Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sretan rođendan, nek je sa srećom.
Koji to profesori sa ETF-a predaju na FIT-u?drH je napisao/la:Fakultet Informacionih Tehnologija Mostar! To ti je tu negdje sa ETF-om!!! Svi profesori su nam isti!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
public enemy no1.
- Kontakt:
nije sigurno Gimnazija...svaki profesor iz te skole ima min. 40 god..drH je napisao/la:Nije valjda mostarska Gimnazija!?The_Target je napisao/la:Ima i onih koji ce sutra u skolu, ali kao prof![]()
znam jer sam ja tamo isao..
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Mislim ni jedan, jer FIT nije do clanaka ni jednom ETF-ugollum je napisao/la:Koji to profesori sa ETF-a predaju na FIT-u?drH je napisao/la:Fakultet Informacionih Tehnologija Mostar! To ti je tu negdje sa ETF-om!!! Svi profesori su nam isti!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ma, moguce je da neki predaju. Ali naravno, tezina gradiva i dinamika usvajanja istog su razliciti.Frutek je napisao/la:Mislim ni jedan, jer FIT nije do clanaka ni jednom ETF-ugollum je napisao/la:Koji to profesori sa ETF-a predaju na FIT-u?drH je napisao/la:Fakultet Informacionih Tehnologija Mostar! To ti je tu negdje sa ETF-om!!! Svi profesori su nam isti!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
- King Kenny
- Kontakt:
Velagic, Supic, Konicija, Bajgoric i sta ti znas ko je kome do koljena. Kome je dolazio jedan Richard Stallman osnivac GNU pokreta na predavanje a preskocio ETF. Razlika izmedju nas i ETF-a je sto smo mi usmjereniji na software a etf na hardware.Frutek je napisao/la:Mislim ni jedan, jer FIT nije do clanaka ni jednom ETF-ugollum je napisao/la:Koji to profesori sa ETF-a predaju na FIT-u?drH je napisao/la:Fakultet Informacionih Tehnologija Mostar! To ti je tu negdje sa ETF-om!!! Svi profesori su nam isti!
Harry, sretan rođendan 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Richard Stallman znam da je dolazio na Burch Institut, a za FIT ne znam ncito sam se nekoliko rasprava o tome na nekoliko sajtova i ETF-ovci su uvijek bili u prednosti i bolje se dokazali 
Kojim sajtovim Sarajevo-iks tamo i ima tema FIT vs ETF. Mi smo se smijali tome. ETF (ovo za Sarajevski govorim) je malo zapeo u planu i programu ali sasvim je normalno da oni budu lideri kad je elektrotehnika u pitanju ali nas ili barem mene ovaj fakultet obucava da odmah nakon diplomiranja budem spreman da radim. Mnogo je prakticnog rada i nema puno dosadne teorije. Ja i radim vec honorarno web design tako da opet ponavljam ETF-ova zadaca je da stvara inzinjere a FIT-ova sposobne software developere!Frutek je napisao/la:Richard Stallman znam da je dolazio na Burch Institut, a za FIT ne znam ncito sam se nekoliko rasprava o tome na nekoliko sajtova i ETF-ovci su uvijek bili u prednosti i bolje se dokazali
Frutek je napisao/la:Harry, sretan rođendan
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sretan rođendan Harry , sve najbolje 
- majestic24
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Sretan rođendan Harry , sve najbolje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Harry sretan rođendan, sve naj, naj 
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
hepek04 je napisao/la:Harry sretan rođendan, sve naj, naj
mandraX je napisao/la:hepek04 je napisao/la:Harry sretan rođendan, sve naj, naj
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jos 76 postova 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave i 17 gostiju.