Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Evo Kun se vec javlja,ima li kakvih novosti iz prve ruke 
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
SARAJEVO ŠAMPION!sarajlija89 je napisao/la: Sta je ovo, svi zeljeznicari osim mene. Mada, vidio sam da i @Juventus0244 navija za Sarajevo.![]()
FORZA JUVE!
A u vezi Honde pored svega što sam nabrojao takodjer i ovo što je @juvesissoko napisao je dokaz da bi bila odlična investicija
@moggiano dobro došao
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Fino ste se vi ispričali, nisam čitao par dana, nisam imao vremena
Daj Bože, da se to oko Aguera realizuje, eto dugo vremena se razglibalo oko Lichtsteinera pa je na kraju potpisao, a isto tako oko Bastosa koji na kraju vjerovatno neće potpisati...
Ne sviđa mi se ovo što se odugovlači ovoliko...Aguero je rekao da želi u Juve, Juve ima pare, a kako sam pročitao i Atleticu se žuri da ga proda jer im treba novac za dovođenje igrača...Sve se čini nekako tako jednostavno, ali eto...
Mene zabrinjava ovo što su prodali golmana za 16 miliona funti čini mi se, pa ih je to stabilizovalo finansijski, pa nam možda neće htjeti prodati igrača po uslovima koje je naveo @Magica...
Možda se i na kraju obistine želje svih nas...
Ako ništa na PES 2012 ćemo biti mašina, Gigi na golu, Chiellini u odbrani, na sredini Pirlo, u napadu Aguero...Ma jooj
I od mene dobrodošlica @Moggiano i kako vidiš ja sam ti od ovih manijakalnih, nisam pitar

Daj Bože, da se to oko Aguera realizuje, eto dugo vremena se razglibalo oko Lichtsteinera pa je na kraju potpisao, a isto tako oko Bastosa koji na kraju vjerovatno neće potpisati...
Ne sviđa mi se ovo što se odugovlači ovoliko...Aguero je rekao da želi u Juve, Juve ima pare, a kako sam pročitao i Atleticu se žuri da ga proda jer im treba novac za dovođenje igrača...Sve se čini nekako tako jednostavno, ali eto...
Mene zabrinjava ovo što su prodali golmana za 16 miliona funti čini mi se, pa ih je to stabilizovalo finansijski, pa nam možda neće htjeti prodati igrača po uslovima koje je naveo @Magica...
Možda se i na kraju obistine želje svih nas...
Ako ništa na PES 2012 ćemo biti mašina, Gigi na golu, Chiellini u odbrani, na sredini Pirlo, u napadu Aguero...Ma jooj
I od mene dobrodošlica @Moggiano i kako vidiš ja sam ti od ovih manijakalnih, nisam pitar
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pronađena bomba u dvorištu stadiona,navodno je iz 2. svj rata 
btw. predsjednik atletico madrida izjavio da ce aguero biti igrac atletika na copa americi,jbe lud zbunjenog
btw. predsjednik atletico madrida izjavio da ce aguero biti igrac atletika na copa americi,jbe lud zbunjenog
- SoloJuve26
- Kontakt:
Dobro Doso moggiano
Ma nesikiraj te se,, Aguero ce biti nas aBd prije copa americe,,,
Vidim Villareal se zagrijo oko Mela. sta velite da napravimo zamjenu Melo-Rossi
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To treba pokušati ako propadne ovo sa Aguerom, jer da dovedemo Rossija, potom i Aguera, a imamo ih već 6, od kojih se valja trojice riješiti...Gomilanje bezveze...SoloJuve26 je napisao/la:Dobro Doso moggiano![]()
Imam osjećaj da ćemo mi lakše dovesti Aguera nego se otarasiti Amaurija i Iaquinte...
Ž '21!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Melo i 15-20 miliona za Rosija , uzmi ili ostavi , i njima dobro a i nama dobra opcija, bolje nego 35 za Aguera plus igrac.
bez Listajnera(nisam upratio jel vise potvrdjen), Bastosa, Rosija/Aguera i 2 veznjaka (ili jednog WC) ovaj prelazni rok opet nije nista posebno. I naravno ako se ne rijesimo otpada opet nismo puno dobili. A sto je zalosno fkt ih nece niko
bez Listajnera(nisam upratio jel vise potvrdjen), Bastosa, Rosija/Aguera i 2 veznjaka (ili jednog WC) ovaj prelazni rok opet nije nista posebno. I naravno ako se ne rijesimo otpada opet nismo puno dobili. A sto je zalosno fkt ih nece niko
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Oce li meni netko objasnit odkuda Juventusu ovoliko love? Pa jebote, vec su 40 mil potrosili, sad zele dat 45 mil za jednog igraca, grade novi stadion, koji ****?
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
Ukralijax je napisao/la:Oce li meni netko objasnit odkuda Juventusu ovoliko love? Pa jebote, vec su 40 mil potrosili, sad zele dat 45 mil za jednog igraca, grade novi stadion, koji ****?
Sponzori burazeru,kad skontas da predsjednik kluba ulaze 400 miliona eura u kriket,onda skontaj koliko ima para za juve..Ove sezone je dao 140 miliona ili 120 nisam siguran za pojacanja...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Marotta ce u utorak za Madrid , valjda ovi traze jos 5 milj e i to je to. Daj boze vise da se i ovo sredi uskoro..
Ja neznam sta je ovaj Conte tako zapeo za Vucinica, izgleda da ga stvarno zeli dovesti. Sta bi s Bastom??
Ja neznam sta je ovaj Conte tako zapeo za Vucinica, izgleda da ga stvarno zeli dovesti. Sta bi s Bastom??
Nije isto kad ti sponzor daje pare i kad ti predsjednik lupa pare u pojacanja.Moggiano je napisao/la:Ukralijax je napisao/la:Oce li meni netko objasnit odkuda Juventusu ovoliko love? Pa jebote, vec su 40 mil potrosili, sad zele dat 45 mil za jednog igraca, grade novi stadion, koji ****?![]()
Sponzori burazeru,kad skontas da predsjednik kluba ulaze 400 miliona eura u kriket,onda skontaj koliko ima para za juve..Ove sezone je dao 140 miliona ili 120 nisam siguran za pojacanja...
- SoloJuve26
- Kontakt:
jax je napisao/la:Oce li meni netko objasnit odkuda Juventusu ovoliko love? Pa jebote, vec su 40 mil potrosili, sad zele dat 45 mil za jednog igraca, grade novi stadion, koji ****?
nismo vec potrosili 40 mil,, nego se ovo placa na 3 godine kako sam ja skonto zato ima para jos
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
institucija druze, institucija
nekim se sve stimalo, voda na mlin maksimalno pa opet zamal propali, a neke dzaba istjerali u drugu ligu a oni opet stadion napravili u ovo doba krize
sad ozbiljno malo, sad se vidi koji je to sistem bio i koja je to snaga bila, da se pored ovoliko nesposobne uprave i dovodjenja igraca nista nije srusilo po pitanju financija bez obzira na ispadanje u drugu ligu. Znaci da su Moggi i ekipa bili tu poslije farsopolija ili neka druga sposobnija uprava mi bi vec do sada igrali ponovo finale LP u ovim godinama nakon farse.
Vjerujem da ne postoji klub u svijetu koji bi ispadanje podnio tako lako kao Juventus, sad sto su ovi bili nesposobni pa trosili pare ni u sta to je sasvim druga tema, poenta je da bez obzira na ispadanje i ne igranje LP, po parama ispade da smo medju top 5. 120 miliona za pojacanja + do sad potroseno(citaj baceno) u ovih 4-5 godina + novi stadion nije malo ni za osvajaca LP a kamo li za tim koji je igrao drugu ligu
nekim se sve stimalo, voda na mlin maksimalno pa opet zamal propali, a neke dzaba istjerali u drugu ligu a oni opet stadion napravili u ovo doba krize
sad ozbiljno malo, sad se vidi koji je to sistem bio i koja je to snaga bila, da se pored ovoliko nesposobne uprave i dovodjenja igraca nista nije srusilo po pitanju financija bez obzira na ispadanje u drugu ligu. Znaci da su Moggi i ekipa bili tu poslije farsopolija ili neka druga sposobnija uprava mi bi vec do sada igrali ponovo finale LP u ovim godinama nakon farse.
Vjerujem da ne postoji klub u svijetu koji bi ispadanje podnio tako lako kao Juventus, sad sto su ovi bili nesposobni pa trosili pare ni u sta to je sasvim druga tema, poenta je da bez obzira na ispadanje i ne igranje LP, po parama ispade da smo medju top 5. 120 miliona za pojacanja + do sad potroseno(citaj baceno) u ovih 4-5 godina + novi stadion nije malo ni za osvajaca LP a kamo li za tim koji je igrao drugu ligu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
potrosili ste vi 40 mil bez brige, zvucis ko moja mama kad kupi nesto na rate pa misli da je manje platilaSoloJuve26 je napisao/la:jax je napisao/la:Oce li meni netko objasnit odkuda Juventusu ovoliko love? Pa jebote, vec su 40 mil potrosili, sad zele dat 45 mil za jednog igraca, grade novi stadion, koji ****?
nismo vec potrosili 40 mil,, nego se ovo placa na 3 godine kako sam ja skonto zato ima para jos
Druze nije isto dati 37 miliona odmah i u roku od tri godine! Jer u roku od tri godine to ide po 12 miliona, znači da ide od svakog budzeta u naredne tri godine po malojax je napisao/la:potrosili ste vi 40 mil bez brige, zvucis ko moja mama kad kupi nesto na rate pa misli da je manje platilaSoloJuve26 je napisao/la:jax je napisao/la:Oce li meni netko objasnit odkuda Juventusu ovoliko love? Pa jebote, vec su 40 mil potrosili, sad zele dat 45 mil za jednog igraca, grade novi stadion, koji ****?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Izgleda da će ovaj Aguero fkt potpisati za nas
Agent je njegov rekao da Aguero želi da igra za veliki klup posebice Juventus
Fali nam ti nekih 5 milona, naći će se Marotta s njima na 3
Mutan mi je on
Agent je njegov rekao da Aguero želi da igra za veliki klup posebice Juventus
Fali nam ti nekih 5 milona, naći će se Marotta s njima na 3
Mutan mi je on
Ž '21!
Brazilski tinejdžer u Juventusu
Juventus je dobio bitku sa Milanom. Novi član "stare dame" postaće supertalentovani Brazilac Danilo, koji će sredinom jula napuniti 20 godina.
- Seledeću veliku kupovinu u Seriji A ostvariće Juventus, koji će uzeti mladog igrača sredine terena Santosa Danila - rekao je agent Antonio Kaliendo.
Danilo Luiz da Silva stigao je prošle godine u Santos iz Amerike Mineira. Za njegove usluge bila je zainteresovana i Benfika, ali nije mogla da izdrži trku sa timom iz Torina.
Danilo je odigrao 27 utakmica za Santos i postigao četiri gola. Nedavno je sa slavnim klubom osvojio Kopa Libertadores.
Juventus je dobio bitku sa Milanom. Novi član "stare dame" postaće supertalentovani Brazilac Danilo, koji će sredinom jula napuniti 20 godina.
- Seledeću veliku kupovinu u Seriji A ostvariće Juventus, koji će uzeti mladog igrača sredine terena Santosa Danila - rekao je agent Antonio Kaliendo.
Danilo Luiz da Silva stigao je prošle godine u Santos iz Amerike Mineira. Za njegove usluge bila je zainteresovana i Benfika, ali nije mogla da izdrži trku sa timom iz Torina.
Danilo je odigrao 27 utakmica za Santos i postigao četiri gola. Nedavno je sa slavnim klubom osvojio Kopa Libertadores.
Onda će ovaj momak zauzeti mjesto NON-EU pojačanja, tako da nema ništa od Bastosa ? Ili će dotični dobiti eu pasoš ... 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.