispunjava naše želje što se tiče igrača nego da pravi rezultate, u pretprošloj sezoni je sa stilom izborio opstanak, onda je uradio i više od zacrtanog prošle sezone, jedna smo od rijetkih ekipa koja ima sistem igre, imamo trenera kojem možemo prepustiti brigu oko pojačanja jer ne dovodi neke ublehe, igrače preko veze, nego bira kvalitet i većinom pogodi, ja ne znam šta još trebamo od trenera. Ne treba ga niko gotiviti ili se slagati sa njegovim odlukama ali je smiješno pisati kako pojma nema i slično.
A sad adio...
Ahmetovic je zabio 9 golova poslije 18 kola i u narednih 12 kola je zabio 1 gol, sto znaci da ga je maximalno stala realizacija, ali da je nastavio u istom ritmu kao na jesen, isao bi preko 15 komadafukaratz je napisao/la:navedi realizatora u nasoj ligi ili barem dostupnog kojeg mozemo dovesti (po tvom ukusu) :kafa: Karic ce itekako trpati u ovoj sezoni, barem 2-3 gola ce dati vise od Ahmeta. znaci ako je ahmet dao 10-11 (nisam siguran) Karic ce zabiti 13-14 :wave:
Karic je u Celiku zabio 9 golova, bio je glavni igrac, igra je bila podredjena njemu i onda tih 9 golova me stvarno ne impresionise, a mislim da bi nam bio korisniji na krilu, siguran sam da bio zabio najmanje 5 golova + asistencije (vise nego sto ce Veseli i Govedarica), sve to samo statisticki, a gdje je uticaj na igru
A ne impresionira te to što je bio u slabijoj ekipi, a šta će tek biti sada kad je u jačoj, jer jača ekipa odmah čini i igrača boljim, sam si to rekao a sad svoje riječi pobijaš. De dogovori se sa sobom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pravi realizatori kostaju i nema ih u nasem fudbalu. Benko je najbolji napadac lige pa mu treba pet prilika za gol.Chinaglia je napisao/la:nama treba realizator, cisto sumnjam da je to Karicfukaratz je napisao/la:Karic na klupupa dovoljna mi bila jedna utakmica da vidim kakvo ce decko biti pojacanje
frajer je yebena masina
Niko, niko, samo Sloboda
mogu vam lijepo reci da Karic nikada nije bio, nije i nikada nece biti bolji spic od Ahmetovica, ali vas ne mogu ubjedit' u to, niti zelim to radit', ako vi sami to ne vidite, onda je vase znanje o fudbalu upitno! nemam volje da zalazim dublje u tematiku, da vam sve u tancine objasnim, ali Karic bi za Slobodu bio korisniji na poziciji krila, a to cemo i vidjeti u toku naredne sezone!
licno smatram da ce nam realizacija biti vec problem nego prosle sezone, slabiji napadac, a na krilnim pozicijama nista nismo doveli, ostali smo na Veselom i Govedarici, to nisu gol igraci.. znaci, da molimo boga da Zeba ponovo isporuci 10 golova, jer od ostalih slaba nafaka!
licno smatram da ce nam realizacija biti vec problem nego prosle sezone, slabiji napadac, a na krilnim pozicijama nista nismo doveli, ostali smo na Veselom i Govedarici, to nisu gol igraci.. znaci, da molimo boga da Zeba ponovo isporuci 10 golova, jer od ostalih slaba nafaka!
apsolutno, to sam pisao dok su ovdje neki kritikovali Ahmetovica kako mu trebaju tri sanse za gol i slicno, nema napadaca u Premijer Ligi da koristi svaku sansu, to morate znati! kada kazem da Karic nije ralizator, ne mislim na to da mu trebaju tri sanse za gol (niti sam to ikada rekao), nego da on nije gol igrac kao Ahmetovic, Benko, Krstanovic, jednostavno igrac zaduzen za golove kao nabrojani! ne sumnjam da ce Karic zabit' 10 komada, ali treba nam neko ko ce zabit' vise od tog broja, pogotovo sto nam ostali igraci izuzev Zebe bas i nisu nesto opasni po gol protivnikakatarakta je napisao/la:Pravi realizatori kostaju i nema ih u nasem fudbalu. Benko je najbolji napadac lige pa mu treba pet prilika za gol.
Jesi namjerno izostavio Zeca kad navodis krila, ili? Tu je to negdje s proslom sezonom sto se ofanzivnog dijela tice, a s trenutnim rosterom moze svasta biti, ali u vrhu pripadamo definitivno, a za titulu se moraju neke stvari poklopiti. Valjda je i Azmiru jasno da trenutno nema tim "ne pitam koliko kosta, zelim titulu". Ja bi bio zadovoljan i sa Europom naredne godine samo da se jos duga istopi i srede ostale sporedne stvari poput fanshopa, omladinskog pogona, stadiona...
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.