Dortmund 1
HSV x2
Real Sevilja 0-3
Obala 3+
Liverpul 3+
Kvota 30, idemo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prošlo uz malo muke.LjumanM95 je napisao/la:U Wwinu 27 kvota na ova 2 para grčke lige što su postavljena. Vrijedi to probati za 2-3 marke ko ima na računu.![]()
Simon @1,30
Jakšić @1,25
Lindstedt/Matkowski @1,25
Dodig @1,15
Karatantcheva @1,20
Gabashvili @1,15
Ukupna kvota:3,22
Mogao bi se Simon ne odigrati ili neka od žena (nagazne) i taman za duplanja.
E hvala drug,dobro je znaci prosla jeJanez je napisao/la:@topnik1
Žene košarka Euroliga 70-74Dobitni
i ?jasko_juve je napisao/la:Ima neka "dojava" za vcrs..jaran kupio od nekog lika..mislim da je kreten al eto isao je s njim u kladionicu i ovaj uplatio 100 KM na taj par..igra se poslije 20h.. rekao mi je javit koja je oko 20.00 pa eto javim i ja vama ako i kad dobijem pa ko bude htio uplatit nek uplati
25,5+, 24,5+, 15,5+, 27,5- i 14,5+jasko_juve je napisao/la:Westbrook preko, Davis preko, Lopez preko, Harden manje, Sulinger vise.. Sretno!!
Daj da i mi ispratimojasko_juve je napisao/la:Sta se ba tu nesto prepirete oko gluposti,oko tih "dojava"..eto ja danas sto sam pisao da ima "dojava",ispratio sam na 10 KM, onako da se ima pratit,mozda i prodje,sta znas..ako je onom liku bilo jednostavno dat 100,dacu i ja 10..ha ja .. Da ne bude off..
Westbrook preko, Davis preko, Lopez preko, Harden manje, Sulinger vise.. Sretno!!
adis30 je napisao/la:Banvitspor - Buducnost(+9,5) 1 1,84
Buducnost u potpuno nebitnoj utakmici bez Sehovica i Vitkovca,Rejnolds upitan,dok se Banvit bori za prolaz u naredni krug takmicenja+ u tim im se vraca Mehija,Sve osim pobijede domace ekipe s dvocifrenom razlikom bilo bi veliko iznenadjenje
HladnocaVirtu4l je napisao/la:Ovi su se izgleda predali, hebat ga, idem i ja sa hendikepom na Banvit,shakalll je napisao/la:Za Buducnost danas ne igraju Sehovic, Vitkovac i Rejnolds, a u Tursku nije otputovao ni trener Jovovic. Ako se uzmu u obzir i desavanja u Podgorici, domacini bi trebalo da budu motivisani. Ovo s hendikepom igram.
http://www.vijesti.me/sport/banvit-je-p ... rom-817435" onclick="window.open(this.href);return false;
Mrtvi mi kuknjavaemko1995 je napisao/la:Mrtvi Dortmund
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.