Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sto se tice streamova preko mob-a, ako imas iphone, slabe su ti sanse. Sa Samsunga znam da moze.Beduin je napisao/la:Hoce li biti kakav youtube stream ili kako gledati stream preko mob?
Posto nikad nisam preko mob gledao, a upravo mi laptop sad crko.
A ne znam na ovoj kablovskoj u Dubaiju ima li taj espn, mada cisto sumnjam da ce jevrejski kanal oni ubaciti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
iPhone mi je_dreamer_ je napisao/la:sto se tice streamova preko mob-a, ako imas iphone, slabe su ti sanse. Sa Samsunga znam da moze.Beduin je napisao/la:Hoce li biti kakav youtube stream ili kako gledati stream preko mob?
A ne znam na ovoj kablovskoj u Dubaiju ima li taj espn, mada cisto sumnjam da ce jevrejski kanal oni ubaciti.
Ne znam da li ima Puffin web browser na store-u za iPhone. Taj browser se može namjestiti da pusti desktop verziju stranice, samim tim može pokrenuti bilo kakav streamBeduin je napisao/la:iPhone mi je_dreamer_ je napisao/la:sto se tice streamova preko mob-a, ako imas iphone, slabe su ti sanse. Sa Samsunga znam da moze.Beduin je napisao/la:Hoce li biti kakav youtube stream ili kako gledati stream preko mob?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Preko yt je ok, zato i pitam za streamove jer ne znam kako ide i moram li neki dodatni program skinuti.
?Benjo_AFC86 je napisao/la:Pirić
Efendić - Merzić - Đidić - Kostić
Stjepanović - Ordagić
Mehidić - Zeba - Veselinović
Karić
Prvih 11...pompom je napisao/la:?Benjo_AFC86 je napisao/la:Pirić
Efendić - Merzić - Đidić - Kostić
Stjepanović - Ordagić
Mehidić - Zeba - Veselinović
Karić
tu je Chini, ne znam đe je nesretnik fukaratzJovanGeca je napisao/la:Gdje su Chinaglia i fukaratz? Garant otisli po pive do Binga :D
Coraco je napisao/la:Sad nam stvarno treba SAMO GOOOOOOL SAMO GOOOOOOL
SAD TREBAM JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACoraco je napisao/la:Sad nam stvarno treba SAMO GOOOOOOL SAMO GOOOOOOL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.