reko je da mu u pp posaljesgrbavicka je napisao/la:dje je @totti... dodji malo da te pocastim avatarom i potpisom...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Zeznuh se reko neki nas piseuNbx je napisao/la:Eki u čoporu, 10 momaka se izdvojilo iz kortea i vaše čakija bojse pretvorilo u trkače samuele.Eisenbahner1921 je napisao/la:A vama je bas pametno to sto po dvojicu-trojicu vec godinu i vise dana u coporu napadate.. Daj ba..

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mene prije 10 godina k'o grešno dijete ganjali po Vilsu da mi šal uzmu, al' qurac im možda jesu bili 10 godina stariji, veći i jači, al' nisu bili bržiBlues 11 je napisao/la:To im je praksa vec 30 godina, kakvih crnih godinu i viseEisenbahner1921 je napisao/la:A vama je bas pametno to sto po dvojicu-trojicu vec godinu i vise dana u coporu napadate.. Daj ba..

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TobeYarabi
- Kontakt:
Blues 11 je napisao/la:To im je praksa vec 30 godina, kakvih crnih godinu i viseEisenbahner1921 je napisao/la:A vama je bas pametno to sto po dvojicu-trojicu vec godinu i vise dana u coporu napadate.. Daj ba..

Zeljo92 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gasi sve!

Eto gluposti. Pa kroz grbavicu smo prosli nas 500- 600 kad su gostovanja bila zabranjena i u kaficu u onom zutom neboderu sjede zeljovci, nos oborili niko ih dotako nije. Od iznenadjenja nisu mogli pobjec. Ljube Mireta ko rodjenog brata znaju ga. Mogli su biti modri, goli i bosi. Poslije kad nas je murija suzbila izmedju zgrada, isti ti kamenje bacaju i psuju majke. Nemojte vi o postenju pricati. Necu vise, gusite se u lazima i izmisljenim pricama. Strah od manijakaBlues 11 je napisao/la:To im je prkasa vec 30 godina, kakvih crnih godinu i viseEisenbahner1921 je napisao/la:A vama je bas pametno to sto po dvojicu-trojicu vec godinu i vise dana u coporu napadate.. Daj ba..

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MocMahale444
irfo je napisao/la:
AJJJJJJJJJJJ

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sta cemo sa Kosevskim brdom i identicnom situacijom?Laznjak je napisao/la:Eto gluposti. Pa kroz grbavicu smo prosli nas 500- 600 kad su gostovanja bila zabranjena i u kaficu u onom zutom neboderu sjede zeljovci, nos oborili niko ih dotako nije. Od iznenadjenja nisu mogli pobjec. Ljube Mireta ko rodjenog brata znaju ga. Mogli su biti modri, goli i bosi. Poslije kad nas je murija suzbila izmedju zgrada, isti ti kamenje bacaju i psuju majke. Nemojte vi o postenju pricati. Necu vise, gusite se u lazima i izmisljenim pricama. Strah od manijakaBlues 11 je napisao/la:To im je prkasa vec 30 godina, kakvih crnih godinu i viseEisenbahner1921 je napisao/la:A vama je bas pametno to sto po dvojicu-trojicu vec godinu i vise dana u coporu napadate.. Daj ba..
Edit: Jos mi se poznanik poslije tekme kroz suze zahvaljivao jer bi ga pred kucnim pragom popusili.
Zadnja izmjena: Blues 11, dana/u 28 nov 2017, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Vozdra masvi ljoze pionsam!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Prati li ko ovu zayebanciju na zeljinoj temi na razini desetogodisnjaka?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- TobeYarabi
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:irfo je napisao/la:
AJJJJJJJJJJJ![]()
![]()
Poslo te ovih dana.

trebo si mu i fes nabaciti na glavu

- themaniaks
- Kontakt:
Jesul izjednacili?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Pocinje drugo pol.
- TobeYarabi
- Kontakt:
necemo izjednaciti do vaseg tridesetog rodjendanathemaniaks je napisao/la:Jesul izjednacili?
- Evolution87
- Kontakt:
Popisat ce vam se Krle u usta svima na proljece. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MocMahale444
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne obicni moler, nego dog starMocMahale444 je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MikiPirs, nedimmmm1337 i 24 gosta.